Segasummasuvila.
+20
muffyns28
mannu03
tsunaami
ˇmiio23
Liisukas21
Deanna
sigrid84
catss
kristiina15
-apple-
Mõrumantsik
imeline
kertu009
heffaklump
VäikeTama
mitsunitsu
AnnikaKl
Cat
pariisitar
Iirlane
24 posters
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 8
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Segasummasuvila.
kristiina15 kirjutas:
ma arvan,et te peaks ise nats rohkem reklaami tegema.siin liiga vähe inimesi minu arvates.pereklubis hulga rohkem.
Pereklubi on ka tunduvalt vanem foorum, meie alles alustasime
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Registration date : 16/02/2009
seda küll,aga ma nägin teie reklaami alles paar päeva tagasi perekoolis.pariisitar kirjutas:kristiina15 kirjutas:
ma arvan,et te peaks ise nats rohkem reklaami tegema.siin liiga vähe inimesi minu arvates.pereklubis hulga rohkem.
Pereklubi on ka tunduvalt vanem foorum, meie alles alustasime
kristiina15- Postituste arv : 70
Registration date : 15/09/2009
pole küll näinudIirlane kirjutas:No naed,me ju teeme reklaami.
Pereklubis ka....
kristiina15- Postituste arv : 70
Registration date : 15/09/2009
Hei! Ma elan ka perega "välismaal". Kuigi kõigest üle lahe Soomes
catss- Postituste arv : 4
Registration date : 13/10/2009
catss!
Raagi kuidas sul laheb sealpool lompi?
Kuda sinna sattusid ja kaugel oled?
Raagi kuidas sul laheb sealpool lompi?
Kuda sinna sattusid ja kaugel oled?
Mul läheb hästi siinpool lompi. Olen siin elanud 2 ja pool aastat. Mees vedas mu siia Meeldib väga ja kui vahest Eesti igatsus peale tuleb, siis saab alati kodumaad külastada. Elame Helsinkis.
catss- Postituste arv : 4
Registration date : 13/10/2009
Mul on siuke kass peal , tunnen puudust oma sõpradest ja muudest toimetustest.Mul on niiiiiii igav siin päeval - hakkan kergelt tujust ära minema
Mul pole lastega kuskile minna ka, käime jalutame päeval pargis ja siis väike poe tiir ja juba jälle koju ja nii päevast....päeva.Jube rutiin!
sry, et siuke alamine aga kuna te ka kodust eemal kõik vb suudate mind mõista
Mul pole lastega kuskile minna ka, käime jalutame päeval pargis ja siis väike poe tiir ja juba jälle koju ja nii päevast....päeva.Jube rutiin!
sry, et siuke alamine aga kuna te ka kodust eemal kõik vb suudate mind mõista
-apple-- Postituste arv : 298
Oi ,ma m6istan sind SUUREparaselt!
Mul on aastate jooksul korduvalt selline kass olnud ,aga joosta pole kuskile olnud.
Iirimaa nats kaugemal ka eestist.
Akki yrita kuidagi uurida ,kas lahedal eestlasi ka elab ja /v6i yrita rohkem tutvusi luua?
Ma tean see pole kerge ,aga kasv6i manguvaljakul vahel vahetad m6nega s6na/paar ja tasapisi juba rohkem....
Akki on laheduses ka m6ni titeklubi v6i midagi. Kysi m6nelt (k6igilt) emmedelt keda kohtad ....
N6u on muidugi lihtne anda ,aga ....
Igatahes ,siin v6id alati oma muresid kurta nii palju sul neid on!
Mul on aastate jooksul korduvalt selline kass olnud ,aga joosta pole kuskile olnud.
Iirimaa nats kaugemal ka eestist.
Akki yrita kuidagi uurida ,kas lahedal eestlasi ka elab ja /v6i yrita rohkem tutvusi luua?
Ma tean see pole kerge ,aga kasv6i manguvaljakul vahel vahetad m6nega s6na/paar ja tasapisi juba rohkem....
Akki on laheduses ka m6ni titeklubi v6i midagi. Kysi m6nelt (k6igilt) emmedelt keda kohtad ....
N6u on muidugi lihtne anda ,aga ....
Igatahes ,siin v6id alati oma muresid kurta nii palju sul neid on!
Iirlane ytles juba k8ik 2ra!!! Kui kass peal, siis 2ra yldse muretse ja kindlasti tule siia kurtma
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Nàiteks on seal kindlasti foorumeid kus kohalikud emmed lobisevad, mitte et àra siit àra mine vaid, et saad seal ka tutvust teha. Ja siia jàà ka kindlasti edasi.
Mul tuleb see "kass" juba sellestki, kui ei saa kellegagi eesti nalju teha ja kui kuuleb mingit muu maa musta huumorit mida meie ei môista. Vahepeal lihtsalt on nii...
Mul tuleb see "kass" juba sellestki, kui ei saa kellegagi eesti nalju teha ja kui kuuleb mingit muu maa musta huumorit mida meie ei môista. Vahepeal lihtsalt on nii...
Kuulge ,kuidas teil halloweeni peetakse ,seal kus elate?
Meil lapsed vaga ootavad. K6ik majad on dekoreeritud,k6rvitsad p6levad.
Pannakse kostyymid selga ja kaiakse v6imalikult palju maju labi.
Parast on suured kotid komme tais,syyakse end haigeks ja jatkub jargmise aastani...
Me panime eile dekoratsioonid ylesse,vaja k6rvits ka poest ara tuua ,ja auguliseks uuristada.
Meil lapsed vaga ootavad. K6ik majad on dekoreeritud,k6rvitsad p6levad.
Pannakse kostyymid selga ja kaiakse v6imalikult palju maju labi.
Parast on suured kotid komme tais,syyakse end haigeks ja jatkub jargmise aastani...
Me panime eile dekoratsioonid ylesse,vaja k6rvits ka poest ara tuua ,ja auguliseks uuristada.
Meil ilmselt niipalju ei peeta, mùùgil kùll midagi on ja laps ôppis koolis àmblikulaule. Ise ma kodu selle jàrgi ei ehi ka, ei meeldi see halloween
Siin ka mingit nänni nagu saab poest, aga noh... eks nad koolides midagi teevad aga ega lapsed ei saa eriti arugi, et mis värk see tegelikult on...
Nii meie oleme siin vahepeal asjalikud olnud.Saime elamisload tehtud ja henkölötunnused.Siis hakkan 2 korda ndl. käima reklaame jagama väikese raha eest.Suurema lapse saan jaanuari keskelt lasteaeda.Vaikselt , nagu hakkab see asi siin selginema.
Jõulud läheme Saaremaale ämmale külla, kuigi ma sooviks hoopis lihtsalt oma perega kodus olla.Lihtsalt jubedad rahad lähevad igakord eesti sõitudele.
Jõulud läheme Saaremaale ämmale külla, kuigi ma sooviks hoopis lihtsalt oma perega kodus olla.Lihtsalt jubedad rahad lähevad igakord eesti sõitudele.
Tore et sul paremuse poole asi liigub!
J6ulud on ainult korda aastas,elad ehk yle?
Kui tihti te siis kaite eestis?
Iirlane kirjutas:Tore et sul paremuse poole asi liigub!
1,5 kuu tagant kindlasti, kui mitte iga kuu....
Kuulge mul on tehtud sajandi avastus ja ei saa kohe mitte rääkimata jätta, et ehk on kellelgi teisel ka sellest abi Nimelt elame küllaltki suures korteris ja mitte just väga uues majas. Korter on kolmandal korrusel, ehk siis kõige kõrgemal ja kohe maja välisseina vastas. Ühesõnaga talvel elamine jumala jahe Kuigi jah aknad on kolmekordsed. Toas oli maksimaalselt sooja 21 kraadi ja põrandad jahedad. Tavaline temperatuur oli 20 kraadi ja ühel hommikul oli lausa 19. Ja vot siis üks tuttav soovitaski sellist asja, et radiaatoritel on selline valge reguleerimis asjandus küljes...oli vist termostaat ja vot selle termostaadi ümber tuleb panna mingisugune märg riie ja see siis petab ära radika. Tegime siis proovi ja uskumatu...nüüd on elamises 24-25 kraadi sooja ja elu on lill Soomes peaks olema enamustes korterites sellised radikad...teistest riikidest ma nii ei tea. Igatahes kellel elamine jahe, võite proovida. Ma teen iga hommik ja õhtu väikesed käterätid märjaks ja panen selle termostaadi ümber. Ja kui ühel päeval olin kodust ära ja rätikut ei niisutanud, siis läks radikas jumala jahedaks. Vot selline nipp siis mul külmavarestele
Mõrumantsik- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 747
meil saab seda regulaatorit keerata ,just niipalju kui sooja tahan.
Aga muidu hea nipp!
Aga muidu hea nipp!
Siin ka saab seda regulaatorit ise keerata ja see on kogu aeg meil maksimumi peal. Aga selle regulaatori sees on veel üks kaval vidin, mis omakorda kontrollib õhu temperatuuri ja siis ise reguleerib, kui palju kuuma vett radikasse laseb. Ja vot seda sama kavalat vidinat saabki märja käterätiga ära petta. Umbes nii siis, et kui toas on 19 kraadi sooja, siis radikas vaevalt leige isegi siis, kui termostaat omal maksimumi peale keeratud...vot on ikka koonrid
Iirlane, aga kas te vee eest peate maksma
Iirlane, aga kas te vee eest peate maksma
Ei
Mulista palju tahad!
Aga lähiaastatel plaanitakse vee eest ka maks peale panna.
Samuti pole siin maamaksu , seeparast ongi paljudel farmeritel kohe mitme mäejagu maad käes.
Jah ,mägesid mõtlen.
Aga see eest on teemaks u 145E kuni yle tonni ,mis oleneb automootori v6imusest ja Teleka maks mingi 175 Euri aastas.
Mis teil on?
Mulista palju tahad!
Aga lähiaastatel plaanitakse vee eest ka maks peale panna.
Samuti pole siin maamaksu , seeparast ongi paljudel farmeritel kohe mitme mäejagu maad käes.
Jah ,mägesid mõtlen.
Aga see eest on teemaks u 145E kuni yle tonni ,mis oleneb automootori v6imusest ja Teleka maks mingi 175 Euri aastas.
Mis teil on?
Vesi meil ka tasuta Aga jah muidu kõik muu on maksuline. Maamaks on ja automaks. Ja eraldi diisliauto maks. Telekamaks ka on...oli vist 220 eurot aastas. Arstijuures käimise maks on, et seda saab ise valida. Kas maksad korra aastas 27 eurot (oli vist selline summa) või eraldi iga visiidi eest natuke alla 20 euro. Kui kiirabi kutsud, siis see maksab ja kui ilma teatamata ei ilmu kokkulepitud ajal arsti visiidile, siis on samuti trahv 30 eurot
mul on arstivisiit 50 euri, aga kuna oleme madala sissetulekuga pere siis sain haigekassa kaardi ja nyyd tasuta
Kiirabi vist on tasuta , aga arsti kojukutse(siis valjaspool t88aega) on 30E, linnast valjas 50E
Prantslased, mis teil on?
Lugege oma rasked väljaminekud ette.
Kiirabi vist on tasuta , aga arsti kojukutse(siis valjaspool t88aega) on 30E, linnast valjas 50E
Prantslased, mis teil on?
Lugege oma rasked väljaminekud ette.
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 8