O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Enne olid mul põhimõtted, nüüd on mul lapsed

4 posters

Go down

Enne olid mul põhimõtted, nüüd on mul lapsed Empty Enne olid mul põhimõtted, nüüd on mul lapsed

Postitamine  Cat Reede 02 Nov 2012, 11:00

Kes meist ei ole kuulnud mõnd järgnevatest tõekspidamistest, kes meist ei ole ütelnud enne laste saamist: "Mina oma lapsi teleka ette ei luba, mina oma lastele kommi ei anna, mina oma lastele plastmassist mänguasju ei osta...."

Kuidas on asjad päriselt?
Alljärgnev on väike kogumik interneti foorumites leviva materjaliga:

Enne ma ütlesin:
"Televiisor ei saa mulle lapsehoidjaks!"
Aga tegelikkuses:
"Mu lapsed vaatavad hommikuti rahulikult telekast multikaid."

Enne ma ütlesin:
"Kui on aeg, siis on aeg!"
Aga tegelikkuses:
"Laps mängib ju nii ilusasti, miks ma peaksin ta nii vara magama panema? Pealegi pole ta issit kogu päeva näinud."

Enne ma ütlesin:
"Kui lapsed ei taha süüa seda, mis on ette antud, siis jäävad nad söömata ja mingit kauplemist ega järeleandmist ei tule!"
Aga tegelikkuses:
"Emana ei meeldi mulle, kui mu laps jääb tühja kõhuga"

Enne ma ütlesin:
"Kommid ei ole lastele head!"
Aga tegelikkuses:
"Annan ikka lastele kommi, aeg-ajalt..."

Enne ma ütlesin:
"Laste peale ei tohi karjuda!"
Aga tegelikkuses:
"Vahel lihtsalt ei ole muud valikut."

Enne ma ütlesin:
"Lapsi ei tohi ära hellitada!"
Aga tegelikkuses:
"Lastetuba on tõeline mänguasjade ladu ja suurest toast on saanud mängutuba."

Enne ma ütlesin:
"McDonald's on välistatud, hamburgerit ja muud rämpstoitu ei hakka minu lapsed kunagi sööma!"
Aga tegelikkuses:
"Nad armastavad hamburgerit! Aeg-ajalt ikka ostame."

Enne ma ütlesin:
"Ämblikmehe, Cars'i, Hello Kittyja Barbie'dega riideid ma lastele ei osta!"
Aga tegelikkuses:
"Meil on "ainult" t-särgid, sokid, pidžaamad, pusad, voodipesu, lambid, mööbel, mänguasjakastid jne, jne kaunistatud lemmikkangelastega."

Kuidas on lood teie peres? Kas tuleb tuttav ette?
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936
Registration date : 16/02/2009

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Enne olid mul põhimõtted, nüüd on mul lapsed Empty Re: Enne olid mul põhimõtted, nüüd on mul lapsed

Postitamine  mannu03 Reede 02 Nov 2012, 11:12

Tuttav värk kuigi selle söömisega on nii,et kui laps pirtsutab siis jääb söömata.
mannu03
mannu03
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 6231
Registration date : 16/02/2009

http://mialoree.beebiveeb.net/1/1/

Tagasi üles Go down

Enne olid mul põhimõtted, nüüd on mul lapsed Empty Re: Enne olid mul põhimõtted, nüüd on mul lapsed

Postitamine  Marianne Laup 03 Nov 2012, 09:03

Mul on Pärlikesega enamus asju samamoodi.

Välja arvatud see, et:
*meil polegi televiisorit juba mu keska ajast, arvutist näitame mis arvame, et okei on.

*Vanaemad-vanaisad annavad komme, ma ikka keelan aeg-ajalt. Enne olid mul põhimõtted, nüüd on mul lapsed 824600
Ise ostame muud tervislikku magusat. Ala banaanid ja kuivatatud virsikud jne

*Me poeg ei teagi mis hamburger on. Enne olid mul põhimõtted, nüüd on mul lapsed 908934 Ise me väga neid "restorane" ei külasta ka.

*Hello Kitty on meie peres:
Enne olid mul põhimõtted, nüüd on mul lapsed 21634511962151_m
Kinkisime ühe sellise beebisärgi katsikuteks ühele perele kes meiega samas paadis on. Enne olid mul põhimõtted, nüüd on mul lapsed 824600
Loodan, et me lapsed ei hakka kunagi kandma Nike või Adidas vms säärast mainstream jama otsa ees.

Kuigi.. Karupoeg Puhh on küll teema. Enne olid mul põhimõtted, nüüd on mul lapsed 142980
Laps ise tahab neid asju.. ja kui kunagi tütar hellokitty poole vaatama hakkab ega siis ka vist kätt ette ei saa panna? Enne olid mul põhimõtted, nüüd on mul lapsed 756483
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  minake Esm 05 Nov 2012, 08:27

Televiisor on meil koguaeg olemas olnud ja enamjaolt mängib ta ka siis kui me kodus oleme, mulle lihtsalt ei meeldi vaikus kodus, ja ei ole ka sellest halba kui ka laps sealt endale meelepärase saate leiab, uskuge mind telekast hullem asi on arvuti ja nüüd siis ka telefonid, mul 8-aastane kodus ma tean Enne olid mul põhimõtted, nüüd on mul lapsed 400796
Kui on emme arust aeg siis ei ole just see õige magamamineku aeg minu lastele, meil siis hakkab vingumise aeg,"miks ma pean nii vara magama minema" jne. kuigi kell võib juba palju olla.
kui küsin poisilt mis me süüa teeme, ja kui ma siis selle valmis kokkan ja poiss tuleb laua juurde ning teatab et tema seda ei söö ja kõnnib minema, olen ta ka söömata jätnud ja pärast vingumist kuulanud, õnneks tüdruk sööb ilusti Enne olid mul põhimõtted, nüüd on mul lapsed 400796
Kommidega on meie perel väga hea suhe, aga samas ma ikka valin milliseid komme ma lastele annan Enne olid mul põhimõtted, nüüd on mul lapsed 633777
Ja laste peale ma karjun ka Enne olid mul põhimõtted, nüüd on mul lapsed 142980
Minu laste mänguasjad on põhiliselt kingituseks saadud ja neeid ei ole rohkem kui 2 kastitäit ning need on ka voodiall peidus, ma lihtsalt ei jõua poest ära osta kõike neid vidinaid mis seal pakutakse, uskuge lapsed kasvavad suureks ka ilma mänguasja mägeteta.
No tüdruk küll ei tea hamburgeritest midagi, aga 8-aasteasele on see ju kohustuslik Enne olid mul põhimõtted, nüüd on mul lapsed 824600 Laupäeval käidi sõbraga linnas ning taskuraha läks kõik burgeri peale.
Ma ei ütleks et meie majas pole ühtegi neist tegelastest aga kindel on see et mina pole ühtegi neid asju ostnud, nad tulevad ise siia, aga jah ei minagi fänna neid tänapäeval lausa kohustuslikuna tunduvaid tegelasi. Adidased ja naikid on aga just sellepärast et on vastupidav spordikaup a mul sportlane kodus.

minake
minake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics