Mida me v6iks teha?
+30
Mammi
carissime
Cat
siq29
ˇmiio23
Monique
Kaisukas
maszke
anka
riinu83
Cms
Heily
Siki
minaise
lumemari
tixit
keivi
Soulshaker
annukas
heffaklump
Kaja
Lehise
Mõrumantsik
gerli08
Mirhel
babyapple
HoneyMoon
kiisumari
VäikeTama
Iirlane
34 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 10
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Mida me v6iks teha?
teeme
Nii aga samas ma mõtlesin nüüd veel seda et hakkan suve kotikest omale ka heegeldama
Nii aga samas ma mõtlesin nüüd veel seda et hakkan suve kotikest omale ka heegeldama
gerli08- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 759
Registration date : 20/02/2009
Aga teeme siis teemaks:Suvi ja igaüks teeb miskit huvitavat just suvel kandmiseks( ehe, kott, seelik, bikiinid, varbavaheplätud,rannalina, rätik/mütsike jne jne)
Mammi- Postituste arv : 254
Registration date : 19/03/2010
Mul on paar koostegemist, mida vean, ehk teeb seda keegi teine nüüd, kui sobib.
Ma võin teha aga mul läheb sellega natuke aega. Ma ei tea kunas selline võimalus tekib, et arvuti taha saada ja teema valmis teha
Kui paljud oleks huvitatud beebiteki koostegemisest?
Mul oleks soov millalgi midagi teha ja seltsis tehes käivad näpud kiiremini
Veel on soov millalgi boolero teha ning suur soov on ükskord tikkimine käsile võtta, arvatavasti mõni Tatty Teddy pilt nagu ikka
Kas leiduks kaasalööjaid?
Mul oleks soov millalgi midagi teha ja seltsis tehes käivad näpud kiiremini
Veel on soov millalgi boolero teha ning suur soov on ükskord tikkimine käsile võtta, arvatavasti mõni Tatty Teddy pilt nagu ikka
Kas leiduks kaasalööjaid?
Carissime, teha tahaks palju, aga suvi on uksele koputamas, aia- ja põllutööd istuvad kukil ja lihtsalt pole aega, on tükk tegu, et olemasolevaidki asju lõpetada. Seega ma keeldun meelega ühtegi ideed välja käimast. Aga teised, kel aega käsitööks rohkem, või õigemini öeldes, need, kel on rohkem oskust oma aega planeerida (mina olen ajaplaneerimises väga vilets ) ja on häid ideid, lasku käia! Osa ilmselt ei võta, aga jälgin koostegemisi ikka suure huviga!
Olgu, annan alla! Üks idee on, sügeleb südames, närib hinge ja kipub keelelt ära. Suveõhtutel on hea nokitsemine minu jaoks. Et siis... TK: Nukuriided.
Sai ostetud oma pisipiigale üks väike beebinuku, kes on aga puhta paljas, ilma ühegi hilbuta. Mõtlesin, et suveõhtutel oleks mõnus nukule riideid teha teleka ees, kui päevatööd on tehtud...
PS: Riideid võib teha ka mänguloomadele või mis iganes elukatele, peaasi, et mänguasjale.
Sai ostetud oma pisipiigale üks väike beebinuku, kes on aga puhta paljas, ilma ühegi hilbuta. Mõtlesin, et suveõhtutel oleks mõnus nukule riideid teha teleka ees, kui päevatööd on tehtud...
PS: Riideid võib teha ka mänguloomadele või mis iganes elukatele, peaasi, et mänguasjale.
Nukuriiete tegemisega saaks äkki minagi hakkama Nooh loodan vähemalt.
Meil ka kodus üks nukk, kellel vaid üks riidekomplekt.
Meil ka kodus üks nukk, kellel vaid üks riidekomplekt.
Külaline- Külaline
Ma eelistan just suuremahulisi ja keerulisi töid koostegemiseks. Saaks arutada ja kaasaelada aga ma olen kannatlik küll leidub kord ka minule midagi
Et ma hetkel rohkem koostegemisi vedada ei taha võtta, siis ilmselt jääb see nukuriiete koostegemine sel juhul ära. Nokitsen siis üksi omaette teha. Suvisel ajal ma just hoidun suurte asjade tegemisest.
On üks asi, mida tahaksin kunagi kindlasti tegema hakata. Selleks oleks rätik või siis mingisugune õlasall. Aga mul ei jätku seda püsivust. Pole sellist head mustrit ka leidnud. Pean siinkohal mainima, et oskan ainult skeemi järgi heegeldada
Külaline- Külaline
Väga hea, aga siis võib võtta millalgi tegemise alla näiteks koostegemise, Katame õlad! kuna tahan uuesti proovida teha seda boolerot.
Õlasalli ma kudunud pole aga tean,et paljudele on meeldinud Revontuli õlasall. Õpetuse leiab Kaisuka blogist
Ise olen sallidest piilunud Haapsalu salli aga lükkan seda ikka ja jälle edasi. Otsene vajadus puudub ning siis ei näe mõtet. Kunagi sai tehtud heegeldatud Saalomoni sall, selle õpetusi on internet täis, üks näide Siin Tegu on hästi lihtsa ja kiiresti valmiva mustriga.
Õlasalli ma kudunud pole aga tean,et paljudele on meeldinud Revontuli õlasall. Õpetuse leiab Kaisuka blogist
Ise olen sallidest piilunud Haapsalu salli aga lükkan seda ikka ja jälle edasi. Otsene vajadus puudub ning siis ei näe mõtet. Kunagi sai tehtud heegeldatud Saalomoni sall, selle õpetusi on internet täis, üks näide Siin Tegu on hästi lihtsa ja kiiresti valmiva mustriga.
Kas leidub veel huvitatuid sellest projektist?
Saalomoni sõlme tehnika on nii lihtne ja kiiresti valmiv, et sellest koostegemisest võtaksin mina ka osa. Kaks kolmnurkset õlarätti olen saalomoniga teinud ja ühe väikese salli ka nooremale tütrele. Nüüd teeks omale koheva salli.
Katame õlad sobib ka mulle! Hetkel koongi BOOLEROT (ning aitan naabrinaistki- seegA koome juba koos ), aga kuna see peaaegu valmis, siis sügelevad sõrmed järgmise järele.
Novot ja õlasalli teen ka kuid see vana "võlg", pealegi endale seda nagu ei tahagi, see siis kellegile jõuluks... Palju pole enam jäänud, seegi on kohe valmis.
Hmm. Täna avastas mu täditütar mu PONCHO, mille kudusin talvel, seega oleks mulle endale uut vaja
Hirmsasti tahaks teha midagi Haapsalu salli taolist, kuid ma ei ole selleks veel pädev. Järgmisel aastal ehk! Muidu järgmise hooaja DROPS kataloogid saavad kubisema lahedatest õlakatetest, juba saab hääletada lemmikute poolt Garnstudio kodulehel
Ostsin ilusa kleidi, millele aksessuaarks õlakatet vaja...
Appi mida ma siis kuduma hakkan???
Novot ja õlasalli teen ka kuid see vana "võlg", pealegi endale seda nagu ei tahagi, see siis kellegile jõuluks... Palju pole enam jäänud, seegi on kohe valmis.
Hmm. Täna avastas mu täditütar mu PONCHO, mille kudusin talvel, seega oleks mulle endale uut vaja
Hirmsasti tahaks teha midagi Haapsalu salli taolist, kuid ma ei ole selleks veel pädev. Järgmisel aastal ehk! Muidu järgmise hooaja DROPS kataloogid saavad kubisema lahedatest õlakatetest, juba saab hääletada lemmikute poolt Garnstudio kodulehel
Ostsin ilusa kleidi, millele aksessuaarks õlakatet vaja...
Appi mida ma siis kuduma hakkan???
Saalomoni ehk prooviks ka, kui keegi näpuga ette näitab, mis lõng sobib ja paar õpetust veel leian
Mina käisin täna Isetegijate Tartu üritusel ja tegime salvrätitehnikat. Väga lahe oli, see decoupage on tegelikult nii lihtne ja ma hakkan poja voodit küll nüüd kaunistama.
Mind on kogu aeg selle tehnika juures huvitanud hoopis see "tagumine ots" ehk kui kaua päriselt see ilu asja peal säilib... tundub kuidagi ... kiirestikahjustuv. Eriti nõudel ja lastemööblil. Keegi ei oska pikemaajalist kogemust jagada?Mammi kirjutas:Mina käisin täna Isetegijate Tartu üritusel ja tegime salvrätitehnikat. Väga lahe oli, see decoupage on tegelikult nii lihtne ja ma hakkan poja voodit küll nüüd kaunistama.
Mulle väga meeldib carissime pakutud boolero. Kui mustri saaks, siis pusiks ise ka ühe valmis.
HoneyMoon, seal kogunemisel oli üks taburett välja pandud, mis tehtud 2 aastat tagasi ja päris palju istutud ka ning nägi ikka väga hea välja. Kõik pidi sõltuma mööbli puhul heast eeltöötlusest (lihvimine ja värvimine).Nõude kohta ei oska öelda. Aga oli ka lahedaid albumikaasi ja karbikesi ning kraklees tehnikaga asju.Mu sõbranna tegi täna seal krakleega seinakella, väga äge tuli. Minu töö siin, tegin pojale krõbuskisöömisekruusi:
Olen teist päeva peavaludes. Lugema olen suutnud tulla aga mitte kirjutama. Kui parem hakkab siis kirjutan rohkem. Praegu uus TK:Katame õlad teema leiab Siit
Andke endast märku ja hakkame koos pusima!
Andke endast märku ja hakkame koos pusima!
Mul isutab aegumatu tekkide/tekikeste koostegemise teema järgi, kus saaks jälgida teisi ja ise teha ja üksteist inspireerida
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Mida huvitavat teha ploomidega?
» Mida plaanite teha nädalavahetusel?
» Poll: Mida sa praegu teha tahaksid?
» Mida teha, kui oled pangale võlgu
» 5 asja, mida sa lubasid mitte teha emaks saades
» Mida plaanite teha nädalavahetusel?
» Poll: Mida sa praegu teha tahaksid?
» Mida teha, kui oled pangale võlgu
» 5 asja, mida sa lubasid mitte teha emaks saades
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos