Lastekodulastele nende õigused!
5 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Lastekodulastele nende õigused!
Viimase ööpäeva olen mõelnud loole, mis sai alguse pisut teisest foorumist. Ühest emast, kes kirjutas jutu sellest, kuidas ta oma lapsega nakkushaiglas viibis. Kõrvalpalatis oli kaheaastane lastekodutüdruk. Laps oli võrevoodisse kinni pandud, teda käidi vaatamas kolm korda päevas, toitmisaegadel. Mitte keegi temaga ei tegelenud, tema pidevast nutust ei tehtud välja, õhtuti ei süüdatud palatis isegi tulesid, kui pimedaks läks. Ema, kes selle tunnistajaks oli, proovis ise lapse juurde pääseda, talle mänguasju viia. Selle peale tuli mitmelt poolt kärkimist ja keelamist, sest see laps olevat tegelikult terve ja ootavat seal lihtsalt uut lastekodukohta ning polevat hea, kui teda tähelepanuga ära harjutatakse...
Mul on endal kahene kodus ja ma ei kujuta mitte mingi hinnaga ette teda nädalaid sellises olukorras...
Õnneks on pandud kokku tubli kodanikualgatus ning ka meedia on asjasse sekkunud (kas just igas mõttes see hea on, aga midagi siiski...). Tahaksingi kutsuda ka Omaklubi emmesid, kellele selline olukord korda läheb liituma facebookis toimuva kodanikualgatusega Lastekodulastele nende õigused või Aitame lastekodulapsi (privaatsem grupp). Nendelt lehtedelt leiab ka info esimese kokkusaamise osas, mis toimub Tallinnas, 23. märtsil. Loodetavasti toob sellele teemale pööratav tähelepanu kaasa lahendusi, kuidas haiglatesse saaks luua spetsiaalne töökoht või võimalus vabatahtlikele, et aidata selliseid lapsi. Sest hijem on selgunud, et taolise olukorra tunnistajaks on olnud veel väga paljud teisedki emmed.
Mul on endal kahene kodus ja ma ei kujuta mitte mingi hinnaga ette teda nädalaid sellises olukorras...
Õnneks on pandud kokku tubli kodanikualgatus ning ka meedia on asjasse sekkunud (kas just igas mõttes see hea on, aga midagi siiski...). Tahaksingi kutsuda ka Omaklubi emmesid, kellele selline olukord korda läheb liituma facebookis toimuva kodanikualgatusega Lastekodulastele nende õigused või Aitame lastekodulapsi (privaatsem grupp). Nendelt lehtedelt leiab ka info esimese kokkusaamise osas, mis toimub Tallinnas, 23. märtsil. Loodetavasti toob sellele teemale pööratav tähelepanu kaasa lahendusi, kuidas haiglatesse saaks luua spetsiaalne töökoht või võimalus vabatahtlikele, et aidata selliseid lapsi. Sest hijem on selgunud, et taolise olukorra tunnistajaks on olnud veel väga paljud teisedki emmed.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Re: Lastekodulastele nende õigused!
Kui kohutav!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
maailmas on nii palju ülekohut!
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009
Lugesin seda perekooli foorumit... Minu süda ei kannata sellist asja... mul ju ka 2-aastane tirts kodus ja ainuüksi mõte, et ta peaks olema päevade kaupa üksi sedasi võrevoodis... Ma ei häbene tunnistada, et pisarad voolavad mul praegu silmist. Tahaks võtta selle pisikese hüljatud tüdrukukese oma käte vahele, oma sülle, oma südamesse ja kinnitada talle, et ta ei pea iial enam sedasi üksi olema... Kui vaid saaks sedasi...
Similar topics
» Harjumaa omavalitsused ja nende kontaktandmed
» Kristin, Kayla ja nende issi
» Räägime erinevatest stilistidest ja nende teenustest.
» Kristin, Kayla ja nende issi
» Räägime erinevatest stilistidest ja nende teenustest.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1