Maimupskinid 2010
+22
krissu787
kats
Marianne
siq29
tixit
enny
heidy
Pärlike
HoneyMoon
Siki
minake
saby
Ro-Ro
mannu03
Hegle
Iirlane
Tups
Bibi
Evely
Monique
missy
armsake
26 posters
Lehekülg 11, lehekülgi kokku 17
Lehekülg 11, lehekülgi kokku 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Re: Maimupskinid 2010
Mina oleks küll nõus essa olema [You must be registered and logged in to see this image.]
Mina käisin täna arsti juures ära. Kaalun juba 57,5kg (2 nädalaga 1,4kg juurde võtnud) [You must be registered and logged in to see this image.] Täitsa algusest olen juurde võtnud kokku 11,4kg.
EPK oli 34cm (kasvanud 1cm) ja KÜ 90cm (kasvanud 1cm).
Vererõhk oli mõlemil käel 110/60.
Pandi
KTG aparaadi alla ka, sest selili olles lõi lapse süda 180-190 lööki.
Nii kui külje peale sain oli kohe nii 134-160 vahel.
Tuleb välja, et mul GBS oli positiivne, see tähendab mingit bakterit ja nagu ma aru sain peab süsti tegema pärast sündi.
Uus visiit peaks olema 11.mai aga ma loodan et ei pea enam minema [You must be registered and logged in to see this image.]
Mina käisin täna arsti juures ära. Kaalun juba 57,5kg (2 nädalaga 1,4kg juurde võtnud) [You must be registered and logged in to see this image.] Täitsa algusest olen juurde võtnud kokku 11,4kg.
EPK oli 34cm (kasvanud 1cm) ja KÜ 90cm (kasvanud 1cm).
Vererõhk oli mõlemil käel 110/60.
Pandi
KTG aparaadi alla ka, sest selili olles lõi lapse süda 180-190 lööki.
Nii kui külje peale sain oli kohe nii 134-160 vahel.
Tuleb välja, et mul GBS oli positiivne, see tähendab mingit bakterit ja nagu ma aru sain peab süsti tegema pärast sündi.
Uus visiit peaks olema 11.mai aga ma loodan et ei pea enam minema [You must be registered and logged in to see this image.]
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
nüüd tahaks ise ka juba sünnitama minna,pole enam miskit selga panna.
ma ei tea kas jalad on ka siis kasvanud või milles asi aga tossudega on suht jama käia,oleks nagu väikesed,kuigi mu jalanumber on juba tükk aega 38 ja sealt edasi pole kasvanud :D:D:D
ei saa aru mis värk on.
kõndida on ka jama,alakõhtu ja siis veel allapoole löövad sellised torkivad valud.rohkem ikka allapoole.ei tea milles asi.
õnneks pole enam palju jäänud.
ma ei tea kas jalad on ka siis kasvanud või milles asi aga tossudega on suht jama käia,oleks nagu väikesed,kuigi mu jalanumber on juba tükk aega 38 ja sealt edasi pole kasvanud :D:D:D
ei saa aru mis värk on.
kõndida on ka jama,alakõhtu ja siis veel allapoole löövad sellised torkivad valud.rohkem ikka allapoole.ei tea milles asi.
õnneks pole enam palju jäänud.
Hegle- Postituste arv : 191
Registration date : 15/09/2009
Mul oli ka see GBS pos. Süst tehakse siis kui veed ära tulevad, et koju passima ei tohi siis jääda [You must be registered and logged in to see this image.]armsake kirjutas:
enny- Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009
[You must be registered and logged in to see this image.]
Minake- imearmas häll; väga tubli mees [You must be registered and logged in to see this image.]
Hegle- tore, et haiglast kodus oled ja rõõm kuulda, et kõik korras on
Olen jätkuvalt ühes tükis. Ja ausalt öeldes naudin esimest korda täiel rinnal oma rasedust, sest kõik pisikesed hädad kadusid päevapealt. Mmmmm... nii hea on tunda rõõmu aina paisuvast kõhust ja põnni kõhu-tangost [You must be registered and logged in to see this image.] .
Toonused on muidugi tohutud, eriti kui peab pikalt kõndima. Kas teil ka?
Aga toonused ei häiri, kui kõik muu on hästi..
Niisiis kaasootajad- lõpp juba paitab.. Vaprat vastupidamist!!
Minake- imearmas häll; väga tubli mees [You must be registered and logged in to see this image.]
Hegle- tore, et haiglast kodus oled ja rõõm kuulda, et kõik korras on
Olen jätkuvalt ühes tükis. Ja ausalt öeldes naudin esimest korda täiel rinnal oma rasedust, sest kõik pisikesed hädad kadusid päevapealt. Mmmmm... nii hea on tunda rõõmu aina paisuvast kõhust ja põnni kõhu-tangost [You must be registered and logged in to see this image.] .
Toonused on muidugi tohutud, eriti kui peab pikalt kõndima. Kas teil ka?
Aga toonused ei häiri, kui kõik muu on hästi..
Niisiis kaasootajad- lõpp juba paitab.. Vaprat vastupidamist!!
Siki- Postituste arv : 259
Registration date : 18/06/2009
Mina täna öösel valutasin mõnuga, aga üle läks [You must be registered and logged in to see this image.] Selle rasedusega oli esimene kord nii pikalt ja tugevad valud. Praegu on kõht pisut kõva ja imelik, aga tundub, et meie poja ootab ika ilusti maikuu ära [You must be registered and logged in to see this image.]
-
Armsake tore et midagi juba tunda annab, mul pole mingit tunnet ja ka haiglakotti pole veel kokku pakkinud kuigi mees ütleb et ikka pakiksin äkki äkki varsti, Aga tead usku pole kui eelmine kord juba tähtaja ületasin siis seekord ei looda varem.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Annab tunda jah vaikselt, aga siis oleks kino küll kui üle kannaks ja valutaks ka veel [You must be registered and logged in to see this image.] Loodan, et nii ei lähe [You must be registered and logged in to see this image.]
Haiglakott mul koos muidu teoreetiliselt, asjad kõik enam vähem ühte kohta pandud, vaja ainult kotti panna ja kaasa haarata. Ma just loodan, et kui Liisu tuli 39 nädalal, siis tuleb poja ka ikka varem [You must be registered and logged in to see this image.]
Haiglakott mul koos muidu teoreetiliselt, asjad kõik enam vähem ühte kohta pandud, vaja ainult kotti panna ja kaasa haarata. Ma just loodan, et kui Liisu tuli 39 nädalal, siis tuleb poja ka ikka varem [You must be registered and logged in to see this image.]
-
Ma tegelt pakkisin eile omale koti kokku, igaks juhuks kuna olid ka sellised valulikud toonused kohal.
Aga armsake eks me siis koos lähe sünnitama eks [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga armsake eks me siis koos lähe sünnitama eks [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma arvan, et ma veel lähipäevil ei lähe
Tegin poja voodi täna ära, nüüd ootan millal ta otsustab välja lupsata
Tegin poja voodi täna ära, nüüd ootan millal ta otsustab välja lupsata
-
Nii vahva. Ootan juba, millal keegi teist pudenema hakkaks [You must be registered and logged in to see this image.]
Minake anna teada, kui haiglasse liigud [You must be registered and logged in to see this image.] või kui piiga käes on [You must be registered and logged in to see this image.]
Minake anna teada, kui haiglasse liigud [You must be registered and logged in to see this image.] või kui piiga käes on [You must be registered and logged in to see this image.]
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Monique ikka annan teada.
Tulin just linnast ja olukord selline kahtlane, kõht kõva ja toonuses ei tea kas hakkab looma, tegelikult peaks puhkama äkki annab järgi.
Tulin just linnast ja olukord selline kahtlane, kõht kõva ja toonuses ei tea kas hakkab looma, tegelikult peaks puhkama äkki annab järgi.
minake kirjutas:Tulin just linnast ja olukord selline kahtlane, kõht kõva ja toonuses ei tea kas hakkab looma, tegelikult peaks puhkama äkki annab järgi.
Kui see oleks kindel märk minekust, sünnitaksin viimased kolm kuud iga päev vähemalt kaks korda [You must be registered and logged in to see this image.]
Siki- Postituste arv : 259
Registration date : 18/06/2009
Ma ikka käin neid ooteaja teemasid lugemas ja võrdlemas oma viimase rasedusega. Homme on mai kuu käes ja selle teema emmed peaksid siin tasapisi pudenema hakkama. [You must be registered and logged in to see this image.] Läheb põnevaks ja ärevaks! Mäletan, kui oma peasmuna ooteaja viimased päevad käes olid, sisuliselt iga hetk ootasin, et nüüd kohe hakkab tulema. Ja need viimased päevad olid niiiiiiiii pikad!
Juhhuu, maikuu kohe käes ja tulebki maibeebi
Minu 38.nädala pisike punnu (loodan, et 40.nädala oma enam ei tule)
Minu 38.nädala pisike punnu (loodan, et 40.nädala oma enam ei tule)
-
Armsake, oh kui üüratult suur kõht! [You must be registered and logged in to see this image.] Mis kõhu ümbermõõt on juba?
Pikali 90cm, püsti 100cm
-
Minu kõhuümbermõõt on pikali 108 cm ja püsti 118 cm
pilt on ka,aga see alles digikas.vb õhtul näitan,pole eriliselt kasvanud,ainult venitusarmis külje peal kasvavad
seekord on kõhu peal ka mõned armipojakesed
aga ei põe üldse nende pärast.laps on seda väärt
ja ongi meie kuu kätte jõudnud,huvitav kes meist esimesena sünnitama läheb,
mina läheksin vabatahtlikult,kui see minust oleneks,beebs kohe kuidagi ei kuula et võiks sündida
pilt on ka,aga see alles digikas.vb õhtul näitan,pole eriliselt kasvanud,ainult venitusarmis külje peal kasvavad
seekord on kõhu peal ka mõned armipojakesed
aga ei põe üldse nende pärast.laps on seda väärt
ja ongi meie kuu kätte jõudnud,huvitav kes meist esimesena sünnitama läheb,
mina läheksin vabatahtlikult,kui see minust oleneks,beebs kohe kuidagi ei kuula et võiks sündida
Noniii maibeebide ootajad, kas olete ikka alles 2in1, siin nii maruvaikne
-
mina olen 2 in 1 veel . kuigi ei tahaks kohe üldse enam olla.tahaks sünnitama
oleks see nii et ütled beebsule et võib välja tulla ja siis ta kohe hakkabki tegutsema :D:D
oleks see nii et ütled beebsule et võib välja tulla ja siis ta kohe hakkabki tegutsema :D:D
Ega jah, tellimise peale ta välja küll ei lupsa
Tuleb siis kui on õige aeg
Tuleb siis kui on õige aeg
-
aga võiks küll tellimise peale asi käia,oleks palju lihtsam
Mina veel alles ja ei ole mingit märkigi minekust, ma niiii tahaks juba, tahaks et ükski laps oleks nii sõnakuulelik et tuleks ennem surkima hakkamist välja, tahaks normaalselt magada mitte pool ööd mõelda kas nüüd, kas nüüd, oehh raske see lõpuraseda elu.
Siis tuleb ikka edasi oodata meil kõigil veel
Ma niiiii tahaks ka näha juba pisikest ja mind huvitab, kes ikkagi meist esimene on
Vaadake, et ikka märku annate kui poolduma hakkate, uudishimu tapab muidu mu ära
Ma niiiii tahaks ka näha juba pisikest ja mind huvitab, kes ikkagi meist esimene on
Vaadake, et ikka märku annate kui poolduma hakkate, uudishimu tapab muidu mu ära
-
Igapäevane kontroll- kas olete veel paksukesed [You must be registered and logged in to see this image.] Mina olen küll, aga 05.05.10 oleks küll ilus kuupäev kui tellida saaks
-
Lehekülg 11, lehekülgi kokku 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Lehekülg 11, lehekülgi kokku 17