Maimupskinid 2010
+22
krissu787
kats
Marianne
siq29
tixit
enny
heidy
Pärlike
HoneyMoon
Siki
minake
saby
Ro-Ro
mannu03
Hegle
Iirlane
Tups
Bibi
Evely
Monique
missy
armsake
26 posters
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 17
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Re: Maimupskinid 2010
Tervitus kôigile! Tore lugeda, et kôigil läheb hästi. Minu kôht on juba üsna aukartustäratavate môôtmetega - tundub, et kôik mu juurde tulnud 15 kilo ongi sinna kogunenud [You must be registered and logged in to see this image.] . 30 nädala uh järgi oli tita kaaluks 2500 - eks meil ole suur issi ka, ligi 2meetrine. Loodan, et päris 5 kilost ei pea sünnitama hakkama [You must be registered and logged in to see this image.] . Suurest kôhust tulenevad ikka môningad vaevused ka - kôige rohkem esineb ôhupuudust, nii kui liigutan, siis ohin ja ähin ja hingeldan, mis hirmus. Kôrvetised ka ikka külastavad aeg-ajalt. Seljavalud ka päris sagedased - aitab bandaaz ja ujumas käimine.
Nüüd kavatsen aktiivselt perekooli loenguid külastada, sünnitusmaja tutvustusel juba käisime. Môningad asjad tasub ikka uuesti meelde tuletada ja ega eelmisel korral ma üheski loengus ei käinud ka.
Tita tulekuks on kôik asjad ka juba valmis, voodit pole küll veel kokku pannud, aga ma veitsa ebausklik kah - enne 37 nädalat ei kavatsegi panna.
Môtted on pidevalt juba sünnituse juures. Kaalun, kas proovida vettesünnitust - samas tundub hirmus tülikas see môte, et kui vannis ei meeldigi ja peab hakkama sealt välja ronima [You must be registered and logged in to see this image.] Siis olen môelnud sünnitusplaani koostamisele, aga ei oskagi nagu sinna midagi kirja panna... Kuidas te teised môtlete sünnitada?
Rôômsat kosumist kôigile!
Nüüd kavatsen aktiivselt perekooli loenguid külastada, sünnitusmaja tutvustusel juba käisime. Môningad asjad tasub ikka uuesti meelde tuletada ja ega eelmisel korral ma üheski loengus ei käinud ka.
Tita tulekuks on kôik asjad ka juba valmis, voodit pole küll veel kokku pannud, aga ma veitsa ebausklik kah - enne 37 nädalat ei kavatsegi panna.
Môtted on pidevalt juba sünnituse juures. Kaalun, kas proovida vettesünnitust - samas tundub hirmus tülikas see môte, et kui vannis ei meeldigi ja peab hakkama sealt välja ronima [You must be registered and logged in to see this image.] Siis olen môelnud sünnitusplaani koostamisele, aga ei oskagi nagu sinna midagi kirja panna... Kuidas te teised môtlete sünnitada?
Tups- Postituste arv : 175
Registration date : 14/11/2009
Tups kirjutas:Tervitus kôigile! Tore lugeda, et kôigil läheb hästi. Minu kôht on juba üsna aukartustäratavate môôtmetega - tundub, et kôik mu juurde tulnud 15 kilo ongi sinna kogunenud [You must be registered and logged in to see this image.] . 30 nädala uh järgi oli tita kaaluks 2500 - eks meil ole suur issi ka, ligi 2meetrine. Loodan, et päris 5 kilost ei pea sünnitama hakkama [You must be registered and logged in to see this image.] . Suurest kôhust tulenevad ikka môningad vaevused ka - kôige rohkem esineb ôhupuudust, nii kui liigutan, siis ohin ja ähin ja hingeldan, mis hirmus. Kôrvetised ka ikka külastavad aeg-ajalt. Seljavalud ka päris sagedased - aitab bandaaz ja ujumas käimine.
Minul kaalus laps 27-ndal nädalal 1050 kg.see on küll sinu 2500 juures väga vähe ju .
Mina plaanin ka panna voodi kuskil aprilli keskel-lõpu poole kokku.
kõik teised asjad on valmis,ainult vanker puudub,eile panin turvahällile katted ka tagasi peale,pesin neid,sest hälli sain õe käest.
Palju teil kõhu ümbermõõt ka on ?? minul eile kui ise mõõtsin oli 98 cm,aga eks esmaspäeval arstil saab teada. kaalu on mul praegu 5,6 kilo juurde tulnud,eks sedagi saab esmaspäeval teada palju veel,kuna mul oma kodu kaal näitab ainult aiateibaid
eks esmaspäeval siis kirjutan kui arstil käidud,ma arvan et õhtupoole,kuna kell 11 on naistearst,11.50 lähen bioloogia arvestust tegema ja 13.00 on matemaatika arvestus kohe järgi.
esmaspäevast olen kahele natukene üle aasta põnnile lapsehoidja ka üks on poiss,teine tüdruk
saab natukenegi tegevust,muidu lähen vist küll varsti hulluks.
Hegle- Postituste arv : 191
Registration date : 15/09/2009
Mul oli nüüd 29 nädala paiku lapse kaal ca 1,5kg, seega Tups sul tõesti tundub laps suurem tulevat Ma olen juurde võtnud viimastel andmetel umbes 6 kg. Kõhuümbermõõt oli viimati arsti juures pikali mõõtes 27+ nädalatel 76cm.
Mind vaevab ainult häbemeluuvalu aeg-ajalt ning harvad kõrvetised. Muidu on elu lill
Ma tahaks sünnitada nii nagu esimesegi- pikali selili sünnituslaual. Mulle sobis
Mul ka kõik enam vähem valmis, riided tahaks veel läbi pesta ja voodi tuleks ära värvida (meil hetkel roosa voodi siis, ma mõtlen sahtliosad)
Mind vaevab ainult häbemeluuvalu aeg-ajalt ning harvad kõrvetised. Muidu on elu lill
Ma tahaks sünnitada nii nagu esimesegi- pikali selili sünnituslaual. Mulle sobis
Mul ka kõik enam vähem valmis, riided tahaks veel läbi pesta ja voodi tuleks ära värvida (meil hetkel roosa voodi siis, ma mõtlen sahtliosad)
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Oi, taevake!! Teil kõigil juba kõik asjad valmis.... [You must be registered and logged in to see this image.] Huvitav, kas peaksin natuke paanitsema... ah, ei viitsi...
Kaalust.. [You must be registered and logged in to see this image.] olen kuuga kilo alla võtnud. Olin üks päev hirmus haige- kõhugripp. Ei sooviks seda koledat tõbe vaenlaselegi. Kõht kasvab aga omasoodu ja peeglisse vaadates tuleb meelde- sünnitus pole mägede taga [You must be registered and logged in to see this image.] . Vette küll ei taha sünnitada. Laua peal oli aga ka natuke ebamugav- kohutav kõrguse kartus tekkis ja jalgadel polnud piisavalt tuge. Huvitav, mis võimalused Tartus veel on?
Kaalust.. [You must be registered and logged in to see this image.] olen kuuga kilo alla võtnud. Olin üks päev hirmus haige- kõhugripp. Ei sooviks seda koledat tõbe vaenlaselegi. Kõht kasvab aga omasoodu ja peeglisse vaadates tuleb meelde- sünnitus pole mägede taga [You must be registered and logged in to see this image.] . Vette küll ei taha sünnitada. Laua peal oli aga ka natuke ebamugav- kohutav kõrguse kartus tekkis ja jalgadel polnud piisavalt tuge. Huvitav, mis võimalused Tartus veel on?
Siki- Postituste arv : 259
Registration date : 18/06/2009
Siki- mul lihtsalt palju asju esimesest tibust alles Üht-teist on ikka veel puudu ja vaja teha
Kurb kuulda, et sind kõhugripp piinas. Mul just pigem probleeme kõhukinnisusega
Sünnitada plaanin teise lapse ka Viljandis, Tartus pakutavatest võimalustest ei tea midagi
30.nädalal näeb mu pisike kõtu välja selline:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Kurb kuulda, et sind kõhugripp piinas. Mul just pigem probleeme kõhukinnisusega
Sünnitada plaanin teise lapse ka Viljandis, Tartus pakutavatest võimalustest ei tea midagi
30.nädalal näeb mu pisike kõtu välja selline:
-
Ossa armsake kui lahe kõht [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma siis täna arstile.
Ma siis täna arstile.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Anna siis teada, kuidas arstil läks ja palju sa kasvanud oled
-
Ma käisin ka täna arstil.
kaalu on 3,4 kilo juures. KÜ 99cm .EPK 30 .nädalaid homsest 31.
hemoglobiin oli veidi madal,eelmisel korral oli 130,seekord 112,sain raua tablette.
siis uriini analüüs oli muidu korras aga seal sees oli eurotsüüdid(või midagi taolist,ma ei mäletagi)
homme lähen selle pärast uue pissiprooviga perearstile.
kaalu pärast sain dieedi,ei tohi magusat süüa.
Kuulsin beebi südant ka,nii armas oli
Beebiga on kõik hästi ,liigutab ilusti ja tugevalt
kaalu on 3,4 kilo juures. KÜ 99cm .EPK 30 .nädalaid homsest 31.
hemoglobiin oli veidi madal,eelmisel korral oli 130,seekord 112,sain raua tablette.
siis uriini analüüs oli muidu korras aga seal sees oli eurotsüüdid(või midagi taolist,ma ei mäletagi)
homme lähen selle pärast uue pissiprooviga perearstile.
kaalu pärast sain dieedi,ei tohi magusat süüa.
Kuulsin beebi südant ka,nii armas oli
Beebiga on kõik hästi ,liigutab ilusti ja tugevalt
Oijah, need teie kaalunumbrid tekitavad mul stressi [You must be registered and logged in to see this image.] aga mis teha... Tartus sünnitustubasid näidates öeldi, et on igasuguseid abistavaid vahendeid, nimetati matti, pukki ja palli, aga asju pidavat nii palju olema, et ühte tuppa ei mahu. Sünnitajale siis pakutakse ja tuuakse kui mingi môte meeldib vôi kui ise osatakse küsida.
Minul see voodis selili variant jääb kohe kindlasti ära, sest siis mul tekiks ôhupuudus. Eelmine kord sünnitasin palliga mässates, kusjuures ei mäletagi, mis sellega tegin ja kuhu mees seda kogu aeg sättis, aga igatahes aitas väga [You must be registered and logged in to see this image.]
Minul see voodis selili variant jääb kohe kindlasti ära, sest siis mul tekiks ôhupuudus. Eelmine kord sünnitasin palliga mässates, kusjuures ei mäletagi, mis sellega tegin ja kuhu mees seda kogu aeg sättis, aga igatahes aitas väga [You must be registered and logged in to see this image.]
Tups- Postituste arv : 175
Registration date : 14/11/2009
Ma eile ei jõudnudki siia tagasi sest kiire päev oli, aga kasvanud olen jõudsalt, ütleme et sama palju kui Andersit oodates.
Kaalu mul kokku juba 66.5 4-ja nädalaga siis lisandus 2.7kg
EPK siis +4cm 28 cm nüüd siis
ja kõhu ÜM siis +5cm 90cm (Andersit oodates oli 87cm)
südamelöögid andis pisike seekord ilusti kätte 144x olid.
Toonuste kohta ütles ämmakas et peaksin NoSpad krõbistama ja kui ikka jagu ei saa siis haiglasse, loodan et nii ikka ei lähe.
36-ndal nädalal siis näen jälle pisikest ultrahelis [You must be registered and logged in to see this image.]
Kaalu mul kokku juba 66.5 4-ja nädalaga siis lisandus 2.7kg
EPK siis +4cm 28 cm nüüd siis
ja kõhu ÜM siis +5cm 90cm (Andersit oodates oli 87cm)
südamelöögid andis pisike seekord ilusti kätte 144x olid.
Toonuste kohta ütles ämmakas et peaksin NoSpad krõbistama ja kui ikka jagu ei saa siis haiglasse, loodan et nii ikka ei lähe.
36-ndal nädalal siis näen jälle pisikest ultrahelis [You must be registered and logged in to see this image.]
Mina käisin ka täna visiidil ära üle pika aja. Kaalu juures 2,6kg ja hetkel kaalun 54,3kg (algusest peale olen juurde võtnud 8 kg). EPK oli 28cm ja KÜ 84cm. Vererõhk ja muud näitajad korras. Käisin verd ka andmas ja homme saan vastused.
-
mind kimbutavad jalakrambid,just hommikuti.
täna hommikul oli vasaku jalaga täitsa hull [You must be registered and logged in to see this image.]
üks kramp tuli teise järgi ,pidin mehe üles ajama et ta maśaaśi teeks,siis jäi järgi,jalg on siiamaani haige. ja kui kõnnin siis tahab ikka krampi minna [You must be registered and logged in to see this image.]
täna hommikul oli vasaku jalaga täitsa hull [You must be registered and logged in to see this image.]
üks kramp tuli teise järgi ,pidin mehe üles ajama et ta maśaaśi teeks,siis jäi järgi,jalg on siiamaani haige. ja kui kõnnin siis tahab ikka krampi minna [You must be registered and logged in to see this image.]
Hegle kirjutas:mind kimbutavad jalakrambid,just hommikuti.
Kas sa magneesiumi sööd? Minul olid ka väga tugevad krambid jalgades, et vahest isegi lonkasin (selline tunne oli et olin lihase ära tõmmanud). Aga arst käskis magneesiumi süüa ja mul läks asi paremaks [You must be registered and logged in to see this image.]
enny- Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009
enny kirjutas:Hegle kirjutas:mind kimbutavad jalakrambid,just hommikuti.
Kas sa magneesiumi sööd? Minul olid ka väga tugevad krambid jalgades, et vahest isegi lonkasin (selline tunne oli et olin lihase ära tõmmanud). Aga arst käskis magneesiumi süüa ja mul läks asi paremaks [You must be registered and logged in to see this image.]
ma söön rauda ja bio mutli vitamiine,neil on magneesium sees (100mg) kas sellest on vähe ?
Mul kimbutasid ka esimese rasedusega. Aitab väga hästi Calci Strong tabletid. Seal siis kaltsium-magneesiumi tabletid sees. Mul see asi ka, et ma olen kehv piimatoodete tarbija ja juba aastaid ma ei joo üldse piima. Jalakrambid on mul kahjuks väga peres sees (vanaemal ja isal pidevalt, ka trombide probleemid). Selle rasedusega hakkasin juba mingi 25 nädala paiku neid tablette sööma ja ainult 1 korra on olnud jalas kramp. Ülimegavastik tunne
Bio-Multi omades on magneesiumi vähevõitu. Mul siin purgil kirjas, et 2 tabletis Calci Strongis on magneesiumi 233mg ja see on ca 78% päevasest vajadusest. Äkki küsid arsti-apteekri käest, ma arvan et peaksid ikkagi lisa magneesiumitablette võtma
Bio-Multi omades on magneesiumi vähevõitu. Mul siin purgil kirjas, et 2 tabletis Calci Strongis on magneesiumi 233mg ja see on ca 78% päevasest vajadusest. Äkki küsid arsti-apteekri käest, ma arvan et peaksid ikkagi lisa magneesiumitablette võtma
-
armsake kirjutas:Mul kimbutasid ka esimese rasedusega. Aitab väga hästi Calci Strong tabletid. Seal siis kaltsium-magneesiumi tabletid sees. Mul see asi ka, et ma olen kehv piimatoodete tarbija ja juba aastaid ma ei joo üldse piima. Jalakrambid on mul kahjuks väga peres sees (vanaemal ja isal pidevalt, ka trombide probleemid). Selle rasedusega hakkasin juba mingi 25 nädala paiku neid tablette sööma ja ainult 1 korra on olnud jalas kramp. Ülimegavastik tunne
varsti ainult tablette näringi
mina joon piima küll,ma ei saagi nagu aru millest see magneesiumi puudus on .
Mul pole sellel korral jalakrampe esinenud, kuid eelmine rasedus kohtusin ka nendega, midagi juurde ei söö, loodan oma toitumisele ja lootusele et neid seekord ei tule.
mul on sääremari sealt kuhu kramp lõi siiamaani nii valus,kõndida ei saa eriti.
eriti treppidest on valus käia.
lisaks veel seljavalud.just paremalt poolt,alaselg.
eriti treppidest on valus käia.
lisaks veel seljavalud.just paremalt poolt,alaselg.
Hegle kirjutas:
varsti ainult tablette näringi
mina joon piima küll,ma ei saagi nagu aru millest see magneesiumi puudus on .
Ma ei söönud raseduse aeg peale magneesiumi mitte midagi muud. Arst ütles, et kui tahan vitamiine siis neid leian puu otsast ja maa seest [You must be registered and logged in to see this image.] Jõin piima ka kõvasti..kohe liitrite kaupa [You must be registered and logged in to see this image.] Jalakrambid on meie peres ka vist geenide värk, sest kõikidel naistel, kes meie peres rasedad on vaevlesid krampide käes.
enny- Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009
Tabletid on head abimehed (usun nendesse natuke rohkem, kui alternatiivmeditsiini), kuid ainult nendele ei tasu loota.. Käisin esimese raseduse ajal joogas ja ühtegi muret ei olnud. Aga kui joogasse ei pääse, tasuks sirvida Ülle Liivamägi raamatut "Loomulik ehk aktiivsünnitus". Kõigele muule vajalikule on seal ka mõnusad harjutused, mis aitavad erinevaid rasedusega kaasnevaid vaevusi ennetada ja leevendada (k.a. jalakrambid).
Mul pole hetkel puu otsast ega maa seest midagi võtta Kuivand oksad ja hunnik lund ainult
Sain teada, et mul hemoglobiin ainult 105 ja pean nüüd Retaferi võtma Liisuga oli mul raseduse lõpuni hemoglobiin korras, aga pärast sünnitust oli madal ja pidin ka paar kuud rauatablette sööma, lisaks oli mul kunagi mingi 17 aastaselt aneemia ka, rauatase oli mingi aeg lausa 88 ainult. Mul emal ka ikka aastaid juba rauaprobleemid
Sain teada, et mul hemoglobiin ainult 105 ja pean nüüd Retaferi võtma Liisuga oli mul raseduse lõpuni hemoglobiin korras, aga pärast sünnitust oli madal ja pidin ka paar kuud rauatablette sööma, lisaks oli mul kunagi mingi 17 aastaselt aneemia ka, rauatase oli mingi aeg lausa 88 ainult. Mul emal ka ikka aastaid juba rauaprobleemid
-
Auu- kus kõik on
Kuidas teil läheb? Mul on täna olnud väga tegus päev, pesin suure laari beebipesu ja panin kõik titamänguasjad pärast läbikeetmist kokku, et kui poja sünnib võtan välja tagasi. Väiksed beebiasjad on ikka nii armsad
Teha on veel palju, aga aega ei olegi enam teab mis palju, peab käed kiiremini käima panema ja asjad ikkagi õigeks ajaks korda saama- pesud pestud, voodi värvitud, nipet-näpet osta veel asju jne.
Traditsiooniline, iga 2 nädala tagant kõhupilt ka:
Kuidas teil läheb? Mul on täna olnud väga tegus päev, pesin suure laari beebipesu ja panin kõik titamänguasjad pärast läbikeetmist kokku, et kui poja sünnib võtan välja tagasi. Väiksed beebiasjad on ikka nii armsad
Teha on veel palju, aga aega ei olegi enam teab mis palju, peab käed kiiremini käima panema ja asjad ikkagi õigeks ajaks korda saama- pesud pestud, voodi värvitud, nipet-näpet osta veel asju jne.
Traditsiooniline, iga 2 nädala tagant kõhupilt ka:
-
Vahva kõht!
Kogusin ka mõni päev tagasi tirtsu beebiriided ilma pealt kokku. Mõned asjad olid ikka imetillukesed. Lausa uskumatu.
Praegu olen aga järjekordse viirusega kimpus [You must be registered and logged in to see this image.] . Juba ära hakkab tüütama. Poolteist nädalat haige, siis paar päeva terve.. kuni järgmise viiruseni. Loodan, et teid haigused ei kimbuta.
Kogusin ka mõni päev tagasi tirtsu beebiriided ilma pealt kokku. Mõned asjad olid ikka imetillukesed. Lausa uskumatu.
Praegu olen aga järjekordse viirusega kimpus [You must be registered and logged in to see this image.] . Juba ära hakkab tüütama. Poolteist nädalat haige, siis paar päeva terve.. kuni järgmise viiruseni. Loodan, et teid haigused ei kimbuta.
Minu 32+6 (tänane) kõhupilt
Lapse sünd on imeline sündmus ning suurim rõõm emale-isale. OMAklubi,
koos siinsete käsitöö tegijatega, rõõmustab koos Teiega. Meie rõõm
on peidus pisikeste beebipapude sees ning loodetavasti jõuab see iga väikese beebi koju.
See on meie uus projekt, mis on loodud just teie tulevaste beebide peale mõeldes. Kui sa soovid oma beebile papusid ise teha siis infot koostegemise kohta leiad SIIT. Vaata seda teemat ka siis, kui ise kududa-heegeldada ei oska. [You must be registered and logged in to see this image.]
Lapse sünd on imeline sündmus ning suurim rõõm emale-isale. OMAklubi,
koos siinsete käsitöö tegijatega, rõõmustab koos Teiega. Meie rõõm
on peidus pisikeste beebipapude sees ning loodetavasti jõuab see iga väikese beebi koju.
See on meie uus projekt, mis on loodud just teie tulevaste beebide peale mõeldes. Kui sa soovid oma beebile papusid ise teha siis infot koostegemise kohta leiad SIIT. Vaata seda teemat ka siis, kui ise kududa-heegeldada ei oska. [You must be registered and logged in to see this image.]
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 17