Maimupskinid 2010
+22
krissu787
kats
Marianne
siq29
tixit
enny
heidy
Pärlike
HoneyMoon
Siki
minake
saby
Ro-Ro
mannu03
Hegle
Iirlane
Tups
Bibi
Evely
Monique
missy
armsake
26 posters
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 17
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Re: Maimupskinid 2010
Hegle [You must be registered and logged in to see this image.] Kiiret paranemist [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga tibu on küll nii nunnu [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga tibu on küll nii nunnu [You must be registered and logged in to see this image.]
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
armsake kirjutas:Hegle [You must be registered and logged in to see this image.] Kiiret paranemist [You must be registered and logged in to see this image.]
Aitäh,eks üritan kiiresti paraneda,eelmine kord oli kahepäeva haigus,loodan seekord ka nii pääaseda .
Meie arvates ka nunnu tibu
Issi oli veel mitu päeva seitsmendas taevas,on siiamaani,suhtub hoopis teistmoodi rasedusse ja preilisse.räägib temaga koguaeg
Hegle- Postituste arv : 191
Registration date : 15/09/2009
Oligi õnneks kiire paranemine juba on palju parem olla,kael ainult katsudes on valus,neelata enam ei ole valus,aga mandlid on paistes küll veel.
Tore kuulda
Ma vaatasin tickerit ja juba 27 nädal, ma ei saa aru kuhu see aeg nii kiiresti läheb
Ma vaatasin tickerit ja juba 27 nädal, ma ei saa aru kuhu see aeg nii kiiresti läheb
-
läheb tõesti kiiresti
Käisin täna visiidil. Vererõhk oli kuidagi kahtlane, ühel käel 130/50 ja teisel 135/45. Selliseid numbreid pole veel olnudki, ometigi ma ei kiirustanud ja istusin ca 30 minti ukse taga [You must be registered and logged in to see this image.] Kõhuümbermõõt oli vähenenud, eelmisel korral 79cm ja seekord 76cm (see võis olla sellest, et mul oli asendusämmakas). EPK mõõtis see ämmaemand 22cm (eelmine kord oli 20) ja nädalaid mul põhimõtteliselt 28. Siis mõõtis arst üle, surus nii kõvasti häbemeluule, et õudne ja sai 26cm [You must be registered and logged in to see this image.] Kaalu täpselt kuuga juures 1,5kg (51,7kg kaalun nüüd). Süda lõi ka lapsel kiiresti, 156 ja marutas kuidagi. Jättis kuidagi murelikuks see visiit, õnneks panin mõni aeg tagasi endale tasulise ultraheliaja ja lähen 1.märtsil. Loodan, et mu pinged ja stress seoses Liisuga pole pojale halvasti mõjunud ja pojaga on ikka kõik korras [You must be registered and logged in to see this image.] Hemoglobiin oli olnud 107, aga arst ütles, et muud näitajad korras ja rauatablette võtma ei pea [You must be registered and logged in to see this image.]
-
armsake, ma usun, et kõik on kindlasti korras! [You must be registered and logged in to see this image.]
Loodetavasti, õnneks saan 1.märtsil ultrahelis pojakest näha [You must be registered and logged in to see this image.]
-
Siin on nii vaikseks jäänud, kuidas läheb ja kuidas punnud kasvavad?
Minu oma täna, 28.nädalal:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Minu oma täna, 28.nädalal:
-
Pole endast ammu märku andnud aga 30-nda nädala juubeli puhul siis jutustan endast natuke. Olukord on väga hea, ikka veel pole aru saanud et rase olen välja arvatud siis kui on vaja end voodis pöörata või jalanõusid jalga panna. Titt on suht rahulik kuigi vahepeal sirutab end ning täna tundsin ka tema väikest jalakest, mis oli nii pisike [You must be registered and logged in to see this image.]
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Panen ka paar pilti 30+ kõhust.
Minake aeg lausa lendab, kõtu on juba mõnusalt suur [You must be registered and logged in to see this image.]
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Varsti hiiglasuur juba [You must be registered and logged in to see this image.] 10 nädalat lõpuni, arvan et see aeg venib teosammul ning peale selle pean veel üle kandma ka.
Kuidas teistel kaebustega, jalakrampide ja kõrvetistega on.
Ma eelmine rasedus sain neid jalakrampe tunda küll midagi ma juurde ei söönud maseerisin õhtuti jalgu ning siis neid ei esinenud, seekord pole jalakrampe kohanud veel. Kõrvetisi olen juba kohanud, ning nende vastu aitab üks kobe kruus piima.
Vitamiine ma juurde ei söö ja kõhtu millegiga ei määri.
Kuidas teistel kaebustega, jalakrampide ja kõrvetistega on.
Ma eelmine rasedus sain neid jalakrampe tunda küll midagi ma juurde ei söönud maseerisin õhtuti jalgu ning siis neid ei esinenud, seekord pole jalakrampe kohanud veel. Kõrvetisi olen juba kohanud, ning nende vastu aitab üks kobe kruus piima.
Vitamiine ma juurde ei söö ja kõhtu millegiga ei määri.
minul krampe pole olnud,paar korda on ähvardanud tullamaga pole tulnud :Dma sirutan kohe jala välja:D
kõrvetistega olen juba ammu ammu hädas,ei saa sellega ka lohutada et peale rasedust ära kaob,ei kao,ainult läheb vähemaks.
vitamiine hetkel ei söö,aga plaanin sööma hakata,kuna väsimus on kohutav ja kui siin vahepeal neid võtsin,siis kadus ka väsimus ära.see raseduse lõpp läheb üldse kuidagi väga aeglaselt ,tahaks juba beebsut kätte saada.
praegu on hea see,et tegelen kooli asjadega,üritan võimalikult palju arvestusi ära teha,siis neljandal veerandil ei pea paljudes tundides käima ja siis on natukene kergem
kõrvetistega olen juba ammu ammu hädas,ei saa sellega ka lohutada et peale rasedust ära kaob,ei kao,ainult läheb vähemaks.
vitamiine hetkel ei söö,aga plaanin sööma hakata,kuna väsimus on kohutav ja kui siin vahepeal neid võtsin,siis kadus ka väsimus ära.see raseduse lõpp läheb üldse kuidagi väga aeglaselt ,tahaks juba beebsut kätte saada.
praegu on hea see,et tegelen kooli asjadega,üritan võimalikult palju arvestusi ära teha,siis neljandal veerandil ei pea paljudes tundides käima ja siis on natukene kergem
[You must be registered and logged in to see this image.] Kuidas see "aeg" küll nii subjektiivne on? Mina küll selle üle kurta ei saa, et ta kuidagi veniks.. Mehe suureks üllatuseks olen varsti 27. nädalat rase. Endalegi tundub, et kahe arstivisiidi vahele jääv aeg sulab nagu jääpurikas kevadise päikese käes. Mingeid suuremaid vaevusi pole ka õnneks olnud (kui metsik söögiisu välja jätta [You must be registered and logged in to see this image.] . Kartul, liha ja toores aedvili on lemmikud). Vitamiine söön (kui meeles on) enda algatusel ja arsti soovitusel, kuna kahe raseduse vahe on nii väike.
Lähi ajal tahaks magamistoas ka remonti teha (suure tõenäosusega meid tirtsuga aga appi ei vajata [You must be registered and logged in to see this image.] ). Ja mingi ime läbi on vaja veel üks voodi 12 ruutmeetrile mahutada.. See saab olema paras väljakutse [You must be registered and logged in to see this image.]
Lähi ajal tahaks magamistoas ka remonti teha (suure tõenäosusega meid tirtsuga aga appi ei vajata [You must be registered and logged in to see this image.] ). Ja mingi ime läbi on vaja veel üks voodi 12 ruutmeetrile mahutada.. See saab olema paras väljakutse [You must be registered and logged in to see this image.]
Siki- Postituste arv : 259
Registration date : 18/06/2009
Ehh kes siin eespool rääkis et mul titt rahulik ei ole ta midagi mürgeldab nagu segane [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga tegelikult leidin aegade hämarusest tehtud pildi kus ma poissi ootasin ja skännisin selle arvutisse, arvan et pilt on tehtud mingi 30-35ndal nädalal täpselt ei mäleta enam kuna juba 6 aastat ka sellest möödas.
Aga tegelikult leidin aegade hämarusest tehtud pildi kus ma poissi ootasin ja skännisin selle arvutisse, arvan et pilt on tehtud mingi 30-35ndal nädalal täpselt ei mäleta enam kuna juba 6 aastat ka sellest möödas.
Minust ka siis vähe. Poja on suht aktiivseks hakanud, eriti õhtuti. Mina aru ei saa mis asja tema seal vahepeal teeb, sellised suured munad tulevad kõhust välja, et valus hakkab vahel, kuigi platsenta ka veel ees. Ma ei kujuta ette mis siis veel oleks kui taga asetseks. Aga ma nii armastan rase olemist, kõhu silitamist ja beebsu jälgimist
Nii vahvaid punnupilte on siin tekkinud vahepeal
Ma söön muidu calci strong tablette (kaltsium+magneesium), sest eelmise rasedusega mul olid krambid ja nende ennetamiseks siis (sel korral pole kordagi veel olnud). Pealegi ei tarbi ma üldse piima ja piimatooteid ka väga vähe. Eile ostsin ka Bio-Multid, mida raseduse alguses sõin, sest tunnen, et vajan lisavitamiine, kuidagi väsinud ja nõrk on vahel olla. Kõrvetised kimbutavad ka viimasel ajal, eile kõrvetas terve päeva, see oli küll minu jaoks uudne ja väga ebameeldiv
Esmaspäeval näen õnneks pojakest ultrahelis
-
minu 30+1 kõhupilt siis ka
Nägingi oma pojakest täna [You must be registered and logged in to see this image.]
Esiteks sain veelkord kinnitust, et poiss, mis poiss- nii ilusti näitas enda mehe tunnuseid [You must be registered and logged in to see this image.]
BIP: vastas 27+1
Femor: vastas 28+1
Muud näitajad ka kõik korras.
Kaal: 1426-1629g. Täitsa suur poiss juba [You must be registered and logged in to see this image.]
Nii armsasti maigutas ekraanil [You must be registered and logged in to see this image.]
Esiteks sain veelkord kinnitust, et poiss, mis poiss- nii ilusti näitas enda mehe tunnuseid [You must be registered and logged in to see this image.]
BIP: vastas 27+1
Femor: vastas 28+1
Muud näitajad ka kõik korras.
Kaal: 1426-1629g. Täitsa suur poiss juba [You must be registered and logged in to see this image.]
Nii armsasti maigutas ekraanil [You must be registered and logged in to see this image.]
-
Tore armsake et oma pisi nägid, ma loodan ka teda varsti näha, järgmine nädal arstile siis saan teada millal ultrahelisse saadetakse, kui üldse saadetakse, aga ma nurun selle välja.
Kas sa käisid tasulises UH-s või korralises?
Kas sa käisid tasulises UH-s või korralises?
Tasulises, minu arst enam niisama ei tee (ainult raseduse kindlaksmääramine, KV, LA), üldse tean mina, et Viljandis on ainult 1 ämmakas ja arst kes teevad veel lõpus, muidu on ikka nii, et 20.nädala oma on viimane [You must be registered and logged in to see this image.]
-
Ma ise täpselt ei tea, aga Kaisa ütles, et tema ämmakas tõenäoliselt teeb nii 37 nädala paiku viimase ultraheli. Mina ütlesin, et minu teada ei saa Viljandis küll keegi lõpus niisama ultraheli, aga eks siis näha ole. Niipalju kui mina tean, siis minu tutvusringkonnas pole keegi saanud veel lõpus tasuta ultraheli [You must be registered and logged in to see this image.] Kui ta saab, siis ma võin sulle öelda, hetkel ma nime ei tea ega tea seda ka kelle juures ta käib [You must be registered and logged in to see this image.]
-
Mina käin küll rakveres ultrahelis,aga minul ämmakas lubas ka et 36-ndal nädalal tuleb ultraheli
et vaatab mis asendis laps on,siiamaani ei ole ühestki ultrahelis olnud peaseisus.
viimases oli tuharseisus.viimane ultraheli oligi siis 3D Tallinnas
et vaatab mis asendis laps on,siiamaani ei ole ühestki ultrahelis olnud peaseisus.
viimases oli tuharseisus.viimane ultraheli oligi siis 3D Tallinnas
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 17