Lobisemisnurk vol. 6
+17
tixit
janee
ˇmiio23
Töömesilane
Monique
siq29
Mustlasplika
saby
Triibuliine
accra
Marianne
Lehise
tsunaami
minake
Pingviinike
Cat
mannu03
21 posters
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 6
Mul tunne millegi pärast, et neid printse ainult käputäis.
Vähemalt minu tuttavate mehed kõik sellised mühakad. Naised jooksevad/sebivad laste ja kodutöödega. Mehed arvutis/telekas või siis tööpäevast liiga väsinud, et ennast üldse liigutada.
Ma ei unista mehest. Sest seda mulle ideaalset pole vist olemaski mitte
Vähemalt minu tuttavate mehed kõik sellised mühakad. Naised jooksevad/sebivad laste ja kodutöödega. Mehed arvutis/telekas või siis tööpäevast liiga väsinud, et ennast üldse liigutada.
Ma ei unista mehest. Sest seda mulle ideaalset pole vist olemaski mitte
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Minu prints ratusutab oma valgel hobusel kuskil rootsis vist praegu
Mõtetu on mul ka see söögitegemine, tee ja vaarita ja lõpuks ei sööda mittemidagi ja mina pean kõik ää sööma, õnneks kui mees on kodus on mul vähemalt keegi kes mu söögi ää sööb
Ma läen otsin ka oma jõulutulukesed ülesse, vaatame kas ka põlevad, on teised juba 2 aastat ülemisel korrusel niisama hiiri lõbustanud
Mõtetu on mul ka see söögitegemine, tee ja vaarita ja lõpuks ei sööda mittemidagi ja mina pean kõik ää sööma, õnneks kui mees on kodus on mul vähemalt keegi kes mu söögi ää sööb
Ma läen otsin ka oma jõulutulukesed ülesse, vaatame kas ka põlevad, on teised juba 2 aastat ülemisel korrusel niisama hiiri lõbustanud
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Tere mõnusat pühapäeva
Meil kodus vist asjad veidi teisiti. Mina naudin köögis askeldamist ja mees ning poja selle tulemuse söömist. Kuid on teatud toite, mida mina põhimõtteliselt ise ei tee. Näiteks pannkooke lasen mehel teha Me hommikul pojaga ootasime toas, kuni mees kutsus, et nüüd pannukad valmis ja saime neid terve perega koos nautida
Kuuske meil koju ei tule, pole kohta kuhu panna ja mu mees ei pea eriti sellest puu maha raiumisest midagi. Mu ema juures aga on kuusk ja jõululaupäeval lähme sinna pidulikule söögile ja kingijagamisele. ülejäänud pühad veedame perega koos
Meil kodus vist asjad veidi teisiti. Mina naudin köögis askeldamist ja mees ning poja selle tulemuse söömist. Kuid on teatud toite, mida mina põhimõtteliselt ise ei tee. Näiteks pannkooke lasen mehel teha Me hommikul pojaga ootasime toas, kuni mees kutsus, et nüüd pannukad valmis ja saime neid terve perega koos nautida
Kuuske meil koju ei tule, pole kohta kuhu panna ja mu mees ei pea eriti sellest puu maha raiumisest midagi. Mu ema juures aga on kuusk ja jõululaupäeval lähme sinna pidulikule söögile ja kingijagamisele. ülejäänud pühad veedame perega koos
No kui ma vahvleid vôi pannkooke, pitsat vôi kartulisalatit teen, siis on muidugi sööjaid palju!
Ah, mul on täna selline vihane päev ilmselt, homme parem
Jârgmine pùhapàev on vanema poja sùnnipàev, saab kaheksa aastaseks Juba! Nii ruttu làheb see aeg. Ja ma pole siiamaani vàlja suutnud môelda, mida talle kinkida. Vahepeal oli see idee, et kingiks mp3 màngija vôi mis need on aga keegi ùtles, et pole hea môte, poiss isoleerib ennast pàris àra enda maailma. Neid suuri xboxe ja mis need kôik on, ka ei osta, ei poolda vàgivaldseid mànge, meil on wii mario jne, sellest piisab. Vàgivald on nii nakkav ja nad ei saa ju aru, arvavad, etnii peabki. Kunas see oli, kui usas ùks kaheksane poiss vanaema peale màngu maha lasi, no pùss oli kàeulatuses ju ja vaevalt nad vahet teevad, mis on lubatud, mis mitte, kui màngus ju vôib. Mu poisid ka jàljendanud selliseid asju aga meil ônneks pàris relvasid kodus ei ole.
Ah, mul on täna selline vihane päev ilmselt, homme parem
Jârgmine pùhapàev on vanema poja sùnnipàev, saab kaheksa aastaseks Juba! Nii ruttu làheb see aeg. Ja ma pole siiamaani vàlja suutnud môelda, mida talle kinkida. Vahepeal oli see idee, et kingiks mp3 màngija vôi mis need on aga keegi ùtles, et pole hea môte, poiss isoleerib ennast pàris àra enda maailma. Neid suuri xboxe ja mis need kôik on, ka ei osta, ei poolda vàgivaldseid mànge, meil on wii mario jne, sellest piisab. Vàgivald on nii nakkav ja nad ei saa ju aru, arvavad, etnii peabki. Kunas see oli, kui usas ùks kaheksane poiss vanaema peale màngu maha lasi, no pùss oli kàeulatuses ju ja vaevalt nad vahet teevad, mis on lubatud, mis mitte, kui màngus ju vôib. Mu poisid ka jàljendanud selliseid asju aga meil ônneks pàris relvasid kodus ei ole.
Me tõime kuuse koju, aga kuna eilne naistekas kestis hommikul 6-ni (!), siis üles paneme ta alles homme. Tegime kiirelt ka paljud jõuluostud ära täna
Nüüd tegin nuudleid ja krevette, oleme tugitoolis keras ja vaatame X-Factorit ning vesistame (unplugged lood)
Kaunist 3. adventi!!!
Nüüd tegin nuudleid ja krevette, oleme tugitoolis keras ja vaatame X-Factorit ning vesistame (unplugged lood)
Kaunist 3. adventi!!!
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Täna õhtuks oli meil kaerahelvestega paneeritud kanafilee, riis ja siis koorekaste (milles sinep, curri-mangokaste ja šampinjonid) - kõik söödi ära
Aga pojaga juhtus söögi tegemise ajal õnnetus: jooksis, libises ja näoga vastu radiaatorit. Nüüd mokk paistes ja ninaalune katki ja on veidi hellake teine. Ehk homme on parem olukord
Aga pojaga juhtus söögi tegemise ajal õnnetus: jooksis, libises ja näoga vastu radiaatorit. Nüüd mokk paistes ja ninaalune katki ja on veidi hellake teine. Ehk homme on parem olukord
Pai pai Johannesele, anka!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Meie oleme 2a kuuse metsast toonud, kuid sel aastal lihtsalt kahjuks ei jõua ja ostame. Käisime täna piilumas ja homme toome kuuse ära ja hakkame kaunistama Siis läheb ka piparkoogiteoks
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Oi anka, pai-pai poisile ja varesele valu.
Minu mees isiklikul initsiivil pesi lapsed puhtaks ja pani magama Saab asja ka teisest kunagi.
Minu mees isiklikul initsiivil pesi lapsed puhtaks ja pani magama Saab asja ka teisest kunagi.
Ma ikkagi panin täna kuuse püsti, lapsed ehtisid ära ja mina tegin piparkoogi taigna valmis
Hommseks on piiiikkk nimekiri tegevustest mida peaks tegema... loodan ka valmis jõuda nendega.
Kuidas teil, palju teevad teil lapsed kodus tööd, või võtavad kõike nii, et eks emme teeb?? Ma lihtsalt tegin täna oma 9-aastasele õpetust, et ta suur ja tugev mees ja nüüd võtab puudetoomise enda peale juhul kui emme pole ennem toonud. Ja tüdruk korjab oma paberid ja mänguasjad ise kokku või muidu jääb neist ilma.
Hommseks on piiiikkk nimekiri tegevustest mida peaks tegema... loodan ka valmis jõuda nendega.
Kuidas teil, palju teevad teil lapsed kodus tööd, või võtavad kõike nii, et eks emme teeb?? Ma lihtsalt tegin täna oma 9-aastasele õpetust, et ta suur ja tugev mees ja nüüd võtab puudetoomise enda peale juhul kui emme pole ennem toonud. Ja tüdruk korjab oma paberid ja mänguasjad ise kokku või muidu jääb neist ilma.
Marianne kirjutas:Pai pai Johannesele, anka!
Aitäh Marianne Vaatan kohe, kas paistetus on ööga väiksemaks läinud
Cat kirjutas:Oi anka, pai-pai poisile ja varesele valu.
Aitäh Cat, õnneks läks valu vist ruttu ära, sest õhtul oli poja juba päris rõõmus.
Ja muide lootust ei tohi iialgi kaotada, sest siis on kõik võimalik
Minu pea 4 aastane tegelena teeb paljusid asju minuga koos, kuid teatud asjad on tema ainuõigus Näiteks oma mängunurga peab ise ära koristama ja raamatud riiulisse panema. Lisaks tahab ta nüüd ise oma voodit üles teha ja nõudepesumasina sisselülitamisele ei tohi mina isegi mitte mõelda, muidu saab ta pahaseks minu peale
Hommik!
Meil ei liiguta keegi peale minu Ärahellitatud.
Meil ei liiguta keegi peale minu Ärahellitatud.
Hommik.
Mul võtavad lapsed edukalt osa kodutöödest.Oma tuba koristavad ise k.a tolmuimejaga.Ma vahel käin üle ,kaugemad voodialused jne.
See tolmuimeja üldse laste oma rohekm,nad fännavad neid tulesid ees ja peale põrandate on lahe ka nt õde,venda taga ajada .
Nõudepesumasina käivitamine ja kapsli panek kah neil jaotatud.
Aga jah poiss ikka suudab nt keset suurt tuba oma trussad unustada,nagu muuseas oleks neist välja kukkund ja kui ei suuna teda sinna siis need võiks sinna jäädagi mehed.Eila ikka paras mitu tundi seisid need keset tuba ja kui lõpuks ütlesin siis avastas ,et oii ja koristas ära.
Mul võtavad lapsed edukalt osa kodutöödest.Oma tuba koristavad ise k.a tolmuimejaga.Ma vahel käin üle ,kaugemad voodialused jne.
See tolmuimeja üldse laste oma rohekm,nad fännavad neid tulesid ees ja peale põrandate on lahe ka nt õde,venda taga ajada .
Nõudepesumasina käivitamine ja kapsli panek kah neil jaotatud.
Aga jah poiss ikka suudab nt keset suurt tuba oma trussad unustada,nagu muuseas oleks neist välja kukkund ja kui ei suuna teda sinna siis need võiks sinna jäädagi mehed.Eila ikka paras mitu tundi seisid need keset tuba ja kui lõpuks ütlesin siis avastas ,et oii ja koristas ära.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Mul võtavad koristamisest osa eriti meeldib tolmu võta ja põrandaid pesta ,aga no eks ma käi ka veidi üle igatahes koristamine oma toas ehk mänguasju nii meelepärane pole ,aga teevad seda.
Varesele valu, harakale haigus
Meil võetakse kodutöödest osa vahest rohkem, vahest vähem. Tolmu võtmine, oma toa koristamine, nõudepesumasina tühjendamine koos issiga jne
Meil saatis päkapikk täna kirja.. Ei saa me kohe kuidagi järje peale. Eile pissis püksi, sest ei raatsinud mängu käest panna, käis salaja kommi söömas ja kuna kuhugi peita ei jõudnud kui emme kööki saabus, sülitas kommi maha (koristas ise kokku), söömisega probleeme jne. Ma lihtsalt ei jaksa enam. Kus mu hea tibupoeg on? Ta on täiesti kindel, et jõuluvana toob kingi, aga tänases kirjas luges, et kink on olemas küll, aga kui asjad korda ei saa, läheb kingitus kellelegi teisele.. Paha see pidev ähvardamine
Meil võetakse kodutöödest osa vahest rohkem, vahest vähem. Tolmu võtmine, oma toa koristamine, nõudepesumasina tühjendamine koos issiga jne
Meil saatis päkapikk täna kirja.. Ei saa me kohe kuidagi järje peale. Eile pissis püksi, sest ei raatsinud mängu käest panna, käis salaja kommi söömas ja kuna kuhugi peita ei jõudnud kui emme kööki saabus, sülitas kommi maha (koristas ise kokku), söömisega probleeme jne. Ma lihtsalt ei jaksa enam. Kus mu hea tibupoeg on? Ta on täiesti kindel, et jõuluvana toob kingi, aga tänases kirjas luges, et kink on olemas küll, aga kui asjad korda ei saa, läheb kingitus kellelegi teisele.. Paha see pidev ähvardamine
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Accra sa räägid ainult trussadest, mul siis kui poiss koolist tuleb viskab kogu oma tavaari elutuppa diivanile ja mina olen siis see kes peab need õigele kohale ära panema ja loomulikult kõik riided millest välja astutakse jäävad sinna kus kukkusid. Tegelt koristamine koristamiseks, tegelikult ei oska seda teha õieti keegi, just õieti sest, ainult mina tean kuhu miski asi käib aga sellist pinnapealset koristust teeb mul vahepeal mees ka isegi.
Aga tööst rääkides siis poiss oli nii kolme-neljaselt päris virk poiss, müttas ja asjatas õues ja toas, aga nüüd on nagu vana porikärbes ja ootab mil emme teenindama hakkab. Tänapäeva noored on sellised arvutisõltlastest, lõdvad, emmede poolt ära hellitatud noorukid ja näen et poisss juba vaikselt liigub ka sinna poole, viimane aeg on piir sellele panna ja rohkem kohustusi talle anda.
Ma nüüd koristan edasi
Aga tööst rääkides siis poiss oli nii kolme-neljaselt päris virk poiss, müttas ja asjatas õues ja toas, aga nüüd on nagu vana porikärbes ja ootab mil emme teenindama hakkab. Tänapäeva noored on sellised arvutisõltlastest, lõdvad, emmede poolt ära hellitatud noorukid ja näen et poisss juba vaikselt liigub ka sinna poole, viimane aeg on piir sellele panna ja rohkem kohustusi talle anda.
Ma nüüd koristan edasi
Mina ikka koristan kasvôi nendega koos, muidu lùkatakse voodi alla ja kappidesse ùkskôik kuidas
Ma ei teagi, kuidas teha, nad nagu ei tahagi korda hoida, tùdrukutega on ilmselt teine asi aga mul kolm poissi ju!
Ma ei teagi, kuidas teha, nad nagu ei tahagi korda hoida, tùdrukutega on ilmselt teine asi aga mul kolm poissi ju!
Haaa, cat, näeksid sa mu 12 aastase piiga tuba, siis saaksid kreepsud Koristamine on suurim piin maailmas, õppimine on ka 100 korda mõnusam tegevus.
Minu hirm ,et kuused on hirm kallid ei vastand tõele. Jumala suur ,st minu pikkune ja väga tihe puu maksab 30.- .Mida veel suurem siis hinnad 40-45.- jne.
Helistasin mehele ,et vaadaku tehku tööl üks kuusejalg valmis . Kuna meil Eestis olemas ju jumala ilus jalg siis ei hakka siia jälle uut ostma.Niigi neid topelt asju liiga palju juba .
Aga jah ma arvan ,et nüüd kui see suur kuusk tuleb ,et me saadana kass läheb küll käppapidi lakke rippuma .
Täna hullasid koos õues ja isegi esimese kitsumise peale tulid kõik kolmekesi tuppa.
Helistasin mehele ,et vaadaku tehku tööl üks kuusejalg valmis . Kuna meil Eestis olemas ju jumala ilus jalg siis ei hakka siia jälle uut ostma.Niigi neid topelt asju liiga palju juba .
Aga jah ma arvan ,et nüüd kui see suur kuusk tuleb ,et me saadana kass läheb küll käppapidi lakke rippuma .
Täna hullasid koos õues ja isegi esimese kitsumise peale tulid kõik kolmekesi tuppa.
accra- Moderaator
-
Teil samad hinnad mis meil kuuskedel siis, accra. Meil on kena kohev kuusk ja kôrge ka. Kassid tuppa ei tule ja kuuse otsa ka ei roninud, ah siiski, alguses korra vist ùks ronis mitu aastat tagasi ja mis sa arvad, mis juhtus? Kuusk kukkus kogu tâiega ümber
Nüüd on koerad jâlle, eelmisel aastal nad arvasid, et mis seal vahet, on puu toas vôi ôues, pissida ju vôib, sel aastal pole ônnetusi olnud veel.
Nüüd on koerad jâlle, eelmisel aastal nad arvasid, et mis seal vahet, on puu toas vôi ôues, pissida ju vôib, sel aastal pole ônnetusi olnud veel.
Tõime kah täna kuuse, õhtul ehime.
See iga aastane kuuse valimine on ikka peavalu. Ükski pole piisavalt täiuslik
See iga aastane kuuse valimine on ikka peavalu. Ükski pole piisavalt täiuslik
Meil on siin teistsugused kuused ja ilusad Okkad ka maha ei kuku, no natuke kukub ka ikka aga tôesti vàhe!
Ja need mis meil kah siin ,et kõik nagu jumala ilusad mis täna väljas olid. Eestis ma mäletan üks oli hullem kui teine ja õrnad ja rääbakad. Need ikka tugevad ja suured okkad,hoopis teistmoodi.
Mul kuuse vaimustus .Ma plaanin täna Biltema ringi kah teha ,seal õlgedest kuuse ehted müügil ja meil on neid kohe täna vaja.
Mul ennist postiljon tõi paki,ema oli saat natuke kommi ja sokolaade. Me sööme end ogaraks nendest . Mulle oli eraldi veel kotike alko komme. Mmmmm ma nii armastan neid Kalevi alko komme.
Mul kuuse vaimustus .Ma plaanin täna Biltema ringi kah teha ,seal õlgedest kuuse ehted müügil ja meil on neid kohe täna vaja.
Mul ennist postiljon tõi paki,ema oli saat natuke kommi ja sokolaade. Me sööme end ogaraks nendest . Mulle oli eraldi veel kotike alko komme. Mmmmm ma nii armastan neid Kalevi alko komme.
accra- Moderaator
-
Ma olen nüüd kingiotsingul. Mina otsin kôigepealt internetist ideid ja siis lähen ostan poest àra.
Vanemale poisile vaja kaks kinki: sùnna ka ju teisel. idee nr 1:
Vanemale poisile vaja kaks kinki: sùnna ka ju teisel. idee nr 1:
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 40