Septembrikad 2009
+12
Ro-Ro
Iirlane
lemming
Evely
-berit-
mannu03
Monique
armsake
accra
Cat
tixit
neltzik
16 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 9
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Septembrikad 2009
[You must be registered and logged in to see this image.]
Teie mini-moderaator on armsake [You must be registered and logged in to see this image.]
neltzik.............................26.09.2009/17:20 (TA 14.09) Kristofer 3954g/52cm
Monique...........................01.10.2009/09:38 (TA 28.09) tüdruk 2730g/47cm
Emmede sünnipäevad:
neltzik..................................15. jaanuar, 23 aastane; tulemas esimene tibu
Monique............................... 20. jaanuar; 21 aastane; tulemas esimene tibu
-berit-..................................21. jaanuar; 18 aastane; tulemas esimene tibu
Sotsiaalministeerium vanemahüvitis jne
Vanemahüvitis
Abiks pisikestele piimaimejatele
Igasuguseid kasulikke nippe ja videoid emmedele/beebidele
Beebivõimlemine
Teie mini-moderaator on armsake [You must be registered and logged in to see this image.]
neltzik.............................26.09.2009/17:20 (TA 14.09) Kristofer 3954g/52cm
Monique...........................01.10.2009/09:38 (TA 28.09) tüdruk 2730g/47cm
Emmede sünnipäevad:
neltzik..................................15. jaanuar, 23 aastane; tulemas esimene tibu
Monique............................... 20. jaanuar; 21 aastane; tulemas esimene tibu
-berit-..................................21. jaanuar; 18 aastane; tulemas esimene tibu
Sotsiaalministeerium vanemahüvitis jne
Vanemahüvitis
Abiks pisikestele piimaimejatele
Igasuguseid kasulikke nippe ja videoid emmedele/beebidele
Beebivõimlemine
neltzik- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 496
Registration date : 20/05/2009
Re: Septembrikad 2009
Neltzik: Tere!
Kas siin leidub ka neid õnnelike, kel pisike sünnib septembris! Endal hetkel käsil 24nädal ning tähtaeg 14.09!
Palju õnne Sulle!
Kuidas Sul läinud on ja kas on teada ka, kes tulemas?
Kas siin leidub ka neid õnnelike, kel pisike sünnib septembris! Endal hetkel käsil 24nädal ning tähtaeg 14.09!
Palju õnne Sulle!
Kuidas Sul läinud on ja kas on teada ka, kes tulemas?
Aitäh!
Kõik on väga hästi laabunud kui välja arvata need 3 korda erakorralises käidud sai.
Hetkel teame, et meile tulemas poja, kes on meile vääga oodatud kuna oleme saanud kaks korda maista elu kibedust.
:chees:
Kõik on väga hästi laabunud kui välja arvata need 3 korda erakorralises käidud sai.
Hetkel teame, et meile tulemas poja, kes on meile vääga oodatud kuna oleme saanud kaks korda maista elu kibedust.
:chees:
neltzik- Omaklubi pronks
Neltzik
Vaata ,et sa Paksu sõpra ikka nuumad samamoodi kui ma Paksu :chees: .
Paksu juba kannatamatult ootab oma kaagist sõpra .
Vaata ,et sa Paksu sõpra ikka nuumad samamoodi kui ma Paksu :chees: .
Paksu juba kannatamatult ootab oma kaagist sõpra .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
to accra : Eks me ikka üritame teist eeskuju võtta :smaili: Kui pisike on seni õppust võtnud oma sõbrast siis usun, et see jääb ka nii
neltzik- Omaklubi pronks
Neltzik- ilusat ootusaega ja loodan, et sulle on tulemas ka seltsilisi, kellega koos kasvada
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Aitäh!
Loodan samuti...tore oleks muljetada ning koos vaadata kuidas pisikesed kasvavad!
Loodan samuti...tore oleks muljetada ning koos vaadata kuidas pisikesed kasvavad!
neltzik- Omaklubi pronks
Minu endine klassiõde Monique on ka septembrikas, küll ta siia alla ka millalgi jõuab
-
Tere :661:
Leidsingi teid lõpuks üles. Aega läks aga asja sai:)
Meie väikseke peaks ilmavalgust nägema septembri lõpus ( 28.sept). Ootame nii väga juba :01:
Leidsingi teid lõpuks üles. Aega läks aga asja sai:)
Meie väikseke peaks ilmavalgust nägema septembri lõpus ( 28.sept). Ootame nii väga juba :01:
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Lõpuks jõudsidki
Loodan, et lisandub teid veel ja veel :girlsh:
Loodan, et lisandub teid veel ja veel :girlsh:
-
yeee Neltzik sai omale kaaslase
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Aitäh sooja vastuvõtu eest. Olen küll algaja sellel alal, aga loodan, et varsti saan siinsest süsteemist aru. Tore kui saab kellegagi, kes sama läbi elab, muljetada :01: :smaili:
Monique: Tere! Tore, et vähemalt üks on siin kellega tõesti saab jutustada ning koos oodata seda väga erilist päeva :smaili:
neltzik- Omaklubi pronks
Tere Neltzik. Kuulsin et ootad kaaslast, kellega oma muresid ja rõõme jagada :01:
Tere Monique!
Tõsi ta on...ikka on tore muljetada ja seda enam kui teine on samas seisus :smaili:
Kas sul pole teada keda ootad?
Tõsi ta on...ikka on tore muljetada ja seda enam kui teine on samas seisus :smaili:
Kas sul pole teada keda ootad?
neltzik- Omaklubi pronks
Kahjuks ei tea jah. Lootsin, et saame viimase ultraheli ajal teada, aga pisike oli kade ega näidanud. Tahan uuesti minna tasulisse, loodan et siis saame teada :smaili:
Hehh....kui aus olla siis me ka ei lootnud, et ta näitab...teades kuidas ta arste algusest peale kiusanud on
Küsin ka siis selle kuldse lause millele ma koguaeg vastama pean, et keda te väga soovite
Küsin ka siis selle kuldse lause millele ma koguaeg vastama pean, et keda te väga soovite
neltzik- Omaklubi pronks
No eks see ole enamustel nii, et mehed tahavad (eriti esimese lapse puhul) poega, ja naised tütart. Aga armastame teda hoolimata sellest kumb tuleb. Ise loodan ikka salamisi, et ehk tuleb tütar, aga sisetunne ütleb rohkem , et tuleb poja Teil tuleb poeg nagu ma eespoolt lugesin?
Monique- minu mees tahtis küll tütart ja ütles et tüdruk tuleb ka siis kui veel ei teadnud. Ise muidugi tahtsin ka tütart ja kordagi ei mõelnud ka mitte, et poiss on Sisetunne ma usun
Mees tegi veel nalja, et tema ainult tüdrukuid tahabki, nemad saavad täisealiseks, lähevad mehele ja vsjoo, poistele osta auto ja maja jne :hahaha:
Neltzik ja Monique- rääkige kuidas rasedus kulgenud on? Kas on uuringuid palju tehtud ja ultrahelisid? Mul läks algus päris keeruliselt (oksendamine ja tilgtid), aga lõpp läks nagu lust ja lillepidu
Mees tegi veel nalja, et tema ainult tüdrukuid tahabki, nemad saavad täisealiseks, lähevad mehele ja vsjoo, poistele osta auto ja maja jne :hahaha:
Neltzik ja Monique- rääkige kuidas rasedus kulgenud on? Kas on uuringuid palju tehtud ja ultrahelisid? Mul läks algus päris keeruliselt (oksendamine ja tilgtid), aga lõpp läks nagu lust ja lillepidu
-
Meil tuleb jah poja...vähemalt ta ei keelanud oma uhkust vaadata nii minul kui arsti ja mehel ...
Rasedus on minul isiklikult väga ülesse ja alla läinud...hetkel on jäänud stabiilne...
Algul ei teadnud, et pisike tulemas ja ta ei näidanud ka ennast esimeses UH. Järgmine päev kutsuti tagasi, et peab olema kuskil, selleks oli kohal kolm arsti ja siis leidsid ta.
Olen ka kaks korda shoki üle elanud. Nimelt 2´sel ja 3´nadal kuul oli mul kerge verejooks. Iiveldama hakkas mul alles 4 kuul ja sai paar korda ikka pisikest ruumi külastatud Ei suutnud vitamiine võtta, söögiisu ei olnud jne. Sellega kaasnes ka 4 kg kaalulangust.
Hetkel pean jooma igal hommikul kohvi, et vererõhk madal poleks (kui ma ei eksi siis oli mul algul 80/60- nele) ning lisaks veel päevas 1,5 - 2l vett jooma. Pole eriline vee jooja ning konserveeritud asjad keelati ära. :chees:
Nüüdseks olen vererõhu saanud korda, vee joomine käib kah :chees: ning kaalu olen vist juurde võtnud 3kg äkki (sellest kaalust millega arvele võeti). Olen väga õnnelik selle üle, et ma hakkasin pisikese liigutusi vaikselt tundma juba 15. nädalal
Nüüdseks on kõik paika loksunud ning saan nautida seda kuidas pisike liigutab ja oma tundeid mulle juba varakult näitama hakkab. On juba praegu meie suguvõsas suur silmarõõm, sest kõik ootavad teda väga (see just sellepärast, et eelmine aasta oli mul kaks katkemist)
Rasedus on minul isiklikult väga ülesse ja alla läinud...hetkel on jäänud stabiilne...
Algul ei teadnud, et pisike tulemas ja ta ei näidanud ka ennast esimeses UH. Järgmine päev kutsuti tagasi, et peab olema kuskil, selleks oli kohal kolm arsti ja siis leidsid ta.
Olen ka kaks korda shoki üle elanud. Nimelt 2´sel ja 3´nadal kuul oli mul kerge verejooks. Iiveldama hakkas mul alles 4 kuul ja sai paar korda ikka pisikest ruumi külastatud Ei suutnud vitamiine võtta, söögiisu ei olnud jne. Sellega kaasnes ka 4 kg kaalulangust.
Hetkel pean jooma igal hommikul kohvi, et vererõhk madal poleks (kui ma ei eksi siis oli mul algul 80/60- nele) ning lisaks veel päevas 1,5 - 2l vett jooma. Pole eriline vee jooja ning konserveeritud asjad keelati ära. :chees:
Nüüdseks olen vererõhu saanud korda, vee joomine käib kah :chees: ning kaalu olen vist juurde võtnud 3kg äkki (sellest kaalust millega arvele võeti). Olen väga õnnelik selle üle, et ma hakkasin pisikese liigutusi vaikselt tundma juba 15. nädalal
Nüüdseks on kõik paika loksunud ning saan nautida seda kuidas pisike liigutab ja oma tundeid mulle juba varakult näitama hakkab. On juba praegu meie suguvõsas suur silmarõõm, sest kõik ootavad teda väga (see just sellepärast, et eelmine aasta oli mul kaks katkemist)
neltzik- Omaklubi pronks
Oi neltzik, siis on sul ikka päris palju läbielamisi olnud Ma ei kujuta ettegi, mis ma tunneksin kui mul rasedus katkeks ja sina oled seda 2 korda pidanud läbi elama
Loodan, et raseduse lõpuperiood tuleb sul kergem
Vee joomisega oli mul ka raskusi, no ei olnud joogijanu, aga pidi vahel vägisi ajama sisse seda Konserveeritud asju sõin ma küll päris palju. Miks need sul ära keelati :hmmm:
Ma sain esimesed liigutused kuskil 16 nädala paiku, kusjuures emadepäeval (positiivse rasedustesti sain sõbrapäeval)
Loodan, et raseduse lõpuperiood tuleb sul kergem
Vee joomisega oli mul ka raskusi, no ei olnud joogijanu, aga pidi vahel vägisi ajama sisse seda Konserveeritud asju sõin ma küll päris palju. Miks need sul ära keelati :hmmm:
Ma sain esimesed liigutused kuskil 16 nädala paiku, kusjuures emadepäeval (positiivse rasedustesti sain sõbrapäeval)
-
Issand, siis on mul küll selle rasedusega vedanud, sest mul ple ei mingit oksendamist ega muud sellist olnud. Teil on päris jubedad kogemused olnud, aga hea, et kõik hästi on nüüd:) Neltzik- sul on pool rasedust läbi ja nii vähe oled juurde võtnud :01: Aga no eks needki kilod raske vaevaga tulnud, aga peaasi,et pisike ilusti kasvab. Mina olen juba 9 kg juurde võtnud ja kõhuke pärid suur Ma selline pisikest kasvu ka, vb sellepärast.
Isusid mul ei ole, aga, kuna olin juba enne rasedust kõrvetistega kimpus siis seda aitab mul praegu jäätis leevendada:D See on ainuke asi, mille järele vajadust tunnen samas ei ole pidanud ka millestki loobuma, kuna midagi vastu ple hakanud. Kohvi joon nüüd ainult hommikuti( enne oli kohvinarkomaan :01: ), kuna täieliult ei ole suutnud loobuda.
Kuidas teil nende rasedusarmidega on? Olen kuulnud, et mõnel naisel tekivad need kohe alguses, kui kõht kasvama hakkab. minul õnneks siiamaani pole tekkinud. Hakkasin nädal aega tagasi seda bandaazi kasutama. On teil sellega kogemusi?
Seda tahtsin ka küsida, et olen kuulnud, et tartus tehakse 3D ultraheli. On teil sellega kogemusi v teate, kus seda teha saab?
Isusid mul ei ole, aga, kuna olin juba enne rasedust kõrvetistega kimpus siis seda aitab mul praegu jäätis leevendada:D See on ainuke asi, mille järele vajadust tunnen samas ei ole pidanud ka millestki loobuma, kuna midagi vastu ple hakanud. Kohvi joon nüüd ainult hommikuti( enne oli kohvinarkomaan :01: ), kuna täieliult ei ole suutnud loobuda.
Kuidas teil nende rasedusarmidega on? Olen kuulnud, et mõnel naisel tekivad need kohe alguses, kui kõht kasvama hakkab. minul õnneks siiamaani pole tekkinud. Hakkasin nädal aega tagasi seda bandaazi kasutama. On teil sellega kogemusi?
Seda tahtsin ka küsida, et olen kuulnud, et tartus tehakse 3D ultraheli. On teil sellega kogemusi v teate, kus seda teha saab?
Minul näiteks ei olnud rasedusarme, aga pärast sünnitust tulid rindadele venitusarmid, sest need kasvasid mul kõige enam. Nüüd on nad juba päris heledad ja märkamatud, aga algul oli küll
Monique- me jah pisikesed sinuga ja ma suutsin terve rasedusega kokku koguda kuskil 11 kg (aga ma võtsin vahepeal oksendamisega ja iiveldamisega pisut alla ka muidugi).
Monique- me jah pisikesed sinuga ja ma suutsin terve rasedusega kokku koguda kuskil 11 kg (aga ma võtsin vahepeal oksendamisega ja iiveldamisega pisut alla ka muidugi).
-
Loodan, et mul veab ka nende armidega. Tean naisi, kellel need ikka päris tugevalt on jäänud. Mina tundsin ka esimesi liigutusi varakult, kusagil 15-16 nädalal. Algul ei olnud ainult kindel, et need lapse liigutused on, sest need olid nagu väikesed gaasimullikesed. Mida rohkem ta aga liigutama hakkas, seda enam olin veendunud. Siiani on liigutused õrnad, aga aktiivsed :muie:
Eks see siis näha ole palju rasedusega kokku juurde võtan, loodan et pärast neist lahti saan. Enne rasedust hirmutaski mind see, et paljud võitlevad pärast pikalt nende lisakilodega, ja mõni ei saagi neist lahti. Samas mõni saavutab hoopiski pärast sünnitust oma nn ideaalkaalu, nii et ka see on suhteline.
Uuringuid on minul tehtud ainult neid peamisi- uriiniproov, vereanalüüs ja väärarengutest, mis on kõik korras olnud. Ultrahelis olen käinud 3 korda ja rohkem ple mulle neid planeeritud. Nüüd saan ainult tasulisse minna. Sellep tahakski teada, mis see 3D endast kujutab.? See pidi palju parem olema, ja sellega saab kindlasti ka lapse soo teada.
Eks see siis näha ole palju rasedusega kokku juurde võtan, loodan et pärast neist lahti saan. Enne rasedust hirmutaski mind see, et paljud võitlevad pärast pikalt nende lisakilodega, ja mõni ei saagi neist lahti. Samas mõni saavutab hoopiski pärast sünnitust oma nn ideaalkaalu, nii et ka see on suhteline.
Uuringuid on minul tehtud ainult neid peamisi- uriiniproov, vereanalüüs ja väärarengutest, mis on kõik korras olnud. Ultrahelis olen käinud 3 korda ja rohkem ple mulle neid planeeritud. Nüüd saan ainult tasulisse minna. Sellep tahakski teada, mis see 3D endast kujutab.? See pidi palju parem olema, ja sellega saab kindlasti ka lapse soo teada.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» novembrikad 2009:)
» Harjumaa kultuuriüritused 2009
» Oktoobrikad 2009
» Tallinna lillefestival 3.06-16.10.2009
» Talvepilt 2009-2010
» Harjumaa kultuuriüritused 2009