Kreemid/õlid striiade vastu...
+12
anka
Tipu
Marianne
minake
accra
enny
Cat
Monique
pariisitar
mercaa
Soulshaker
Pärlike
16 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Kreemid/õlid striiade vastu...
Kas olete kasutanud venitusarmide vältimiseks mingeid vahendeid? Eelmise rasedusega sain meheõelt Weleda õli, mis oli mõnus, aga mida enamasti kasutada unustasin. Arme oli vähe, peamiselt rinnal, kus need heledalt siiani näha on, kuid kõhult kadusid puha ära. Täna arst muuseas mainis, et nüüd võiks hakata ka õli rasedusarmide vältimiseks kasutama ja sel hetkel hakkasin mõtlema, et kas siis hangin selle ja millise, seni polnud see küsimus mulle pähegi tulnud Rääkige oma kogemustest!
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Re: Kreemid/õlid striiade vastu...
Minu kogemus on kreemita palju taad aga kui tulevad siis tulevad ikka.
Miaga tekkisid mul armid peale sünnitust, kiirest kaalulangusest.
Freyaga tulid ka kreemitades.
Kolmandaga ei kreemita raseduse ajal. Lähen naguinii laserravile armidega, vahet pole siis kas saan mõne triibu uurde või ei.
Miaga tekkisid mul armid peale sünnitust, kiirest kaalulangusest.
Freyaga tulid ka kreemitades.
Kolmandaga ei kreemita raseduse ajal. Lähen naguinii laserravile armidega, vahet pole siis kas saan mõne triibu uurde või ei.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Mina kasutasin Eucerini õli.
Mulle sobis ja tundus, et aitas. Samas ma ei tea ju ka smuidu oleks triibuliseks läinud või ei
Mulle sobis ja tundus, et aitas. Samas ma ei tea ju ka smuidu oleks triibuliseks läinud või ei
mercaa- Omaklubi hõbe
- Detsember 2008 abimode
Postituste arv : 699
Registration date : 30/04/2009
Mina kreemitasin paar korda n2dalas t2iesti tavalise kreemiga ja mul polnud yhtegi armi. Ma arvan, et see on pigem geneetiline, sest mu emal polnud ka yhtegi. Eks see on ka loogiline, et kui nahk venib, siis niisutamine natuke ikka aitab.
Hiljuti n2gin kohalikku dokumentaali nende kallite kreemide kohta ja paistab, et neist on suht v2he kasu. Tagantj2rele aitab ka vaid laser. Maksab kyll p2ris palju, aga tulemused olid
Hiljuti n2gin kohalikku dokumentaali nende kallite kreemide kohta ja paistab, et neist on suht v2he kasu. Tagantj2rele aitab ka vaid laser. Maksab kyll p2ris palju, aga tulemused olid
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Mina kasutasin ka ainult tavalist beebiõli, arst ütles, et see sobib väga hästi. Samas arvan ka, et ju mul siis ei olnudki soodumust armide tekkeks. Mul ei tekkinud raseduse ajal, ega ole ka siiani ühtegi armi tulnud. Kui ise uurisin nende kreemide kohta, öeldi mulle samamoodi, et kreemita palju tahad, aga kui need tulevad siis lihtsalt tulevad. Aga no ma ei tea, ma neid kalleid kreeme ei proovinud.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Mina kasutasin seda
Kõhule määrisin korralikult 2x päevas ja ühtegi armi ei tulnud, rindadega ma nii korralik polnud ja pisikesed armid on olemas.
Kõhule määrisin korralikult 2x päevas ja ühtegi armi ei tulnud, rindadega ma nii korralik polnud ja pisikesed armid on olemas.
Külaline- Külaline
Mul kinkis mees esimese lapse ootamise ajal Lierac'i komplekti last ootavate emade jaoks, kus olid siis kôik ôlid, kreemid ja muud lotionid aga ma ausalt tunnistan - mul puudus pùsivus neid peale mààrida. Ja venitusarme ka ei ole hoolimata kahest rasedusest. Usun ka pigem, et kui ikka on mààratud ja geenides, siis ei pààsta ka kreem neist armidest.
Mina kasutasin ka Eucerini õli. Aga mulle kohe üldse ei meeldinud see, kuna miskipärast minu nahk ei võtnud seda kohe üldse sisse, st et nak oli mitu mitu tundi pärast määrimist õline Aga siiski tundus, et aitas..kõhul igatahes venitusarme ei ole. Aga oleksin pidanud seda määrima ka jalgadele, sest seal on nüüd oi oi mis triibud
enny- Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009
Ma suure hurraaga ostsin selle eespool mainitud Palmersi kookose löhnalise kreemi aga hiljem ajas see mind oksele.
Ühesõnaga kasutasin seda max 5 korda raseduse alguses.
Arme mul pole,st nuh mingi paar mega örna triipu on aga need tulid peale sünnitamist mingi aeg välja.
Samas sõbranna kunagi kasutas üüber kalleid ja hinnatuid kreeme ja ta on nagu sebra.
Ühesõnaga kasutasin seda max 5 korda raseduse alguses.
Arme mul pole,st nuh mingi paar mega örna triipu on aga need tulid peale sünnitamist mingi aeg välja.
Samas sõbranna kunagi kasutas üüber kalleid ja hinnatuid kreeme ja ta on nagu sebra.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Ei kasutanud esimesega midagi ja ei kasuta ka nüüd, rinnad on vähe triibulised aga nendega olen juba harjunud, kõht on täiesti triibuvaba.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Mina kasutan Avent kreemi, imendub hästi naha sisse ja lõhnab meeldivalt.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Mina kasutasin raseduse algusest kuni lõpuni seda Palmersi kreemi ja mitte ühte triibupoega pole ka kuskil Kuigi mu kõht oli üüüüüratu
Kasutasin ikka päris mitu tuube ära. Üks on hetkel isegi alles kuna sünnitus tuli oodatust varem ja ei jõudnud ära kasutada.
Kasutasin ikka päris mitu tuube ära. Üks on hetkel isegi alles kuna sünnitus tuli oodatust varem ja ei jõudnud ära kasutada.
Ma kasutan sama mid Tipu kasutas, aga mitte nii nagu juhendis vaid iga kord peale pesus käiku. Siiani ei ole arme näinud
Kas imetamise ajal võib ka miskit määrida, et tekkinud venitusarme parandada?
enny- Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009
Väga palju oleneb ikka ka oma naha elastsusest. Mul endal on puuduvad rasedusarmid kuigi olen olnud 3 korda lapseootel ja viimanekord olid veel kaksikud . Ja ei kasutanud ma ühtegi kreemi
magnificat- Postituste arv : 175
Registration date : 12/06/2010
Oskab keegi öelda, mitmendast kuust neid kreeme tuleks kasutama hakata?
Eelmisest korrast nagu häguselt mäletan, et alates 4ndast raseduskuust (vähemalt seda Palmersit) . Aga pead ei anna...
Eelmisest korrast nagu häguselt mäletan, et alates 4ndast raseduskuust (vähemalt seda Palmersit) . Aga pead ei anna...
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Ma hakkasin mõlema lapsega alates 12-ndast nädalast kreemitama.
Ostsin apteegist Palmersi Cocoa butter formula kreemi aga tolle parfüüm hakkab vastu.
Jätan selle sõbrannale ja ostan uuesti Avent kreemi, see neutraalse lõhnaga.
Ostsin apteegist Palmersi Cocoa butter formula kreemi aga tolle parfüüm hakkab vastu.
Marianne- Moderaator
Mina ei kreemitanud end mitte ühegi rasedusega, küll aga kandsin kõigi kolme raseduse ajal bandaaži. Esimese rasedusega ei tulnud ühtegi armi, teisega üks pisike triip naba juurde tuli ja kolmanda rasedusega tekkis vasakule poole alakõhule mõni väike vaevumärgatav triibuke. Arvan, et mul aitas bandaaž palju, sest see toetas kõhtu ja selga. Proovisin viimase rasedusega, kui kõht veel eriti hiiglaslikuks paisus, ühe päeva ilma bandaažita olla ja see oli nii ebameeldiv, kõht oli ilma toetava bandaažita palju raskem.
Marianne kirjutas:Ma hakkasin mõlema lapsega alates 12-ndast nädalast kreemitama.
Siis tuleb küll sammud apteeki seada. Kõhuke juba päris suureks paisunud aga armikesi plaanis saada pole.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Nii palju, kui mina aru saanud olen, siis kreemitamine võib aidata, aga kui venitusarmid on geenides, ega siis ei pääse nendest...
Leevendavad aga kindlasti! Kuiv nahk on kuiv nahk.
Ma rindasid ei kreemitanud eelmine kord ja kohe oli tulemus käes.
Kõhul aga mitte ainsamatki triipu!
Mu emal ei tekkinud triipe ei kõhule ega rindadele. Tol ajal ei teatud aga kreemidest mitte midagi. Mina seda geeniasja väga ei usu. Ja kui ka miskit on siis muide, geene tuleb ju mõlemalt poolt! Kes isa venitusarmidest midagi teab?
Parem ikka kreemitada kui kahetseda.
Ma rindasid ei kreemitanud eelmine kord ja kohe oli tulemus käes.
Kõhul aga mitte ainsamatki triipu!
Mu emal ei tekkinud triipe ei kõhule ega rindadele. Tol ajal ei teatud aga kreemidest mitte midagi. Mina seda geeniasja väga ei usu. Ja kui ka miskit on siis muide, geene tuleb ju mõlemalt poolt! Kes isa venitusarmidest midagi teab?
Parem ikka kreemitada kui kahetseda.
Marianne- Moderaator
Similar topics
» Kreemid.
» Kus olid sina kui...
» Mitmes laps peres olid?
» Enne olid mul põhimõtted, nüüd on mul lapsed
» Meenutame oma lapsepõlve: millised olid teie lemmiklelud?
» Kus olid sina kui...
» Mitmes laps peres olid?
» Enne olid mul põhimõtted, nüüd on mul lapsed
» Meenutame oma lapsepõlve: millised olid teie lemmiklelud?
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1