Mida me v6iks teha?
+30
Mammi
carissime
Cat
siq29
ˇmiio23
Monique
Kaisukas
maszke
anka
riinu83
Cms
Heily
Siki
minaise
lumemari
tixit
keivi
Soulshaker
annukas
heffaklump
Kaja
Lehise
Mõrumantsik
gerli08
Mirhel
babyapple
HoneyMoon
kiisumari
VäikeTama
Iirlane
34 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 10
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Mida me v6iks teha?
VäikeTama, su mõte on minu arust väga hea! Kas oleks veel huvilisi? Ise ma osa ei võta, aga vaatamas-imetlemas-kiitmas käiksin nagunii!
siq29 kirjutas:Mobiiltelefoni kotikesi?
On vaja!!! Ja läpaka kotti!!! Ja poolikute kudumistööde kotti Viimase mustri olen just leidnud (selline, mis on täpselt see mida ette kujutasin), aga kahe eelmise jaoks ei ole suutnud midagi leida..... Ja juba kuid olen tahtnud!
Lisaks on mul vaja valmistada triibulisi-värvilisi korvikesi ja hoiuanumakesi vatipulkadele jms, kuna kolisin uude kodusse ja vana tavaar on ikka veel teises riigis....
VäikeTama kirjutas:siq29 kirjutas:Mobiiltelefoni kotikesi?
On vaja!!! Ja läpaka kotti!!! Ja poolikute kudumistööde kotti Viimase mustri olen just leidnud (selline, mis on täpselt see mida ette kujutasin), aga kahe eelmise jaoks ei ole suutnud midagi leida..... Ja juba kuid olen tahtnud!
Lisaks on mul vaja valmistada triibulisi-värvilisi korvikesi ja hoiuanumakesi vatipulkadele jms, kuna kolisin uude kodusse ja vana tavaar on ikka veel teises riigis....
Hmmm... See peaks olema siis selliste kottide koostegemine, mis on mõeldud tarvikutele, olgu siis tegu mobiiltelefoni, läpaka, pooliku kudumis-heegeldamistöö, vatipulkade ja mille iganes muuga. Ma ei teagi, kuidas siis seda nimetada, näiteks TK: Hoiukotid ja -anumad? Mobiilikotike on ja tegelikult hoiukotike kui niisugune? On veel mõtteid?
Ja üleüldse, kas on veel huvilisi?
Mina tunnen juba pikemat aega puudust ühest kotikesest.
Kilekottidele oleks vaja kotti. Praegu on nad mul lahtiselt kapis. Aga kuna mul on kodus üks kratt, kes neid sealt kogu aeg välja võtab, nii et terve elamine on pidevalt kilekotte täis. Lihtsalt ei jõua neid kotte nii kiiresti kappi tagasi panna, kui kiiresti neid selt välja jälle võetakse
Kilekottidele oleks vaja kotti. Praegu on nad mul lahtiselt kapis. Aga kuna mul on kodus üks kratt, kes neid sealt kogu aeg välja võtab, nii et terve elamine on pidevalt kilekotte täis. Lihtsalt ei jõua neid kotte nii kiiresti kappi tagasi panna, kui kiiresti neid selt välja jälle võetakse
Külaline- Külaline
Oh, kui lahe, et huvilisi on! Ma teen teema natuke hiljem ära. Kui täna ei jõua, siis homme kindlasti! Loodame, et koostegijaid lisandub veelgi!
TK: Kotid ja hoidikud oleks näiteks lühike ja konkreetne pealkiri. Arvatavasti liitun ka ise.
Kuna ma õppisin just ära pärliussi heegeldamise , siis võiks millalgi talve poole ühe pärlitega seotud koostegemise teha. Mul plaanis üks komplekt kingituseks siis teha.
Mul kipitab ikka veel ka teki tegemine - bebitekist oleme välja kasvanud, seega tuleks üks grand projekt mu jaoks, kuid värvid ja lõng on valitud. Ning heegelnõel ja mitte vardad. Vaid tehnika vaja selgeks õppida
Hetkel olen ka ametis lapsele villaste sokkide tegemisega, müts ning sall on ka plaanis ja endale ka soojad jalavarjud tuppa (me talveriided on veel jätkuvalt eelmises elukohariigis..).
Tahaks ka miskit just lapsele "piiridest väljas" riideasju kududa, kuid mõte on tiba lühises. Midagi särtsakat, efektlõngadest detailidega..
On veel käppi?
Hetkel olen ka ametis lapsele villaste sokkide tegemisega, müts ning sall on ka plaanis ja endale ka soojad jalavarjud tuppa (me talveriided on veel jätkuvalt eelmises elukohariigis..).
Tahaks ka miskit just lapsele "piiridest väljas" riideasju kududa, kuid mõte on tiba lühises. Midagi särtsakat, efektlõngadest detailidega..
On veel käppi?
Kui kooks vahepeal sokke-kindaid? Mul endal kuluks küll ühed soojemad labakud ära. Sõrmikuid ei julge vist veel ette võtta, kuigi hirmsasti tahaks .
Mul on just praegu ühed hiigelsuured meestesokid pooleli. Ma pean hiljemalt 23.detsembriks kaks paari valmis saama ja ma mässan alles esimese paariga, täitsa häbi on. Ilmselt mulle ongi väikest tagant tõukamist vaja, et asi ikka edeneks. Koostegemine pole üldse paha mõte!
Mul endal pole veel aega tekkinud aga kunagi kindlasti plaanis teha. Kas teen teema? või soovib keegi teine teha?
Mina olen selline jube kuduja kuigi ma väga tahaks sokke kududa.Pole leidnud kuskilt head kanna õpetust(mina olen nii jumma jumma et peab olema kõik puust ja punaselt)
Pole oma elus veel sokke suutnud valmis teha.Ei oska ja ema on alati ära teinud kui vaja
Pole oma elus veel sokke suutnud valmis teha.Ei oska ja ema on alati ära teinud kui vaja
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Sa võiks teema ära teha küll.
Mul on kodus paar vihti maavillast lõnga ajast, mil hindasid veel rublades-kopikates kirjutati Tuleb need ära kerida ja siis saab kududa taas
Edit: vaatasin praegu vihi pealt pakkimisaega, 09.09.1977 Ma olin lausa aastane siis juba
Mul on kodus paar vihti maavillast lõnga ajast, mil hindasid veel rublades-kopikates kirjutati Tuleb need ära kerida ja siis saab kududa taas
Edit: vaatasin praegu vihi pealt pakkimisaega, 09.09.1977 Ma olin lausa aastane siis juba
Kas kodusisustuse tegijad leiduks? tumbad,linikud,kardinad jne Kuskilt otsast peaks alustama aga need suhteliselt suured tegemised,et kogu aeg tahan edasi lükata. Mõtlen kõiki käsitööliike selles valdkonnas.
Ma arvan, et teema võiks täitsa olemas olla. Mulle meeldiks midagi valmis nokitseda küll, kuigi kust see aeg küll võetakse .
Talv on läbi aga meil ikka kinnaste- sokkide kooskudumine . On kellelgi ettepanekuid-soove uuteks koostegemisteks? Hakkame suveks valmistuma või teeme midagi enne emadepäevaks?
Suveks võiks küll hakata valmistuma Eelmisel aastal ei saanudki topi valmis Muster ja lõng ei sobinud kokku... Ehk läheb sel aastal paremini
Siki- Postituste arv : 259
Registration date : 18/06/2009
Selle suvetopi teema võin ma muudetud kujul esile kergitada, natuke laiendades asja ja muutes koostegemise tähtajatuks, kui on soovi. Arvan, et pole mõtet teha kahte suht samasugust erinevat koostegemise teemat. Mul näiteks mõlgub ajukurdude vahel üks suvepluus endale.
Suvise asja kudumisel ühineksin ka ise. Praegu veel igasugu muud kudumid meelel. Varsti saab ehk jope varna riputada siis hea värskelt valminud kampsunit kanda
Minulgi on plaan suveks üks pluus kududa. Kui leiaks ainult sellist ilusat oranži lõnga, mida hing ihkab
Plirts-plärts käes on märts... See tähendab, et kevad on lausa käega katsuda! Mis oleks kui teeks ühiselt oma kodud kevadeks kauniks? Tehnikad ja teemad oleksid täitsa vabad, lihtsalt igaüks teeks midagi ilusat/rõõmsat/kevadist oma kodule/kodusse?
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Mida huvitavat teha ploomidega?
» Mida plaanite teha nädalavahetusel?
» Mida teha, kui oled pangale võlgu
» Poll: Mida sa praegu teha tahaksid?
» 5 asja, mida sa lubasid mitte teha emaks saades
» Mida plaanite teha nädalavahetusel?
» Mida teha, kui oled pangale võlgu
» Poll: Mida sa praegu teha tahaksid?
» 5 asja, mida sa lubasid mitte teha emaks saades
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos