Septembrikad 2009
+12
Ro-Ro
Iirlane
lemming
Evely
-berit-
mannu03
Monique
armsake
accra
Cat
tixit
neltzik
16 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 9
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Septembrikad 2009
Miks konserveeritud asjad keelatud mulle on seda ma täpselt ei tea aga kuna vereproovis oli mingi tase kõrge, siis ämmaemand keelas need ära mul. Äkki oli see vedelikuga seoses.
Kilodega on mul jah nii nagu on. Mul oli enne rasedust ka see kuldne päästerõngas ümber, millest jupp aega pisike toituda sai ning ma juurde ei võtnudki. Aga nüüd jäänud ainult see, mida söön ja kõik. Eks ma ise olin ka algul mures, et miks kaal ei tõuse nii nagu enamikel aga arst ütles, et muretseda pole vaja ning eks ma olen see rase kes hakkab lõpus juurde võtma kui koduseks jään. Sellepärast ma ei muretsegi. Ma tean ka hetkel ühte inimest kes vist oli 6 kuud ja ta on juba 14-16kg juurde võtnud
Ma olen käinud mitmeid kordi UH. Hetkel kokku 9 korda. Aga uuringuid on tehtud ikka need mis tavaliselt rasedale tehakse. Kõik tulemused on korras :smaili:
3D UH on jah omamoodi elamus. Kas sulle siis Monique ei tehtud loote anatoomiat? Mul oli just see uuring 3D ning oli tõesti vääga lahe oma pisikest seal näha. Piltidelt, mis mulle kaasa anti..on kõik küsinud, et miks pisike seal mossitab. See tõesti on hästi reaalne ning on võimas vaade. Selles saime ka teada, kes meile tulemas on. Ise plaanin veel minna 3D, et pisike plaadile saada. Tore kui selline võimalus on tehtud, sest enam neid pilte mis saad paberil tuhmub ajapikku ära ning pole enam loetav aga tänu uuele cd võimalusele jääb see sulle igaveseks mälestuseks :chees:
Kilodega on mul jah nii nagu on. Mul oli enne rasedust ka see kuldne päästerõngas ümber, millest jupp aega pisike toituda sai ning ma juurde ei võtnudki. Aga nüüd jäänud ainult see, mida söön ja kõik. Eks ma ise olin ka algul mures, et miks kaal ei tõuse nii nagu enamikel aga arst ütles, et muretseda pole vaja ning eks ma olen see rase kes hakkab lõpus juurde võtma kui koduseks jään. Sellepärast ma ei muretsegi. Ma tean ka hetkel ühte inimest kes vist oli 6 kuud ja ta on juba 14-16kg juurde võtnud
Ma olen käinud mitmeid kordi UH. Hetkel kokku 9 korda. Aga uuringuid on tehtud ikka need mis tavaliselt rasedale tehakse. Kõik tulemused on korras :smaili:
3D UH on jah omamoodi elamus. Kas sulle siis Monique ei tehtud loote anatoomiat? Mul oli just see uuring 3D ning oli tõesti vääga lahe oma pisikest seal näha. Piltidelt, mis mulle kaasa anti..on kõik küsinud, et miks pisike seal mossitab. See tõesti on hästi reaalne ning on võimas vaade. Selles saime ka teada, kes meile tulemas on. Ise plaanin veel minna 3D, et pisike plaadile saada. Tore kui selline võimalus on tehtud, sest enam neid pilte mis saad paberil tuhmub ajapikku ära ning pole enam loetav aga tänu uuele cd võimalusele jääb see sulle igaveseks mälestuseks :chees:
neltzik- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 496
Registration date : 20/05/2009
Ärge pabistage kui kaal juurde ei tul eriti.Mul enne 20nädalat läks kaal pigem alla kui üles ja pärast seda läks ülesse poole.Raseduse lõpuks võtsin juurde 10-11kg ainult ja pärast sünnitust õigemini keisrit kaotasin kõik kilod mis olid raseduse ajal tulnud.
Neltzik- ma arvan, et Monique käib Viljandis ultrahelides ja siin on mingi tavaline aparaat, ei ole 3D aparaati üldse. Looteanatoomia tehakse sellegipoolest (mõõta ja muid asju ikka teha saab), aga sugu tõesti on tavalise aparaadiga raske teada saada. Ma käisin 3 korda enne kui sain teada, et mul tütreke sünnib.
Kaalu kohta niipalju, et eks see ole igalühel individuaalne
Kaalu kohta niipalju, et eks see ole igalühel individuaalne
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Jah, armsakesel on õigus. Käin Viljandis ultrahelis, kus tehakse ainult tavalisi mõõtmisi jm. Kuna pisikesega on siiamaani kõik korras, ei ole mujale ka saadetud. Sestap mõtlsingi, et mis see 3D on ja mis ta üldse maksta võiks. Olen kuulnud, et 600.- :hmmm: ? Meil siin väikses Vilj. ei ole jah veel nii kaasaegseid masinaid :01: .
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Ega ma pole teiste linnadega kursis ning vb olla tõesti ei ole paljudes kohtades 3D UH.
Vähemalt on teada, et kõik on korras jne. Sellest teadmisest on väga palju abi. Summast ma ei teagi kohe..kõik oleneb kohast, kus soov seda teha on. Tean, et Tln Fertiilitases on plaadile paneks 900.- kui ma ei eksi. Varsti saan teada palju ma KH selle eest maksan.
Vähemalt on teada, et kõik on korras jne. Sellest teadmisest on väga palju abi. Summast ma ei teagi kohe..kõik oleneb kohast, kus soov seda teha on. Tean, et Tln Fertiilitases on plaadile paneks 900.- kui ma ei eksi. Varsti saan teada palju ma KH selle eest maksan.
neltzik- Omaklubi pronks
JAh, kõige tähtsam on see, et tean, et lapsega kõik korras. Ja mida päev edasi, seda rohkem mõtlen, et ei ole tähtis kumb tuleb. Ainuke hea asi oleks see, et teaksin mis värvi asju osta, aga eks ostan siis neutraalseid:)
Olen isegi ostnud neutraalseid asju. Ka siis kui ma ei teadnud veel, kes meile tuleb. Olen isegi elanud üle väikese shoppamise. Sattusin vahepeal hoogu. Aga eks need asjad olegi hästi armsad, et kohe kipud neid korvi panema.
Oled asju vaadanud ka juba Monique. Nt. vankrit, voodit jne.
Mul on juba valmis vaadatud vanker kui ka voodi ning pisikesele esmased riided juba valmis ostetud.
Oled asju vaadanud ka juba Monique. Nt. vankrit, voodit jne.
Mul on juba valmis vaadatud vanker kui ka voodi ning pisikesele esmased riided juba valmis ostetud.
neltzik- Omaklubi pronks
Jaa, vaadanud olen hästi palju, nii voodeid kui vankrit jm. Voodit lihtsam valida, aga vankri koha pealt ple veel otsustanud. a õnneks mul veel aega on:D Eks hakkan siis vaatama, kui töölt dekreeti jään :hmmm: Riideid olen ka juba palju varunud ja osad saanud ka. Neid on isegi liiga palju, eks sattusin ka hoogu. :96:Arvan, et ei jõua kõiki lapsele selgagi panna, vb jäävad enne väikseks. Aga no esimene laps ka, nii et ei ole veel seda kogemust ka :01: Nüüd on veel kõige esimesed riided- haiglast koju toomiseks vaja osta.
:kezzy: hehh...sind ka siis see tabanud...eks ta ole jah esimesega vist kõige hullem...ostad palju kokku asju aga palju ei jõua kasutada...aga samas jääb teisele need, kui kitsaks kiiresti jääb!
Kas sa ootad ka, et koduseks jääda või tahaksid veel tööl käija. Millal sa üldse koduseks jääd?
Kas sa ootad ka, et koduseks jääda või tahaksid veel tööl käija. Millal sa üldse koduseks jääd?
neltzik- Omaklubi pronks
No ma veel teisele ei mõtle, enne katsun ühega hakkama saada :01: Ma nii väga ei oota seda kojujäämist, sest ma praegu ainult poole kohaga, ning vähe vahetusi, a see pikem jutt, miks pool kohta. Samas natuke ootan ka , sest viimasel ajal toimub töö juures igasuguseid imelikke asju. Varsti jäängi koju. Selle kuu lõpus lähen puhkusele( 3 nädalat) ja siis otse dekreeti; dekreedi tähtaeg 20 juuli. Nii et jah, kuu aega ainult on seda töölkäimist. Sa ise ka varsti dekreeti?
Nja eks tööga ole paljudel jamasid. Ma ise ootan küll koju jäämist vb olla tõesti sellepärast, et täiskohaga ning uni on magus ega jaksa hommikuti ülesse tõusta. Ise ma jään 23.06 puhuksele ning dikreeti lähen 6.07. Natukene on jäänud seda aega veel tööl käija. Meil tööl lausa beebibuum lahti (hetke seisuga lähevad järjest 6 inimest). :smaili:
neltzik- Omaklubi pronks
6 inimest :chees: Päris palju jah. Mulle öeldi üldse, et ma lolliks läinud, et kriisi ajal hakkasin lapsi tegema :hahaha: Eks ta täiskohaga oleks kindlasti raskem; kui aus olla, sisi raseduse ajal on hea poole kohaga töötada, sest mul 12-tunnised vahetused, ja terve aja peab püsti seisma. Aga siis sulle juba ette ära head varsti-varsti algavat puhkust :01:
:kezzy: päris hea...mulle pole veel keegi senini öelnud, et ma hulluks läinud. Päris huvitav oleks seda kuulda küll. Senini tean, et mul tööl ülemus ei taha kohe kuidagi mind ära lasta (lubas lastetoa ehitada jne.) peaasi, et ma ära ei läheks :hahaha:
Aitäh! Usun, et puhkus on vajalik Mis tööd sa teed, kui see saladus pole? Mul õnneks on 5*8h nädalas ning kontoritöö, mis mõjub seljale.
Aitäh! Usun, et puhkus on vajalik Mis tööd sa teed, kui see saladus pole? Mul õnneks on 5*8h nädalas ning kontoritöö, mis mõjub seljale.
neltzik- Omaklubi pronks
Olen tanklas klienditeenindaja. Töötada võin nüüd 8-22. Nii hea kui öösel ei pea töötama. Ja mis tööd sa seal kontoris teed?
Rasedad ei tohi minu meelest üldse üle 8h päevas teha + veel nädalavahetused ja ööd peaksid kindlasti olema vabad. Vähemalt mul on nii seadusest meelde jäänud.
Ise ma olen ühe hulgilao andmesisestaja.
Ise ma olen ühe hulgilao andmesisestaja.
neltzik- Omaklubi pronks
Mina ka algul mõtlesin, et üle 8 tunni töötada ei tohi, aga seadus ei rakenda sellele, ega ka nädalavahetusele mingeid piiranguid. Ainult öötöö on vastunäidustatud.
Aa vb olla tõesti. Lihtsalt oli selline asi meelses! Kuidas enesetunne? :32:
neltzik- Omaklubi pronks
Enesetunne siiamaani super olnud :smaili: Ja see, kui tunnen pisikest liigutamas, on asendamatu tunne, mida ei vahetaks millegi vastu. Nüüd tunneb juba mees ka lapse liigutusi, mis on vahel ka silmaga näha.
Oo jaa :yes2: see on tõesti kirjeldamatu tunne. Mul on mees juba päris mitmeid kõvasid pauke mööda kätt saanud ja need lähevad ka tugevamaks. Päris tore!
Vahel on jah päris tore näha, kui kõhuke liigub siia ja sinna poole :chees: . Mõnikord on isegi kõdi.
Vahel on jah päris tore näha, kui kõhuke liigub siia ja sinna poole :chees: . Mõnikord on isegi kõdi.
neltzik- Omaklubi pronks
Oehh... Ma nii igatsen neid liigutusi, see oli kõige vahvam terve raseduse juures (ultrahelid ka, kui sai pisitibu näha) :girlsh:
Imeliseim hetk oli muidugi kui laps pandi sünnijärgselt kõhu peale, see hetk ei unune mitte iial
Imeliseim hetk oli muidugi kui laps pandi sünnijärgselt kõhu peale, see hetk ei unune mitte iial
-
Mulle meeldib ka ultraheli. See teeb alati tuju nii heaks, kui näen, mis pisike kõhus teeb. Ootan kannatamatult, millal teda päriselt näen juba. Eks mul on ka igasuguseid hirme, aga usun, et need ununevad, kui pisike tuleb:)
Eks neid hirme tule ette küll...kogen neid ka oma nahal. Iga muutuse peale hakkan kohe mõtlema. Aga ja..tahaks juba pisikest süles hoida.
neltzik- Omaklubi pronks
Neltzik- Usun Kas sul on esimene laps tulemas?
Millal on teie sünnipäevad- neltzik ja Monique? Panen esilehele teie andmed ka siis kirja
Millal on teie sünnipäevad- neltzik ja Monique? Panen esilehele teie andmed ka siis kirja
-
Sain endale kuu lõpuks uue ultraheliaja; Loodan , et siis näeme, kumb tuleb
Minu sünnipäev on 20. jaanuaril.
Minu sünnipäev on 20. jaanuaril.
armsake: mul on jah tulemas esimene laps! :smaili: heh vaatasin, et meil monique´ga väga lähesetikku sünnipäevad nimelt mul on 15.01
Monique : hoian sulle pöialt, et pisike tibu näitaks sulle! Meil on teisipäeval 3D UH, tahaks juba näha seda pisikest mürglit ekraanil, kes hetkel mul kõhus on ning mõne kuu pärast juba süles on!
Monique : hoian sulle pöialt, et pisike tibu näitaks sulle! Meil on teisipäeval 3D UH, tahaks juba näha seda pisikest mürglit ekraanil, kes hetkel mul kõhus on ning mõne kuu pärast juba süles on!
neltzik- Omaklubi pronks
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» novembrikad 2009:)
» Harjumaa kultuuriüritused 2009
» Oktoobrikad 2009
» Tallinna lillefestival 3.06-16.10.2009
» Talvepilt 2009-2010
» Harjumaa kultuuriüritused 2009
» Oktoobrikad 2009