O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lastekodulastele nende õigused!

5 posters

Go down

Lastekodulastele nende õigused! Empty Lastekodulastele nende õigused!

Postitamine  Pärlike Laup 19 Märts 2011, 22:38

Viimase ööpäeva olen mõelnud loole, mis sai alguse pisut teisest foorumist. Ühest emast, kes kirjutas jutu sellest, kuidas ta oma lapsega nakkushaiglas viibis. Kõrvalpalatis oli kaheaastane lastekodutüdruk. Laps oli võrevoodisse kinni pandud, teda käidi vaatamas kolm korda päevas, toitmisaegadel. Mitte keegi temaga ei tegelenud, tema pidevast nutust ei tehtud välja, õhtuti ei süüdatud palatis isegi tulesid, kui pimedaks läks. Ema, kes selle tunnistajaks oli, proovis ise lapse juurde pääseda, talle mänguasju viia. Selle peale tuli mitmelt poolt kärkimist ja keelamist, sest see laps olevat tegelikult terve ja ootavat seal lihtsalt uut lastekodukohta ning polevat hea, kui teda tähelepanuga ära harjutatakse...
Mul on endal kahene kodus ja ma ei kujuta mitte mingi hinnaga ette teda nädalaid sellises olukorras...
Õnneks on pandud kokku tubli kodanikualgatus ning ka meedia on asjasse sekkunud (kas just igas mõttes see hea on, aga midagi siiski...). Tahaksingi kutsuda ka Omaklubi emmesid, kellele selline olukord korda läheb liituma facebookis toimuva kodanikualgatusega Lastekodulastele nende õigused või Aitame lastekodulapsi (privaatsem grupp). Nendelt lehtedelt leiab ka info esimese kokkusaamise osas, mis toimub Tallinnas, 23. märtsil. Loodetavasti toob sellele teemale pööratav tähelepanu kaasa lahendusi, kuidas haiglatesse saaks luua spetsiaalne töökoht või võimalus vabatahtlikele, et aidata selliseid lapsi. Sest hijem on selgunud, et taolise olukorra tunnistajaks on olnud veel väga paljud teisedki emmed.
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Lastekodulastele nende õigused! Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Lastekodulastele nende õigused! Empty Re: Lastekodulastele nende õigused!

Postitamine  Marianne Püh 20 Märts 2011, 09:38

Kui kohutav! Lastekodulastele nende õigused! 93793
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Merike T Püh 20 Märts 2011, 09:46

Appiii.. nii kurb.. Lastekodulastele nende õigused! 232488 kindlasti liitun ja jagan seda infot..
Merike T
Merike T
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 344
Registration date : 29/07/2010

http://merike-tiivits.cetera-desunt.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  muffyns28 Püh 20 Märts 2011, 22:29

Lastekodulastele nende õigused! 228271 maailmas on nii palju ülekohut!
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Püh 20 Märts 2011, 23:58

Lugesin seda perekooli foorumit... Minu süda ei kannata sellist asja... mul ju ka 2-aastane tirts kodus ja ainuüksi mõte, et ta peaks olema päevade kaupa üksi sedasi võrevoodis... Ma ei häbene tunnistada, et pisarad voolavad mul praegu silmist. Tahaks võtta selle pisikese hüljatud tüdrukukese oma käte vahele, oma sülle, oma südamesse ja kinnitada talle, et ta ei pea iial enam sedasi üksi olema... Kui vaid saaks sedasi... Lastekodulastele nende õigused! 71266
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Lastekodulastele nende õigused! Tiitli23
Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics