Kaaluteemad vol.2
+18
kristi0310
imeline
tirtzzz
Marianne
Merike T
mercaa
Lote35
Soulshaker
Tipu
HoneyMoon
muffyns28
Cat
accra
Mirhel
erlex
pariisitar
Mõrumantsik
tixit
22 posters
O.M.A. klubi :: Tervis :: Dieedinurk
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 7
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kaaluteemad vol.2
mul on kuidagi nii raske end reele saada...
Mirhel- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1039
Registration date : 16/02/2009
muffyns28 kirjutas:Plaan selline jah .Uue aasta tahan vastu võtta juba uue inimesena
Oled väga tubli ja mina hoian sulle täiega pöialt
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Mirhel kirjutas:mul on kuidagi nii raske end reele saada...
Mul oli ka ennast raske kokku võtta. Iga õhtu mõtlesin, et homme hakkan pihta aga see ei aita, tuleb kohe alustada. Ja kui kaal hakkab tasapisi langema, siis on ikka hea tunne küll, mul pole isegi söögi isu mitte.
Külaline- Külaline
Mirhel kirjutas:mul on kuidagi nii raske end reele saada...
Sa suudad kindlasti oled väga tubli ja iga asja jaoks on kord kunagi õige aeg.
Hoian sulle pöidlaid
erlex- Omaklubi teemant
-
Tubli ja ära alla annamuffyns28 kirjutas:Plaan selline jah .Uue aasta tahan vastu võtta juba uue inimesena
Mõrumantsik- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 747
Minul langes kaal nädalaga 3kg Ise olen rahul
erlex- Omaklubi teemant
-
Patty kirjutas:Erlex, nii tubli Jätka samas vaimus.
Tänan!
erlex- Omaklubi teemant
-
700 grammi veel, ja mu kaalu number algab viiegaaaaa Ja jummel kui hea on olla
Mõrumantsik- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 747
Mõrumantsik kirjutas:700 grammi veel, ja mu kaalu number algab viiegaaaaa Ja jummel kui hea on olla
Olen kade tahan ju kaaa... aga Sa oled tubli
Külaline- Külaline
No nii.Jaanid edukalt peetud ja kaal langeb hoolimata grillimisest Olen vahepeal 3kg maha saanud.Kokku on nüüd kaalu langetatud 17kg
Ja hakkab ka välja paistma,et miskit kuskilt ülesse sulanud Ise saan kõige paremini langusest aru riiete järgi,mis kipuvad viimasel ajal seljas lotendama.Õnneks on suvi ja uusi riideid vähe vaja.Olen minimalist ja ei vaja hunnikutes kaltse Kui talv käes eks siis vaja tõsisem garderoobi uuendus läbi viia,kunas kaal jätkuvalt langeb
Ja hakkab ka välja paistma,et miskit kuskilt ülesse sulanud Ise saan kõige paremini langusest aru riiete järgi,mis kipuvad viimasel ajal seljas lotendama.Õnneks on suvi ja uusi riideid vähe vaja.Olen minimalist ja ei vaja hunnikutes kaltse Kui talv käes eks siis vaja tõsisem garderoobi uuendus läbi viia,kunas kaal jätkuvalt langeb
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009
Mina ei taha kaalust kohe üldse rääkida olen paks nagu troll ja no ei suuda suud kinni hoida ainult õgiks
muffyns28 Oled väga tubli!
Kuidas sa suudad seda teha?
muffyns28 Oled väga tubli!
erlex- Omaklubi teemant
-
Erlex kui ma vaid oskaks vastata Algus oli raske aga hetkel aitavad kaasa palavad ilmad.No ei hooli toidust.Joon palju mahla,mille lahjendan veega,kunas sisaldavad palju suhkrut.Magusast olen totaalselt loobunud ja kohvist võõrdunud.Näksin pool vägisi,et oma päevast kcal vajadust kätte saada aga reeglina jääb ikka kõvasti all 1000kcal,mis ei ole tegelikult hea.Aga no ei suuda süüa ja isu ka nagu pole.Jälgin vaid seda,et oma valgu koguse(60g päevas) kätte saaksin sest siis ei kaota ma mitte lihasmassi vaid ikka seda rasva.
Palju aitab kaasa ka stress,kunas mees läks piiri taha tööle ... Igatsus tahab maha murda!
Palju aitab kaasa ka stress,kunas mees läks piiri taha tööle ... Igatsus tahab maha murda!
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Sama siin. Hooti vabandused, et kui süüa ka ei saa siis mis üldse asja mõte on... siis jälle mõnda hilpu proovides või peegli ette sattudes masekas, et kus MINA olen kadunud ja kes see vahva vaalasema mu peeglis on... siis jälle šokolaaditiir ja küpsetised...erlex kirjutas:Mina ei taha kaalust kohe üldse rääkida olen paks nagu troll ja no ei suuda suud kinni hoida ainult õgiks
Ühesõnaga proovin peale kella 6 küpsiseid, küpsetisi ja magusat mitte enam süüa. Püüan (ei luba, et eduliselt) vähendada alkoholi tarbimist (tarbin vähe aga kõik, mida tarbin, on vöökohas näha ka kohe). Joon seedimist soodustavat teed. Augusti teiseks pooleks on VAJA maha saada 69,5 pealt 62 kilo peale (jah, olen loobunud oma ideaalsest 60, 0- ist, keha ei paista KUIDAGI liigutavat seda kaalukest 70 juurest kusagilepoole. Nagu oleks mul nüüd eluaeg see vaalaskaal määratud ja vaeva nägemine ei muuda midagi... Igatahes on nüüd siin ennast avalikult häbistatud, ehk saab liikuma (kuigi ka eelmine tiir sain liikuma, lausa juba 65 peale aga keha viskab ise kohe ikka 69 peale kui aktiivsed meetmed kõrvale jätta).
Ohh teil siin ikka hoogne kaalulangetamine käsil ma vaatan, tublid!!!
Mina jäin aga loorberitele puhkama ja olen selle suvise ebaregulaarse söömisega osa kaalu tagasi kasvatanud
Pean ennast kiiremas korras jälle käsile võtma või läheb see asi ikka väga käest ära
Mina jäin aga loorberitele puhkama ja olen selle suvise ebaregulaarse söömisega osa kaalu tagasi kasvatanud
Pean ennast kiiremas korras jälle käsile võtma või läheb see asi ikka väga käest ära
Viimati muutis seda Tipu (Laup 09 Juul 2011, 02:05). Kokku muudetud 2 korda
Mina hetkel lihtsalt naudin elu ja kaal ka natuke langeb. LPG'sse läkin ka.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Minul pùsib stabiilselt nagu HoneyMoonil ilusti 69 ja allapoole ei kavatsegi minna, hoolimata, et ma istun niisama ikka vàga harva. Nùùd olid nàdal aega kùlalised ja siis ma söömist ei jàlginud, sellest nàdalast jàlle katsun tôsisemalt menùù ùle vaadata.
Kole lugu on see, et mul ei lähe ka jälgitud toitumisega alla. Mingit imenippi on vaja... mis ei ole nii kallis kui LPG....Cat kirjutas:Minul pùsib stabiilselt nagu HoneyMoonil ilusti 69 ja allapoole ei kavatsegi minna, hoolimata, et ma istun niisama ikka vàga harva. Nùùd olid nàdal aega kùlalised ja siis ma söömist ei jàlginud, sellest nàdalast jàlle katsun tôsisemalt menùù ùle vaadata.
Kuna keha on hämmingus,et mis toimub ja ei lase jõuvarusid enese küljest lahti.Natuke kannatust ,küll kaal taas langema hakkab. Olen ise sama kogenud. Hetkel langeb minu kaal samuti tsüklitena.Et paar nädalat langeb ja siis seisab,kunas keha harjub ja kui stabiilsus käes antud olukorras hakkab uuesti kaal langema.
muffyns28- Omaklubi kuld
-
No mina saan nii alla, et ôhtul ei söö aga seda ainult nàdala sees. Ja siis tuleb nàdalavahetus ja kôik kolinal tagasi
Minul hetkel tööd ja toimetamist palju ja kaal langeb ise
erlex- Omaklubi teemant
-
Mul seisab kaal juba kolmandat päeva. Praegu olen siis 67,8 peal
Külaline- Külaline
Nii ma siis kah nüüd üksikemana hakkasin jälgima mis kell mida söön.Ehk sisi peale 18:00 toitu mo suhu enam ei lähe.
Pole söönd ei komme ega krõpse v.a kurk tipikaga .
Igatahes pea 2 nädalaga suutsin nii palju alla saada ,et ostsin juba 38 teksad,natuke ujumisrõngas veel on aga see on mul alati old ja sellest alhti nagunii ei saa.Aga nuh pepu läks ikkagi 38 sisse .
Kuna kaalu jätsin teise korterisse siis eile Soulshakeri kaal näitas mulle 72 kg riietega.
Enne lapsi oldud 60 kg taga enam ei aja aga nuh 65 kg võiks ju olla .
Pole söönd ei komme ega krõpse v.a kurk tipikaga .
Igatahes pea 2 nädalaga suutsin nii palju alla saada ,et ostsin juba 38 teksad,natuke ujumisrõngas veel on aga see on mul alati old ja sellest alhti nagunii ei saa.Aga nuh pepu läks ikkagi 38 sisse .
Kuna kaalu jätsin teise korterisse siis eile Soulshakeri kaal näitas mulle 72 kg riietega.
Enne lapsi oldud 60 kg taga enam ei aja aga nuh 65 kg võiks ju olla .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Minul ka oli vahepeal kaalu seisak.Aga nüüd vast liigub taas allapoole ja kahe kuuga nüüdseks olen suutnud maha raputada 19kg! Ja täiskäik edasi.Ideaalis oleks vaja jõuda 70-74kg´i.Aga sinna veel jupike maad minna
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Olen leidnud igavese saleduse saladuse ARMUMINE, üldse söögiisu pole ja kaal kukub kolinal
Külaline- Külaline
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
O.M.A. klubi :: Tervis :: Dieedinurk
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 7