Maimupskinid 2010
+22
krissu787
kats
Marianne
siq29
tixit
enny
heidy
Pärlike
HoneyMoon
Siki
minake
saby
Ro-Ro
mannu03
Hegle
Iirlane
Tups
Bibi
Evely
Monique
missy
armsake
26 posters
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 17
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Re: Maimupskinid 2010
armsake kirjutas:Igapäevane kontroll- kas olete veel paksukesed [You must be registered and logged in to see this image.] Mina olen küll, aga 05.05.10 oleks küll ilus kuupäev kui tellida saaks
Mina olen veel paksuke :P oleks küll väga ilus kuu päev 05.05
Hegle- Postituste arv : 191
Registration date : 15/09/2009
aa ja arstil käisin ka täna.
kaal : - 1,1 kg , ehk siis võtsin alla kahe nädalaga,arvan et haiglas olek mõjus nii.
epk : 35 , nagu eelmine kordki,pole kasvanud.
KÜ : 108 cm , nagu eelmisel korral,pole juurde tulnud.
järgmine arsti visiit juba järgmine nädal. 12.mai.
ma ei tea miks nüüd nii ruttu tagasi kutsus,siis saab 40 nädalat täis.
kaal : - 1,1 kg , ehk siis võtsin alla kahe nädalaga,arvan et haiglas olek mõjus nii.
epk : 35 , nagu eelmine kordki,pole kasvanud.
KÜ : 108 cm , nagu eelmisel korral,pole juurde tulnud.
järgmine arsti visiit juba järgmine nädal. 12.mai.
ma ei tea miks nüüd nii ruttu tagasi kutsus,siis saab 40 nädalat täis.
Mina ka alles veel ja ei hakka veel kuskile liikuma.
Täna käisime ostsime viimased vajalikud asjad peebile ära ja nüüd ta võib tulla, aga arvan et mingi nädal läheb veel selle kiire asjaga.
Ma arstile juba neljapäeval.
Täna käisime ostsime viimased vajalikud asjad peebile ära ja nüüd ta võib tulla, aga arvan et mingi nädal läheb veel selle kiire asjaga.
Ma arstile juba neljapäeval.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Ikka veel jätkuvalt 2in1 ja lõppu ei paista.
Mina kaa
Aga ma oleks nii tahtnud täna minna
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
armsake, seekord ei ole libakaid ka olnud? Eelmine kord olid kimpus nendega, kui õigesti mäletan? Aga kui valud tulevad, siis tead vähemalt, et NÜÜD on minek. [You must be registered and logged in to see this image.] Teil siin võistlus, kes esimesena finišisse jõuab. [You must be registered and logged in to see this image.]
armsake kirjutas:Mina kaa
Omast kogemusest ütlen, et tänane päev on veel pikk, mis puutub sünnitama minemise võimalusse
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
saby- ei ole jah libakaid ega midagi sellist [You must be registered and logged in to see this image.]
Pärlike- ei ole tunnet küll, et lähiajal kuskile minema hakkaks või miskit toimuma hakkaks kuigi tahaks küll [You must be registered and logged in to see this image.]
Mul järgmine nädal 13 ja 14 kool ka ning 2.juunil lõpueksam, tore oleks kui lähiajal tibuke sünniks, aga loota ju võib (nagu öeldakse, et kui väga ootad, siis ei tulegi) [You must be registered and logged in to see this image.]
Pärlike- ei ole tunnet küll, et lähiajal kuskile minema hakkaks või miskit toimuma hakkaks kuigi tahaks küll [You must be registered and logged in to see this image.]
Mul järgmine nädal 13 ja 14 kool ka ning 2.juunil lõpueksam, tore oleks kui lähiajal tibuke sünniks, aga loota ju võib (nagu öeldakse, et kui väga ootad, siis ei tulegi) [You must be registered and logged in to see this image.]
-
Minul siis kohustuslikus kontrollis käidud
Kõhuümbermõõduga maandusin meetriste klubis täpselt meeter, poisiga nägin ainult 97 ära.
Kaalu ka siis 74,2kg palju juurde on tulnud ei viitsi isegi arvutada, peas et ise rahul olen ja praegu veel olen [You must be registered and logged in to see this image.]
EPK siis 36cm.
Arstiga sai a kihla veetud kas ma järgmisele visiidile ilmun, mina olen loomulikult kindel et ilmun aga tema oli natuke kahtlane aga mul head argumendid kuna kõik mehepoolse suguvõsa lapsed on kasvõi natuke üle aja kantud mis siis minagi erand olen. Aga ühesõnaga järgmine visiit nädalapärast ja siis saan ka saatekirja näppu.
Kõhuümbermõõduga maandusin meetriste klubis täpselt meeter, poisiga nägin ainult 97 ära.
Kaalu ka siis 74,2kg palju juurde on tulnud ei viitsi isegi arvutada, peas et ise rahul olen ja praegu veel olen [You must be registered and logged in to see this image.]
EPK siis 36cm.
Arstiga sai a kihla veetud kas ma järgmisele visiidile ilmun, mina olen loomulikult kindel et ilmun aga tema oli natuke kahtlane aga mul head argumendid kuna kõik mehepoolse suguvõsa lapsed on kasvõi natuke üle aja kantud mis siis minagi erand olen. Aga ühesõnaga järgmine visiit nädalapärast ja siis saan ka saatekirja näppu.
Mul on täiega deja vu.
Mul see GBS ja öeldi, et kui miskit toimuma hakkab, näiteks veed või regulaarsed valud siis haigla. Eile õhtul läksid püksid mitu korda märjaks ja side ka, helistasin ja öeldi, et läheks kontrolli, vaatavad kas veed äkki vms. Kohapeal selgus, et miskit nagu oleks, aga kas veed ei tea. Avatust 1,5cm ja emakakael sain aru, et kõva alles ja pea liikus lapsel. Ikkagi viidi eelsünnitusse, pandi KTG. Mingi hetk hakkasid käima valud nii 7-10 minuti tagant (kella 11 kuni pea 5-ni) ja siis lihtsalt kadusid ära. Vahepeal tehti penitsilliini ravi ka, arvati et läheb sünnituseks. Hommikul tuli uus arst, avatust 2,5cm, emakakael pehmenenud ja madalamal nagu ma aru sain. Algul öeldi, et jään jälgimisele, aga kuna valusid ei olnud, siis lubati koju. Hetkel siis kodus, käisime mehega jalutamas ja kui ma ei eksi siis sain näha osakest limakorgist. Veed on siiski alles ja nüüd ootangi veede puhkemist või valusid. Ühesõnaga olin jälle sees haiglas nagu Liisuga ja tulin 2 kätt taskus koju. Nõõõme. Lootsin et teisega sellist jamamist ei pea läbi elama ja lampi valutama jälle. Kohe näha, et Liisu on tema vanem õde
Minake- nägin sind aknast, sa ikka nii pisikese kõtuga
Mul see GBS ja öeldi, et kui miskit toimuma hakkab, näiteks veed või regulaarsed valud siis haigla. Eile õhtul läksid püksid mitu korda märjaks ja side ka, helistasin ja öeldi, et läheks kontrolli, vaatavad kas veed äkki vms. Kohapeal selgus, et miskit nagu oleks, aga kas veed ei tea. Avatust 1,5cm ja emakakael sain aru, et kõva alles ja pea liikus lapsel. Ikkagi viidi eelsünnitusse, pandi KTG. Mingi hetk hakkasid käima valud nii 7-10 minuti tagant (kella 11 kuni pea 5-ni) ja siis lihtsalt kadusid ära. Vahepeal tehti penitsilliini ravi ka, arvati et läheb sünnituseks. Hommikul tuli uus arst, avatust 2,5cm, emakakael pehmenenud ja madalamal nagu ma aru sain. Algul öeldi, et jään jälgimisele, aga kuna valusid ei olnud, siis lubati koju. Hetkel siis kodus, käisime mehega jalutamas ja kui ma ei eksi siis sain näha osakest limakorgist. Veed on siiski alles ja nüüd ootangi veede puhkemist või valusid. Ühesõnaga olin jälle sees haiglas nagu Liisuga ja tulin 2 kätt taskus koju. Nõõõme. Lootsin et teisega sellist jamamist ei pea läbi elama ja lampi valutama jälle. Kohe näha, et Liisu on tema vanem õde
Minake- nägin sind aknast, sa ikka nii pisikese kõtuga
-
Ehee me armsake käime siis vaheldumisi erakorralises, ma olin seal 5-ndal [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga kunagi me nad omale kõhule saame, kes siis ennem kes siis hiljem.
Ma korgiga pole veel kohtunud, eelmine kord nägin seda aga 10 päeva ennem sünnitust.
Aga kunagi me nad omale kõhule saame, kes siis ennem kes siis hiljem.
Ma korgiga pole veel kohtunud, eelmine kord nägin seda aga 10 päeva ennem sünnitust.
Mis sa tegid seal siis 5-ndal
-
armsake, sa ikka veel ühes tükis [You must be registered and logged in to see this image.]
missy- Postituste arv : 241
Registration date : 14/07/2009
Täitsa olemas
Kõht on ainult vastikult kõva kogu aeg, nii ebamugav ja tibu surub end välja varsti
Kõht on ainult vastikult kõva kogu aeg, nii ebamugav ja tibu surub end välja varsti
-
Käisin ka kontrollis, ei tundnud tite liigutusi oma pool päeva ja läksin siis kohale, vähemalt sai süda rahu [You must be registered and logged in to see this image.]
Mul vahel tunne et ta ei suru end välja vaid lausa peksab end välja, tugev tüdruk on muidu.
Praegu tulen just jalutamast, oma 5 kilti sai maha kõnnitud,
Mul vahel tunne et ta ei suru end välja vaid lausa peksab end välja, tugev tüdruk on muidu.
Praegu tulen just jalutamast, oma 5 kilti sai maha kõnnitud,
armsake kirjutas:Täitsa olemas
loodan varsti uudiseid saada [You must be registered and logged in to see this image.]
missy- Postituste arv : 241
Registration date : 14/07/2009
missy kirjutas:armsake kirjutas:Täitsa olemas
loodan varsti uudiseid saada [You must be registered and logged in to see this image.]
Aprillikad said ühele poole oma asjadega, nüüd on põnev teid jälgida! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Eks endal ka põnev, nt kes esimene on ja eriti huviitav on ju, millal enda oma juba näha saaks
-
Täna nägin jälle minakest
Lasin mehel punust pildi ka teha ja loodan, et see on viimane kõhukas
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lasin mehel punust pildi ka teha ja loodan, et see on viimane kõhukas
-
Oh sa taevane arm, milline suur kõhuke! [You must be registered and logged in to see this image.]
Armsake tõsiselt suureks on kõhuke paisunud. Kuidas sa seda veel kanda küll jaksad [You must be registered and logged in to see this image.]
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Jaksas küll ma täna nägin [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma käin hetkel sellise kõhuga ringi, loodan ka et jääb viimaseks pildiks.
Ma käin hetkel sellise kõhuga ringi, loodan ka et jääb viimaseks pildiks.
Nii armsad kõhud
armsake - ma nii ootan juba jälle tädiks saamist (ja seda, et sa ka samasse, väikese vanusevahe, klubisse astuksid - saame vanemate juures jälle kõiki teisi oma muljetustega ja spetsjuttudega tüdimuseni tüütada )
armsake - ma nii ootan juba jälle tädiks saamist (ja seda, et sa ka samasse, väikese vanusevahe, klubisse astuksid - saame vanemate juures jälle kõiki teisi oma muljetustega ja spetsjuttudega tüdimuseni tüütada )
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Minu pisike kõhuke:) :
Loodan muidugi ka et jääb viimaseks kõhupildiks,tehtud on täpselt 39-ndal nädalal
aga noh,lootus sureb ju viimasena
Muidu käin niisama siin lugemas ,uudishimust et kes miskit kribanud on,äkki keegi sünnitanud vms.
aga ise eriti enam kribada ei viitsi.
igapäev seebitan beebsut et ikka välja tuleks,aga ta ei kuula.peksab mul seest kõik ikka enne mõnusalt valusaks
väristab ka vahepeal ikka väga jubedalt,et isegi voodi väriseb
Loodan muidugi ka et jääb viimaseks kõhupildiks,tehtud on täpselt 39-ndal nädalal
aga noh,lootus sureb ju viimasena
Muidu käin niisama siin lugemas ,uudishimust et kes miskit kribanud on,äkki keegi sünnitanud vms.
aga ise eriti enam kribada ei viitsi.
igapäev seebitan beebsut et ikka välja tuleks,aga ta ei kuula.peksab mul seest kõik ikka enne mõnusalt valusaks
väristab ka vahepeal ikka väga jubedalt,et isegi voodi väriseb
minake siin pildil tundub su kõhuke väiksem kui siis kui sind nägin [You must be registered and logged in to see this image.]
Nii et nüüd jääme põnevusega ootama, kes teist esimesena pooldub [You must be registered and logged in to see this image.]
Nii et nüüd jääme põnevusega ootama, kes teist esimesena pooldub [You must be registered and logged in to see this image.]
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 17