O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kuidas suhtute kulla ja hõbeda kooskandmisse?

+4
Soulshaker
accra
muffyns28
Pärlike
8 posters

Go down

Kuidas suhtute kulla ja hõbeda kooskandmisse? Empty Kuidas suhtute kulla ja hõbeda kooskandmisse?

Postitamine  Pärlike Teis 19 Jan 2010, 13:01

Kas kanna(ksi)te korraga kullast ja hõbedast ehteid?
Kunagi kandsin rohkem hõbedat, viimastel aastatel olen pigem ainult kulda või kullaimitatsioone kandnud, tunneksin end ikkagi kuidagi ebamugavalt, kui mul näiteks kuldsõrmuste vahel asetseks hõbesõrmus vms. Samas, mõtlen vahel, et kas lihtne kullast abielusõrmus takistab seda, et kanda mõnda kaunist hõbekomplekti Kuidas suhtute kulla ja hõbeda kooskandmisse? 329369 Arvan siiski, et kui mul tekiks soov hõbeehteid kanda, eemaldaksin isegi abielusõrmuse...
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Kuidas suhtute kulla ja hõbeda kooskandmisse? Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Kuidas suhtute kulla ja hõbeda kooskandmisse? Empty Re: Kuidas suhtute kulla ja hõbeda kooskandmisse?

Postitamine  muffyns28 Teis 19 Jan 2010, 13:13

Ei sobi need kaks asja kokku.Olen kullakandja ja ei solgiks kunagi seda hõbedaga.Lihtne öelda kuna ei kanna ja ei ole hõbe ehteid.
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Kuidas suhtute kulla ja hõbeda kooskandmisse? Empty Re: Kuidas suhtute kulla ja hõbeda kooskandmisse?

Postitamine  accra Teis 19 Jan 2010, 13:49

Never ever kannaks koos,mõtlematu mo jaoks.
accra
accra
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Teis 19 Jan 2010, 16:08

Üldiselt ma ei poolda kulla ja hõbeda miksimist, ei riietuses ega ka ehetes.

Aga ma kannan igapäevaselt 2 sõrmust, abielusõrmust ja vanaema kingitud sõrmust.
Üks on valgest kullast ja teine kollasest. Häirib värvivahe ja kannan neid erinevas käes aga kummastki ei loobu.
Vanaema sõrmust kannan hooti ehk siis nagu amuletina ja hetkel on selle kandmise tunne..
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Teis 19 Jan 2010, 16:18

Ise koos ei kannaks. Aga kui keegi tahab kanda siis takistama ka ei hakkaks. Kõigil on õigus teha oma valikud.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Teis 19 Jan 2010, 16:43

Minul on palju ehteid, mis on valge ja kollase kulla kombinatsioon. Samas n2iteks kuldset keed h8bedaste k8rvar8ngastega kindlasti ei kannaks.
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Teis 19 Jan 2010, 17:03

Peab ikka väga hästi oskama sobitada kui tahta koos kanda.
Kui ma nooremana hõbedat kandsin, siis vaid hõbedat.
Ja nüüd kui on kuld siis vaid kuld. Punane kuld ka ei istu. Peps olen! Kuidas suhtute kulla ja hõbeda kooskandmisse? 186344
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  tsunaami Kolm 20 Veeb 2013, 13:44

jäin just mõtlema, et valge ja kollase kulla kombinatsiooniga ehe on hea lepitaja kullale ja hõbedale Kuidas suhtute kulla ja hõbeda kooskandmisse? 28787

Ise eelistan siiski kulda ja just nimelt kollast kulda.
tsunaami
tsunaami
Administraator

Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics