Räägime erinevatest stilistidest ja nende teenustest.
5 posters
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Moenurk
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Räägime erinevatest stilistidest ja nende teenustest.
Kui paljud teist on üldse kunagi kasutanud stilisti teenust? Kasvõi tavalise kaubamaja oma. Millised on kogemused ja kas tahaksid veel? Kui kogemust ei ole kas siis oleks huvi?
Mina olen tänu oma tööle väga paljude stilistidega kokku puutunud ja suures plaanis ütlen, et tegemist on ühe väga tänuväärse ametiga. Väga huvitava ja omapärase stiiliga on näiteks Karolin Kuusik. Tema tehtud töö tunneb juba kaugelt ära. Väga hea silm on Ester Kannelmäel. Esile tõstaks ka veel Britt Samosoni. Kuna minu stiil on suhteliselt romantiline, naiselik ja teatud kiiksuga siis mulle on aja jooksul kõige sümpaatsemaks muutunud nüüd juba sõbranna staatuses Maarja Tali. Ja tema oskustest teenustest oskan ma ehk kõige enam rääkida. Tegelikult on tal hästi vahvaid nö stilisti teenuseid: shopping stilistiga, naistekas stilistiga, pildistamine stilistiga. Stilistile peab üldiselt maksma tunnitasu a 500.-, aga kui ajada nt sõbrannad (4-5) kokku siis saaks seda summat jagada. Shopping stilistiga näeb välja nii, et tema on eelnevalt kaardistanud poed kuhu minna ja sisuliselt 3 tunniga on võimalik soetada endale kogu hooaja garderoob. Mingit jokutamist ei ole. Naistekas stilistiga on ka põnev kuna seal tuuakse paraleele nt mõne kuulususega kelle sarnane inimene on ja siis hiljem saavad kõik endale personaalsed soovitused mida ja kuidas kanda. Pildistamine stilistiga on muidugi minu isiklik lemmik number 1. Stilist valib sulle riided ja aksesuaarid, tehakse meik ja soeng, valitakse sobiv fotograag ja koht kus pildistada. Terve pilistamise aja jälgitakse, et meik on korras, juuksed pole näo ees, nööbid kinni, pärlid õigesti. Mina isiklikult olen käinud ka neil tavalistel stuudio pildistamistel värvilise paberi taustal, aga no kahte asja ei anna lihtsalt võrrelda. Hilisem emotsioon ja pildi väärtus on ikkagi kordades suurem. Hind on muidugi ka krõbedam, aga asi seda väärt. Minu poja ootusest on stiilinaited siin:
Minu avatar on just 2 nädalat tagasi pildistatud väike reklaam.
Aga soovitage teie oma kogemustest kedagi ja näidake näiteid ka! Hästi põnev.
Mina olen tänu oma tööle väga paljude stilistidega kokku puutunud ja suures plaanis ütlen, et tegemist on ühe väga tänuväärse ametiga. Väga huvitava ja omapärase stiiliga on näiteks Karolin Kuusik. Tema tehtud töö tunneb juba kaugelt ära. Väga hea silm on Ester Kannelmäel. Esile tõstaks ka veel Britt Samosoni. Kuna minu stiil on suhteliselt romantiline, naiselik ja teatud kiiksuga siis mulle on aja jooksul kõige sümpaatsemaks muutunud nüüd juba sõbranna staatuses Maarja Tali. Ja tema oskustest teenustest oskan ma ehk kõige enam rääkida. Tegelikult on tal hästi vahvaid nö stilisti teenuseid: shopping stilistiga, naistekas stilistiga, pildistamine stilistiga. Stilistile peab üldiselt maksma tunnitasu a 500.-, aga kui ajada nt sõbrannad (4-5) kokku siis saaks seda summat jagada. Shopping stilistiga näeb välja nii, et tema on eelnevalt kaardistanud poed kuhu minna ja sisuliselt 3 tunniga on võimalik soetada endale kogu hooaja garderoob. Mingit jokutamist ei ole. Naistekas stilistiga on ka põnev kuna seal tuuakse paraleele nt mõne kuulususega kelle sarnane inimene on ja siis hiljem saavad kõik endale personaalsed soovitused mida ja kuidas kanda. Pildistamine stilistiga on muidugi minu isiklik lemmik number 1. Stilist valib sulle riided ja aksesuaarid, tehakse meik ja soeng, valitakse sobiv fotograag ja koht kus pildistada. Terve pilistamise aja jälgitakse, et meik on korras, juuksed pole näo ees, nööbid kinni, pärlid õigesti. Mina isiklikult olen käinud ka neil tavalistel stuudio pildistamistel värvilise paberi taustal, aga no kahte asja ei anna lihtsalt võrrelda. Hilisem emotsioon ja pildi väärtus on ikkagi kordades suurem. Hind on muidugi ka krõbedam, aga asi seda väärt. Minu poja ootusest on stiilinaited siin:
Minu avatar on just 2 nädalat tagasi pildistatud väike reklaam.
Aga soovitage teie oma kogemustest kedagi ja näidake näiteid ka! Hästi põnev.
Re: Räägime erinevatest stilistidest ja nende teenustest.
Väga huvitav oli seda sissekannet lugeda Endal stilistidega igasugused kokkupuuted puuduvad, aga ei välista, et kunagi tahaks isegi selle teenuse kogu oma edevuses ära kasutada Tänu sinu kirjele on nüüd mul ka rohkem aimu, mida see endast kujutab ja kuidas see kõik üldse toimub
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Ei ole kasutanud stilsti teenust nö täispaketina.
Küll aga olen käinud nõustamisel mulle sobivate värvide ja meigi osas näiteks.
Küll aga olen käinud nõustamisel mulle sobivate värvide ja meigi osas näiteks.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Soulshaker...kus sa sellist teenust said ja kes tegi? Kas jäid rahule ja järgid nüüd seda või ei? Mis maksis?
Värvide osas olen käinud mitme erineva juures aga seda juba ammu aega tagasi.
Meigi osas Make UP store Meelise juures
Meigi osas Make UP store Meelise juures
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Ja mina olen selline matsiplika, et isegi ei teadnud, et selline asi eksiteerib. Aga tundub väga põnev, tore oleks küll rääkida kellelgagi, kes soovitusi annaks.
Kuidas stilistide kontakte üldse leiab?
Kuidas stilistide kontakte üldse leiab?
maszke- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009
Aga kas pildil oled sina imeline? Avataril ma mõtlen?
maszke- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009
maszke kirjutas:Aga kas pildil oled sina imeline? Avataril ma mõtlen?
Pildil olen mina.
Kontakte võib alati nö googeldada netist või siis küsi nt minu käest. Võin anda kui mul on.
Imeline, väga ilusad pildid ja väga kaunis avatar. Muide, selle pildiga silmasin just Facebookis üht üritust, mis tulemas on.
Ma pole stilisti teenuseid kunagi kasutanud ja eks ta muidugi kallis lõbu on. Täitsa kasutaksin küll sellist teenust, kui hind nii krõbe poleks. Eriti huvitav tundub see shoppingu stilisti teenus, seda oleks kohe eriti vaja. Kas seda oleks ka võimalik siis nt kahe-kolme sõbrannaga mitme peale kasutada ja siis nö tunnihinna ära jagada?
Ma pole stilisti teenuseid kunagi kasutanud ja eks ta muidugi kallis lõbu on. Täitsa kasutaksin küll sellist teenust, kui hind nii krõbe poleks. Eriti huvitav tundub see shoppingu stilisti teenus, seda oleks kohe eriti vaja. Kas seda oleks ka võimalik siis nt kahe-kolme sõbrannaga mitme peale kasutada ja siis nö tunnihinna ära jagada?
mary kirjutas: Eriti huvitav tundub see shoppingu stilisti teenus, seda oleks kohe eriti vaja. Kas seda oleks ka võimalik siis nt kahe-kolme sõbrannaga mitme peale kasutada ja siis nö tunnihinna ära jagada?
Ja. Selles just see nõks ongi, et stilisti tunnihind sellest ei muutu, aga max on 4-5 inimest. Muidu lihtsalt ei jõua kõigiga piisavalt tegeleda ja läheb kauem aega. Seega seda 500.- on jah võimalik jagada.
Similar topics
» Räägime erinevatest peegelkaameratest
» Lastekodulastele nende õigused!
» Harjumaa omavalitsused ja nende kontaktandmed
» Kristin, Kayla ja nende issi
» Räägime vaktsineerimisest
» Lastekodulastele nende õigused!
» Harjumaa omavalitsused ja nende kontaktandmed
» Kristin, Kayla ja nende issi
» Räägime vaktsineerimisest
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Moenurk
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1