Mida me v6iks teha?
+30
Mammi
carissime
Cat
siq29
ˇmiio23
Monique
Kaisukas
maszke
anka
riinu83
Cms
Heily
Siki
minaise
lumemari
tixit
keivi
Soulshaker
annukas
heffaklump
Kaja
Lehise
Mõrumantsik
gerli08
Mirhel
babyapple
HoneyMoon
kiisumari
VäikeTama
Iirlane
34 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 10
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Mida me v6iks teha?
Tixit, "Kodu kevadeks ilusaks" on hea mõte, sest seda saab ju teha ka väga lihtsalt. Kasvõi need pajalapid. Kes mõistab pisutki liniku heegeldust, siis on ju sellegi jaoks lihtsamaid mustreid. Padjapüür heegeldada-kududa. Lihtne pitsiriba kööki riiuli serva...
Nüüd siis vaja koostegemine käima lükata. Mul endal on kolm asja pooleli, mis tahan ära lõpetada ja suurema tüdruku vestitegu ootel, samuti tahaks topi teha suuremale piigale (see on õnneks pikema tähtajaga koostegemine). Aga ma katsun näpistada aja pajalappide jaoks.
Nüüd siis vaja koostegemine käima lükata. Mul endal on kolm asja pooleli, mis tahan ära lõpetada ja suurema tüdruku vestitegu ootel, samuti tahaks topi teha suuremale piigale (see on õnneks pikema tähtajaga koostegemine). Aga ma katsun näpistada aja pajalappide jaoks.
Nuuh, minu vanas sõbras GARNSTUDIOS on muidugi terve hulk kevadisi pajalappe Heegeldatud variante prooviks isegi!
Lükkan täna TK "Kodu kevadeks ilusaks" käima. Kolm koostegijat on olemas, loodame, et liitujaid on veelgi. Tähtajalise võiks teha, näiteks suvise pööripäevani. Või on liiga pikk tähtaeg? Mulle sobiks pikem tähtaeg paremini..
Vähe lühemaks ehk teeks seda tähtaega jah, kuu nt. või poolteist. Siis on ehk kevad ka käes juba.
Et siis kuu-poolteise pikkune koostegemine? Ma saan ise alles märtsis vajalikku materjali osta. Mul läheb siis kiireks selle tegemisega. Aga ma üritan.
ei noh, kui on põjhuseid pikemalt teha ja näiteks teised ka tahaks pikemalt teha , pole ka ju hullu. aprilli lõpuni kasvõi. Lihtsalt, et suvesse ei jää see kevadeks kaunistamine
Aprilli lõpuni oleks vast hea. Siis tuleb varsti emadepäev kätte ja selleks puhuks võiks teha juba uue koostegemise.
Tixit, aprilli alguses oli mul plaan, avada TK "kingitus emale". Vast pole hullu, kui kattuvad. Päris aprilli lõpus seda käima lükata ei saa, sest tegemiseks jääb aega väheks, emadepäev on ju mai teine pühapäev.
Ma ei usu, et sellest midagi hullu on kui need veidi aega kattuvad. Pigem ma mõtlesin seda, et kevadist koostegemist pole mõtet ka väga pikaks venitada. Minu poolest võib see ka lühemat aega kesta, plaanis oli ju teha midagi lihtsat.
Ma sattusin sellise vahva lehe otsa, kui ideid puudu peaks jààma. Ehk vôtan isegi osa Blogi ise on siin
Väga seksikad põlvikud.
Siki- Postituste arv : 259
Registration date : 18/06/2009
Vogue knittingu ajakirjas on palju ilusaid mustreid. Mul lausa kais see ajakiri vahepeal.
Tixit, põhimõtteliselt, kui nutti on, saab lihtsamad asjad nagu kleidid, pluusid, mütsid ja ka, pildi järgi ka teha. Muidugi tulevad need siis pisut teistsugused, aga ongi rohkem omalooming sel juhul. Mulle meeldivad need kleidikesed kohe esimesel lehel.
Tahaksin tellida Vogue Knitting ajakirja, aga selle õige koha leidmine tundub mulle nagu mingist dzunglist läbi murdmine
Leidsin koha, kus spetsiaalselt Norra saab tellida- aga mis hinnad!!
Poes ka pole kuskil, terve Oslo isegi pöörasin pea peale
Leidsin koha, kus spetsiaalselt Norra saab tellida- aga mis hinnad!!
Poes ka pole kuskil, terve Oslo isegi pöörasin pea peale
eestisse saab tellida siit, aga see hind on krõbe, arvestades et ajakiri ilmub 2xaastas. Aga võib-olla norrasse tellida on veel kallim, eitea kah seda asja.
Huvi pärast vaatasin ka seda hinda ja siis vaatasin kindluse mõttes veel Rohkem ei vaata
Vaatasin ka, ja kuku või toolilt maha hinda nähes. Piirdun eesti käsitööajakirjade ja -raamatutega ning internetis leiduvaga.
Vogue Knitting Magazine on mulgi korduvalt suu vett jooksma pannud... Aga olen hetkel ikka väga kirglik DropsDesigni austaja. Võtsin eile vardad kätte ja hakkasin endale suveks puuvillast kampsunit kuduma. Kevad-suvi 2010 kollektsioonist. Sellist:
Ainult natuke pikemat. Kas keegi tahaks kaasa lüüa?
Ainult natuke pikemat. Kas keegi tahaks kaasa lüüa?
Cms- Postituste arv : 135
Registration date : 28/02/2009
Oi see pluusi on väga vinge, sellist tahaks omalegi.
VäikeTama-mul oli ajakirja tellimusega selline jama, et nad automaalselt pikendasid seda ise ,isegi kui nende lehel oli kirjas, et kui n6ustud ,siis ainult pikendavad. Isegi kiri saadeti ja kysiti. Sellest et automaatselt hakkavad edaspidi raha maha võtma ,polnud kuskil kirjas.
Me korra tyhistasime makse,sest ma polnud ju rohkem tellinud ja järgmine aasta tahtsid jälle maha võtta, aga siis meil oli juba uus kaart.
Ajakirja tellides on neil ka mittekindel veebikas,kust võivad su kaarti andmed vabalt jalutama minna.
Ja tellimust tehes ei tulnud mitte mingit kinnitust.
Väga ebameeldiv kogemus.
Aga ajakiri on ilus.
VäikeTama-mul oli ajakirja tellimusega selline jama, et nad automaalselt pikendasid seda ise ,isegi kui nende lehel oli kirjas, et kui n6ustud ,siis ainult pikendavad. Isegi kiri saadeti ja kysiti. Sellest et automaatselt hakkavad edaspidi raha maha võtma ,polnud kuskil kirjas.
Me korra tyhistasime makse,sest ma polnud ju rohkem tellinud ja järgmine aasta tahtsid jälle maha võtta, aga siis meil oli juba uus kaart.
Ajakirja tellides on neil ka mittekindel veebikas,kust võivad su kaarti andmed vabalt jalutama minna.
Ja tellimust tehes ei tulnud mitte mingit kinnitust.
Väga ebameeldiv kogemus.
Aga ajakiri on ilus.
Mida arvate kui teeks midagi lihtsat, millega saaks hakkama ka algaja. Samas kiiresti valmivat,et ikka tulemus varakult näha oleks Kui vaja leiame netist sobivad õpetused, mustrid ja saame tegema hakata.
Pakun mõningad variandid.
Ülevalt alla raglaankampsun,kleit, pluus vms (ei ole vaja hiljem midagi õmmelda) Vajalik teada pp, ph ja kahe varda vahelisest lõngast kasvatamist keerdsilmusena tegemist. Esialgu võiks midagi väikest,et põhimõtte selgeks saaks. Edasi võib juba mustreid ja muid asju katsetada.
Beebipapusi, sokke vms
Märkmiku köitmist. Selle kohta on õpetusi netis olemas, kes kursusi võtta ei soovi või ei saa.
Salvrätitehnika - Selles valdkonnas mul kogemused puuduvad, kõik on ainult internetist leiduva põhjal. Räägitakse, et edukalt pidi sobima ka PVA liim
Kui kellelgi on mingi kindel soov siis andke teada
Pakun mõningad variandid.
Ülevalt alla raglaankampsun,kleit, pluus vms (ei ole vaja hiljem midagi õmmelda) Vajalik teada pp, ph ja kahe varda vahelisest lõngast kasvatamist keerdsilmusena tegemist. Esialgu võiks midagi väikest,et põhimõtte selgeks saaks. Edasi võib juba mustreid ja muid asju katsetada.
Beebipapusi, sokke vms
Märkmiku köitmist. Selle kohta on õpetusi netis olemas, kes kursusi võtta ei soovi või ei saa.
Salvrätitehnika - Selles valdkonnas mul kogemused puuduvad, kõik on ainult internetist leiduva põhjal. Räägitakse, et edukalt pidi sobima ka PVA liim
Kui kellelgi on mingi kindel soov siis andke teada
Mina tahan salvrätitehnika käppa saada
Mammi- Postituste arv : 254
Registration date : 19/03/2010
Salvrätitehnikat tahaks proovida küll, eriti kui PVA ka selleks sobib. Mul seda suur potsik kodus ootamas.
Raglaan pakub ka huvi. Enne tuleb muidugi suvetop valmis saada
Raglaan pakub ka huvi. Enne tuleb muidugi suvetop valmis saada
Ülevalt alla tehtud kamps on mullegi silma jäänud, ma olen ka ühe kampsi pildi internetist välja printinud, kus on hästi näha kuidas tehtud. Ma teeksin selle pildi järgi ehk isegi valmis, aga ilmselt esialgu proovitööna, näiteks nukule.
Beebipapud on üsna aktuaalne teema, arvestades, et olen märganud OMAklubikate seas hoogsat triibupüüdmist. Aga et mitte kõik tulevased emmed ei ole kudujad-heegeldajad, siis käsitöökad OMAklubikad saaksid teha beebipapusid neile, kes ise ei oska teha. Võiks olla selline ühistegemine, et TK: Omaklubikate beebidele papud. Ilmselt sattusin nüüd suurelt hoogu oma mõtlemisega..
Beebipapud on üsna aktuaalne teema, arvestades, et olen märganud OMAklubikate seas hoogsat triibupüüdmist. Aga et mitte kõik tulevased emmed ei ole kudujad-heegeldajad, siis käsitöökad OMAklubikad saaksid teha beebipapusid neile, kes ise ei oska teha. Võiks olla selline ühistegemine, et TK: Omaklubikate beebidele papud. Ilmselt sattusin nüüd suurelt hoogu oma mõtlemisega..
siq29 kirjutas:. Võiks olla selline ühistegemine, et TK: Omaklubikate beebidele papud. Ilmselt sattusin nüüd suurelt hoogu oma mõtlemisega..
Minu arust väga hea ja armas mõte
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Mida huvitavat teha ploomidega?
» Mida plaanite teha nädalavahetusel?
» Mida teha, kui oled pangale võlgu
» Poll: Mida sa praegu teha tahaksid?
» 5 asja, mida sa lubasid mitte teha emaks saades