Kaaluteemad vol.2
+18
kristi0310
imeline
tirtzzz
Marianne
Merike T
mercaa
Lote35
Soulshaker
Tipu
HoneyMoon
muffyns28
Cat
accra
Mirhel
erlex
pariisitar
Mõrumantsik
tixit
22 posters
O.M.A. klubi :: Tervis :: Dieedinurk
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 7
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kaaluteemad vol.2
Cat kirjutas:Äkki oled nii armas ja saadad mulle ka priva peale need aadressid, palun!!!!!!
Oh, kui äge! Äkki oled mulle ka armas?
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
kristi0310- abimoderaator
- Postituste arv : 463
Registration date : 15/10/2010
kristi0310 kirjutas:Mulle on öeldud, et ma olen kogu aeg armas, ju ma siis pean saatma
Aitäh!
Marianne- Moderaator
Kristi ma oleks ka huvitatud sellest lingist, et aimu saada, mismoodi see Zumba välja näeb Saad veel armas olla
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Äkki Sa paned siis siia juba lingi, ma tahaks ka
mercaa- Omaklubi hõbe
- Detsember 2008 abimode
Postituste arv : 699
Registration date : 30/04/2009
Minu arust on zumba lihtsalt kõige vingem! Esiesed päevad mõtlesin küll, et see ei ole minu jaoks, aga sundisin edasi tegema, mida rohkem tegin, seda rohkem meeldima hakkas
Selle juures meeldibki see, et keha saab mõnusalt trimmi
Selle juures meeldibki see, et keha saab mõnusalt trimmi
Ma olen nùùd kolm pàeva teinud, kaal langenud veel ei ole aga mônus enesetunne on kùll!
Ma tegin enne ka youtube jàrgi Core rhytms'i, see ka pàris hea. Kui keegi tahab , siis video on siin:
Ega jah, kõige lihtsam on panna youtube´i otsingusse "zumba" ja igaüks valib siis omale kõige rohkem meeldinud video
Tänud sellele, kes siin seda zumbat üldse mainis! Tänu sellele hakkasin uurima, mis see üldse on ja otsustasin lõpuks ka trenni minna! Ja oi, kuidas mulle see meeldib, lihtsalt suurepärane!!! Minusugusest trenni vihkajast suudeti teha trenni armastaja! Nüüd ootan igat trenni suure õhinaga Terve trenn higistan naeratus kõrvuni, lihtsalt nii positiivne on see laeng! Juhuuuu!!!
Minuga kohe juhtub... Lõin eile oma varba enne trenni ära, algul polnud nagu midagi hullu, trenni tegin ära, aga kui tossud jalast ära võtsin, siis enam normaalselt astuda ei saanud. Ei julge traumapunkti ka minna, äkki panevad veel kipsi. Varvas on nüüd päris paiste läinud ja kodus liigun aint komberdades. Öösel olin ka mingi aeg üleval, sest jalg nii valutas, et ei saanud und. Niiet homne trenn jääb ära
Lote35- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011
Lisaks Zumbale käin nüüd ka NIA (Neuromuscular Integrative Action) treeningus. Väga huvitav leid jällegi minu jaoks Minust on saamas trenni sõltlane Aastaid ei tahtnud ma trennidest midagi kuulda ja ütlesin alati, et pole trenni inimene ja nüüd käiks ja teeks kasvõi iga päev, no seda poleks ma küll uskunud Mis toimub?!
Lõpuks jõudsin oma kanaajuga järeldusele, et mu hulgi ja kiire kaalutõus on olnud tingitud Mirena hormoonspiraalist, mille lasin eelmisel aastal paigaldada Algul mõtlesin, et on söömisest tingitud kaalutõus, aga kui peale söömise jälgimist ja treeningutes käimist ikkagi aina tõuseb ja tõuseb Otsisin ka netist infot ja leidsin, et päris paljudel on sama probleem olnud selle spiraaliga, et suur kaalutõus jne. Njahh, oleks ma siis ennem paigaldamist seda uurinud Igatahes nüüd ootan oma arsti aega ja käin ikka trennis edasi ja jälgin söömist. Kuigi nagu näha sellest kaalutõusule pidurit pole, aga ikkagi
Kui hakata uurima kõikidel ravimitel jm kõrvalnähte siis ei tahaks vist mitte midagi kasutada.Tipu kirjutas: Njahh, oleks ma siis ennem paigaldamist seda uurinud
Marianne- Moderaator
Tipu, minul on ka hormoonspiraal, minul ei tekkinud mingit kaalutõusu sellest. Ma olin juba enne selle paigaldamist ülekaalus, nüüd võtsin end käsile ja sain 13kg alla. Niiet mina väga ei usu, et hormoonspiraal on kaalutõusu tekitaja, kuigi mind ka hurjutati sellega, kui rääkisin selle paigaldamise mõttest
Ravimite kõrvalnähte ei loe ma üldse, ei hakka ennast närvi ajama Aga kui ma oleksin varem olnud kursis sellega, et spiraal võib kehakaalu mõjutada, siis oleksin selle jama juba mitu kuud tagasi ära lõpetanud... Enne spiraali paigaldamist olin ideaalkaalus ja kõik funkas normaalselt.
Viimati muutis seda Tipu (Esm 28 Mai 2012, 22:06). Kokku muudetud 1 kord
Nii mul on kaks küsimust (mis on hea, näitab, et süvenen teemasse )
1) kuidas teete kõhulihaseid, vedite terve selja maast lahti nagu koolis või pingutate kõhtu nii, et õlavööde vaid tõuseb aga kõht on pinges?
2) mida magusat ma süüa võin vähima süümepiinaga? (magus ei ole siis minu jaoks puuvili vms. magus peab olema magus. Muidu ma ei liigu, ei toimi, muutun tigedaks ja karjun palju).
Tipu- ma kahtlustan, et minu vaalakaalus on süüdi sama vidin....aga alternatiivi ka ei ole välja mõelnud (tabletid ja tavaspiraal ei sobinud, süstima ei hakka).
1) kuidas teete kõhulihaseid, vedite terve selja maast lahti nagu koolis või pingutate kõhtu nii, et õlavööde vaid tõuseb aga kõht on pinges?
2) mida magusat ma süüa võin vähima süümepiinaga? (magus ei ole siis minu jaoks puuvili vms. magus peab olema magus. Muidu ma ei liigu, ei toimi, muutun tigedaks ja karjun palju).
Tipu- ma kahtlustan, et minu vaalakaalus on süüdi sama vidin....aga alternatiivi ka ei ole välja mõelnud (tabletid ja tavaspiraal ei sobinud, süstima ei hakka).
Kõhulihaseid teen nii, et ainult õlavööde ja rindkere maast lahti ja alaselg ikka maas. Ja kui jalad ka tõsta maast lahti on veel eriti hea:)
Magusa kohta. Et kui ikka väga magusaisu piinab siis söö näiteks hematogeeni .. aga mina söön jogurtit kaneeli ja natukese pähklitega.
Magusa kohta. Et kui ikka väga magusaisu piinab siis söö näiteks hematogeeni .. aga mina söön jogurtit kaneeli ja natukese pähklitega.
nippy- Postituste arv : 95
Registration date : 15/04/2012
Nonäe, ma teen siis puha valesti. Kõhukaid. youtubest vaatasin et teevad ka nii maas, ainult pingutusega....
aga hematogeen tundub juba magusa moodi küll. Tea palju seal paksupisikuid on?
aga hematogeen tundub juba magusa moodi küll. Tea palju seal paksupisikuid on?
Vaatan siin, et ega see hematogeen teab mis hea ole kaalujälgijale. Süsivesikuid ikka päääris palju sees. Aga samas see nii magus, et paaris tillukesest tükist piisab magusaisu leevendamiseks.
Aga äkki oleks hea mõte hoopis mõrushokolaadi süüa. Suurema kakao sisaldusega. Vähemalt tervislik kraam;)
Aga äkki oleks hea mõte hoopis mõrushokolaadi süüa. Suurema kakao sisaldusega. Vähemalt tervislik kraam;)
nippy- Postituste arv : 95
Registration date : 15/04/2012
Mina teen kõhulihaseid nii, et jalad panen 90kraadise nurga alla, ntx voodile ja siis tõstan ülakeha nii et ka selg tuleb maast lahti. Ma teen muidugi ka teistsuguseid harjutusi, mitte seda nö traditsioonilist.
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
O.M.A. klubi :: Tervis :: Dieedinurk
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 7