O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kuidas suhtute avalikult imetamisse?

+5
siq29
armsake
Soulshaker
saby
Pärlike
9 posters

Go down

Kuidas suhtute avalikult imetamisse? Empty Kuidas suhtute avalikult imetamisse?

Postitamine  Pärlike Laup 06 Veeb 2010, 13:36

Kunagi juhtusin lugema artiklit, milles oli avalikku tissitamist praktiliselt liputamisega võrreldud ja selline suhtumine pidi omane olema päris suurele osale elanikkonnast. Isiklikult pean ütlema, et enne lapse sündi ja imetama hakkamist oli minugi jaoks pisut võõrastav ja pilku eemale keerav vaadata, kuidas keegi last rinnaga toidab. Pärast lapse sündi muutus aga see minu jaoks totaalselt, oli üksikuid olukordi, kus oli pisut piinlik, aga enamasti oli mul täiesti suva, et kes on juures, peaasi, et laps saab toidetud (lähimate sugulaste ja tuttavate seas pole sellest keegi ka probleemi teinud), muidugi ma ei käinud lapsega ka päris massiüritustel ega pidanud imetama kordagi näiteks bussis või muus seesuguses kohas. Olen käinud erinevatel üritustel, kus koos üksjagu emmesid pisititadega ja olen näinud isegi värskete emmede seas erinevat suhtumist avalikult imetamisse - mõned emmed poevad iga hinna eest peitu imetamise ajaks, lootes lausa igaüks eraldi tuba leida, teised räägivad juttu nii, et kõigil laps tissi otsas Kuidas suhtute avalikult imetamisse? 866508 . Milline on teie suhtumine antud teemasse?

Viimati muutis seda Pärlike (Laup 06 Veeb 2010, 13:44). Kokku muudetud 2 korda
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Kuidas suhtute avalikult imetamisse? Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Kuidas suhtute avalikult imetamisse? Empty Re: Kuidas suhtute avalikult imetamisse?

Postitamine  saby Laup 06 Veeb 2010, 13:41

Alguses pelgasin teiste nähes imetada, v.a mehe, läksin selleks ajaks teise tuppa või laps koos rinnaga oli lina all. Hiljem enam ei "kartnud" lähedaste juuresolekul last sööta, võõraste läheduses aga olin/olen ikka diskreetne.
saby
saby
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 485
Registration date : 08/06/2009

http://www.tiptheauthors.com

Tagasi üles Go down

Kuidas suhtute avalikult imetamisse? Empty Re: Kuidas suhtute avalikult imetamisse?

Postitamine  Soulshaker Laup 06 Veeb 2010, 22:53

Meest ma ei pelga aga teiste läheduses olen diskreetne, ikka panen õlasalli ette vm.

Selliseid, kes oma kahe aastasele lubavad bussis nätsaki tissi paljaks tõmmata ja seal süüa vaatan küll viltu (Minu viimane kogemus avalikus kohas avalikult imetamisega - vääga jälk Kuidas suhtute avalikult imetamisse? 824600 )

Jah, see on loomulik tegevus aga ma ei pea ju seda ise veel ekstra eksponeerima.

Freya on saanud mul tissi bussis, rongis, kohvikus, loomaaias, pargipingil jne. Aga alati olen pannud õlasalli või jaki, mis veidi varjaks ja tagaks meile intiimsuse.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Laup 06 Veeb 2010, 22:55

Mina olen ka andnud avalikes kohtades rinda, aga ikka nii, et ei paljasta end. Kõige ekstreemsem koht kus pidin last söötma oli Roostis Vaasa muuseumis. Ei olenud hullu midagi ja kuigi rahvast oli palju, siis isegi ei vaadatud mu poole Kuidas suhtute avalikult imetamisse? 633777
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Esm 08 Veeb 2010, 11:41

Veebruari kuu ajakirjas "Pere ja kodu" on juttu avalikust imetamisest Kuidas suhtute avalikult imetamisse? 547149
Endale mulle ei meeldi eriti avalikult imetada last. Mehe, õe, ema või siis sõbrannade (kellel ka pisike beebi) juures olekul võin imetada küll. See mingit probleemi ei tekita.
Mul on mitu kogemust sellega, kui olen sugulastega kuskil sünnipäeval olnud ja olen tahtnud last eraldi teises toas imetada, siis on minu peale viltu vaadatud ja isegi öeldud, et miks ma ei võiks teiste ees imetada. Minule see täiesti vastuvõetamatu Kuidas suhtute avalikult imetamisse? 441331 Eriti raske on last tissi otsas hoida, kui ta ei suuda kogu enda tähelepanu tissile suunata ja ikka on vaja kiigata, mis teised teevad või siis räägivad.

Erilistes tingimustes pole ma pidanud last söötma. Tavaliselt oleme olnud autoga ja seal söötmine on juba täiesti tavaline.

Isiklikult mind ei sega, kui ema imetab oma last avalikut aga diskreetselt Kuidas suhtute avalikult imetamisse? 662237

Viimati muutis seda Patty (Püh 21 Veeb 2010, 14:58). Kokku muudetud 1 kord
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Esm 08 Veeb 2010, 12:13

Minul pole probleemi avalikus kohas imetamisega. Kui ikka vaja on, siis imetan. Loomulikult ikka varjatult, oma jope varjus või võtan vankrist teki ja selle varjus, paljast tissi ju ei lehvita. Minu jaoks on lapse vajadused tähtsamad, kui möödakäijate arvamused. Kuidas suhtute avalikult imetamisse? 866508
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  mary Esm 08 Veeb 2010, 13:38

Ma polegi kuskil väga avalikus kohas pidanud imetama, külas olles palusin ka alati, et saaksin kõrvalruumi minna jne. Aga eelistan samuti, et seda tehtaks diskreetselt. Samas, kui olen olnud kuskil emade-beebide seltskonnas, siis on see väga normaalne, et imetatakse ja diskreetsus pole sellistes situatsioonides üldse oluline. Aga minu laps oli ka selline, et ta korralikult sööks, pidi toas olema vaikus ja soovitavalt nii, et ruumis kedagi muud peale meie pole ning kuskil rahvarohkes kohas poleks see tissitamine üldse õnnestunud. Nii et nt beebiujumises vms kohas oli igavene tegu teda sööma saada, sest koguaeg oli vaja kiigata, mis ümberringi toimub.
mary
mary

Postituste arv : 283
Registration date : 22/05/2009

http://bertu.beebiveeb.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  kertu009 Laup 20 Veeb 2010, 13:30

mul ei ole probleemi avalikus kohas imetamisega olnud. see on ju igati ok, kui just ei hakka oma tissiga seal liputama. rind suhu ja pärast kohe rinnahoidja sisse on minu jaoks igati normaalne. mul pole just nagu kogemust ka olnud, kus keegi on vahtinud silmad peast, et minu tissi näha või vastupidi, et on halva pilguga jälginud.
kertu009
kertu009
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 460
Registration date : 10/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  maszke Laup 20 Veeb 2010, 13:46

Mul isiklikult probleemi pole, kui võimalik varjun, kui ei tekk peale .
maszke
maszke
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Laup 20 Veeb 2010, 16:58

Mul meenus ka kohe, et viimases Pere ja kodu ajakirjas oli selleteemaline artikkel. Mu järg ongi täpselt selle artikli juures, seega pole veel jõudnud seda läbi lugeda. Mul pole veel vajadust tekkinud avalikus kohas imetada. Kodus olen küll nii imetanud, kui mõni sõbranna on külas olnud. Enne olen alati küsinud, ega neid ei häiri. Kui meil on ka mehi külas, lähen küll alati teise tuppa last söötma. Mulle väga ei meeldi ka suure rahva hulgas imetada, endal hakkab ebamugav. Kui aga peaks tekkima vajadus avalikus kohas last imetada, mõtleksin ennekõike lapse vajadustele, kuid teeksin seda kindlasti diskreetselt.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics