Maimupskinid 2010
+22
krissu787
kats
Marianne
siq29
tixit
enny
heidy
Pärlike
HoneyMoon
Siki
minake
saby
Ro-Ro
mannu03
Hegle
Iirlane
Tups
Bibi
Evely
Monique
missy
armsake
26 posters
Lehekülg 14, lehekülgi kokku 17
Lehekülg 14, lehekülgi kokku 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Re: Maimupskinid 2010
Minagi alles.
täna siis see tähtaeg mida ämmakas arvestab.
mul vennanaine kes on viimase ultraheli järgi minust nädal aega vähem rase viidi täna kiirabiga haiglasse,tal öö otsa kõht valutas.
viidi kontrolli.tema ootab poissi.
aga minu preili laseb ennast väga kaua oodata,tüüpilised tüdrukud
täna siis see tähtaeg mida ämmakas arvestab.
mul vennanaine kes on viimase ultraheli järgi minust nädal aega vähem rase viidi täna kiirabiga haiglasse,tal öö otsa kõht valutas.
viidi kontrolli.tema ootab poissi.
aga minu preili laseb ennast väga kaua oodata,tüüpilised tüdrukud
Hegle- Postituste arv : 191
Registration date : 15/09/2009
Palju-palju õnne, Tups [You must be registered and logged in to see this image.]
Siki- Postituste arv : 259
Registration date : 18/06/2009
Mina ka endiselt 2in1, kaua võib
Täna käisin visiidil ka, arst ja ämmakas arvasid et ehk lähipäevil, ma loodan et nii ongi.
Muidu 2 nädalaga läinud -0,8kg, seega olen põhimõtteliselt 40 nädalaga juurde võtnud 10,6kg.
EPK oli 35cm (+1cm 2nädalaga) ja KÜ 88cm (-2cm 2 nädalaga).
Avatust on umbes 3 cm ja emakakael nagu ma aru sain põhimõtteliselt valmis. Pea ilusti all, südamelöögid 168. Uus aeg pandi igaks juhuks 19.mai, kuigi arvati et ma sinnamaani välja ei vea. Loodan
Täna käisin visiidil ka, arst ja ämmakas arvasid et ehk lähipäevil, ma loodan et nii ongi.
Muidu 2 nädalaga läinud -0,8kg, seega olen põhimõtteliselt 40 nädalaga juurde võtnud 10,6kg.
EPK oli 35cm (+1cm 2nädalaga) ja KÜ 88cm (-2cm 2 nädalaga).
Avatust on umbes 3 cm ja emakakael nagu ma aru sain põhimõtteliselt valmis. Pea ilusti all, südamelöögid 168. Uus aeg pandi igaks juhuks 19.mai, kuigi arvati et ma sinnamaani välja ei vea. Loodan
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Ja mu vennanaine läkski sünnitama.
haiglasse jõudes tehti veed lahti.
nii poe aus,trügivad ette must krt
ai ma olen kade.täna on mu tähtaeg ja tema läheb sünnitama ,kus siin õiglus on
haiglasse jõudes tehti veed lahti.
nii poe aus,trügivad ette must krt
ai ma olen kade.täna on mu tähtaeg ja tema läheb sünnitama ,kus siin õiglus on
Mina ikka veel siin, homme arstile kuhu arst arvas et ma ei jõua.
Tegelikult kui ausalt rääkida olen mina masenduses ja tõelises masenduses kui oleks raseduslõpu nõustajat kuskil siis mulle oleks seda vaja 24/7, sest tunded mis mind valdavad on lausa kohutavad. Koguaeg nutan kui mõtlen sellele et jälle esilekutsumisele, magada öösiti ei saa ja tegelikult oleks juba unerohtu vaja et tõesti magada saada.
Telefonikõned ala noh noh.... ajavad mind lausa närvi, igaüks kes meil maandub küsib esimesena noh kas sa juba ei sünnita, MIKS MINA ma mõtlen, miks mina olen nii saamatu ja ei saa ühtegi last ilma esilekutsumiseta ilmale toodud. Oeh ja sinna esilekutsumiseni on ka NIIIIII palju aega sest täna viimane tähtaeg ja selle järgi arveststakse 10 päeva edasi ja siis saab alles geeli. Aga mina kardan juba oma vaimse tervise pärast kuna ma juba praegu olen selline siis võin juba 10 päeva pärast enesele ja teistele ohtlik olla.
Vabandage mu hala aga see kõik ajab mul juba üle ääre [You must be registered and logged in to see this image.]
Tegelikult kui ausalt rääkida olen mina masenduses ja tõelises masenduses kui oleks raseduslõpu nõustajat kuskil siis mulle oleks seda vaja 24/7, sest tunded mis mind valdavad on lausa kohutavad. Koguaeg nutan kui mõtlen sellele et jälle esilekutsumisele, magada öösiti ei saa ja tegelikult oleks juba unerohtu vaja et tõesti magada saada.
Telefonikõned ala noh noh.... ajavad mind lausa närvi, igaüks kes meil maandub küsib esimesena noh kas sa juba ei sünnita, MIKS MINA ma mõtlen, miks mina olen nii saamatu ja ei saa ühtegi last ilma esilekutsumiseta ilmale toodud. Oeh ja sinna esilekutsumiseni on ka NIIIIII palju aega sest täna viimane tähtaeg ja selle järgi arveststakse 10 päeva edasi ja siis saab alles geeli. Aga mina kardan juba oma vaimse tervise pärast kuna ma juba praegu olen selline siis võin juba 10 päeva pärast enesele ja teistele ohtlik olla.
Vabandage mu hala aga see kõik ajab mul juba üle ääre [You must be registered and logged in to see this image.]
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
minake kirjutas:Mina ikka veel siin, homme arstile kuhu arst arvas et ma ei jõua.
Su jutt oleks tulnud nagu minu suust,mind valdavad samasugused tunded.
täna lähen ämmaka juurde.
eks hiljem annan jälle märku
Oi minake Ära vabanda, selleks me ju olemegi, et saaksid oma rõõme ja muresid kurta
Mul hakkab ka üha enam tekkima hirm ülekandmise ees Tahaks ikka ise sünnitada. Üldse pole sellist tunnet, et oleks minek lähiajal.
Homme mul terve päev kool ka, mingi 11 hakkab ja lõpeb orienteeruvalt ehk 15-16 paiku. Poja vist mõtleb emme peale, et saaks ilusti kooliasjad ühele poole ja ei vupsa välja.
Täna öösel nägin väga vastikut und ka. Olin õega ja täditütrega kuskil ma ise ka ei tea kus. Mäletan, et kuupäev oli 15.mai ja ma ütlesin neile, et mul on täna tähtaeg. Siis ma nagu jäin unes magama ja järsku tõusin püsti ja verd ja vett hakkas minu seest maha kukkuma (selline tunne oli nagu oleks haigla moodi suur öösärk mul seljas ja pükse jalas polnud. Siis ma olin järsku nagu uimane ja hakkasin rääkima, et vaja hästi kiiresti haiglasse minna. Siis ärkasin päriselt üles, sest Liisu tegi oma toas häält. Jube nõme unenägu, üldse ei taha meelest minna
Mul hakkab ka üha enam tekkima hirm ülekandmise ees Tahaks ikka ise sünnitada. Üldse pole sellist tunnet, et oleks minek lähiajal.
Homme mul terve päev kool ka, mingi 11 hakkab ja lõpeb orienteeruvalt ehk 15-16 paiku. Poja vist mõtleb emme peale, et saaks ilusti kooliasjad ühele poole ja ei vupsa välja.
Täna öösel nägin väga vastikut und ka. Olin õega ja täditütrega kuskil ma ise ka ei tea kus. Mäletan, et kuupäev oli 15.mai ja ma ütlesin neile, et mul on täna tähtaeg. Siis ma nagu jäin unes magama ja järsku tõusin püsti ja verd ja vett hakkas minu seest maha kukkuma (selline tunne oli nagu oleks haigla moodi suur öösärk mul seljas ja pükse jalas polnud. Siis ma olin järsku nagu uimane ja hakkasin rääkima, et vaja hästi kiiresti haiglasse minna. Siis ärkasin päriselt üles, sest Liisu tegi oma toas häält. Jube nõme unenägu, üldse ei taha meelest minna
-
minake mul tuli kohe meelde, et sa ise ütlesid, et küll pisike tuleb siis kui õige aeg. Kahju, et sa nii tunned, aga sa oled tubli ja pead lõpuni vastu ja pisike tulebki siis kui talle sobib. [You must be registered and logged in to see this image.] 10 päeva on pikk aeg, ehk otsustab ikka ise tulla, enne kui esilekutsumine on.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Minake, mina olen kõik oma kolm last esilekutsumisega sünnitanud. Esimene laps sündis tilgaga 43+3, teine ka tilgaga 42 ja kolmas geeliga 41 ja mõni päev peale. Mul oli kolmandaga esilekutsumisele minnes ka selline saamatu emme tunne peal, et jälle aidatakse kaasa! Õnneks pääsesin viimasega tilgast, sellega on küll jube sünnitada.
Nii minul arstil käidud
andmeid eriliselt polegi, ainult kaal on langenud jälle 600 grammi, KÜ oli sama mis eelmisel korral 108 ja epk oli ka sama 35.
ja kui esmaspäevak pole ma ära sünnitanud siis esmaspäeval lähen asjadega ämmaka juurde võtan saatekirja ja lähen haiglasse esilekutsumisele.mõtlesin et lasevad ikka kauem üle kanda,aga minu õnneks ei lasegi väga kaua
andmeid eriliselt polegi, ainult kaal on langenud jälle 600 grammi, KÜ oli sama mis eelmisel korral 108 ja epk oli ka sama 35.
ja kui esmaspäevak pole ma ära sünnitanud siis esmaspäeval lähen asjadega ämmaka juurde võtan saatekirja ja lähen haiglasse esilekutsumisele.mõtlesin et lasevad ikka kauem üle kanda,aga minu õnneks ei lasegi väga kaua
Tore Hegle sinult siis ka lähipäevadel uudiseid oodata, vaata et meid siis teadmatusse ei jäta.
Minul täna suht positiivne päev olnud, käisin linnas üksi ja lihtsalt jalutasin poodides ja ostsin viimaseid asju tibile. Homme arstile õnneks suht hommikul ei pea palju ootama.
Minul täna suht positiivne päev olnud, käisin linnas üksi ja lihtsalt jalutasin poodides ja ostsin viimaseid asju tibile. Homme arstile õnneks suht hommikul ei pea palju ootama.
minake- äkki sul tibi tahab ka 15. kuupäeval tulla nagu suur vennagi Mina loodan ka hetkel 15.kuupäevale, siis jääb Liisuga samale päevale, vahva oleks
Hegle- hoia siis meid ikka asjadega kursis Põnev-põnev, ükskord peab ju keegi meist lõpuks pudenema hakkama
Hegle- hoia siis meid ikka asjadega kursis Põnev-põnev, ükskord peab ju keegi meist lõpuks pudenema hakkama
-
Eks ikka hoian teid asjadega kursis
Mina ikka alles 2in1
Täna mul päevade järgi tähtaeg, aga ei miskit
Täna mul päevade järgi tähtaeg, aga ei miskit
-
mul ka täna siis viimane tähtaeg,aga arst arvestab 11-ndat.
ja hommikul kella 9-st on mul alaselja valud väga kohutavad,vahepeal jääb järgi siis tuleb uuesti.
ma ei saagi aru kas kõhtu lööb ka sellel ajal valu või ei .
ise olen juba ühe korra sünnitanud ja ei tea siis milline õige valu on.
et midagi imelikku toimub
ja hommikul kella 9-st on mul alaselja valud väga kohutavad,vahepeal jääb järgi siis tuleb uuesti.
ma ei saagi aru kas kõhtu lööb ka sellel ajal valu või ei .
ise olen juba ühe korra sünnitanud ja ei tea siis milline õige valu on.
et midagi imelikku toimub
Ma ka alles, sain ähvarduskirja arstilt aga nüüd aeda toimetama.
Mina siin ja arvake mis ma teile ütlen, ikka seda sama olen kodus ja ikka veel ühes tükis, see tegelt ei ole üldse naljakas enam et ta niipalju viivitab [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga täna siis pikemalt mida arst minust arvas. Emalakael siis lõhenenud ja avatust 2 sõrme muud arvud nädalaga kasvanud va. emakapõhjakõrgus mis jäänud samaks, samas on jalad juba 2 päeva paistes ja sõrmed ka. Ootas ja ootab mind ikka ennem 24-ndat sünnitama aga eks näeb mida plika endast arvab, kas tuleb varem välja.
Aga täna siis pikemalt mida arst minust arvas. Emalakael siis lõhenenud ja avatust 2 sõrme muud arvud nädalaga kasvanud va. emakapõhjakõrgus mis jäänud samaks, samas on jalad juba 2 päeva paistes ja sõrmed ka. Ootas ja ootab mind ikka ennem 24-ndat sünnitama aga eks näeb mida plika endast arvab, kas tuleb varem välja.
minake- mina istun oma 3cm ja põhimõtteliselt valmis emakakaelaga üle nädala juba kodus
Ei minu arust pole ka enam naljakas Mul vaja veel kooli asju ajada, võiks ikka hiljemalt homme välja vupsata
Tuleb välja, et pean minema veelkord Tartusse Ajalooarhiivi enne 24.maid, lisaks Paidesse kuulama dokumendihaldusprogrammi juurutamise meeskonna koosolekut ja Tallinnas mingit üldkoosolekut. Ei oleks tore küll kui poiss ei sünniks enne ja otsustaks Tartus, Paides või Tallinnas tulla
Lisaks veel 3.juuni lõpueksam ja mis te arvate kas ma olen üldse vaadanudki miskit
Ei minu arust pole ka enam naljakas Mul vaja veel kooli asju ajada, võiks ikka hiljemalt homme välja vupsata
Tuleb välja, et pean minema veelkord Tartusse Ajalooarhiivi enne 24.maid, lisaks Paidesse kuulama dokumendihaldusprogrammi juurutamise meeskonna koosolekut ja Tallinnas mingit üldkoosolekut. Ei oleks tore küll kui poiss ei sünniks enne ja otsustaks Tartus, Paides või Tallinnas tulla
Lisaks veel 3.juuni lõpueksam ja mis te arvate kas ma olen üldse vaadanudki miskit
-
Teatan et minu preili sündis täna öösel kell 00.48.kaalus 3530 ja oli 52 cm pikk,pikemalt muljetan kui koju jõuan
Hegle- palju, palju õnne, nii vahva
-
Hegle Palju Palju Õnne!!!!
Hegle palju õnne! [You must be registered and logged in to see this image.]
kats- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2780
Registration date : 18/02/2009
Hegle palju õnne tütre sünni puhul! [You must be registered and logged in to see this image.]
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Armsake - ma ütlesin et 19. mail sünnib, usu mind [You must be registered and logged in to see this image.]
Heglele palju palju õnne
Heglele palju palju õnne
missy- Postituste arv : 241
Registration date : 14/07/2009
Lehekülg 14, lehekülgi kokku 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Lehekülg 14, lehekülgi kokku 17