Septembrikad 2009
+12
Ro-Ro
Iirlane
lemming
Evely
-berit-
mannu03
Monique
armsake
accra
Cat
tixit
neltzik
16 posters
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 9
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Septembrikad 2009
accra: aga miks siis Pakusle sellist nime ei pandud . Aga ma hea inimene jätan selle nime teile kui teile teine ka poeg on...siis ei pea enam nime peale aega raiskama ja seda enam kui su kulla kallis mees sellele tuli
monique : tundub küll jah, et meil jääb see nime valik vist sinna kuni pisike on sündinud.
monique : tundub küll jah, et meil jääb see nime valik vist sinna kuni pisike on sündinud.
neltzik- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 496
Registration date : 20/05/2009
Arvan, et meie ka enne kindlat nime välja ei mõtle, kui tibuke sündinud on :01:
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Ja ongi läbi mu tööaeg....tänasest siis nüüd kodune ning hakkan ootama seda aega mil pisike sünnib :32: . Ei teagi kohe, mis emotsioonid valdavad kas ma olen või . Nii imelik on mõelda, et ei pea enam vara tõusma ning töö muredele mõtlema. Ei tea kas kodus hakkab ka :girlsh: . Eks mul on siis nüüd rohkem aega enda jaoks ning hakkan usinasti internetis surfama, et pisikesele nimi leida! :10:
neltzik- Omaklubi pronks
Mul veel 3 vahetust tööl käia:D
Ei jõua ära oodata :96:Kuigi ei tea, mis selle vaba ajaga peale hakkan. Aga päris raske on juba seista terve päev.
Ei jõua ära oodata :96:Kuigi ei tea, mis selle vaba ajaga peale hakkan. Aga päris raske on juba seista terve päev.
See aeg usun, et lendab sul. Mul oli ka algul, et pean kaua ootama aga näed nüüd kui ilusad ilmad olengi kodus Sul üldse istumise võimalust pole?
neltzik- Omaklubi pronks
Homme viimane tööpäev. No lõuna ajal pm saan ainult istuda, aga seda ka lühidalt.
tere teile:)
mul on 28+4 nädalat hetkel.
ja see on minu esimene tibu:),ja minu sünnipäev on 21.jan. ja olen 18 aastane.
minul on kõik hästi hetkel:) olen juba 11 kg juurde võtnud .täna käisin arstil kõik oli korras ja kõhuümbermõõt on 86.
kuidas teil?
söön normaalselt:D ,rohkem ikka magusat. kõik arvavad et mul tuleb tüdruk ,et nii palju magusat söön aga ise ma veel sugu ei tea. vb järgmine kord kui arstile lähen siis saan teada siis pidi mul uh olema et vaadata suur juba laps on:)
kuidas teil läheb muidu?
mul on 28+4 nädalat hetkel.
ja see on minu esimene tibu:),ja minu sünnipäev on 21.jan. ja olen 18 aastane.
minul on kõik hästi hetkel:) olen juba 11 kg juurde võtnud .täna käisin arstil kõik oli korras ja kõhuümbermõõt on 86.
kuidas teil?
söön normaalselt:D ,rohkem ikka magusat. kõik arvavad et mul tuleb tüdruk ,et nii palju magusat söön aga ise ma veel sugu ei tea. vb järgmine kord kui arstile lähen siis saan teada siis pidi mul uh olema et vaadata suur juba laps on:)
kuidas teil läheb muidu?
-berit-- Postituste arv : 11
Registration date : 22/05/2009
-berit- : Meil peaaegu ühel ajal sünnipäev:) Mul 20 jaan ja ka esimene laps. Mulle on ka nii palju öeldud, et küll tuleb tüdruk, küll poiss:D A ma ei usu neid jutte, sest iga rasedus on nii individuaalne. Esmasp on meil UH, ehk siis saame teada, kumb tuleb. Ise ei oska enam midagi arvata, kumb tuleb :01: Ma olen u 10 kg juurde võtnud. Siis ma plegi ainuke , kes ilusti juurde võtab Minu isu on normaalne, nagu tavaliselt, magusat just eriti ei armasta. Söön peaaegu kõike. Tervis on algusest peale hea, kõik tundub korras olevat. Mul üle 26 nädala :smaili:
Kust pärit oled berit?
Kust pärit oled berit?
heh meil kõigil siis jaanuaris sünnipäevad! Ning nüüd meie esimesed lapsed sünnivad samamoodi septembris. Milline kokkusattumus!
Mina vist olen ümbes 6kg juurde võtnud. Söön samamoodi normaalselt. Vahest on magusa isu aga see pole õnneks püsima jäänud.
Tundub, et minu pisike näitas lahkesti kumb on aga teil tundub, et nad on väiksed vigurvändad...loodan, et saate mõlemad teada kumb on!
Mul hetkel on 28n5p ja kõik tundub korras olevat. Mõni õhtu olen saanud jälgida kuidas mu kõht liigub nagu merelaine ja siis äkki tuleb suur müksatus sinna vahele nagu tahaks keegi välja tulla. Kas olete lugenud mitu liigutust pisike tunnis teeb? Ma ükskord üritasin ning kuskil 100 juures läks sassi, sest siis hakkas hull mürgel pihta ning polnud enam võimalik lugeda. Võtsin selle madistamise isegi videosse, et mehele näidata, millega pisike õhtul tegeles :smaili:
Mina vist olen ümbes 6kg juurde võtnud. Söön samamoodi normaalselt. Vahest on magusa isu aga see pole õnneks püsima jäänud.
Tundub, et minu pisike näitas lahkesti kumb on aga teil tundub, et nad on väiksed vigurvändad...loodan, et saate mõlemad teada kumb on!
Mul hetkel on 28n5p ja kõik tundub korras olevat. Mõni õhtu olen saanud jälgida kuidas mu kõht liigub nagu merelaine ja siis äkki tuleb suur müksatus sinna vahele nagu tahaks keegi välja tulla. Kas olete lugenud mitu liigutust pisike tunnis teeb? Ma ükskord üritasin ning kuskil 100 juures läks sassi, sest siis hakkas hull mürgel pihta ning polnud enam võimalik lugeda. Võtsin selle madistamise isegi videosse, et mehele näidata, millega pisike õhtul tegeles :smaili:
neltzik- Omaklubi pronks
Tõesti nii huvitav, et kõigil jaanuaris sünnipäev ja septembris saate esimesed tibud
-berit- täiendan sinu andmetega esilehte ja panin sinna teile ka mõningast materjali linkide näol, mis võib teile huvi pakkuda
Kui ise leiate midagi, mida võiks sinna lisada (mingit informatsiooni või muuta midagi), siis ootan alati teiepoolseid pakkumisi ja kommentaare
-berit- täiendan sinu andmetega esilehte ja panin sinna teile ka mõningast materjali linkide näol, mis võib teile huvi pakkuda
Kui ise leiate midagi, mida võiks sinna lisada (mingit informatsiooni või muuta midagi), siis ootan alati teiepoolseid pakkumisi ja kommentaare
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
See on jah tore kokkusattumus, et meil kõik nii ühtemoodi :01: Meil ka tavaliselt hakkab õhtuti möll pihta, aga ma ple lugenud liigutusi. Jälgin ka päris tihti, kuidas kõht liigub. Nii hea tunne on see. Üks õhtu kui magama läksime, pani tubu issile vastu kätt sellise matsu:D
Ja muide, täna oli mu viimane tööpäev. Nüüd hakkame puhkama :01:
Ja muide, täna oli mu viimane tööpäev. Nüüd hakkame puhkama :01:
Puhkus ...see on lahe...millega hakkad oma päev sisustama?
neltzik- Omaklubi pronks
Hmmm, ei teagi. Eks näis. Hakkan vaikselt asju vaatama ja ostma. Koristada oleks vaja jne :01: Nüüd ei saa enam vabandusena tuua, et aega pole
naljakas jh et meil sünnipäevad samal kuul on :01:
aga mul ka pisike liigutab ka päris palju. pole kahjuks ka üle lugenud.
ma ise elan muidu raplamaal. kus teie asute siis?
mul on 6 -dal uh ,ootan ka juba huviga et äkki näitab seekord kas on poiss voi tüdruk:)
kuigi ise tahaks tüdrukut ja mul mees tahaks poissi aga arvan siiski et vahet pole vähemalt et terve oleks kui sünniks:)
aga mul ka pisike liigutab ka päris palju. pole kahjuks ka üle lugenud.
ma ise elan muidu raplamaal. kus teie asute siis?
mul on 6 -dal uh ,ootan ka juba huviga et äkki näitab seekord kas on poiss voi tüdruk:)
kuigi ise tahaks tüdrukut ja mul mees tahaks poissi aga arvan siiski et vahet pole vähemalt et terve oleks kui sünniks:)
monique: ega jah enam ei saa tuua asjade edasi lükkamist selle taha, et pole aega ning tööl oli kiire ja olen väsinud. Ma eile võtsin ette suure kapi korrastuse ning tegin pisikese riietele eraldi riiuli. Imelik oli selle asja juures see, et kui ma pisikese riiuliga ühele poole sain, siis ta hakkas kõvasti mürgeldama nagu ta oleks aru saanud, et see talle :01:
-berit- : mina elan tln. Eks ta nii ole, et mehed soovivad poisse ja naised tüdrukuid aga kõige tipuks soovivad mõlemad, et laps sünniks tervel. Meil mehega pole enam vahet kumb tegelt tuleb, sest kannatused on olnud suuremad ning me väärtustame seda tänu sellele hoopis teisiti. Aga ju pisike soovis, et emme ja issi teaksid, et poja on!
-berit- : mina elan tln. Eks ta nii ole, et mehed soovivad poisse ja naised tüdrukuid aga kõige tipuks soovivad mõlemad, et laps sünniks tervel. Meil mehega pole enam vahet kumb tegelt tuleb, sest kannatused on olnud suuremad ning me väärtustame seda tänu sellele hoopis teisiti. Aga ju pisike soovis, et emme ja issi teaksid, et poja on!
neltzik- Omaklubi pronks
Käisime eile UH :smaili: Nägime oma tulevast pisitütart Oleme nii õnnelikud. Arst ütles, et ta pole siiamaani veel mööda pannud, aga natuke skeptilised võime ikka olla, et kärgu me kõiki roosasid asju igaks juhuks ostke
Palju õnne Monique. Teen su siis roosaks Kas tähtaeg jäi samaks?
-
Aitäh. Me nüüd roosad tähtaeg siiamaani sama jah.
Nii lahe...palju õnne! :smaili:
neltzik- Omaklubi pronks
Nii vahva, nüüd veel -berit-`i lapse sugu teadmata :smaili:
Monique- mul oli kohe selline tunne, et sul tirts tulemas ja näedsa, ongi nii. Saame endale mängukaaslase Nüüd tuleb ainult septembrini oodata
Kuidas teil naised üldse läheb? On väga raske juba kõndida? Kõhud kindlasti juba suured :yes2:
Monique- mul oli kohe selline tunne, et sul tirts tulemas ja näedsa, ongi nii. Saame endale mängukaaslase Nüüd tuleb ainult septembrini oodata
Kuidas teil naised üldse läheb? On väga raske juba kõndida? Kõhud kindlasti juba suured :yes2:
-
armsake: õnneks ei ole kõht mega suur veel. Kõndida on normaalne aga kummardamine ja maast püsti tõusmine on juba tükk tegu.
Loodame, et berit ka teada saab
Loodame, et berit ka teada saab
neltzik- Omaklubi pronks
Jaa, tüdrukutirts jah:D
Mina tunnen ennast juba päris rasedana Väga pikki maid enam maha vist ei kõnni jm sellist. Kõht juba päris parajalt suur.
Mina tunnen ennast juba päris rasedana Väga pikki maid enam maha vist ei kõnni jm sellist. Kõht juba päris parajalt suur.
monique: plaanid perekoolidest ka osavõtta! Ma käisin eile ühes loengus ning see oli tõesti üllatavalt hea. Plaanin veel minna
neltzik- Omaklubi pronks
Jah, plaan on küll. Peangi uurima, millal toimub :01: Äkki saan ka targemaks
tsau teile.
käisin ka täna arstil ära. nüüd olen ikka täitsa mures:S
muidu sugu oli tüdruk :01:
aga kaalus väga vähe ,nii et kaalus olen juba juurde võtnud 12 kg. ja nüüd on 30 nädal aga laps on kaks nädalat maas:( ja kaalub hetkel ainult 600 g .......
olen nüüd nii mures. arst ütles et mul võib olla enneaegse oht ka
järgmine nädal uuesti arstile et siis saab need proovide analüüsid ka kätte.
ma loodan et kõik on ikka korras ja pean vastu!
aga kuidas teil muidu läheb?
käisin ka täna arstil ära. nüüd olen ikka täitsa mures:S
muidu sugu oli tüdruk :01:
aga kaalus väga vähe ,nii et kaalus olen juba juurde võtnud 12 kg. ja nüüd on 30 nädal aga laps on kaks nädalat maas:( ja kaalub hetkel ainult 600 g .......
olen nüüd nii mures. arst ütles et mul võib olla enneaegse oht ka
järgmine nädal uuesti arstile et siis saab need proovide analüüsid ka kätte.
ma loodan et kõik on ikka korras ja pean vastu!
aga kuidas teil muidu läheb?
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» novembrikad 2009:)
» Harjumaa kultuuriüritused 2009
» Oktoobrikad 2009
» Tallinna lillefestival 3.06-16.10.2009
» Talvepilt 2009-2010
» Harjumaa kultuuriüritused 2009
» Oktoobrikad 2009