Septembrikad 2009
+12
Ro-Ro
Iirlane
lemming
Evely
-berit-
mannu03
Monique
armsake
accra
Cat
tixit
neltzik
16 posters
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 9
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Septembrikad 2009
Neltzik egas jah marss sünnitama .
Varsti Paksu sünna ja selleks ajaks peate juba triksis-traksis olema.
Varsti Paksu sünna ja selleks ajaks peate juba triksis-traksis olema.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
nu tere teile:)
mul läheb muidu hästi ainult täna arstilt sain halvad uudised teada. et mul maksa näitaja on vist natuke korrast ära. võeti vere test ,et homme saan teada kas on kõik korras voi ei ole. kui ei ole siis pidi ämmakas mu kohe haiglasse esilekutsumisele panema. aga no eks näeb mis homme analüüs ütleb.
aga muidu ootan juba nii väga oma pisikesega kohtumist.
nädalaid siis juba 38+4 ja kaalus on juurde võtnud 16 kg .35 nädalal tehtud uh-s oli mu pisike 2700 g.nüüd enam pole uh-d mulle tehtud.
üks päev juba olin haiglas jälgimisel ,kuna piinasid libavalud ,aga noo emakas on hetkel 1cm avanenud nagu ma sellelt õelt seal aru sain :01:
ja kuidas teil siis ümbermööduga ja emakapõhja kõrgusega?
minul oli kü 93 cm ja emakapõhja kõrgus 35.
kuidas muidu läheb `? raskem kõndida ka ja valusam? jne...
:muie:
mul läheb muidu hästi ainult täna arstilt sain halvad uudised teada. et mul maksa näitaja on vist natuke korrast ära. võeti vere test ,et homme saan teada kas on kõik korras voi ei ole. kui ei ole siis pidi ämmakas mu kohe haiglasse esilekutsumisele panema. aga no eks näeb mis homme analüüs ütleb.
aga muidu ootan juba nii väga oma pisikesega kohtumist.
nädalaid siis juba 38+4 ja kaalus on juurde võtnud 16 kg .35 nädalal tehtud uh-s oli mu pisike 2700 g.nüüd enam pole uh-d mulle tehtud.
üks päev juba olin haiglas jälgimisel ,kuna piinasid libavalud ,aga noo emakas on hetkel 1cm avanenud nagu ma sellelt õelt seal aru sain :01:
ja kuidas teil siis ümbermööduga ja emakapõhja kõrgusega?
minul oli kü 93 cm ja emakapõhja kõrgus 35.
kuidas muidu läheb `? raskem kõndida ka ja valusam? jne...
:muie:
-berit-- Postituste arv : 11
Registration date : 22/05/2009
accra: eks me üritame su soovi täita...täna juba ämmakas uuris...et kas ma juba see nädal hakkan...ma ootaks ikka järgmise nädalani ära Usun, et kui Paksu sünna käes siis oleme enam vähem triksis traksis
-berit-: ma kü ei tea aga üle 100 aga emakapõhja kõrgus oli 36cm. Loodame, et kõik ikka korras ning saad sünnitada siis kui õige aeg. Kõndida on tõesti juba valusam ja raskem...isegi väsitavam kui enne. Lahe on lugeda, et kellelgi on täpselt sama aeg, mis endal 38+4 :smaili:
Anna kindlasti meile teada, kuidas sul edasi asi kulgeb?
-berit-: ma kü ei tea aga üle 100 aga emakapõhja kõrgus oli 36cm. Loodame, et kõik ikka korras ning saad sünnitada siis kui õige aeg. Kõndida on tõesti juba valusam ja raskem...isegi väsitavam kui enne. Lahe on lugeda, et kellelgi on täpselt sama aeg, mis endal 38+4 :smaili:
Anna kindlasti meile teada, kuidas sul edasi asi kulgeb?
neltzik- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 496
Registration date : 20/05/2009
sain teada vastused : veres ei näidanud nagu midagi et oleks valesti ,nii et saan rahus oma tähtaega oodata
kas teil juba libavalud ka tüüdanud w? või pole mingeid valusi veel olnud ?
mul on juba tükk aega nii olnud et laps lööb kuidagi närvi pihta või kuskile ja siis jalg lööb kohe krampi.väiksed päevade moodi valud käivad ka juba aga no ise loodan et võiks juba hakkata see pihta kõik, tahaks juba oma pisikesega kohtuda :01:
kas teil juba libavalud ka tüüdanud w? või pole mingeid valusi veel olnud ?
mul on juba tükk aega nii olnud et laps lööb kuidagi närvi pihta või kuskile ja siis jalg lööb kohe krampi.väiksed päevade moodi valud käivad ka juba aga no ise loodan et võiks juba hakkata see pihta kõik, tahaks juba oma pisikesega kohtuda :01:
-berit-: see on ainult hea uudis, et kõik korras ning saad ikka siis minna haiglasse kui õige aeg. :smaili: Libavalusid on mõnedki korrad olnud. Ühel korral olid ka juba sellised, et ma tõesti lähen täna ve. Aga miski ei lubanud kohe minema hakata ning panin endale kindla kell kui selleks pole üle läinud siis oleks aeg vist ämmaemandaga ühendust võtta. Aga jah...sain natukene aega voodis olla kui valud oli läinud ning peale selle tuli kohe ka hirmus uni peale. Ma ise loodan samuti et see päev tuleks kiiresti ja ma saaks oma pojakest süles hoida. Seda enam, et nüüd olen hetkel meie tuttvus ringkonnas järgmine ning kõik hakkavad juba uurima ja lootma.
Kas sulle juba KTG iganädalane on määratud? või oled sa seda üldse teinud. Täitsa tore aparaat on kui valusid pole aga ega ei kujuta ette kas on ka võimalik siis olla nii rahulik seal voodis kui tõelised tuhud käsil
Kas sulle juba KTG iganädalane on määratud? või oled sa seda üldse teinud. Täitsa tore aparaat on kui valusid pole aga ega ei kujuta ette kas on ka võimalik siis olla nii rahulik seal voodis kui tõelised tuhud käsil
neltzik- Omaklubi pronks
tere üle pika aja.
Olen pikalt eemal olnud. Ega keegi vahepeal ära sünnitanud pole:)
Teil ju juba varsti aeg sealmaal. Mina pean veel paar nädalakest piinlema, enne kui pisikest näen :01:
Loodan , et teil ikka kõik hästi ja soovin sünnituseks edu ja jaksu. Mind perekoolis hoiatati et see pidi ikka päris valus olema. Aga no see nii individuaalne, eks saame näha:)
Olen pikalt eemal olnud. Ega keegi vahepeal ära sünnitanud pole:)
Teil ju juba varsti aeg sealmaal. Mina pean veel paar nädalakest piinlema, enne kui pisikest näen :01:
Loodan , et teil ikka kõik hästi ja soovin sünnituseks edu ja jaksu. Mind perekoolis hoiatati et see pidi ikka päris valus olema. Aga no see nii individuaalne, eks saame näha:)
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Ootan juba huviga, äkki tuleb mõni beebiuudis siin varsti... Monique ma nii ootan juba, millal sa sünnitad [You must be registered and logged in to see this image.] Ma tahan ka pisikest näha juuuuuuu [You must be registered and logged in to see this image.]
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
[You must be registered and logged in to see this image.] tore kool, mis nii räägib ja natukene hirmu juurde külvab. Mina pole suutnud ennast siiani väga pabinasse panna selle valu pärast.
Sünnitanud minu teada pole veel siin keegi aga aeg on jah juba seal maal. Endalgi oli eile oht jääda haiglasse kõrge vererõhu pärast aga õnneks saime ikka koju tulla. Nüüd käsiti tihi vererõhku mõõta ning kui midagi esinema hakkab siis kohe haiglasse. Ise enesest oleks olnud küll tore, kui oleksime eile pisikesega kohtunud aga ma siiski looda, et ta järgmine nädal 15 tuleks. See kuupäev meie perele vääga oluline.
Monique: kuidas sul üldiselt tervis on? oled juba KTG´d teinud iga nädal? Sullegi jõudu sünnitamiseks....võib olla oled esimene, kes seda teab [You must be registered and logged in to see this image.]
Sünnitanud minu teada pole veel siin keegi aga aeg on jah juba seal maal. Endalgi oli eile oht jääda haiglasse kõrge vererõhu pärast aga õnneks saime ikka koju tulla. Nüüd käsiti tihi vererõhku mõõta ning kui midagi esinema hakkab siis kohe haiglasse. Ise enesest oleks olnud küll tore, kui oleksime eile pisikesega kohtunud aga ma siiski looda, et ta järgmine nädal 15 tuleks. See kuupäev meie perele vääga oluline.
Monique: kuidas sul üldiselt tervis on? oled juba KTG´d teinud iga nädal? Sullegi jõudu sünnitamiseks....võib olla oled esimene, kes seda teab [You must be registered and logged in to see this image.]
neltzik- Omaklubi pronks
Armsake: ma ise ka juba kannatamatult ooten. Uskumatu, et see nii lähedal juba on. [You must be registered and logged in to see this image.] Kõigest 2 nädalat veel oodata [You must be registered and logged in to see this image.] Loodan ainult, et üle ei lähe.
Neltzik: nad ei tahtnud ilmselt hirmutada, vaid pigem reaalseks teha seda asja. Aga sünnitustubasid nähes tuli ikka väike hirm nahka. Tervis on endiselt hea. mingisuguseid komplikatsioone pole olnud. Ei ole mulle midagi erilist tehtud. Ainult tavalisi protsseduure. Lootsin , et saadetakse ka veel UH, aga pole saadetud.
Eks näha ole siis , kes meist esimene on lõpuks.
Mis teil selle 15-nda kuupäevaga seoses on?
Neltzik: nad ei tahtnud ilmselt hirmutada, vaid pigem reaalseks teha seda asja. Aga sünnitustubasid nähes tuli ikka väike hirm nahka. Tervis on endiselt hea. mingisuguseid komplikatsioone pole olnud. Ei ole mulle midagi erilist tehtud. Ainult tavalisi protsseduure. Lootsin , et saadetakse ka veel UH, aga pole saadetud.
Eks näha ole siis , kes meist esimene on lõpuks.
Mis teil selle 15-nda kuupäevaga seoses on?
Monique: võib olla tõesti, et asi oleks ikka reaalselt läbimõeldud jne. Meil on 15 kuupäevaga vääga soojad sideme. Nimelt minul ja mehel on mõlemal 15´ndal sünnipäev ning meie ühine tee sai samuti sel kuupäeval alguse. Ning oleks vääga tore, kui pisike teeks meile just siis kingituse oma ilma sündimisega. Aga nuh seda ta juba otsustab ise. [You must be registered and logged in to see this image.]
Meil ei ole nii kergelt hetkel läinud...vererõhk on hakanud mängima...eelmine teisipäev viskas lambist arsti juures 150/100, mis pole üldse hea....õnneks tol päeval läks ta natukese ajapärast alla aga kui oleks endiselt kõrge olnud siis oleksime haiglasse jäänud. Täna samuti tõuseb sinna piiripeale ning suhteliselt halb olla. Eks näeb kui pole kuskil 22 üle läinud, siis pean arsti sõna kuulama ning haiglasse minema. Imelik on olla küll...aga kas see tähendab juba tibu soovi tulla või ei... [You must be registered and logged in to see this image.]
Meil ei ole nii kergelt hetkel läinud...vererõhk on hakanud mängima...eelmine teisipäev viskas lambist arsti juures 150/100, mis pole üldse hea....õnneks tol päeval läks ta natukese ajapärast alla aga kui oleks endiselt kõrge olnud siis oleksime haiglasse jäänud. Täna samuti tõuseb sinna piiripeale ning suhteliselt halb olla. Eks näeb kui pole kuskil 22 üle läinud, siis pean arsti sõna kuulama ning haiglasse minema. Imelik on olla küll...aga kas see tähendab juba tibu soovi tulla või ei... [You must be registered and logged in to see this image.]
neltzik- Omaklubi pronks
Ma ei taha sind Neltzik üldse hirmutada ,aga kõrge vererõhk võib viidta preklampsiale.Ja selleks tahetigi sind jälgimisele jätta haiglasse.Loodame et oli valehäire [You must be registered and logged in to see this image.] .Panen lingi sulle kui sa ise pole seda juba lugenud
http://www.perekool.ee/index.php?id=41325
http://www.perekool.ee/index.php?id=41325
Ro-Ro- Postituste arv : 194
Registration date : 23/06/2009
Neltzik so pisike ei sa ju ennem tulla kui tädi pole mähkmekonteinerit toond :hahaha: .
Paksu tuleb hirmutab ta välja .
Paksu tuleb hirmutab ta välja .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Ro-Ro: tänan abistava info eest...õnneks siiani on asi kontrolli all ning pole enam lubatust kõrgemale tõusnud. Homsest hakkab meil ka viimane nädal...ehk pisike tuleb.
accra: ei no me täname, et tahate meid kohe hirmutama hakata [You must be registered and logged in to see this image.] . Aga sisetunne räägib mul, et me tuleme järgmise nädala jooksul kindlasti uue maailmaga tuttvuma. Ma juba kujutan ette, mis tädi meil teha võib...äkki me meelega oleme sinu ja Paksu eest peidus [You must be registered and logged in to see this image.]
accra: ei no me täname, et tahate meid kohe hirmutama hakata [You must be registered and logged in to see this image.] . Aga sisetunne räägib mul, et me tuleme järgmise nädala jooksul kindlasti uue maailmaga tuttvuma. Ma juba kujutan ette, mis tädi meil teha võib...äkki me meelega oleme sinu ja Paksu eest peidus [You must be registered and logged in to see this image.]
neltzik- Omaklubi pronks
Tulin ka just arsti juurest. Tundub, et meilvõib selle sünnitamisega veidi pikemalt minna, kuna pea pole ikkaveel fikseerunud,aga eks näis. Loodan, et väga palju siis vähemalt üle ei lähe. Ei jõua enam oodata :01:
Neltzik:Loodan, et teil läheb ikka kõik ilusasti ja rohkem komplikatsioone ei tule.
Kuidas beritil läheb? Juba ära sünnitanud? :01:
Neltzik:Loodan, et teil läheb ikka kõik ilusasti ja rohkem komplikatsioone ei tule.
Kuidas beritil läheb? Juba ära sünnitanud? :01:
mul läheb hästi . ei ole veel sünnitnud nii loodan juba minna:D täna mul tähtaeg aga ei miskit ,pole nagu tunnetki et minekuks läheks [You must be registered and logged in to see this image.]
arstile lähen 17 eks siis vaatab mis arst räägib ka.
arstile lähen 17 eks siis vaatab mis arst räägib ka.
-berit- : loodame jah, et väga kaua ülee ei lähe. Mul pole ka sellist tunnet nagu hakkaks varsti sünnitama. Vahepeal on just vastupidine tunne, nagu ei hakkakski üldse. EI jõua enam oodata. :01:
Mul on selline tunne, et Neltzik ja -berit- on kas ära sünnitanud v asjaga sealmaal :01: olen nii üksi jäetud siia. Ei tglt ootan uudiseid, andke siis teada, kui pisikesed on ära sündinud. Loodan ka varsti sealmaal olla :01:
Tere taas! Olin eemal pikka aega kuna kodus arvuti oli katki.
Ei ole veel sünnitanud aga lootus on ehk mõne päeva sees tibuga tuttavaks saada. Homme arst ja siis kuuleme, mis saanud on. Hetkel küll vahepeal tunne, et asi on vääga lähedal.
Kindlasti annan teada kui olen ühele poole saanud ning looda, et ka kuulen teisetel toredaid uudiseid [You must be registered and logged in to see this image.]
Ei ole veel sünnitanud aga lootus on ehk mõne päeva sees tibuga tuttavaks saada. Homme arst ja siis kuuleme, mis saanud on. Hetkel küll vahepeal tunne, et asi on vääga lähedal.
Kindlasti annan teada kui olen ühele poole saanud ning looda, et ka kuulen teisetel toredaid uudiseid [You must be registered and logged in to see this image.]
neltzik- Omaklubi pronks
Neltzik: Ma arvasin ,et oled juba ära sünnitanud. Aga edu siis arstil ja ole tubli. Mul eile olid ka väiksed valud, ei saanud liigutada ega keerata ennast kuidagi. Huvitav , millised need sünnitusvalud siis veel on
Tere!
Poleks arvanud, et see ootamine nii kurvaks teeb. Mehel saab kohe varsti puhkus läbi ning mida pole...pole poega kellega koos olla. Saime arstilt saatekirja alles 1.okt kui ta enne ei tule. Hetkel pole üldse tunnet, et hakkaks kuhugi minema. Usun juba, et enne 1.oktoobrit ei juhtub mitte kui midagi. [You must be registered and logged in to see this image.] Muidu olid kõik analüüsid korras, mis tegime. KTG küll olevat midagi näidanud aga jah. Pole ammu kurb olnud.
Poleks arvanud, et see ootamine nii kurvaks teeb. Mehel saab kohe varsti puhkus läbi ning mida pole...pole poega kellega koos olla. Saime arstilt saatekirja alles 1.okt kui ta enne ei tule. Hetkel pole üldse tunnet, et hakkaks kuhugi minema. Usun juba, et enne 1.oktoobrit ei juhtub mitte kui midagi. [You must be registered and logged in to see this image.] Muidu olid kõik analüüsid korras, mis tegime. KTG küll olevat midagi näidanud aga jah. Pole ammu kurb olnud.
neltzik- Omaklubi pronks
Neltzik [You must be registered and logged in to see this image.] küll ta tuleb, ega ta tulemata ikka jää [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga sünniuudiseid tahaks küll siin teemas juba kuulda [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga sünniuudiseid tahaks küll siin teemas juba kuulda [You must be registered and logged in to see this image.]
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Neltzik: usun jah, et teeb kurvaks, aga ei tohi kurb olla, lapsukese pärast. Mind teeb ka teadmine, et ei pruugi õigel ajal sünnitada, kurvaks, kuid armsakesel on õigus, ega ta tulemata jää :01:
armsake ja Monique: aitäh teie positiivsuse eest....eks ma üritan olla ikka positiivne. Lihtsalt poja on meile esimene ja vääga tähtis ning väääga kaua oodatud. Poleks arvanud, et see nii kaua edasi lükkub.
neltzik- Omaklubi pronks
Eks meil endalgi samasugune ootusärevus, ikkagi esimene laps Kahju, et teil sellest 15st kuupäevast üle läks.
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» novembrikad 2009:)
» Harjumaa kultuuriüritused 2009
» Oktoobrikad 2009
» Tallinna lillefestival 3.06-16.10.2009
» Talvepilt 2009-2010
» Harjumaa kultuuriüritused 2009