Lobisemisnurk vol. 5
+27
Lehise
mannu03
karima1
HoneyMoon
Cat
saby
Triibuliine
siq29
Kall
tsunaami
Siiisu
Rubiin
Monique
muffyns28
Marianne
ˇmiio23
janee
Pärlike
Iirlane
Puhh
kristi0310
Lote35
Tupsu003
accra
Mustlasplika
minake
tixit
31 posters
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Re: Lobisemisnurk vol. 5
Ma tulin ka siia Naised hakkame nüüd siis lobisema
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Nii 3mas plaat piparkooke ahjus ja kohe lähevad ka sidruniküpsised järgi .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Minu jaoks pole üldse oluline, mis teema pealkiri, kui jutt jookseb. Niiet kolin siis siia ümber.
Mul ühepajatoit valmimisel, siis juba lõpetab pesumasin. Tahaks lihtsalt istuda, aga neiu lasteka kott kokku panemata.
Mul ühepajatoit valmimisel, siis juba lõpetab pesumasin. Tahaks lihtsalt istuda, aga neiu lasteka kott kokku panemata.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Ma hakkan lastele pannkooke ja vahvleid tegema. Pange tähele: lastele! Mees ei saa midagi, pùhkigu suu puhtaks, mul on kôrini meestest!
Cat teeme klubi?
Tead, mustlasplika, ma tahaks,e t teda ei oleks olemas vahest Meil on nùùd kaheksa aastat kooselu, 11 aastat tutvust, ma tahan liblikaid kôhus, romantikat, môistvat meest, tarka meest ja mul on kodus puruloll isend.
Issand kui hästi öeldud Cat Ma vist läeks ka hulluks kui mul mees koguaeg kodus oleks aga ta oli mul siin poolteist kuud kodus, appikeneeee, õnneks jäin ellu
Aga nüüd on lihtne, kui ta minuga rääkida ei oska panen kõne kinni ja paar päeva ei helista, siis helistab ise
Aga nüüd on lihtne, kui ta minuga rääkida ei oska panen kõne kinni ja paar päeva ei helista, siis helistab ise
Mehed Cat-i purulolli peale naersin kõvasti. Juba joosti vaatama, et mis ma siin arvutis naeran.
Jube väss ei viitsi miskit teha. Keegi viitsib mu lapsed magama panna?
Nädal veel siis tuleb emps külla. Peaaegu 2 kuud pole näinud
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Jee, ametlik lobismise koht taaskasutusel
Tegin 3 plaaditäit kaneelikaid, daimi-fazeri-kaneelikaid ja fazeri-kaneelikaid. Üllatusena kukkusid mu vanemad uksest sisse ja said ka kuhja saiu kaasa. Oli mõnus veeta üks mõnus pooltund peale pikka koristamist ja kokkamist. Terve pere laua taga ja suud matsumas, parim kiitus kokale
Ah need mehed on ja ei ole ja jälle vahest on.. mul on paar korda kops nii üle maksa sõitnud, et viskasin korra isegi potilillega teda - aga ega ma loll olnud, võtsin lille keraamilise poti seest välja, liiga kallis oli Pärast koristasime koos mulla ära Meil on paari nädala tagant korra ikka ütlemist, aga 15 minta pärast on teema unustatud ja tegeleme muude asjadega edasi. Teinekord kui tüli on, karjume vanad asjad ka jälle läbi.
Tegin 3 plaaditäit kaneelikaid, daimi-fazeri-kaneelikaid ja fazeri-kaneelikaid. Üllatusena kukkusid mu vanemad uksest sisse ja said ka kuhja saiu kaasa. Oli mõnus veeta üks mõnus pooltund peale pikka koristamist ja kokkamist. Terve pere laua taga ja suud matsumas, parim kiitus kokale
Ah need mehed on ja ei ole ja jälle vahest on.. mul on paar korda kops nii üle maksa sõitnud, et viskasin korra isegi potilillega teda - aga ega ma loll olnud, võtsin lille keraamilise poti seest välja, liiga kallis oli Pärast koristasime koos mulla ära Meil on paari nädala tagant korra ikka ütlemist, aga 15 minta pärast on teema unustatud ja tegeleme muude asjadega edasi. Teinekord kui tüli on, karjume vanad asjad ka jälle läbi.
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Nüüd on selleks korraks rahu maapeal, ma pole andeks andnud aga ta kâitub ise nagu viiene koolipoiss, kantseldab lapsi ja puha. Ah, olgu, kui tahab ja elagu, aga ärgu imestagu, et ma unistan mr. Darcy'dest! kes tahab teada, kes on mr. Darcy, minge vaadake meie raamatuklubis Jane Austeni teema alt!
Cat, unistamist ei saa ju keegi ära keelata. Mina leian, et veidi unistamist ei teegi paha Muide, kui sa tahad kirjanikuks saada, siis on unistamine ja fantaseerimine üks väga-väga hea asi.
On jah aga ma kaldun viimasel ajal elama oma unistuste maailmas, nagu punaste viilkatuste majast Anne. kes teab seda seriaali
Piiga tahab osaleda luulekonkursil, kõik on kena, aga õpetaja ütles: "Merit lisa rohkem tundeid, mõtle luuletuse sisule ja lase tunded ja fantaasia valla" Ma küsisin ta käest kas oled unistanud veidigi? et vot nüüd peaksid, muidu on raske, et peadki mõtlema luuletuse teemale ja elama selle sees, tema vastu, ma ei oska unistada! ma siis ütlesin, et siis on sul ikka raske sellel üritusel osaleda. Vot nii, siis ma veidi õpetasin teda, aga ei ole kindel kas sellest ka abi on, eks näis
Minu mees töötab kodus, aga päeval ikkagi meist niipalju eemal, et ei tüüta. Ma olen sellega nii harjunud, aeg-ajalt läheb mõneks päevaks ära ka, siis on rahulikum. Meie suhte alguses käis ta ka korra kuus meie juures ja see oli masendav aeg. Ma ei suudaks nii enam olla, pigem las olla enamjaolt nähtaval kui pikalt ära. Romantik ta ka ei ole, aga mis teha, selline on ta alati olnud.
Minu mees töötab kodus, aga päeval ikkagi meist niipalju eemal, et ei tüüta. Ma olen sellega nii harjunud, aeg-ajalt läheb mõneks päevaks ära ka, siis on rahulikum. Meie suhte alguses käis ta ka korra kuus meie juures ja see oli masendav aeg. Ma ei suudaks nii enam olla, pigem las olla enamjaolt nähtaval kui pikalt ära. Romantik ta ka ei ole, aga mis teha, selline on ta alati olnud.
Miio - kui vana sul piiga on?
Mul mees ikka pàeval tööl, praegu on kolm vaba päeva Ja ma pean teda välja kannatama. Suvel saatsin tema poistega ta vanemate juurde, nad elavad meist 800 km eemal, et muidu me lähme tülli ju!
Mul mees ikka pàeval tööl, praegu on kolm vaba päeva Ja ma pean teda välja kannatama. Suvel saatsin tema poistega ta vanemate juurde, nad elavad meist 800 km eemal, et muidu me lähme tülli ju!
Naised, olete te ikka kôik meil Omaklubi facebooki fänniklubis?
Ja meil on pinteresti leht ka, ôigemini ma alustasin selle koostamist täiel määral: http://www.pinterest.com/omaklubi/
Ja meil on pinteresti leht ka, ôigemini ma alustasin selle koostamist täiel määral: http://www.pinterest.com/omaklubi/
Minake ma teen ka telefoniga nii, aga meie vaikused võivad pikalt kesta.
Lapsed voodites, nüüd ootan magamistoa ukespakul nende magama jäämist koos läpiga. Vaatan Su nägu kõlab tuttavalt ja nii taas üks õhtu õhtal.
Lapsed voodites, nüüd ootan magamistoa ukespakul nende magama jäämist koos läpiga. Vaatan Su nägu kõlab tuttavalt ja nii taas üks õhtu õhtal.
Naised, ma lähen jooksma, aitab pead tuulutada Mis sest, et väljas on öö!
Hei, sellega meenub mulle üks multikas: Oli öö vôi midagi sellist. kes mäletab!?
Hei, sellega meenub mulle üks multikas: Oli öö vôi midagi sellist. kes mäletab!?
Oi Cat ma sain hea peatäie naerda sina ja su jutuke..ei ma tegelt tean mis sa tunned vahel on mul sama tunne kui me liiga kaua oleme koos olnud siis mul tekkib ka tunne,et mingu parem tööle tagasi... esimene päev kui ta tuleb on mul nagu 13 a plikatirtsul liblikad jen jne ja sisi suudab mingi 1 pisike lause,tegu kõid 0 keerata... tahaks romantikat mitte maha ja taha ... ning siis terve öö ta selga vahtida ...
karima1- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 417
Registration date : 28/09/2013
Karima1 maha ja taha....
Mu mees pole ka romantik, talle pole seda naaattttuukenegi antud, vahepeal tahaks ju natuke romantikat ka.... või mis??
Mul lapsed juba magavad, mees käib skypes sisse-välja ja minuga ta ei räägi... vist taob pokkerit. Aga õnneks on mul OMAklubi ja siinsed paadunud romantikud
Mu mees pole ka romantik, talle pole seda naaattttuukenegi antud, vahepeal tahaks ju natuke romantikat ka.... või mis??
Mul lapsed juba magavad, mees käib skypes sisse-välja ja minuga ta ei räägi... vist taob pokkerit. Aga õnneks on mul OMAklubi ja siinsed paadunud romantikud
Me oleme paadunud jah. Romantiline olla ja unistada on hea, aga... Mis siis saab , kui see mr. Darcy su aeda kappab mustal täkul? Kogu su senine elu puruneb kildudeks ühe hetkega ja sa jääd nagu Francesca Madissoni sildade filmist endale ütlema, et sa ei saa minna Darcy'ga kaasa, sest sa oled abielus, sest sul on lapsed, sest sa pead jääma. Oo, naised, see on mu lemmikkoht sellest filmist
"l was wrong, Robert, to stay, but I can 't go.
Let me tell you again why I can 't go.
Tell me again why I should go. "
I heard his voice coming back to me:
"This kind of certainty comes once in a lifetime. "
"l was wrong, Robert, to stay, but I can 't go.
Let me tell you again why I can 't go.
Tell me again why I should go. "
I heard his voice coming back to me:
"This kind of certainty comes once in a lifetime. "
veel ùks samast filmist:
You don't understand, no-one does. When a woman makes the choice to marry, to have children; in one way her life begins but in another way it stops. You build a life of details. You become a mother, a wife and you stop and stay steady so that your children can move. And when they leave they take your life of details with them. And then you're expected move again only you don't remember what moves you because no-one has asked in so long. Not even yourself. You never in your life think that love like this can happen to you.
You don't understand, no-one does. When a woman makes the choice to marry, to have children; in one way her life begins but in another way it stops. You build a life of details. You become a mother, a wife and you stop and stay steady so that your children can move. And when they leave they take your life of details with them. And then you're expected move again only you don't remember what moves you because no-one has asked in so long. Not even yourself. You never in your life think that love like this can happen to you.
no on ikka romantik siin...
Aga ma olen niiiiiiiiii vihane olen töö juures nagu üks .... jääaja orav. Palusin neljapäeval/reedel teistel esimeestel mu töötaja auto hooldusesse viia - ei viidud. Ühel kliendil pidi aknad ära pesema - upsista ei pestud, ei teatatud. Peab ka hakkama pitchi mängima.. Paha, paha hommik
Aga ma olen niiiiiiiiii vihane olen töö juures nagu üks .... jääaja orav. Palusin neljapäeval/reedel teistel esimeestel mu töötaja auto hooldusesse viia - ei viidud. Ühel kliendil pidi aknad ära pesema - upsista ei pestud, ei teatatud. Peab ka hakkama pitchi mängima.. Paha, paha hommik
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 40