Lobisemisnurk vol. 6
+17
tixit
janee
ˇmiio23
Töömesilane
Monique
siq29
Mustlasplika
saby
Triibuliine
accra
Marianne
Lehise
tsunaami
minake
Pingviinike
Cat
mannu03
21 posters
Lehekülg 30, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 30, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 6
Lugesin järgi nüüd siis ja sain täiega naerda mitte,et nali oleks olnud Accra postituses lugesin valesti st. tema kirjutas ,et tahaks tikripõõsaid ,aga ma lugesin trikipõõsaid ja murdsin pead millised need on .
Lugesin veel mitu korda üle ennem kui õige sõna välja tuli.
Ja siis veel Mia hakkas täna rääkima,et tead emme õigeid jõule ei ole olnud veel...küsisin selle peale,et miks siis ja ta vastas,et lund ei ole ju maas.
Lugesin veel mitu korda üle ennem kui õige sõna välja tuli.
Ja siis veel Mia hakkas täna rääkima,et tead emme õigeid jõule ei ole olnud veel...küsisin selle peale,et miks siis ja ta vastas,et lund ei ole ju maas.
Ma ei taha viimasel ajal üldse teiste tehtud toitu süüa. Ükspäev tellisin pitsa, öek, vanasti oli küll maitsev.
Külas olles ei lähe ka miskit sisse.
Ma eriti valivaks viimasel ajal hakanud.
Külas olles ei lähe ka miskit sisse.
Ma eriti valivaks viimasel ajal hakanud.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Trikipõõsad mis annavad mida soovid oleks kah hea .
Samas on ju olemas neid aretatuid puid ja põõsaid ,et annavad mitut eri vilja.
Samas on ju olemas neid aretatuid puid ja põõsaid ,et annavad mitut eri vilja.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Mulle meeldib ka sùùa teha ise, vàhemalt tean, et kâed on pestud ja hügieeninôuded täidetud ja ise vaatan, mis sisse panen!
Kas ikka lund pole veel?
Kas ikka lund pole veel?
meile lubas homme õhtuks veidi lund. Pühapäeval pidi uuesti sulale minema, nii et nv oleme õues ja võtame nii palju kui võimalik.. :christmas9: :christmas9: :christmas9:
Avastasin just ehmatusega (väikese kahjurõõmuga), et FB-s on kulutulena täna levitatud mu onutütre nime. Nimelt on ta paljudelt lähedastelt raha välja petnud ja loomulikult pole tagasi maksnud. Minu pulmatordi raha läks samuti temale.. Väga, väga nõme. Ma küll otseselt ei poolda sellist info levitamist, aga antud juhul tegemist totaalselt süüdimatu noore naisega..
Avastasin just ehmatusega (väikese kahjurõõmuga), et FB-s on kulutulena täna levitatud mu onutütre nime. Nimelt on ta paljudelt lähedastelt raha välja petnud ja loomulikult pole tagasi maksnud. Minu pulmatordi raha läks samuti temale.. Väga, väga nõme. Ma küll otseselt ei poolda sellist info levitamist, aga antud juhul tegemist totaalselt süüdimatu noore naisega..
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Siin pole lund Ootame.
Ja meil on pâris kevad.
Aga ma tàna ôhtusöögile!
Ja teie naised, mis plaanis?
Aga ma tàna ôhtusöögile!
Ja teie naised, mis plaanis?
Ideaalis tahaks kerra tõmmata ja magada.
Reaalis aga pesen, kasin, kokkan ja muud sada imet
Reaalis aga pesen, kasin, kokkan ja muud sada imet
Meil lund on .
Aga vaadake videot parem ja Eesti omad kah esitlusele ikka.
Ma just ostsin laevapiletid ära ja nüüd võtan hoogu et rongipiletid ära osta.See Eesti minek on ikka julm,hirmuga mõtlen ,et kui peaks tagasi kolima.
Aga vaadake videot parem ja Eesti omad kah esitlusele ikka.
Ma just ostsin laevapiletid ära ja nüüd võtan hoogu et rongipiletid ära osta.See Eesti minek on ikka julm,hirmuga mõtlen ,et kui peaks tagasi kolima.
accra- Moderaator
-
Kena video aga miks see laskmine lastele, isegi et pehmete nooltega? Ameerikas ùks poiss lasi vanaema maha peale videomàngu màngimist ja mu omadki poisid käivad ja tulistavad igasuguste asjadega mis ette juhtuvad (meil relvi ei ole, ok) aga ikkagi ja isegi on öeldud naljapàrast ( kus lapsed aru saavad, kust läheb piir? ) et emme ma lasen su maha. Üks kord vist on seda ette tulnud aga minu jaoks on see piir.
Kui meie vàikesed olime, olid paremad multikad , kui tànapàeval, lapsed kasvavad ja hakkavad màngima neid videomànge, kus peamine màng seisneb teiste tapmises.
Ma tahaks kuskil paremas ühiskonnas elada vist Mitte roosamannas aga no ma ei tea, viige siis oma lapsed sùùriasse, seal lapsed joonistavad, kuue aastased, pilte, inimestest, kes on maha lastud ja kelle suust jookseb verd ja teised pùssidega ùmber. Tehke lastele ekskursioon süüriasse selle asemel, et neile neid tapmistega videomânge osta. Vôi on see ettevalmistus nende tulevikuks?
Kui keegi paremini seda môistab, on àkki sellel pedagoogiline eesmârk, siis selgitage mulle ka.
Kui meie vàikesed olime, olid paremad multikad , kui tànapàeval, lapsed kasvavad ja hakkavad màngima neid videomànge, kus peamine màng seisneb teiste tapmises.
Ma tahaks kuskil paremas ühiskonnas elada vist Mitte roosamannas aga no ma ei tea, viige siis oma lapsed sùùriasse, seal lapsed joonistavad, kuue aastased, pilte, inimestest, kes on maha lastud ja kelle suust jookseb verd ja teised pùssidega ùmber. Tehke lastele ekskursioon süüriasse selle asemel, et neile neid tapmistega videomânge osta. Vôi on see ettevalmistus nende tulevikuks?
Kui keegi paremini seda môistab, on àkki sellel pedagoogiline eesmârk, siis selgitage mulle ka.
Accra, miks julm? Lõpuks on kõik ju ainult mõtlemise küsimus, asjad on täpselt nii hullud, kui me enda jaoks nad mõtleme. See muidugi minu arvamus, olen imelik, aga mulle meeldib siin, rääkigu kõik tahes, kui halb ja nõme siin on Inimesed on alati negatiivsetes mõtetes kinni ja positiivset ei näe enamasti. Jah ma ei ela roosa mulli sees, aga ikkagi, alati on ju kusagil veel hullem kui siin
miio23 ma pean silmas tulekut ,et me oleme nii kaugel.Meie jaoks see terve päeva üritus .
Cat kuna tegemist ikkagi sõjaväelastega siis ka laskmine.See nii süütu mis seal teevad.
Mina muidu hull püssi vastane aga jah.
Cat kuna tegemist ikkagi sõjaväelastega siis ka laskmine.See nii süütu mis seal teevad.
Mina muidu hull püssi vastane aga jah.
accra- Moderaator
-
Kuigi meil pole pikk päev sadama sõita algab ikka sõit hommiku/lõuna ja kohale Eestis tavaliselt õhtuks .Meil pikk sõit ka Eestis tavaliselt.Nii,et meelsamini oleks kodus
Ma vaatasin sôbranna juures poisid ( teismelised) mängisid mingit videomângu, xbox vist, appikene....
Aga me kùll ju selliseid mànge ei mànginud, kui me lapsed olime? Ok, me olime tùdrukud aga poisid?
Nonii, mul tuleb lapsehoidja tunni aja pàrast, ma tômban tolmu siin ja teen vanema poisiga kodutöid, siis vàlja
Tegelikult ei viitsi
Tegelikult tahaks kamina ette istuda, môni hea raamat lahti teha, klaasike veini ja unistada
Aga me kùll ju selliseid mànge ei mànginud, kui me lapsed olime? Ok, me olime tùdrukud aga poisid?
Nonii, mul tuleb lapsehoidja tunni aja pàrast, ma tômban tolmu siin ja teen vanema poisiga kodutöid, siis vàlja
Tegelikult ei viitsi
Tegelikult tahaks kamina ette istuda, môni hea raamat lahti teha, klaasike veini ja unistada
Cat - nii armas vaadata, kuidas sa unistuste hõlmas viibid
No ma loosisin ikka mingi palaviku välja ja peavalu jätkub.. EI TAHA, pole aega Vaatame, kas ämma toodud tinktuurist on veel kasu..
No ma loosisin ikka mingi palaviku välja ja peavalu jätkub.. EI TAHA, pole aega Vaatame, kas ämma toodud tinktuurist on veel kasu..
tsunaami- Administraator
Lapsed magavad.
Nüüd diivanile, suur ports Kreeka salatit ja Selgeltnägijad
Nüüd diivanile, suur ports Kreeka salatit ja Selgeltnägijad
Minake
Poisi magab juba tunnikese, neiu voodis, aga üleval. Lõpetasin just pesu kokku paneku.
Käin ja loen, aga pole nagu midagi tarka enda poolt lisada. Meeletu väsimus on pidevalt kallal. Eile sain suure uimamise peale 5,3 kilo kõrvitsat purki. Vars murdus ära ja hakkas sealt mädanema, niiet tuli ära teha.
Poisi magab juba tunnikese, neiu voodis, aga üleval. Lõpetasin just pesu kokku paneku.
Käin ja loen, aga pole nagu midagi tarka enda poolt lisada. Meeletu väsimus on pidevalt kallal. Eile sain suure uimamise peale 5,3 kilo kõrvitsat purki. Vars murdus ära ja hakkas sealt mädanema, niiet tuli ära teha.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
ôhtust
Ma tulin koju just ja avan facebooki - esimene môte oli et viirus sees, mingi kirju facebook, paremas nurgas pikk rida mingi nimekirjaga inimestest,keda ma ei tunne, vasakul ka mingid màngud
Lapsehoidja
Ma jätsin talle arvuti, tal oli homseks kooliks vaja ôppida
Kuidas teil naised romantiline neljapàeva ôhtu sujub?
Ma tulin koju just ja avan facebooki - esimene môte oli et viirus sees, mingi kirju facebook, paremas nurgas pikk rida mingi nimekirjaga inimestest,keda ma ei tunne, vasakul ka mingid màngud
Lapsehoidja
Ma jätsin talle arvuti, tal oli homseks kooliks vaja ôppida
Kuidas teil naised romantiline neljapàeva ôhtu sujub?
oi naiskad te ei tea kui hea see böf alatartar on :P ,a olen paarkorda seda söönud mu vend on selle järgi lausa hull
karima1- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 417
Registration date : 28/09/2013
Hommik!
Seda böfi saanud pole
Täna tuleb kiire-kiire päev
Seda böfi saanud pole
Täna tuleb kiire-kiire päev
Hommik naiskad, mul lihased jälle nii valusad, jep käisin jälle eile trennis palli tagumas ja see annab niii hea tunde.
Eile oli esimene tööpäev, ja ma nii õnnelik et otsustasin tööle minna, varsti läen tööle, täna matuse seadete õppimise päev
Eile oli esimene tööpäev, ja ma nii õnnelik et otsustasin tööle minna, varsti läen tööle, täna matuse seadete õppimise päev
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Lillepoes kindlasti tšill töötada. Saad miskit ilusat ise oma kätega tehtud.
Mull nii meeldivad Eestis müüdavad lillekimbud - teil on annet. Soomes ainult mingid käkid ja hind on taevas.
Tallinnas liikudes käin alati Viru väravate juurest läbi, see lillede küllus seal on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii võimas. Armastan lilli
Teatan ametlikult - meil sajab mingit valget asja taevast alla, lubati kuni 10 cm lund isegi
Ja teatan ametlikult - puhkus!!!!!!!
Ja teatan ametlikult, ametlikult - et loodustooted mõjuvad üsna hästi
Kuidas teil? Kas neelate pigem Paracetamoli või proovite mee/mustasõstratee/ looduslike ravimitega ennast ravida? Ma nii ja naa. Kui looduslik ei aita, lähen Paracetamoli ja Ibuprofeni peale üle
Tallinnas liikudes käin alati Viru väravate juurest läbi, see lillede küllus seal on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii võimas. Armastan lilli
Teatan ametlikult - meil sajab mingit valget asja taevast alla, lubati kuni 10 cm lund isegi
Ja teatan ametlikult - puhkus!!!!!!!
Ja teatan ametlikult, ametlikult - et loodustooted mõjuvad üsna hästi
Kuidas teil? Kas neelate pigem Paracetamoli või proovite mee/mustasõstratee/ looduslike ravimitega ennast ravida? Ma nii ja naa. Kui looduslik ei aita, lähen Paracetamoli ja Ibuprofeni peale üle
tsunaami- Administraator
No apuaaa ma sain alles nüüd voodist välja,mida väsimus.Pidime ammu juba linnas olema aga nuh jah .Eks lähme jälle järgmise bussiga.
Lund on kah natsa juurde sadand,
Ma söön vähe rohtusid v.a siis kui mul need peavaluhood on .Vahel läheb siis purk paari päevaga.
Muidu ikka looduslikumalt on hingelähedasem.
Lund on kah natsa juurde sadand,
Ma söön vähe rohtusid v.a siis kui mul need peavaluhood on .Vahel läheb siis purk paari päevaga.
Muidu ikka looduslikumalt on hingelähedasem.
accra- Moderaator
-
Lehekülg 30, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Lehekülg 30, lehekülgi kokku 40