Lobisemisnurk vol. 7
+14
merily1
Klaaser
Iirlane
lumemari
karima1
minake
saby
Tupsu003
mannu03
Triibuliine
Marianne
accra
ˇmiio23
tsunaami
18 posters
Lehekülg 27, lehekülgi kokku 30
Lehekülg 27, lehekülgi kokku 30 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30
Re: Lobisemisnurk vol. 7
Meie olime vahepeal pea 4 nädalat Soomes, nüüd 2,5 nädalat Eestis olnud. Viimase nädala moose teinud segudena- maasikad, kirsid, punane ja mustsõstar. Sügavkülma panin terved marjad. Meile meeldivad rohkem keedetud moosid. Õuna see aasta ei tee, eelmisest moosi piisavalt alles. Arooniamahla tahaks veel teha kirsilehtedega.
Vahepeal võtsime kassi või tema meid, kes teab. Enne jaani visati pisike maja juurde maha öösel. Üle kuu eilas õues ja naabrinaine toitis. Soomest tagasi tulin, siis vaatasin, et nii ikka ei saa ja olen teda vaikselt kodustanud. Lapsed on ülimalt õnnelikud. Neiu ütleb õde kassile. Emane kass on.
Meil kooli veel ei minda, kuid poiss läheb septembrist esimest aastat lasteaeda. Juttu tuleb, aga raske on aru saada.
Vahepeal võtsime kassi või tema meid, kes teab. Enne jaani visati pisike maja juurde maha öösel. Üle kuu eilas õues ja naabrinaine toitis. Soomest tagasi tulin, siis vaatasin, et nii ikka ei saa ja olen teda vaikselt kodustanud. Lapsed on ülimalt õnnelikud. Neiu ütleb õde kassile. Emane kass on.
Meil kooli veel ei minda, kuid poiss läheb septembrist esimest aastat lasteaeda. Juttu tuleb, aga raske on aru saada.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Meil ikka alla arvestuse,külm ja vihmane on ikka suuremaosa ajast.
Isegi randa pole jõud ja no suvi kohe läbi.Praegugi sajab vihma ,et väga masendav on olla.
Kolm nädalat tagasi võis veel sireleid õitsemas näha ema mul oli külas ja see imestas ,et misasja .
Meil hakkab kool 13ndal ehk siis hakkab nalja saama.Poiss ju hakkab teiselepoole linna käima koolibussiga.Ehk ma Eiduga hommikul vara tööle,lastekasse ja siis mees kui poiss koolibussile saab. Õhtul mul lasteaed ja siis poisile õhtuhoidu järgi kuhu koolibuss ta viib.
Igatahes mind hirmutab see kool palju rohkem kui poissi.
Isegi randa pole jõud ja no suvi kohe läbi.Praegugi sajab vihma ,et väga masendav on olla.
Kolm nädalat tagasi võis veel sireleid õitsemas näha ema mul oli külas ja see imestas ,et misasja .
Meil hakkab kool 13ndal ehk siis hakkab nalja saama.Poiss ju hakkab teiselepoole linna käima koolibussiga.Ehk ma Eiduga hommikul vara tööle,lastekasse ja siis mees kui poiss koolibussile saab. Õhtul mul lasteaed ja siis poisile õhtuhoidu järgi kuhu koolibuss ta viib.
Igatahes mind hirmutab see kool palju rohkem kui poissi.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
HeiHei!
Tore suvi küll praegu, meil terve pere külmetuses: ninad tatised, kurgud valusad. Nüüd ravime siin suure hoolega, teisipäeval sõidame maale vanaema juurde puhkama. Meil lubas augusti alguses natuke sooja ka, ei tea kas tuleb.
Kooliteed meil see aasta ees veel pole. Kirjutuslaua ostsin küll viimane kord Ikeast ära. Võib öelda, et vaikselt harjutan ennast juba selle koolimõttega. Vähemalt koolivaliku osas oleme selgusele jõudnud.
Pisemal piigal tuleb nüüd lasteaiatee ette võtta. Hakkan millalgi augusti lõpupoole teda harjutama. Ise loodan, et kõik läheb hästi, kuigi ta pole meil eriti leplik võõrastega. Kuna meil pisike lasteaed siis on nad suurema õega ühes rühmas. Natuke kindlam ikka kui päris üksi olla.
Tore suvi küll praegu, meil terve pere külmetuses: ninad tatised, kurgud valusad. Nüüd ravime siin suure hoolega, teisipäeval sõidame maale vanaema juurde puhkama. Meil lubas augusti alguses natuke sooja ka, ei tea kas tuleb.
Kooliteed meil see aasta ees veel pole. Kirjutuslaua ostsin küll viimane kord Ikeast ära. Võib öelda, et vaikselt harjutan ennast juba selle koolimõttega. Vähemalt koolivaliku osas oleme selgusele jõudnud.
Pisemal piigal tuleb nüüd lasteaiatee ette võtta. Hakkan millalgi augusti lõpupoole teda harjutama. Ise loodan, et kõik läheb hästi, kuigi ta pole meil eriti leplik võõrastega. Kuna meil pisike lasteaed siis on nad suurema õega ühes rühmas. Natuke kindlam ikka kui päris üksi olla.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Njaa tundub, et siin põhjas on ikka igalpool vilets suvi. Me käisime täna metsas mustikal, olid ilusad ja suured. Natuke kukekaid saime ka. Triibuliine, sulle paid, saage terveks ise mõtlesin, et peab varsti d-vitamiini andma hakkama. Ei taha ka kohe sügisel haigeks jääda. Vaatasime siin erinevaid ilmaprognoose, lubab natukeseks sooja järgmiseks nädalaks. Mere äärde ei lähe, meile külmavarestele seal liiga külm vesi. peipsi äärde läheks küll. Saab vähemalt varbad vette pista. lapsed selle kõige nimel suve ootasidki, et siis saab palju vee ääres käia, aga mis teha, kui soe ilm "vehkat" paneb ja siia tulla ei taha
Kuna meil jälle oli vihmane sõitsime 140 km kaugemale poodi . Seal siis oli päike .
Igatahes sain poisile ergonoomilise seljakoti ja mis vastab tema/minu soovidele.
Loomulikult suutsin ma ka jälle Ikeast läbi kalpsata ja kerge 300.- arve jälle. Ma olen viimase paari nädala jooksul liiga palju raha sinna jätt.
Ühe diivanipadjaga käisin nagu uni töötajatele peale,homme pidi siis neid juurde tulema aga no ma homme ju ei sõida jälle sinna. Sain siis poole odavamalt näidis eksemplari mis rippus kõige kõrgemal lae all .
Oii ma olen happy .
Homseks pulma aastapäeva kingiks ostsin mehele kalatarvikute jaoks karbi kah .Nüüd vaja aint rosett peale panna.
Nüüd aga "puslesid" kokku panema.
Igatahes sain poisile ergonoomilise seljakoti ja mis vastab tema/minu soovidele.
Loomulikult suutsin ma ka jälle Ikeast läbi kalpsata ja kerge 300.- arve jälle. Ma olen viimase paari nädala jooksul liiga palju raha sinna jätt.
Ühe diivanipadjaga käisin nagu uni töötajatele peale,homme pidi siis neid juurde tulema aga no ma homme ju ei sõida jälle sinna. Sain siis poole odavamalt näidis eksemplari mis rippus kõige kõrgemal lae all .
Oii ma olen happy .
Homseks pulma aastapäeva kingiks ostsin mehele kalatarvikute jaoks karbi kah .Nüüd vaja aint rosett peale panna.
Nüüd aga "puslesid" kokku panema.
accra- Moderaator
-
Enam-vähem ok on juba olla.
Täna vaja veel viimased asjad kokku panna ja siis homme puhkusele. Ujumisriided toppisin juba kotti, noo äkki läheb tarvis. Soomes käies käisime korra ka ühes järves aga ikka külm oli. Lapsed natuke olid, pärast värisesid nagu haavalehed.
Mulle nüüd meenub, et Peipsi äärde pole küll sada aastat saanud. Lapsed pole mul Peipsit näinudki. Peaks ikka ära käima ja neile ka näitama. Kui ma nüüd ei eksi siis ise olen kolmel korral käinud: perega, klassiga ja viimane kord jääb sinna 12 aasta taha. Eks selle ajaga on palju muutunud. Või mis?
Ma satun Ikeasse õnneks paar korda aastas. Nii hea, et Eestis veel seda kauplust pole Igatahes on mul järgmiseks korraks juba nimekirja alustatud....
Täna vaja veel viimased asjad kokku panna ja siis homme puhkusele. Ujumisriided toppisin juba kotti, noo äkki läheb tarvis. Soomes käies käisime korra ka ühes järves aga ikka külm oli. Lapsed natuke olid, pärast värisesid nagu haavalehed.
Mulle nüüd meenub, et Peipsi äärde pole küll sada aastat saanud. Lapsed pole mul Peipsit näinudki. Peaks ikka ära käima ja neile ka näitama. Kui ma nüüd ei eksi siis ise olen kolmel korral käinud: perega, klassiga ja viimane kord jääb sinna 12 aasta taha. Eks selle ajaga on palju muutunud. Või mis?
Ma satun Ikeasse õnneks paar korda aastas. Nii hea, et Eestis veel seda kauplust pole Igatahes on mul järgmiseks korraks juba nimekirja alustatud....
Meil kah oli isegi soe täna,nagu suvi kohe .
Ma vana õelu lubasin mehel lahkelt oma autoga tööle minna. Lõunal aga pätsasime auto parklast ära. Läksime poodi jäätist sööma ja ootasime mil ta avastab et auto kadunud .
Ma vana õelu lubasin mehel lahkelt oma autoga tööle minna. Lõunal aga pätsasime auto parklast ära. Läksime poodi jäätist sööma ja ootasime mil ta avastab et auto kadunud .
accra- Moderaator
-
Me nüüd kodus tagasi.
Homme plaanime loomaaeda minna.
Homme plaanime loomaaeda minna.
Hei.
Oii ma tahaks kah nii loomaaed aga no mitte ei jõua EEsti.
Mul siis R alustas täna kooliteed. Kui nad oma klassiga kooli läksid hakkasin ma nutma. Direktor kah vaatas ja muigas. Nagu arvata oli,oli ta ainuke triiksärgi ja lilledega laps . Õpetajad olid old vaimustuses ,et R neile lilled kinkis.
Peale kooli siis taksost helistas,et liigub nüüd hoidu ja kõik on korras ,et ära muretse. Ma loomulikult hakkasin jälle ulguma .
Nüüd sain ta kätte ja no kohe laps on poole "suurem" kohe .
Oii ma tahaks kah nii loomaaed aga no mitte ei jõua EEsti.
Mul siis R alustas täna kooliteed. Kui nad oma klassiga kooli läksid hakkasin ma nutma. Direktor kah vaatas ja muigas. Nagu arvata oli,oli ta ainuke triiksärgi ja lilledega laps . Õpetajad olid old vaimustuses ,et R neile lilled kinkis.
Peale kooli siis taksost helistas,et liigub nüüd hoidu ja kõik on korras ,et ära muretse. Ma loomulikult hakkasin jälle ulguma .
Nüüd sain ta kätte ja no kohe laps on poole "suurem" kohe .
accra- Moderaator
-
Hommik!
Toredat kooliteed Teile!
Toredat kooliteed Teile!
Mitte ei saa seda foorumit taas ametlikult käima.. Keegi on meie klubi nime pännu pannud.. Juba 5 kuud ootame seda tagasi
Meil alustas ka Ollu oma kooliteed.. Eile peatus mingi auto koduteel tema juures ja mingi tüüp ronis auto aknast välja ning ütles, et oleks tee peal ettevaatlik.. Kõnniteel kõndisid lapsed.. Tegime avaldused kooli ja politseisse, sest mehed olid väidetavalt lubanud iga päev tulla mööda sõitma
Õhtul avastasin lapse kaka seest mingi ussi taolise tüübi. Ei tea, kas oli tegemist solkmega. Uurime asja. Lapsel kakamisega suuri raskusi olnud. Kõht kinni ja vedel kaka tilgub läbi.. Tegeleme ka selle asjaga
Nüüd tuli koolist sõnum, et täid liikvel..
Uus kodu sisustamisel
Üleväsimus tapab tervist
Seljavalu tapab istuva töö tulemusena
ELu nagu lill.. Mida rohkem s** seda paremini pidi kasvama
Õnneks on õues ilus ilm ja õhtul pääsen taas mustikametsa
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Tsunaami-tõsised mured teil seal siis kohe... Loodan, et need leiavad varsti lahenduse. Käisime Kauksis ja iga kord saime sealt mustikaid ka. Täitsa piisab mu jaoks.
teen vahel sellist asja
Sinna vahele hea külmutatud mustikaid panna või siis üldse igasuguseid marju.
uue kasvuhoone saime ka valmis, nüüd kevadeks olemas. vanas võimutseb viinamari ja tomatitele-paprikatele enam valgust ei jätku.
teen vahel sellist asja
Sinna vahele hea külmutatud mustikaid panna või siis üldse igasuguseid marju.
uue kasvuhoone saime ka valmis, nüüd kevadeks olemas. vanas võimutseb viinamari ja tomatitele-paprikatele enam valgust ei jätku.
Tsunaami - kas lapsed lähevad üksi kooli?
Meie siin saadame ja käime järgi, kuni teismeliseeani välja.
Foorumit tahaks tagasi jah, varsti loodetavasti saab
Meie siin saadame ja käime järgi, kuni teismeliseeani välja.
Foorumit tahaks tagasi jah, varsti loodetavasti saab
Ma käin tihti läbi aga ma olen kärsitu, et me ei saa oma vana aadressi tagasi, vast varsti saab
Küll saab tagasi.. No peab lihtsalt
Cat, meil jah julgemad ja lähemal asuvad käivad ise. Mõnel käib vanem järel või toob, mõned tulevad ja lähevad koolibussiga. Mul on Oll peale kooli 1-3h üksi kodus. Alguses kartsin, aga ta on korraga üsna mõistlikuks saanud. Paneb teleka käima, mängib autode või tabletiga. Sööb kappi valmis tehtud võileiba või midagi muud. Mikrouuni kasutust peab veidi jälgima, teab küll kuidas töötab, aga täpsemalt ei saa aru, mida saab ja mida ei saa panna ahju. Üks päev soendas väikeseid rukkijahust nööbileibu - kõvad ja krõbisevad. Õnneks ei juhtunud midagi, pani 10 sekundit ainult, aga oleks 20 olnud, oleks kärssama läinud. Ikka omal käel vaja asju kogeda
Mul on kurk mega valus Need on need autode konditsioneerid
Väga ilus ja isuäratav tort!!!!!!! Ma teen ka vahest torte, hetk tagasi proovisin plasteliinist voolida Super Mariot.. Vana ja kortsus Luigi tuli hoopis välja
Cat, meil jah julgemad ja lähemal asuvad käivad ise. Mõnel käib vanem järel või toob, mõned tulevad ja lähevad koolibussiga. Mul on Oll peale kooli 1-3h üksi kodus. Alguses kartsin, aga ta on korraga üsna mõistlikuks saanud. Paneb teleka käima, mängib autode või tabletiga. Sööb kappi valmis tehtud võileiba või midagi muud. Mikrouuni kasutust peab veidi jälgima, teab küll kuidas töötab, aga täpsemalt ei saa aru, mida saab ja mida ei saa panna ahju. Üks päev soendas väikeseid rukkijahust nööbileibu - kõvad ja krõbisevad. Õnneks ei juhtunud midagi, pani 10 sekundit ainult, aga oleks 20 olnud, oleks kärssama läinud. Ikka omal käel vaja asju kogeda
Mul on kurk mega valus Need on need autode konditsioneerid
Väga ilus ja isuäratav tort!!!!!!! Ma teen ka vahest torte, hetk tagasi proovisin plasteliinist voolida Super Mariot.. Vana ja kortsus Luigi tuli hoopis välja
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Haaa Tsunaami, kui ma peaks midagi martsipanist tegema vms siis ma hakkama ei saa. Aga selliseid puuviljakaid ka sefiirikaid hea teha. Meil on siin ikka tõeline suvi, vahepeal oli tunne, et nüüd on kõik, aga ei nüüd jälle soe ja mõnus Mul ei olegi õnnestunud veel autoga sõites haigeks jääda, kuigi palavaga konditsioneer töötab alati. Aga ma muidugi autot ei juhi ka, istun pigem tagapool.
Järgmisest aastas on mul siis kõik 3 koolilapsed, noorim läheb esimesse, vanim lõpetab 9-nda ja keskmine läheb neljandasse.
Kes veebilehe aadressi ära pätsas?
Järgmisest aastas on mul siis kõik 3 koolilapsed, noorim läheb esimesse, vanim lõpetab 9-nda ja keskmine läheb neljandasse.
Kes veebilehe aadressi ära pätsas?
Veebilehe aadressiga oli selline lugu, et ma hakkasin môtlema, kas maksab edasi tegeleda vôi mitte ja làksin oma kahtlustega niikaugele, et kui tuli aeg veebilehe aadressi aastamaksu maksta, siis polnud ma veel otsustanud. Ja nùùd vôtab aega, et tagasi saada
Varsti saame tagasi, tahaks ikka sama nime nagu enne, praegu pakuvad kôiki muid : omaklubi.com jne.
Varsti saame tagasi, tahaks ikka sama nime nagu enne, praegu pakuvad kôiki muid : omaklubi.com jne.
The domain name omaklubi.net is already taken.
The domain name omaklubi.com seems to be available.
The domain name omaklubi.org seems to be available.
The domain name omaklubi.biz seems to be available.
The domain name omaklubi.com seems to be available.
The domain name omaklubi.org seems to be available.
The domain name omaklubi.biz seems to be available.
Njaa, kuigi ega vast enamus inimesi vast neid aadresse väga täpselt ehk ei jälgi, et kas on com või org. Aga kui on lootus, et saab vana nime tagasi, siis on ju väga hea
seda küll aga meil on üks AGA: nimelt kôik meie facebooki plakatid kannavad aadressi omaklubi.net ja need on kôik siimaani liikvel
ehk siis õnnestub jah tagasi saada, maa vaatasin ka seda lehte, mis seal nüüd asub. Seal mingid viited erinevatele kohtadele. Kusjuures omaklubi näoraamatu lehel on tõeliselt palju fänne, võib-olla peaks siis vähemalt seal edasi tegutsema ja viited veebilehele esialgu üldse maha võtma...
Lehekülg 27, lehekülgi kokku 30 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30
Lehekülg 27, lehekülgi kokku 30