Lobisemisnurk vol. 6
+17
tixit
janee
ˇmiio23
Töömesilane
Monique
siq29
Mustlasplika
saby
Triibuliine
accra
Marianne
Lehise
tsunaami
minake
Pingviinike
Cat
mannu03
21 posters
Lehekülg 20, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 20, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 6
Just lõpetasin täidetud munade tegemise ja kohe-kohe pistan viimased pintslisse. Mmmm, kui head
Hakkabki see jõul meil otsi kokku tõmbama. Piparkoogitaigen ikka külmas . Seal nami lehel oli, et külmikus säilib kuni 2 nädalat, nii, et mul veel nädal jäänud. Ei tea kas jõuabki tegemisele.
Hakkabki see jõul meil otsi kokku tõmbama. Piparkoogitaigen ikka külmas . Seal nami lehel oli, et külmikus säilib kuni 2 nädalat, nii, et mul veel nädal jäänud. Ei tea kas jõuabki tegemisele.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Mul see tainas 2 nädalat juba old ja pole tal häda midagi veel.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
See norm ikka, et selline kõvemat sorti ta seal? Näpuga katsusin täna, kõva, mis kõva
Kõvi kui kivi aga vähe toas seistes läheb pehmemaks.Ma olen neli satsi teind ja natsa veel alles.Varsti millalgi teen viimase kah ära.
accra- Moderaator
-
Ok. Eks siis ükspäev võtan ennast kokku. Proovin ise glasuuri ka teha.
Tsunaami - àmm ja ài tulid, et lastega olla ja siis loevad raamatut igaùks omas nurgas. Kolm last teadagi, see vàsitab ju, nii et me ise kantseldame neid. Oh taevas, mul on tôesti kôrini, tee sùùa ja raba. Ok, on vàhemalt keegigi ja nad pole ka inimsööjad. Ilmselt kôik pole kunagi tàiuslik ja nii nagu vaja.
Ma olen vàsinud kohe, tee muudkui sùùa koguaeg kogu sellele suurele perele, meid on ikkagi seitse ju nùùd. Homme làhme vàlja mehega pàeval kuskile, ma ei tea kuhu, pole ideid ka. Ûldse midagi ei taha
Ma olen vàsinud kohe, tee muudkui sùùa koguaeg kogu sellele suurele perele, meid on ikkagi seitse ju nùùd. Homme làhme vàlja mehega pàeval kuskile, ma ei tea kuhu, pole ideid ka. Ûldse midagi ei taha
Igatsen oma mehi, aga rõõmustan nende eest - saab ju mees isaga koos olla ja laps vanaisaga
Ma vaatasin "34-tänava imet", magasin tugitoolis tunnikese ja siis vaatasin lõpu uuesti.
Toad on pimedad, ainult kuusepuu särab - hea on olla oma mõtetega..
Järgmise aasta kohta tegime otsuse - jõulud komekesi ja kuskil mägimajas
Kaunist, kaunist õhtu jätku!!!
Ma vaatasin "34-tänava imet", magasin tugitoolis tunnikese ja siis vaatasin lõpu uuesti.
Toad on pimedad, ainult kuusepuu särab - hea on olla oma mõtetega..
Järgmise aasta kohta tegime otsuse - jõulud komekesi ja kuskil mägimajas
Kaunist, kaunist õhtu jätku!!!
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Ma vaatan uhkust ja eelarvamust Telekast tuleb noh, ega ma siis saa vaatamata jâtta ehkki mul vist dvd peal ka olemas
accra kirjutas:
Ma ikka hea kanapea,paar viilu keeksi ja mul kah pea sumises .Mees naeris ,et hea joodikud ikka oleme .
Mitu pudelit Sa siis sinna sisse kallasid??
Meil oli eile õhtul ka istumine. Venna eks tuli külla koos vennalapsega. Väga armas oli jälle.
Kuuse alla tõid päkapikud neile ka kingitused ja siis Ernst avastas jälle.
Täna hommikul oli esimene lause poisilt, et peab minema kuuse alla vaatama mida päkapikud nüüd tõid.
Nüüd meheõele külla, seal ämm, äi ja mehevend.
Ma jõin täna hommikul pärast imetamist kohvi Vana Tallinnaga. -Rõõmsad jõulud nagu Accralgi!
Hommikul sai veel ühe satsi piparkooke ära küpsetatud. Nüüd kahest kilost veerand külmkapis alles. Seekord tuli mul nagu muretaigen. Ja maja see aasta ei tee.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Ma otsisin täna oma piparkoogivormid üles ja võtsin taigna külmikust pehmenema.
Äkki jõuan küpsetamiseni ka
Äkki jõuan küpsetamiseni ka
Meil on nüüd 2 mõnusat kodust päeva olnud
Jõululaupäeval käisime mu ema juures ja olude sunnil jäime sinna ööseks (ühistransport enam õhtul peale 17 ei liikunud). Väga mõnus ja rahulik jõul.
Täna tegin ise esimest korda piparkoogitainast, sest mees (kes mulle aastaid on seletanud, et tema piparkooke ei söö ja ei lubanud mul neid varem teha ka) tahtis aastavahetuseks ka piparkooke saada. Tädi Eestist saadetud tainas on kõik ära küpsetatud ja söödud ka
Homme pärastlõunal vast küpsetame osa ja osa jätame 30.detsembriks
Jõululaupäeval käisime mu ema juures ja olude sunnil jäime sinna ööseks (ühistransport enam õhtul peale 17 ei liikunud). Väga mõnus ja rahulik jõul.
Täna tegin ise esimest korda piparkoogitainast, sest mees (kes mulle aastaid on seletanud, et tema piparkooke ei söö ja ei lubanud mul neid varem teha ka) tahtis aastavahetuseks ka piparkooke saada. Tädi Eestist saadetud tainas on kõik ära küpsetatud ja söödud ka
Homme pärastlõunal vast küpsetame osa ja osa jätame 30.detsembriks
Vahva anka, muide tainast saad ise ka teha, ma teen ise ja jube head tulevad! Kust siis mehel selline muutus? kas sa varem ùldse ei teinud, isegi lastele mitte? Ma eestis ei teinud, polnud lapsi ka kellele teha Nüüd teen, et oleks ikka piparkoogilôhna ja lastel ka tegemist kui palju!
Triibuliine - kaua taignal pehmeneda lased? Ma pole nàed môtelnudki sellele, ikka kohe kapist vàlja ja vormima, natuke mure on jah
Marianne - meil sama asi, poisil esimene asi tàna hommikul, et kuuse alla vaatama, mis jôuluvana tôi
Aga mul vanem poiss (8 a.) ei saanud seekord ùhtegi mànguasja ja oli kurb. Sai hunniku raamatuid, àratuskella ja kompassi. Vot siis ùtle veel, et suur poiss ja mànguasju pole vaja
Triibuliine - kaua taignal pehmeneda lased? Ma pole nàed môtelnudki sellele, ikka kohe kapist vàlja ja vormima, natuke mure on jah
Marianne - meil sama asi, poisil esimene asi tàna hommikul, et kuuse alla vaatama, mis jôuluvana tôi
Aga mul vanem poiss (8 a.) ei saanud seekord ùhtegi mànguasja ja oli kurb. Sai hunniku raamatuid, àratuskella ja kompassi. Vot siis ùtle veel, et suur poiss ja mànguasju pole vaja
Hommik!
Ma sain põrandalambi, mida väga pikalt olen tahtnud. 2 keraamilist panni ja pannilambida mehega kahe peale. Laste kinkidest hunniku karpe ja pabereid. Mees sai kingiks lühikeste varukatega triik särgi ja 2 paari pambusega boksereid.
Vana-aasta õhtu veel üle elada ja siis saab vanasse rütmi tagasi. Täna hakkab mehe õe poolt pärimine pihta, kas lähme sinna. Ma istuks parema meelega kodus.
Ma sain põrandalambi, mida väga pikalt olen tahtnud. 2 keraamilist panni ja pannilambida mehega kahe peale. Laste kinkidest hunniku karpe ja pabereid. Mees sai kingiks lühikeste varukatega triik särgi ja 2 paari pambusega boksereid.
Vana-aasta õhtu veel üle elada ja siis saab vanasse rütmi tagasi. Täna hakkab mehe õe poolt pärimine pihta, kas lähme sinna. Ma istuks parema meelega kodus.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Tere ilusat selle aasta viimast reedet
Cat - no Eestis ei teinud ma jah piparkooke, algul olime mehega kahekesi ja siis oli poja liiga väike. Nüüd sellel aastal sai kuidagi esimene kord tehtud. Pealegi polnud mehel kodus kunagi glasuuriga piparkooke tehtud ja ta arvas, et need siis ei kõlba (no ausalt galsuuriga koos nad ju ongi ainult head, ilma selleta ei sööks mina ka )
Meie pojal oli ka eile hommikul esimene reaktsioon kalendrikotikesi otsima, aga need olid seina pealt juba läinud Eks ma siis rääkisin ja seletasin, äkki sai aru. Tema jaoks oli sellel aastal kõik alles esimest korda. Eelmisel aastal meil sellist tsirkust ei olnud
Ma pean ennast nüüd kokku võtma ja hakkama poja mänguasju sorteerima. Titekad tuleks ära pakkida ja keldrisse viia, kuidagi liiga palju on neid nüüd siia kogunenud
Cat - no Eestis ei teinud ma jah piparkooke, algul olime mehega kahekesi ja siis oli poja liiga väike. Nüüd sellel aastal sai kuidagi esimene kord tehtud. Pealegi polnud mehel kodus kunagi glasuuriga piparkooke tehtud ja ta arvas, et need siis ei kõlba (no ausalt galsuuriga koos nad ju ongi ainult head, ilma selleta ei sööks mina ka )
Meie pojal oli ka eile hommikul esimene reaktsioon kalendrikotikesi otsima, aga need olid seina pealt juba läinud Eks ma siis rääkisin ja seletasin, äkki sai aru. Tema jaoks oli sellel aastal kõik alles esimest korda. Eelmisel aastal meil sellist tsirkust ei olnud
Ma pean ennast nüüd kokku võtma ja hakkama poja mänguasju sorteerima. Titekad tuleks ära pakkida ja keldrisse viia, kuidagi liiga palju on neid nüüd siia kogunenud
Ma piparkooke nt ei söö.Ainult kunagi ammu sai söödud neid Kalevi pisikesi mis suures kasis olid-lastepiparkoogid vist olid. Viimane kord nii 3 aastat tagasi aga need kah olid juba mingi vastiku kõrvalmaitsega ja nüüd polegi söönd.
Õnneks sööjaid on ,et puhas tegemise rõõm.Lapsed just siin lauataga arutavad ,et meil nii lahe piparkoogimaja ja millise me järgmine aasta teeme .
Täna aga peaks uue keeksi valmis tegema jälle eelmine jomm sai eila otsa.Viimane tükk oli kohe eriti maitsev .
Õnneks sööjaid on ,et puhas tegemise rõõm.Lapsed just siin lauataga arutavad ,et meil nii lahe piparkoogimaja ja millise me järgmine aasta teeme .
Täna aga peaks uue keeksi valmis tegema jälle eelmine jomm sai eila otsa.Viimane tükk oli kohe eriti maitsev .
accra- Moderaator
-
Cat kirjutas:
Tead ma kella ei vaadanud aga nii umbes 3-4 tundi vist küll sulas. Poolest taignast tulid koogid, rohkem ei jõudnud teha. Nii, et pool tainast veel kapis ootamas. Äkki jõuame täna glasuurini ka.
Käisin just pisema pudinaga arstil. Kõrvapõletik Jälle antibiootikumid. Nädala pärast meil juba ju Soome sõit.
Ma hoian 10-15 minta ja siis hakkan rullima ja ei ole mure.
Aga meil hakkas hetk tagasi paksu lund sadama .
Aga meil hakkas hetk tagasi paksu lund sadama .
accra- Moderaator
-
Oh, tahaks ka lund
Meil nii soe, et kärbsed lendlevad veel toas ringi.
Meil nii soe, et kärbsed lendlevad veel toas ringi.
Mul on ka veel tainast ootamas kapis, nii et vôtan ka siis kohe vàlja
jeerum, milline torm vàljas möllab, tuul muudkui vuhiseb ja vihma kallab.
jeerum, milline torm vàljas möllab, tuul muudkui vuhiseb ja vihma kallab.
Meil kah vihmane, porine, pime. Päikest pole teab kui kaua näinud
Mis täna süüa teete? Ideepuudus täielik
Mis täna süüa teete? Ideepuudus täielik
Me varsti linna ,et süüa saab pärast.Arvatavasti ostan mingeid kanakoibasid.Eelmine kord ostsin mingi mix variandi ja salat juurde ja kõik sõid. Nuh ja kiiresti sai valmis kah.
Mees küll kirub juba ,et igapäev aint liha ja liha .Samas mul menüüs ette nähtud liha igapäev ,et ma ei kurda.
Aga nuh vaatab äkki kanakoibade asemel saab siis lõhet .
Mees küll kirub juba ,et igapäev aint liha ja liha .Samas mul menüüs ette nähtud liha igapäev ,et ma ei kurda.
Aga nuh vaatab äkki kanakoibade asemel saab siis lõhet .
accra- Moderaator
-
Oeh, ma ei suudaks küll päevast päeva liha süüa - mul ei näe menüü midagi ette, mida ma ei taha
Täna ilmselt spinatisupp
Ma tassisin eile töölt tekstiili pesuri koju ja nyyd kõik köögi toolid pestud ja elutoa diivan samuti. Nüüd hakkas mind elutoa vaip häirima.. Kes hankis majja ainult heledad tekstiilid ja kassi-põrsa-lamba-karu koosluse???
Kuidas oma jõuludega rahule jäite? Ma pean mainima, et oli päris mõnus - eriti see üks päev iseendale. Poisid jäid ka rahule, et said isa juures käia. Nüüd siis hakkame planeerima uut aastat. Kallis sõbranna soovib perega külla tulla ja parimat õhtut ongi raske välja mõelda
tsunaami- Administraator
tàna ma saadan àmma ja àia àra ja korgin veinipudeli lahti ja hakkame jôuludest ùlejààke sööma.
Jôuludega jàin enam-vàhem rahule, isegi olid kuidagiviisi. Darcyt kuuse all ei olnud.
Ämm juba organiseerib jàrgmise aasta jôule , kutsub tùtrepere ka siis
Jôuludega jàin enam-vàhem rahule, isegi olid kuidagiviisi. Darcyt kuuse all ei olnud.
Cat kirjutas:
Omal algatusel kutsub sinu juurde????
tsunaami- Administraator
Lehekülg 20, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Lehekülg 20, lehekülgi kokku 40