Kreemid.
+14
myway
kristiina
Soulshaker
VäikeTama
imeline
Heleen
Bibi
Mirhel
Kaja
liisa003
pariisitar
Ivika25
Mõrumantsik
Iirlane
18 posters
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Ilunurk
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Kreemid.
Mind huvitaks milliseid nao- ja keha kreeme kasutate?
Ma ise olen/olin Garnieri fan,kuigi peale nende viimase naokreemi valjalaskmist ,pidi see mul naonaha ara k6rvetama ,sii nyyd otsin naturaaalsemaid alternatiive...
Momendil naiteks maarin naole saialille salvi.
Mul muidugi norm/kuiv naonahk.
Ma ise olen/olin Garnieri fan,kuigi peale nende viimase naokreemi valjalaskmist ,pidi see mul naonaha ara k6rvetama ,sii nyyd otsin naturaaalsemaid alternatiive...
Momendil naiteks maarin naole saialille salvi.
Mul muidugi norm/kuiv naonahk.
Re: Kreemid.
Mul nii kokkusobimatu kui ka kõlab, aga rasune/kuiv näonahk. Talveperioodil on asendamatu Puhas Loodus Kibuvitsa, E-vitamiini ja pantenooliga kreem. Hommikul peale pesu panen kohe Loreali Happyderm (roosa) geelkreemi. Õhtul ei pane enam midagi ja nahk on puhtam kui varem peale öökreeme.
2 X Nädalas teen sügavpuhastust. Nädala sees Nivea või Loreali toodetega ja laupäeviti saunas Yves Rocheri koorija (virsiku) enne lavale minekut ja pärast näomask (viinamarja, greibi või sidruni). Olen väga rahul. Oleksin veel rohkemgi, kui regulaarselt puhastada viitsiksin :arkana:
Peale vanniskäiku mökerdan ennast Leau Par Kenzo geeliga kokku - nu hää nuus on noh
2 X Nädalas teen sügavpuhastust. Nädala sees Nivea või Loreali toodetega ja laupäeviti saunas Yves Rocheri koorija (virsiku) enne lavale minekut ja pärast näomask (viinamarja, greibi või sidruni). Olen väga rahul. Oleksin veel rohkemgi, kui regulaarselt puhastada viitsiksin :arkana:
Peale vanniskäiku mökerdan ennast Leau Par Kenzo geeliga kokku - nu hää nuus on noh
Külaline- Külaline
Mul muutus raseduse ajal nahk ylitundlikuks, siis hakkasin kasutama Essex hydrogeeli ja kasutan seda siiani. Hea asi, imendub kiiresti ja pole mingit l6hna. Mulle ei meeldi, kui kreemi l6hn parfyymiga v6istlema hakkab Lastele m22rin ka seda, kui kusklit nahk kuivaks kisub.
Külaline- Külaline
Mul samasugune näonahk nagu Carol, rasune aga samas pinnakuiv. Samas kehal ja eriti jalgadel on väga kuiv nahk. Kasutan ka Essexi kollases tuubis kreemi näole. Kui aega saan, siis koorin nägu Puhas Loodus õunaekstraktiga koorimiskreemiga. Peale dušši kui väga kiire ei ole, siis kreemitan ennast kas The Body Shop greibi kehakreemiga või Davidoffi echo kehakreemiga. Suvel kasutasin palju Dove helerohelises pudelis kehakreemi, see nii mõnusalt jahutas nahka...kohe külm hakkas
Mõrumantsik- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 747
Registration date : 16/02/2009
Mõrumantsik kirjutas: Puhas Loodus õunaekstraktiga koorimiskreemiga.
Mul see ka kasutusel. Iga kord kui sellega koorin, tekib tahtmine suhu ka toppida - no nii hea lõhn on :smaili:
Külaline- Külaline
Mul on pigem kuiv näonahk. Kasutan praegu Avoni mingit kreemi. Mis tuletabki meelde, et pean ostma uue näokreemi endale. Arvatavasti on see sarjast Puhas Loodus
Kunagi sai kasutatud ka Garnieri ja L'oreali tooteid, aga enam mitte. Kuna neid testitakse loomadel Üritan kasutada võimalikult loodussõbralikke kreeme.
Kunagi sai kasutatud ka Garnieri ja L'oreali tooteid, aga enam mitte. Kuna neid testitakse loomadel Üritan kasutada võimalikult loodussõbralikke kreeme.
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
N2onahaga on mul ropult vedanud :smaili: Paar korda aastas tekib v2ike vistrik ning see ka k8ik. Kreemitan ainult peale pesemist ning vahel kui sauna satun, siis teen t2di 8petatud naturaalset meemaski. 2mm varustab mind v2ga heade n2okreemidega ning endale meeldib vahel ka Puhta Looduse tooteid kasutada :01:
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
mina näokreeme ei kasutagi. Ainult kui on väga kuiv ja kisub. Suvel niisutan rohkem. vahel kui meelde tuleb koorin näonahka ka selle puhta looduse õunaekstrakti koorimiskreemiga.
Kehale kasutan hetkel Garnieri Firming Bodylotionit. Nivea niisutavad kreemid meeldivad ka.
Kehale kasutan hetkel Garnieri Firming Bodylotionit. Nivea niisutavad kreemid meeldivad ka.
liisa003- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 751
Mina olen Nivea kreemide fänn. Käsi kreemitan Nivea käte kreemiga ja igahommik ja õhtu puhastan nägu Nivea puhastuspiimaga. Enamus maske on mul aga Avonist tellitud. Tasapisi üritan neid ka kasutada. (Vahepeal jäid need unarusse ).
Kaja- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1292
Mina kasutan elizabeth ardeni..
Kunagi sai terve hunnik ostetud ja olen siiani väga rahul.. kui otsa saavad, siis peaks misagi odavamat vaatama..
Muidu mul nahk selline, et eriti kreemitamist ei vaja.. ainult nägu..
Kunagi sai terve hunnik ostetud ja olen siiani väga rahul.. kui otsa saavad, siis peaks misagi odavamat vaatama..
Muidu mul nahk selline, et eriti kreemitamist ei vaja.. ainult nägu..
Mirhel- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1039
Mina kasutan The Body Shopi tooteid ja Nivea fänn olen ka.
Bibi- Omaklubi hõbe
-
Postituste arv : 900
Minu jaoks tõeline üllatus, et meie hulgas nii palju Puhta Looduse kasutajaid on :smaili: . Arvasin, et olen ainuke. Kunagi, kui raha vähe oli, ostsin ja peale seda olengi truuks jäänud. Meigi alla panen kibuvitsa- või kummelikreemi ja koorijat kasutan ka. Silmakreem on Avoni oma ja täiesti asendamatu.
Kehakreemid- peale imetamist hakkan uuesti kasutama Avoni tsellukreemi, praegu kasutan Palmer`si sünnitusjärgset pinguldavat losjooni. Suured lemmikud on Greenlandi kehakoorija (vaarikatega) ja kehavõid (papaia-sidruni ja laimi-vanilli).
Kehakreemid- peale imetamist hakkan uuesti kasutama Avoni tsellukreemi, praegu kasutan Palmer`si sünnitusjärgset pinguldavat losjooni. Suured lemmikud on Greenlandi kehakoorija (vaarikatega) ja kehavõid (papaia-sidruni ja laimi-vanilli).
Heleen- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 421
Mina olen ka õnnistatud hea nahaga. Kunagi pole punne olnud.
Näole sobib mul ainult Nivea. Kas see ülirasvane sinine või siis tavaline valge. Hea ja odav!
Silmade ümber määrin siis kui meelde tuleb Decleori miskit asja.
Näo koorimiseks on mul Estee Lauderi sauna efektiga koorija ja maske kasutan tavalisi Nivea omi.
Nägu puhastan hetkel Loreali miskite piimadega, aga muidu Elizabeth Ardeni Green Tea sarjas on ka üks hea toode.
Kehale kasutan Elizabeth Ardeni Green Tea kreemi. Ilma selleta ei suuda elada!
Mul ka on käivitunud hetkel projekt, mille käigus ma tahan ära kasutada kõik tooted mis mul kodus on. Jõuluvana on toonud muist ja impulss oste on ka. Tavaari on lademetes ja enam juurde ei osta kui kõik otsas.
Minule nt Puhas Loodus ei sobi üldse :sad1: Ema kasutab ja olen proovinud aga koostis on liiga lahja ja lõhnad on ebameeldivad.
Näole sobib mul ainult Nivea. Kas see ülirasvane sinine või siis tavaline valge. Hea ja odav!
Silmade ümber määrin siis kui meelde tuleb Decleori miskit asja.
Näo koorimiseks on mul Estee Lauderi sauna efektiga koorija ja maske kasutan tavalisi Nivea omi.
Nägu puhastan hetkel Loreali miskite piimadega, aga muidu Elizabeth Ardeni Green Tea sarjas on ka üks hea toode.
Kehale kasutan Elizabeth Ardeni Green Tea kreemi. Ilma selleta ei suuda elada!
Mul ka on käivitunud hetkel projekt, mille käigus ma tahan ära kasutada kõik tooted mis mul kodus on. Jõuluvana on toonud muist ja impulss oste on ka. Tavaari on lademetes ja enam juurde ei osta kui kõik otsas.
Minule nt Puhas Loodus ei sobi üldse :sad1: Ema kasutab ja olen proovinud aga koostis on liiga lahja ja lõhnad on ebameeldivad.
imeline kirjutas:Mul ka on käivitunud hetkel projekt, mille käigus ma tahan ära kasutada kõik tooted mis mul kodus on. Jõuluvana on toonud muist ja impulss oste on ka. Tavaari on lademetes ja enam juurde ei osta kui kõik otsas.
Sama lugu siin! Mul nii palju lahtiseid potsikuid, et enne kui k8ik kasutatud, uusi ei osta ega ka olemasolevaid uusi lahti ei tee. Nii palju ruumi v8tavad, et varsti ei mahu isegi enam vannituppa àra
Mlle hullult meeldib elisabeth Arden'i Green Tea Honey Drops kehakreem :yes2:
Eamiku Puhta Looduse toodete osas olen Sinuga tàiesti n8us, aga jalakreem on hea ja saialille ookreem on ka hea toimega. Ostsin kurgi nàokreemi ja seda ei saa yldse kasutada, sest l!hn hakkab vàga vastu
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Mul ka õnneks ei tule palju punne, ei näkku ega ka seljapeale. Väga harva kui lööb mõne :hmmm: Aga mul oli vahepeal see jama, et peale raseerimist tulid bikiinipiirkonda punased punnid. Ja käisin lausa nahaarsti juures selle asjaga. Kirjutas mulle ühe vedeliku välja ja vot nüüd enam sellist probleemi ei ole olnud, kuigi enam ammu pole vaja seda rohtu määrida. Vahel kui näkku mõne punni viskab, siis olen seda punnile peale pannud ja natukese ajapärast on punn kuivanud
Mõrumantsik- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 747
Biothermi kuiva naha näokreem.Enne kasutasin Clinique eriti kuiva naha kreemi.See oli ka väga hea.Muidu enamus tooted on Clinique omad-puhastusvahendid.
Silmakreem on ka Decleori oma.Suvel tavaliselt kasutangi Decleori näokreemi ja seerumit.Talvel on Biotherm rammusam.
Kehakreemist kasutan Palmersit,aga viimasel ajal hakkab lõhn vastu ja ootan pikisilmi,kuna see otsa saab,et midagi värskemat muretseda.
Ja alati kuulub komplekti ka Elizabeth Ardeni 8 tunni kreem...Ma ka potsikute sõltlane.Hetkel sahtel paksult asju täis ja järjest hävitan.Sama lugu nagu imelisel ja Pariisitaril....varem pahandas minuga ema,et miks mul nii palju neid potsikuid on ja kas mul rahast kahju ei ole,nüüd teeb seda mees,kui kusagilt shopingult maabun...aga õnneks tema teeb nalja selle üle ja ütleb,et kõik,mis endale teed,ei ole raisatud aeg ega raha!!! :fou:
Silmakreem on ka Decleori oma.Suvel tavaliselt kasutangi Decleori näokreemi ja seerumit.Talvel on Biotherm rammusam.
Kehakreemist kasutan Palmersit,aga viimasel ajal hakkab lõhn vastu ja ootan pikisilmi,kuna see otsa saab,et midagi värskemat muretseda.
Ja alati kuulub komplekti ka Elizabeth Ardeni 8 tunni kreem...Ma ka potsikute sõltlane.Hetkel sahtel paksult asju täis ja järjest hävitan.Sama lugu nagu imelisel ja Pariisitaril....varem pahandas minuga ema,et miks mul nii palju neid potsikuid on ja kas mul rahast kahju ei ole,nüüd teeb seda mees,kui kusagilt shopingult maabun...aga õnneks tema teeb nalja selle üle ja ütleb,et kõik,mis endale teed,ei ole raisatud aeg ega raha!!! :fou:
Külaline- Külaline
Silmakreemidest ka siin juttu - mul Oil of Olaz ja Lancomé
Kõik potsikud hakkavad otsa saama - varsti põhjust poodi lipata
Kõik potsikud hakkavad otsa saama - varsti põhjust poodi lipata
Külaline- Külaline
Ma olen aastaid kasutanud Clinique Dramatically Different sarja 3 steps. Raseduse ajal jätsin ära ja kasutasin "puhtamat" Eucerini ja SebaMedi.
Muidu kasutan L'Occitane kreeme- keha oma, jalgade oma, käte oma, silmade oma, body scrub.. Kallis sari on, aga väga hea :smaili:
Puhas Loodus mulle kahjuks ei sobi, isegi mitte shampoonid.
Mul on ka alati suur korvitäis potsikuid ja tuube. Hetkel kasutan vanasid varusid, ammu pole raha kulutanud nendele :01: Isegi Taanis on keldris mul terve suur korvitäis pudeleid ja topse :hmmm:
Muidu kasutan L'Occitane kreeme- keha oma, jalgade oma, käte oma, silmade oma, body scrub.. Kallis sari on, aga väga hea :smaili:
Puhas Loodus mulle kahjuks ei sobi, isegi mitte shampoonid.
Mul on ka alati suur korvitäis potsikuid ja tuube. Hetkel kasutan vanasid varusid, ammu pole raha kulutanud nendele :01: Isegi Taanis on keldris mul terve suur korvitäis pudeleid ja topse :hmmm:
VäikeTama kirjutas:Ma olen aastaid kasutanud Clinique Dramatically Different sarja 3 steps.
Mul on ka alati suur korvitäis potsikuid ja tuube. Hetkel kasutan vanasid varusid, ammu pole raha kulutanud nendele :01:
Sama siin
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
minu nahale sobivad hästi Nivea tooted, Puhta Looduse sarjast kasutan kurgi näovett. kehakreemidest on vaieldamatu lemmik Greenlandi papaia-sidruni kehavõie. Mingil hetkel meeldisid väga Aldo Vandini kehakreemid, aga praegu tunduvad nende lõhnad mulle liiga vänged. Mees toob reisidelt Diori kreeme, need ka päris head, aga talvel ei niisuta piisavalt.
kristiina- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 932
Registration date : 18/02/2009
Mulle meeldivad neutrogena ja essexi asjad. Apteegikraam siis..ülearu kreeme mul kunagi pole olnud - vahest tunnen küll, et võiks, aga noh..peaasi, et vajalik olemas oleks.
myway- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 785
Näokreemina kasutan Bübcheni saialillekreemi, sest raseduse ajal hakkas nägu kuivama ja apteegist soovitati seda. Kui Liisul olid vahepeal põsed karedad, kasutasin sama kreemi ja tulemus oli :smaili:
Kehakreemina kasutan hetkel Avoni kookose ja papaiaga kehaemulsiooni. Üldiselt ei ole väga kreemitaja tüüp Igapäevaselt kasutan ainult kätekreemi, sest käed kuivavad tihti Hetkel kasutan Elisabeth Ardeni Eight Hour kreemi kätele, paha lõhn on tal, aga teeb käed väga pehmeks ja niisutab tükiks ajaks.
Ameerikast toodi mulle Victoria`s Secret Feel Rich Indulge kookose ihupiim ka. Selle lõhn on :smaili: Naha teeb ka häästi pehmeks
Kehakreemina kasutan hetkel Avoni kookose ja papaiaga kehaemulsiooni. Üldiselt ei ole väga kreemitaja tüüp Igapäevaselt kasutan ainult kätekreemi, sest käed kuivavad tihti Hetkel kasutan Elisabeth Ardeni Eight Hour kreemi kätele, paha lõhn on tal, aga teeb käed väga pehmeks ja niisutab tükiks ajaks.
Ameerikast toodi mulle Victoria`s Secret Feel Rich Indulge kookose ihupiim ka. Selle lõhn on :smaili: Naha teeb ka häästi pehmeks
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
mina kasutan AVONi kreeme, mis niisutavad. ei viitsi otsima ka minna et nime j2rgi kaeda ja v2ga hea on, kurta küll ei saa
Külaline- Külaline
Mina kasutan põhimõtteliselt kogu kehal ainult kõige tavalisemat Nivea universaakreemi igale nahatüübile. Olen proovinud erinevaid kosmeetikafirmade, apteekide jne kreeme ja ükski teine (kui välja arvata mõned spetsiaalkreemid atoopilisele nahale, mida olen pidanud kasutama, kui on mõni haiguskolle nahal olnud) toode pole juba aastaid minu nahale mingit kasu toonud, vaid hoopis kärna või sügelema ajanud. Ka dushigeele üldiselt ei kasuta, aga kui, siis kas Eucerin või mõningatel puhkudel, kui kuskile minek ja tahan kehale aroomi, mõnda Avoni (üldiselt nende tooted mulle meeldivad, aga nagu teiste asjadegagi - pideval kasutamisel tekitavad nahale koledaid laike) toodet, mis emalt saanud olen.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Mina olen ka üldiselt kehvkreemitaja. Aga kuna olen Oriflame konsultant, siis on mulgi neil topsikuid ja nätsikuid terve sahtlitäis ja riiulitele jagub ka veel. Näokreemina on siiski hetkel kasutusel Garnier'i Fresh niisutav kreem. See on suvel hästi hea jahutava toimega. Ja kui SPAs käisime kalliga, siis unustasin oma kehakreemi koju ja kuna kloor mul kohe ajab naha kestendama, siis ostsin sealt kuskilt Garnier'i Body Repair kehapiima, seda kasutan üldiselt peale dushi. Ülejäänud näomaskid jm asjad kasutan siis kui selleks vastav tuju tekib, või siis teeme ema ja õega naistekaid, kuskohast ei puudu kindlasti näomaskid ja jalavannid :smaili:
Mannu:)- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 581
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Ilunurk
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2