Lobisemisnurk vol. 5
+27
Lehise
mannu03
karima1
HoneyMoon
Cat
saby
Triibuliine
siq29
Kall
tsunaami
Siiisu
Rubiin
Monique
muffyns28
Marianne
ˇmiio23
janee
Pärlike
Iirlane
Puhh
kristi0310
Lote35
Tupsu003
accra
Mustlasplika
minake
tixit
31 posters
Lehekülg 38, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 38, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Lobisemisnurk vol. 5
Ma niii armastan jõuluaega
Hommikul ärkasin vara ja tegin perele pannkooke ning katsin laua jõululikult ning süütasime advendi küünla. Pidime hakkama koos rõõmsalt koristama ja ehtima, aga mees tegi märkusi a´la kahju, et ta kauem ei maganud, oleks need jõulud läbi jne.. Hea küll, tegi nalja, aga kui mul on turts peal, siis sellise teemaga nalja teha on sama hea kui mulle teatada, et sel aastal jäävad jõulud ära Ja järgmiseks ei kuulanud laps sõna. Olin täitsa kurb kohe.
Õnneks nad siiski liitusid koristamisega, kuigi teatasin, et võivad ennast sisse soolata ja hoopis kodust ära minna
Kodu on nüüd puhas ja akenede vahed on kaunistatud, peeglite ümber on vanikud, on küünlaid jne. Nii mõnus
No ja siis tellisime pizza ja see oli täiesti külm..
Ülamägi, alamägi, ülamägi, alamägi
Kaunist adventi!
Hommikul ärkasin vara ja tegin perele pannkooke ning katsin laua jõululikult ning süütasime advendi küünla. Pidime hakkama koos rõõmsalt koristama ja ehtima, aga mees tegi märkusi a´la kahju, et ta kauem ei maganud, oleks need jõulud läbi jne.. Hea küll, tegi nalja, aga kui mul on turts peal, siis sellise teemaga nalja teha on sama hea kui mulle teatada, et sel aastal jäävad jõulud ära Ja järgmiseks ei kuulanud laps sõna. Olin täitsa kurb kohe.
Õnneks nad siiski liitusid koristamisega, kuigi teatasin, et võivad ennast sisse soolata ja hoopis kodust ära minna
Kodu on nüüd puhas ja akenede vahed on kaunistatud, peeglite ümber on vanikud, on küünlaid jne. Nii mõnus
No ja siis tellisime pizza ja see oli täiesti külm..
Ülamägi, alamägi, ülamägi, alamägi
Kaunist adventi!
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Ilusat advendiaega Teile!
Ma naudin täiega jõuluaega, isegi seda kingirallit
Kõht, heeringat, hapukoort ja sibulat täis. Nüüd kodu kaunistama.
Ma naudin täiega jõuluaega, isegi seda kingirallit
Kõht, heeringat, hapukoort ja sibulat täis. Nüüd kodu kaunistama.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Heii.
Täna käisime linnapeal kondamas ja loomulikult suutsime autoga lumme kinni jääda. Lastel oli kole lõbus .
Sahamehed on aga vist ise kah kinni.Mitte ühtegi sahka pold näha ja no teed on ikka mõnusalt kinni.
Ma 3x lükkasin maja esist puhtaks aga no kaua võib,ausõna enne kevadet ei lükka enam .
Täna käisime linnapeal kondamas ja loomulikult suutsime autoga lumme kinni jääda. Lastel oli kole lõbus .
Sahamehed on aga vist ise kah kinni.Mitte ühtegi sahka pold näha ja no teed on ikka mõnusalt kinni.
Ma 3x lükkasin maja esist puhtaks aga no kaua võib,ausõna enne kevadet ei lükka enam .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Accra - tee oma lumest ka pilti, mul pole lund kuskilt vôtta! Ausôna - ma fännilehele ei riputa üles!
Cat kirjutas: Ausôna - ma fännilehele ei riputa üles!
Selle lause peale võib täiesti kindel olla. Kui Cat ütleb, et ei pane, siis ei pane... Ja keegi su pilti FB-s ei näe ja jagada ei saa..
tsunaami- Administraator
Mina olen ka täielik jõulufänn! Hommikul küpsetasin agaralt piparkooke. Tuba oli mõnusat mandariini ja piparkoogi lõhna täis. Siis tuli mees ja hakkas pannkooke?? küpsetama. Mõnus jõuluhõng asendus praehaisuga. Ok. Õhtuks katsin siis mõnusa laua, kust ei puudunud ka minu lemmik praekapsas ja kõik muu sinna kuuluv.
Alati kui kuulen kedagi jõuluvastast porisemas, siis küsingi, et mis siis viga on? Reaalselt saavad vastajad ise ka aru, et tegelikult ei olegi ju probleemi. Aga vinguda on ju vaja.
Küsingi siis ühtlasi teilt, kes te jõule 'vihkate' - miks?
Alati kui kuulen kedagi jõuluvastast porisemas, siis küsingi, et mis siis viga on? Reaalselt saavad vastajad ise ka aru, et tegelikult ei olegi ju probleemi. Aga vinguda on ju vaja.
Küsingi siis ühtlasi teilt, kes te jõule 'vihkate' - miks?
Pingviinike- Postituste arv : 23
Registration date : 14/11/2013
Cat .
Ma kiire klõpsu tegin me ühest nn kuusest ,lapsed lume ära trampind igalpool.
Saha tehtud mägi on teiselpool maja,edukalt naabri lastega kelgutasid sealt alla ennist.Endal kõrvad paljad ja püksisäär üleval nii ,et sokid märjad aga ei lahe on .
Homme lähen ostan poisile kah need Kuoma saapad,istugu siis lumehanges edasi.
Aa ennist viskasin kassi kah lumehange ja ohsanuga kui kiirelt see tuppa tagasi lendas esimesel korral. Aga siis tuli uuesti uksele nillima ja teine kord juba hakkas huvitav ja passis natsa meiega hoovis.
Ma kiire klõpsu tegin me ühest nn kuusest ,lapsed lume ära trampind igalpool.
Saha tehtud mägi on teiselpool maja,edukalt naabri lastega kelgutasid sealt alla ennist.Endal kõrvad paljad ja püksisäär üleval nii ,et sokid märjad aga ei lahe on .
Homme lähen ostan poisile kah need Kuoma saapad,istugu siis lumehanges edasi.
Aa ennist viskasin kassi kah lumehange ja ohsanuga kui kiirelt see tuppa tagasi lendas esimesel korral. Aga siis tuli uuesti uksele nillima ja teine kord juba hakkas huvitav ja passis natsa meiega hoovis.
accra- Moderaator
-
Millega ta neid siis küpsetas? Meil oli küll mõnus või sulamise ja vanilje lõhnPingviinike kirjutas: Siis tuli mees ja hakkas pannkooke?? küpsetama. Mõnus jõuluhõng asendus praehaisuga.
tsunaami- Administraator
tsunaami kirjutas:Millega ta neid siis küpsetas? Meil oli küll mõnus või sulamise ja vanilje lõhnPingviinike kirjutas: Siis tuli mees ja hakkas pannkooke?? küpsetama. Mõnus jõuluhõng asendus praehaisuga.
Tavalise õliga oleme meie teinud. Kas võiga ei teki sellist praehaisu?
puhas 100% või mu meelest küll ei tekita. Muidugi ei saa täiskuumusega praadida, siis läheb kärssama. Ja no või ning vanilje aroomid... nagu oleks miljon pisikest vaniljesaia just ahjust tulnud
tsunaami- Administraator
Accra saada meile ka lund, tal pikk maa tulla pole, meil nüüd taas külmetab ja maja ees kirmetis lund ka. Vahepeal sadas vihma.
Töömesilane- Postituste arv : 28
Registration date : 05/02/2013
Ilus accra! Kas eestis ikka lund ei ole?
Vähemalt on teil jôuluhông siis piparkookidega? Ma tôin paar dekoratsiooni alla täna, oli ju vaja meie fânnilehe jaoks pilti esimeseks advendiks ja tasuta pildipankades ilusat pilti polnud vôtta ja kellegi teise pilti mina vôtma ei hakka, kui just mujal juba sadu korda kasutatud pole.
Pingviinike - vähemalt mees küpsetab, mul ei oska mees midagi köögis teha!
Töömesilane - vihma ja külm, siis on kiilasjää! Ettevaatust ôue minnes
tsunaami - mis film tàna ôhtul kavas? darcy vôi kingley? Ma tahaks näha Bridget Jonesi pâevikut aga hetkel mul ei jää millegi jaoks aega, mul on vaim peal ja kirjutan raamatut igal vabal hetkel.
Karima - kas sul on super turbo mikser sefiiri tegemiseks?
Teised naised: kuidas päev lâinud?
Vähemalt on teil jôuluhông siis piparkookidega? Ma tôin paar dekoratsiooni alla täna, oli ju vaja meie fânnilehe jaoks pilti esimeseks advendiks ja tasuta pildipankades ilusat pilti polnud vôtta ja kellegi teise pilti mina vôtma ei hakka, kui just mujal juba sadu korda kasutatud pole.
Pingviinike - vähemalt mees küpsetab, mul ei oska mees midagi köögis teha!
Töömesilane - vihma ja külm, siis on kiilasjää! Ettevaatust ôue minnes
tsunaami - mis film tàna ôhtul kavas? darcy vôi kingley? Ma tahaks näha Bridget Jonesi pâevikut aga hetkel mul ei jää millegi jaoks aega, mul on vaim peal ja kirjutan raamatut igal vabal hetkel.
Karima - kas sul on super turbo mikser sefiiri tegemiseks?
Teised naised: kuidas päev lâinud?
Kaunistatud
Ma eile uurisin kah miksereid, vana on nii ausõna peal. Kui võimas on hea? Andke nõu.
Ma eile uurisin kah miksereid, vana on nii ausõna peal. Kui võimas on hea? Andke nõu.
Ma võtsin täna terve päev hoogu, et poodi minna ja siis otsutasin, et homme on parem päev.
Jõuludest rääkides - ma arrrmastan Jõule!!!
Ainult poode ei salli väga ja shoppamist ka mitte. Käin seal vaid siis kui palju ruumi või vähe rahvast. Homme peaks okei olema.
Cat, ma tahan ka siis raamatut lugeda!
Accra, päris tuulest viidud teine!
Ma nüüd kooki küpsetama. Laps juba hakkab peaaegu nutma, et ma seda juba teinud ei ole.
Homme teeme lapsega pärjad ja hakkame ka vaikselt elamist dekoreerima.
Adiöö!
Jõuludest rääkides - ma arrrmastan Jõule!!!
Ainult poode ei salli väga ja shoppamist ka mitte. Käin seal vaid siis kui palju ruumi või vähe rahvast. Homme peaks okei olema.
Cat, ma tahan ka siis raamatut lugeda!
Accra, päris tuulest viidud teine!
Ma nüüd kooki küpsetama. Laps juba hakkab peaaegu nutma, et ma seda juba teinud ei ole.
Homme teeme lapsega pärjad ja hakkame ka vaikselt elamist dekoreerima.
Adiöö!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Mees käis just prügikasti välja viimas ja kirus ,et tormiks läheb ikka ära. Tasub ikka uudiseid kuulata ,vahel räägivad ka tõtt.
Ahh lähen teen ühe šokolaadikoogi valmis .
Ahh lähen teen ühe šokolaadikoogi valmis .
accra- Moderaator
-
Hommikul oli Eestis kergelt maa valge, aga õhtuks on kõiks täitsa kadunud. :(Ainult mingi märg ja libe ollus..
Meil kah oli hommikul maa valge, päeva peale kadus ära, nüüd ainult hirmus tuul järgi jäänud.
Õhtust naiskad, ma olin täna jalgpalli lainel, seekord meil nii hästi ei läinud ja jäime kaheksandaks, aga hea seegi päris viimasteks ei jäänud
Päkapikud on meie maija jõudnud ja imede ime, lapsed lähvad väga ilusti magama, huvitav miks
Naised tulge nüüd laadale, Marianne on imeilusad ehted müügile pannud
Päkapikud on meie maija jõudnud ja imede ime, lapsed lähvad väga ilusti magama, huvitav miks
Naised tulge nüüd laadale, Marianne on imeilusad ehted müügile pannud
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Ma vaatasin üks päev Bridget Jones mõnus
Eile vaatasin "This Christmas" (2007) peaosas Regina King ja täna "Death at a Funeral" (2010) peaosas Martin Lawrence ja Chris Rock
Mõlemas tumedanahaliste paremik ja väga head
Eile vaatasin "This Christmas" (2007) peaosas Regina King ja täna "Death at a Funeral" (2010) peaosas Martin Lawrence ja Chris Rock
Mõlemas tumedanahaliste paremik ja väga head
tsunaami- Administraator
Mul pole jõulude vastu midagi, aga poes püüan käia, kui rahvast vähem. Eriti koos neiuga, siis jõuan silma peal hoida ja ei kao rahvamassi ära.
Meil vaikne õhtu. Põletasime küünalt, vaatasime saateid ja sain mitu tiiru mänguasjju maast kokku korjata. Pojal lihtsalt võtab riiulist ja loobib laiali. Neiuga oli selle asjaga lihtsam, võttis ja mängis ka. No tagasi küll ei pannud, aga vähemalt mängis.
Meil vaikne õhtu. Põletasime küünalt, vaatasime saateid ja sain mitu tiiru mänguasjju maast kokku korjata. Pojal lihtsalt võtab riiulist ja loobib laiali. Neiuga oli selle asjaga lihtsam, võttis ja mängis ka. No tagasi küll ei pannud, aga vähemalt mängis.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Ma sain lôpuks lapsed pestud ja voodisse, unejutt loetud, homseks riided neile valmis pandud! Paras tegu ikka see kolme lapsega, ma ei tea, kuidas need nelja lapsega pered siin organiseerivad
Marianne - mine tea, àkki kunagi ilmub ka mu romaanike! Vaata kuidas Tsehhov kirjutas Kirsiaeda: üks rida päevas! Ma pole kuulnud, kaua ta seda kirjutas
Mustlasplika - ma ka koristan ja koristan laste tagant. Alla korrusel mänguasju ei luba enam tuua! Aga toovad ikka, eriti väiksemad!
Marianne - mine tea, àkki kunagi ilmub ka mu romaanike! Vaata kuidas Tsehhov kirjutas Kirsiaeda: üks rida päevas! Ma pole kuulnud, kaua ta seda kirjutas
Mustlasplika - ma ka koristan ja koristan laste tagant. Alla korrusel mänguasju ei luba enam tuua! Aga toovad ikka, eriti väiksemad!
Mul ruumi vähe, niiet hullu kaose saab tekitada ühes toas.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Väiksele panen riided valmis ja tal see ise iga, et saab riidesse juba küll pandud. Suured panevad ise. Koristamisega sama oma toad ja siis moned lisa ülesanded. Nt noude pesu masin. Mina ise votan vaid tolmud ja pesen porandad. Mees teeb soolased söögid ja mina panen pesu pesema(ei pese pesu, masin peseb ju). Meil kord majas ja seda nouavad pigem lapsed ise, et midagi kuskil ei vedeleks.
Töömesilane- Postituste arv : 28
Registration date : 05/02/2013
Appi, appi naised..
Päkapikud on jõuluvana kirja tagasi kapi peale toonud
Poiss ei kuula enam üldse sõna - ei pane riidesse, ei lähe pessu, ei lõpeta laamendamist kui kästakse, ei viitsi süüa, mitte midagi..
Kuhu mu hea laps on kadunud??????????
Päkapikud on jõuluvana kirja tagasi kapi peale toonud
Poiss ei kuula enam üldse sõna - ei pane riidesse, ei lähe pessu, ei lõpeta laamendamist kui kästakse, ei viitsi süüa, mitte midagi..
Kuhu mu hea laps on kadunud??????????
tsunaami- Administraator
Lehekülg 38, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Lehekülg 38, lehekülgi kokku 40