Kas teie PERE teeb igakuiselt tulude-kulude eelarve?
+16
Triinuke
armsake
imeline
maszke
Pärlike
Iirlane
Cat
kaktus18
bostonyx
kertu009
HoneyMoon
Soulshaker
Monique
saby
kiisumari
naxy
20 posters
O.M.A. klubi :: Perekond :: Pereelu
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Kas teie PERE teeb igakuiselt tulude-kulude eelarve?
Kuidas teiega on, kas planeerite igakuiselt oma pere tulusid ja kulusid? Kas hoiate sel teemal ranget joont: "kõik õigeaegselt ja alati ära maksta!".
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Re: Kas teie PERE teeb igakuiselt tulude-kulude eelarve?
ei planeeri eriti miskit, saame ilma selleta hakkama. aga arved maksame kindlasti õigeaegselt ära.
kiisumari- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2061
Registration date : 16/02/2009
Arved maksame alati õigel ajal ära ja eelarvet pean ka. Siis on hea ülevaade, kuhu ja mis kulub ja kui palju kulub.
Mina otseselt päris eelarvet ei koosta. Vahel jooksvalt panen kirja, mis millele kulub, aga mitte nii täpselt kui eelarve nõuaks Arved maksame ka meie alati õigeks ajaks ja enamasti enne tähtpäeva.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Meil on kindel see, et maksud makstakse kuu alguses ja kumbki paneb kindla summa kodu kassasse.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Ei planeeri.
Arved maksame alati õigeaegselt (enamus otsekorraldustega).
Järelmakse/liisinguid ei oma. KUI omaks, siis oleks ka aruandlus ilmselt olemas.
Kunagi tegin paar kuud kulude/tulude aruannet, et saada selgust kuhu ja mida. Silm hakkas tõmblema. Peale seda tegin endale toidupoe-süsteemi (nädalas korra käin, ostan menüü alusel viieks päevaks vajalikud toiduained ära, säästan üle poole tavaliselt poodi kuluvast). Isegi mitte seetõttu, et ei saaks muidu hakkama, vaid seetõttu, et lihtsalt mõttetu, kui nimekirjaga kulub poole vähem! Ostan siis juba teatrisse piletid vms., kui rahast lahti tahan saada.
Arved maksame alati õigeaegselt (enamus otsekorraldustega).
Järelmakse/liisinguid ei oma. KUI omaks, siis oleks ka aruandlus ilmselt olemas.
Kunagi tegin paar kuud kulude/tulude aruannet, et saada selgust kuhu ja mida. Silm hakkas tõmblema. Peale seda tegin endale toidupoe-süsteemi (nädalas korra käin, ostan menüü alusel viieks päevaks vajalikud toiduained ära, säästan üle poole tavaliselt poodi kuluvast). Isegi mitte seetõttu, et ei saaks muidu hakkama, vaid seetõttu, et lihtsalt mõttetu, kui nimekirjaga kulub poole vähem! Ostan siis juba teatrisse piletid vms., kui rahast lahti tahan saada.
Mina maksan mehega arved pooleks. Mõned otsekorraldusega, mõned postkontorisse. Muidu mingit arveldust üldiselt ei pea. Ma korjan tavaliselt kõik tsekid kokku vaid ja arvutan, palju on kulusid läinud, aga iga kuiselt seda ei tee....Aga tegelikult peaks tegema...
Toidupoes käime paar korda kuus ja ostame siis palju asju korraga, et ei oleks sada korda käimist. Ja raha hoiab ka kokku.
Toidupoes käime paar korda kuus ja ostame siis palju asju korraga, et ei oleks sada korda käimist. Ja raha hoiab ka kokku.
kertu009- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 460
Registration date : 10/06/2009
Maksud maksame õigeaegselt. Samuti koostan nädalamenüü ja ostan kogu kauba korraga. Eelarvet kui sellist ei koosta.
bostonyx- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 309
Registration date : 06/06/2009
Kuidas nädalas korra poes käies kokku hoiab? Kas selle arvelt, et ei osta igapäevaselt käies mingit näksimist või kuidas? Tehke lollile selgeks palun
Meie eelarvet ei tee (kuigi peaks ilmselt), aga arved maksame õigeaegselt.
Meie eelarvet ei tee (kuigi peaks ilmselt), aga arved maksame õigeaegselt.
Nädalas korra poes käimisega ei tee (vähemalt meie nüüd ei tee) selliseid mõtetuid hetke ajel oste.
Koostan menüü ja ostan kõik asjad vastavalt.
Mõtleme läbi, mida päriselt vaja on ja järele jäänud raha saame kodukontole hoiule panna, et siis midagi suuremat osta-teha saaks.
Eelmine aasta tegime pulmad, sel aastal tahame pikemale reisile minna.
Nii hea - ei pea üksi toidukotiga mässama, kunagi pole küsimust "mida täna süüa teha?", meile hetkel sobib selline variant.
Koostan menüü ja ostan kõik asjad vastavalt.
Mõtleme läbi, mida päriselt vaja on ja järele jäänud raha saame kodukontole hoiule panna, et siis midagi suuremat osta-teha saaks.
Eelmine aasta tegime pulmad, sel aastal tahame pikemale reisile minna.
Nii hea - ei pea üksi toidukotiga mässama, kunagi pole küsimust "mida täna süüa teha?", meile hetkel sobib selline variant.
Kõige lihtsam on nii- pane 2 nädalat kirja KÕIK, mis toisukast ostate, järgmisel nädalal käi kord poes (no ja kui piim vms otsa saab, siis saada mees või käi üksi ainult selle järgi) ja võta arved kokku. Meil läks poekulu 10 000 pealt 4800 peale. Pool aastat pole enam kulusid küll arvestanud, kuid arvan, et seis umbes sama.kaktus18 kirjutas:Kuidas nädalas korra poes käies kokku hoiab? Kas selle arvelt, et ei osta igapäevaselt käies mingit näksimist või kuidas? Tehke lollile selgeks palun
+ minul oli ka määrajaks Sheikeri poolt mainitud "Mida täna süüa teha"
See ju ammu teada, et rohkem kulub poes kui:
Käia seal tihemini
Käia seal mitmekesi
Kui ei tea, mida sul sealt vaja on
Kui lähed poodi tühja kõhuga
Jah , me teeme ka nùùd nàdalamenùùd ja lausa kaheks nàdalaks. Esiteks mind vàsitab poeskàimine, selle alla kulub alati kaks tundi vàhemalt, teiseks oli toidu alla kaduv summa ikka môttetult suur. Ja kolmandaks olen ma ainuke, kes sùùa teeb ja kes oli ka vàsinud môtlemast, mida tàna sùùa teha.
Ei pea mingit eelarvet ja hoidun poodi minemast tyhja k6huga. See m6jutab asja jubedalt!
Just täpselt tühja kõhuga on katastroof poodi minna. Kuna ma olen suur magusasõber, kõht oli tühi, läksin poodi ja ostsin 3 200g-st shokolaadi. Täiesti haiglane.
kertu009- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 460
Registration date : 10/06/2009
A ja lisaks kõigele mainitule ei pea ma enam suurtes kogustes toitu minema viskama.
Ennem oli koguaeg nii, et jälle avastasin, midagi on juba halvaks läinud aga midagi pole temast valmistatud kuigi poes oli kindel plaan.
Ennem oli koguaeg nii, et jälle avastasin, midagi on juba halvaks läinud aga midagi pole temast valmistatud kuigi poes oli kindel plaan.
Eelarvet ei pea ja samuti saab suuremad ostud ühe või kahe poekorraga nädalas tehtud. Kõik arved saavad õigeaegselt tasutud ning liisingud, järelmaksud ja laenud meie peres täiesti välistatud.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Mina käisin ka enne pea iga päev poes, ja tõesti raha läks rohkem. Nüüd lapsega väga tihti poes käia ei saa ega tahagi, siis ostan ka ikka mitmeks päevaks ette. Endal ka nii mugavam.
Üks kuu korjasin kõik tšekid kokku, et arvestada, palju toidule või muule kulub. Lõpuks viskasin ikka tšekid niisama minema, kuna arvestamine läks kogu-aeg sassi ja tüdinesin sellest ära
Üks kuu korjasin kõik tšekid kokku, et arvestada, palju toidule või muule kulub. Lõpuks viskasin ikka tšekid niisama minema, kuna arvestamine läks kogu-aeg sassi ja tüdinesin sellest ära
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Me eelmisest kuust panime kirja kõik väljaminekud ja see kuu tahaks ka nii teha, et tekiks ülevaade, kuhu palju kulub.
Toidunimekirja koostasin ka ja menüü järgmiseks nädalaks. Aga tore oleks kui menüü keegi teine teeks, see välja mõtlemine on minu jaoks kõige raskem
Toidunimekirja koostasin ka ja menüü järgmiseks nädalaks. Aga tore oleks kui menüü keegi teine teeks, see välja mõtlemine on minu jaoks kõige raskem
maszke- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009
Mina maksan meie pere arved enamuse ja alati õigel ajal või ennem. Pärast siis vaatan mis üle jääb ja küsin muidugi iga kuu mehe käest raha juurde.
Mõni kuu tagasi tegin arvestuse, et palju on meil reaalseid püsikulusid (neid mis ei muutu) ja nüüd on meil selge pilt.
Menüüd on mul ka plaan nüüd koostama hakata. Jube hunnik läheb ikka raha toidupoodi ja mulle niiiiii meeldib seal käija.
Mõni kuu tagasi tegin arvestuse, et palju on meil reaalseid püsikulusid (neid mis ei muutu) ja nüüd on meil selge pilt.
Menüüd on mul ka plaan nüüd koostama hakata. Jube hunnik läheb ikka raha toidupoodi ja mulle niiiiii meeldib seal käija.
Mina käin poes täpselt siis kui midagi vaja on ... ja raha kaob meeletu kiirusega.
Arved maksame ka õigeaegselt ja tavaliselt isegi varem kui peaks.
Peaksin vist ka hakkama nädalamenüüd paika panema ... siis ikka tunduvalt lihtsam. Vahepeal tegin paari päeva menüü ja siis läksin nimekirjaga poodi ja ostsin ainult nimekirjas olevaid asju .... viimasel ajal olen laisaks läinud.
Kunagi tegin ka tulude kulude arvestust aga kui summad suureks läksid siis loobusin iga sendi kirja panekust.
Üldiselt mul ikka ülevaade rahade olukorrast. Aga kusagilt võiks kokku hoida küll.
Arved maksame ka õigeaegselt ja tavaliselt isegi varem kui peaks.
Peaksin vist ka hakkama nädalamenüüd paika panema ... siis ikka tunduvalt lihtsam. Vahepeal tegin paari päeva menüü ja siis läksin nimekirjaga poodi ja ostsin ainult nimekirjas olevaid asju .... viimasel ajal olen laisaks läinud.
Kunagi tegin ka tulude kulude arvestust aga kui summad suureks läksid siis loobusin iga sendi kirja panekust.
Üldiselt mul ikka ülevaade rahade olukorrast. Aga kusagilt võiks kokku hoida küll.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Siin mõned abilised:
http://www.minuraha.ee/kalkulaator/kalkulaator_stress.php
Üks oli veel seb'is aga ma praegu ei leia seda.
http://www.minuraha.ee/kalkulaator/kalkulaator_stress.php
Üks oli veel seb'is aga ma praegu ei leia seda.
Ei ole kunagi teinud ja arvan, et ei hakka tegema ka
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Arved maksame õigeaegselt .Ka üritame nädalas korra poes käia ja siis asjad ära osta .Kui satume hulgilattu siis on nimekiri ikka vajaminevast kaasas muidu kulub raha poes lihtsalt ära .Lubad omale head ja paremat eriti kui tühja kõhuga poodi lähed .Üldiselt ikka jälgime oma rahakoti seisu .Paberi peal eelarvet pole kuigi tegelikult leian et peaks .
Meie peres on kõige esimesed asjad maksud maksta kuu alguses ja siis ülejäänud jääb elamiseks. Üritame küll uute kuuse raha kaasat tuua eelmisest kuust kuid ikka tuleb mingi suurem ootamatu väljaminek
Poes käime me igapäev kuid vaatame alati hea hinna pakumisi . Olen proovinud ka varudega ette osta aga siis suureneb ka kohe tarbimine ja raha läheb rohkem
Poes käime me igapäev kuid vaatame alati hea hinna pakumisi . Olen proovinud ka varudega ette osta aga siis suureneb ka kohe tarbimine ja raha läheb rohkem
magnificat- Postituste arv : 175
Registration date : 12/06/2010
arved lähevad enamus otsekorraldusega ja õigeaegselt. üks väike järelmaksuarve on, millele pole teinud otsekorraldust ja see läheb kogu aeg meelest ära nii et kui veel kunagi mingeid uusi maksmise kohti tekitan, siis ikka ainult otsekorraldusega, sest minu pea ei pea neid asju kinni.
eelarvet ei koosta ja nädalamenüüst ei tule enamasti midagi välja, sest teen toitu reeglina värskest lihast, mis ei seisa ju nii kaua. poolfabrikaadid tulevad meie peres mängu ainult äärmiselt kiiretel aegadel. ja kuna niikuinii on leiva-piima järel vaja käia, siis ikkagi käime 2-3 korda nädalas. samas, ka nii on võimalik kinni pidada ette koostatud nimekirjast ja vältida impulsiivseid oste. iseloomu peab lihtsalt olema ja piisavat motivatsiooni raha millegi suurema/tähtsama jaoks kokku hoida
eelarvet ei koosta ja nädalamenüüst ei tule enamasti midagi välja, sest teen toitu reeglina värskest lihast, mis ei seisa ju nii kaua. poolfabrikaadid tulevad meie peres mängu ainult äärmiselt kiiretel aegadel. ja kuna niikuinii on leiva-piima järel vaja käia, siis ikkagi käime 2-3 korda nädalas. samas, ka nii on võimalik kinni pidada ette koostatud nimekirjast ja vältida impulsiivseid oste. iseloomu peab lihtsalt olema ja piisavat motivatsiooni raha millegi suurema/tähtsama jaoks kokku hoida
lemming- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 930
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Similar topics
» Teie pere lemmikud
» Teie pere lemmiktoit?
» Kuidas suhtub teie pere uutesse toidukatsetustesse?
» Andromache teeb ehteid
» Armastus teeb pimedaks
» Teie pere lemmiktoit?
» Kuidas suhtub teie pere uutesse toidukatsetustesse?
» Andromache teeb ehteid
» Armastus teeb pimedaks
O.M.A. klubi :: Perekond :: Pereelu
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2