O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kuidas suhtute ostuhullusesse?

+4
Soulshaker
Pärlike
Cat
naxy
8 posters

Go down

Kuidas suhtute ostuhullusesse? Empty Kuidas suhtute ostuhullusesse?

Postitamine  naxy Laup 05 Dets 2009, 09:35

Kuidas suhtute ostuhullusesse? Kas kui on mingi mega soodustuste aeg lähete poodi lihtsalt selleks, et soodukad .... olenemata kas tegelikult vajate sealt midagi või ei?

Mina iseenesest eriline ostuhull vist pole ... igale poole ei viitsi küll kohale minna. Tavaliselt on siis poodides jube rahvas ja trügimine mis üldiselt pole minu jaoks. Kuigi tunnistan, et olen käinud erinevatel östuöödel ja osturallidel ... mõned aastad tagasi. Aga praegu küll ei kipu eriti minema. Isegi täna ei plaani Lõunakeskuse ostuööle minna.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Kuidas suhtute ostuhullusesse? Empty Re: Kuidas suhtute ostuhullusesse?

Postitamine  Cat Laup 05 Dets 2009, 09:37

Ei làhe. Lastega koos vàldin ùldse igasuguseid kaubanduskeskuseid ja tellin pigem làbi interneti, kui et seisan kuskil sabas tundide kaupa rahvast tàis ruumis.
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936
Registration date : 16/02/2009

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Laup 05 Dets 2009, 10:10

Ma lähen kampaaniate ajal enamast vaid siis poodi, kui pole end enne kursi viinud, et selline asi toimumas on. Paar üksikut korda olen käinud nt Kaubamaja Osturallil, aga üldselt peab ütlema, et rahulikematel aegadel olen sellistest kohtadest rohkem asju leidnud - ma ei kannata ka seda suurt sagimist ja ootamist ning lapsega ei läheks üldse Kuidas suhtute ostuhullusesse? 809569
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Kuidas suhtute ostuhullusesse? Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Laup 05 Dets 2009, 10:32

Pärlike kirjutas:Ma lähen kampaaniate ajal enamast vaid siis poodi, kui pole end enne kursi viinud, et selline asi toimumas on. Paar üksikut korda olen käinud nt Kaubamaja Osturallil, aga üldselt peab ütlema, et rahulikematel aegadel olen sellistest kohtadest rohkem asju leidnud - ma ei kannata ka seda suurt sagimist ja ootamist ning lapsega ei läheks üldse Kuidas suhtute ostuhullusesse? 809569

Nõustun Pärlikesega, et rahulikemal aegadel tõesti leiab rohkem asju. Minu poes käimise mõte ka ikka see, et midagi sobilikku leida ... mitte see et lihtsalt osta sest on odav!
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Laup 05 Dets 2009, 11:38

Ma olen korra-kaks käinud mõnel osturallil aga pole sealt kunagi midagi leidnud.
Üldiselt ma peale laste sündi enam tühja ei shoppa, ikka mõtlen välja mida vaja ja siis otsin.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Laup 05 Dets 2009, 14:19

Üldiselt väldin osturallisid- rahvas puikleb, umbne ja mõttetu Kuidas suhtute ostuhullusesse? 848853
Näiteks Selveri laadapäevade esimestel päevadel ma kindlasti sinna ei lähe. Hullumaja on seal siis alati Kuidas suhtute ostuhullusesse? 725301
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Kuidas suhtute ostuhullusesse? Tiitli23
Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  moniquela Laup 05 Dets 2009, 15:06

HULLUMAJAPUHVET Kuidas suhtute ostuhullusesse? 441331 Ei kannata ka neid rahvamasse. Korra mehega käisime Maxima ööšopingul ja mõlemad ütlesime,et enam ei lähe, kohutav. Tõesti seal oli palav, õhku pole, inimesed trügivad, kaklevad... Kuidas suhtute ostuhullusesse? 595792 . Saime küll odavalt mähkusid,aga see ajaraiskamine seal järjekorras seismisel on mõtetu.
moniquela
moniquela

Postituste arv : 76
Registration date : 26/10/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Laup 05 Dets 2009, 16:47

Nüüd lapsega väldin selliseid osturallisid. Ennem sai paar korda ikka käidud. Nt selveri laadapäevadel käisin, aga ka mitte esimestel päevadel. Meil siin Viljandis ei olegi nii hull see asi kindlasti kui suuremates linnades. Päris õudne on vaadata, kuidas inimesed üksteise otsas talluvad kui midagi odavamalt antakse. Nii hulluks kindlasti ei tasu minna. Konkreetselt millegi järele poodi pole niiviisi läinud, aga kui näen, et midagi, mida mul just vaja on, odavamalt müügis, siis ikka ostan. Tarbetuid asju küll mitte.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  saby Laup 05 Dets 2009, 17:38

Üldiselt allahindlused mulle meeldivad, eriti, kui midagi vajalikku poole soodsamalt saab vms. Aga rahvamassi sisse tunglema küll ei kutsu. Valin poodlemiseks pigem sellise aja, kus suurem osa rahvast ära käinud...
saby
saby
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 485
Registration date : 08/06/2009

http://www.tiptheauthors.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Laup 05 Dets 2009, 23:14

Üldjuhul ma osturallidesse ei sukeldu Kuidas suhtute ostuhullusesse? 848853 Ei kannata seda tunglevat rahvamassi. Kuidas suhtute ostuhullusesse? 738531
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics