O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Räägime erinevatest stilistidest ja nende teenustest.

5 posters

Go down

Räägime erinevatest stilistidest ja nende teenustest. Empty Räägime erinevatest stilistidest ja nende teenustest.

Postitamine  imeline Laup 06 Veeb 2010, 10:36

Kui paljud teist on üldse kunagi kasutanud stilisti teenust? Kasvõi tavalise kaubamaja oma. Millised on kogemused ja kas tahaksid veel? Kui kogemust ei ole kas siis oleks huvi?

Mina olen tänu oma tööle väga paljude stilistidega kokku puutunud ja suures plaanis ütlen, et tegemist on ühe väga tänuväärse ametiga. Väga huvitava ja omapärase stiiliga on näiteks Karolin Kuusik. Tema tehtud töö tunneb juba kaugelt ära. Väga hea silm on Ester Kannelmäel. Esile tõstaks ka veel Britt Samosoni. Kuna minu stiil on suhteliselt romantiline, naiselik ja teatud kiiksuga siis mulle on aja jooksul kõige sümpaatsemaks muutunud nüüd juba sõbranna staatuses Maarja Tali. Ja tema oskustest teenustest oskan ma ehk kõige enam rääkida. Tegelikult on tal hästi vahvaid nö stilisti teenuseid: shopping stilistiga, naistekas stilistiga, pildistamine stilistiga. Stilistile peab üldiselt maksma tunnitasu a 500.-, aga kui ajada nt sõbrannad (4-5) kokku siis saaks seda summat jagada. Shopping stilistiga näeb välja nii, et tema on eelnevalt kaardistanud poed kuhu minna ja sisuliselt 3 tunniga on võimalik soetada endale kogu hooaja garderoob. Mingit jokutamist ei ole. Naistekas stilistiga on ka põnev kuna seal tuuakse paraleele nt mõne kuulususega kelle sarnane inimene on ja siis hiljem saavad kõik endale personaalsed soovitused mida ja kuidas kanda. Pildistamine stilistiga on muidugi minu isiklik lemmik number 1. Räägime erinevatest stilistidest ja nende teenustest. 68116 Stilist valib sulle riided ja aksesuaarid, tehakse meik ja soeng, valitakse sobiv fotograag ja koht kus pildistada. Terve pilistamise aja jälgitakse, et meik on korras, juuksed pole näo ees, nööbid kinni, pärlid õigesti. Mina isiklikult olen käinud ka neil tavalistel stuudio pildistamistel värvilise paberi taustal, aga no kahte asja ei anna lihtsalt võrrelda. Hilisem emotsioon ja pildi väärtus on ikkagi kordades suurem. Hind on muidugi ka krõbedam, aga asi seda väärt. Minu poja ootusest on stiilinaited siin:
Räägime erinevatest stilistidest ja nende teenustest. Mg5621thumb Räägime erinevatest stilistidest ja nende teenustest. Mg5691thumb
Minu avatar on just 2 nädalat tagasi pildistatud väike reklaam.

Aga soovitage teie oma kogemustest kedagi ja näidake näiteid ka! Hästi põnev. Räägime erinevatest stilistidest ja nende teenustest. 966371
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Räägime erinevatest stilistidest ja nende teenustest. Tiitli23
Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Räägime erinevatest stilistidest ja nende teenustest. Empty Re: Räägime erinevatest stilistidest ja nende teenustest.

Postitamine  Pärlike Laup 06 Veeb 2010, 11:14

Väga huvitav oli seda sissekannet lugeda Räägime erinevatest stilistidest ja nende teenustest. 547149 Endal stilistidega igasugused kokkupuuted puuduvad, aga ei välista, et kunagi tahaks isegi selle teenuse kogu oma edevuses ära kasutada Räägime erinevatest stilistidest ja nende teenustest. 633777 Räägime erinevatest stilistidest ja nende teenustest. 824600 Tänu sinu kirjele on nüüd mul ka rohkem aimu, mida see endast kujutab ja kuidas see kõik üldse toimub Räägime erinevatest stilistidest ja nende teenustest. 547149
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Räägime erinevatest stilistidest ja nende teenustest. Empty Re: Räägime erinevatest stilistidest ja nende teenustest.

Postitamine  Soulshaker Laup 06 Veeb 2010, 23:01

Ei ole kasutanud stilsti teenust nö täispaketina.
Küll aga olen käinud nõustamisel mulle sobivate värvide ja meigi osas näiteks.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  imeline Püh 07 Veeb 2010, 19:07

Soulshaker...kus sa sellist teenust said ja kes tegi? Kas jäid rahule ja järgid nüüd seda või ei? Mis maksis?
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Püh 07 Veeb 2010, 19:40

Värvide osas olen käinud mitme erineva juures aga seda juba ammu aega tagasi.
Meigi osas Make UP store Meelise juures
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  maszke Püh 07 Veeb 2010, 20:59

Ja mina olen selline matsiplika, et isegi ei teadnud, et selline asi eksiteerib. Aga tundub väga põnev, tore oleks küll rääkida kellelgagi, kes soovitusi annaks.

Kuidas stilistide kontakte üldse leiab?
maszke
maszke
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  maszke Püh 07 Veeb 2010, 21:00

Aga kas pildil oled sina imeline? Avataril ma mõtlen?
maszke
maszke
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  imeline Püh 07 Veeb 2010, 21:33

maszke kirjutas:Aga kas pildil oled sina imeline? Avataril ma mõtlen?

Pildil olen mina. Räägime erinevatest stilistidest ja nende teenustest. 662237

Kontakte võib alati nö googeldada netist või siis küsi nt minu käest. Võin anda kui mul on.
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  mary Esm 08 Veeb 2010, 13:25

Imeline, väga ilusad pildid ja väga kaunis avatar. Muide, selle pildiga silmasin just Facebookis üht üritust, mis tulemas on.
Ma pole stilisti teenuseid kunagi kasutanud ja eks ta muidugi kallis lõbu on. Täitsa kasutaksin küll sellist teenust, kui hind nii krõbe poleks. Eriti huvitav tundub see shoppingu stilisti teenus, seda oleks kohe eriti vaja. Räägime erinevatest stilistidest ja nende teenustest. 662237 Kas seda oleks ka võimalik siis nt kahe-kolme sõbrannaga mitme peale kasutada ja siis nö tunnihinna ära jagada?
mary
mary

Postituste arv : 283
Registration date : 22/05/2009

http://bertu.beebiveeb.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  imeline Esm 08 Veeb 2010, 19:12

mary kirjutas: Eriti huvitav tundub see shoppingu stilisti teenus, seda oleks kohe eriti vaja. Räägime erinevatest stilistidest ja nende teenustest. 662237 Kas seda oleks ka võimalik siis nt kahe-kolme sõbrannaga mitme peale kasutada ja siis nö tunnihinna ära jagada?

Ja. Selles just see nõks ongi, et stilisti tunnihind sellest ei muutu, aga max on 4-5 inimest. Muidu lihtsalt ei jõua kõigiga piisavalt tegeleda ja läheb kauem aega. Seega seda 500.- on jah võimalik jagada.
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics