O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sinu vanemad

+30
magnificat
minake
soe suur süda
annukas18
anukas
Triinuke
bostonyx
kertu009
Ketuemme
siq29
anka
Marianne
moniquela
naxy
maszke
Lehise
Mannu:)
Mirhel
LiisuK
Monique
Soulshaker
muffyns28
Ivika25
mannu03
Tipu
armsake
tirtzzz
Cat
pariisitar
Malle
34 posters

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Go down

Sinu vanemad - Page 2 Empty Re: Sinu vanemad

Postitamine  Ketuemme Kolm 24 Veeb 2010, 23:20

Ema kustsun emaks ja suhtleme väga tihedalt, telefonitsi vähemalt mitu korda päevas. Suhted väga lähedased ja super vanaema minu lapsele (kuigi lapse mõlema vanaema kohta saab vaid ülivõrdes rääkida) Sinu vanemad - Page 2 547149 .
Isa kahjuks surnud juba 10 aastat ja tema oli mul parim... juba enne minu sündi soovis ta endale nii väga tütart ja olingi tema täielik "silmatera". Kahjuks oma nii soovitud lapselast ta ei näinud, kuid seda enam olen ma õnnelik, et minu tütar valis enda sünnipäevaks minu isa sünnipäeva... mõlemad 8 oktoober Sinu vanemad - Page 2 61639
Ketuemme
Ketuemme

Postituste arv : 33
Registration date : 22/02/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  kertu009 Nelj 25 Veeb 2010, 11:48

Minu suhted vanematega on head. Ema kutsun ema või emme ja isa või issi. Nad on alati nii toetavad ja ma tean,kui ma midagi vajan võin ma alati nende poole pöörduda. Super vanavanemad! Sinu vanemad - Page 2 547149
Nad on abielus olnud 26 aastat.
kertu009
kertu009
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 460
Registration date : 10/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  bostonyx Nelj 25 Veeb 2010, 22:00

Kutsun emaks-isaks. Suhted on igati ok! Isa on mind kogu elu väga hoidnud ja näen kõrvalt, kuidas ta nüüd ka minu tütart hoiab.
bostonyx
bostonyx
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 309
Registration date : 06/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Triinuke Esm 26 Apr 2010, 08:47

Kutsun kuidas kunagi vahel emaks siis emmeks ja isa siis vastavalt isaks või issiks .Üldiselt olen ma suht issi laps.Muidugi laps kutsub memmeks ja taaduks .Kuna vahemaa meil ca 170 km aga me helistame palju ja kirjutame maile Sinu vanemad - Page 2 662237 .
Triinuke
Triinuke

Postituste arv : 108
Registration date : 12/03/2010

http://www.tamberi.planet.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  anukas Teis 01 Juun 2010, 23:17

Ma saan oma vanematega väga hästi läbi. Olin neid kutsunud ikka emmeks ja issiks, kuid nüüd põhiliselt ikka vanaemaks ja vanaisaks. Sinu vanemad - Page 2 824600 Suhted on meil ka väga tihedad, sest elame ühe katuse all.
Ema- isa on abielus olnud 38 aastat. Austan oma vanemaid väga, eriti isa- tema on mulle väga suureks eeskujuks olnud Sinu vanemad - Page 2 633777.
anukas
anukas

Postituste arv : 108
Registration date : 10/01/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  annukas18 Kolm 02 Juun 2010, 11:12

minu on oma vanematega väga vedanud nad on alati minu jaoks olemas kui vaja ja aitavad alati.nii et suhted on meil väga head,
ema kutsun emaks või empsiks ja isa kutsun isaks või issiks kuidas kunagi.tavaliselt kui mees soomes tööl siis mina olen vanemate juures maal kuna linnas yksi igav olla ja maal on ikka rohkem tegevust.
annukas18
annukas18
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Mailapsed 2009 abimode
Postituste arv : 1418
Registration date : 21/07/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  soe suur süda Kolm 02 Juun 2010, 11:39

isas ei tea ma suurt midagi, olin 11aastane kui isa tapeti, aga enne oli juba ema uue leidnud, kasuisa oli väga vägivaldne ei sallinud võõraid lapsi.
emast tean palju aga ei suhtle, sest ei suuda, kui temal polnud mind vaja miks peaks minul teda olema.
kuigi oli aeg kus soovisin, küsida temalt miks ta mind lastekodu andis aga nnüüd ei soovi ka seda.
soe suur süda
soe suur süda

Postituste arv : 279
Registration date : 02/03/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  minake Esm 07 Juun 2010, 13:41

Minu vanemad lahutatud, emaga suhted väga soojad, räägime rohkem kui ajal mil nad isaga koos olid, isas olen aga väga pettunud kuigi suhtlen.
minake
minake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  magnificat Teis 15 Juun 2010, 00:00

Minul on oma vanematega väga head suhted. Ema kutsun empsiks või emaks kuid tuleb ka ette kui ütlen emme. Isale ütlen ma,kas isa või siis iss.
Emaga suhtlen ma pea iga päev telefoni teel või meilitsi ja kord kuus käin külas ka. Tihedamini kahjuks ei saa , sest mina elan saaremaal ja tema/nemad siis viljandis.
magnificat
magnificat

Postituste arv : 175
Registration date : 12/06/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  sussidegahobune Teis 15 Juun 2010, 10:55

Mina kasvasin emaga. Isa olen näinud ja tean kus ta on, tahangi ta lähi ajal yles otsida. Siiani olen kuulnud vaid ema versiooni asjadest ja ei syydista kedagi, tahaks lihtsalt oma isa näha ja temaga ehk ka mingid suhted luua. Lapsedki tahaks oma vanaisa tunda.
Ema kasvatas mind ja minu õde üksinda vanavanemad aitasid küll aga..minu jaoks minu peres oli kõige tähtsam inimene minu vanaisa kes minda armastas ja keda mina armastasin üle kõige. Kahjuks lahkus ta eelmisel aastal veidi enne mu tütre sünda, ta küll lubas et tema enne ei lahku kui mul tütar sünnib, samas kohati pidas ta oma sõna aga millise hinnaga, piinles mitu aastat vähi käes....
Ema ja vanaemaga samuti õega oleme terve elu kakelnud. samas hoiame kokku. oleme väga temperamentne perekond, lähme riidu, jahtume maha ja koik on ok. Emaga hakkasin paremini läbi saama kui ma kaugele ära kolisin teise riiki. eks mu lapsepõlv möödus rihmaga, pole suur head miskit meenutada ja mu ema teab et ma talle seda andeks ei anna. Samas on ta mu ema ja sinna ei saa miskit parata.
sussidegahobune
sussidegahobune
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 441
Registration date : 22/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mustlasplika Nelj 02 Sept 2010, 16:36

Mul vanemad lahutatud, õnneks. Mul ikka emme või emps ja issi. Sinu vanemad - Page 2 142980 Kasuvanemaid kutsun nimega. Saame hästi läbi, isa mul siin samas ja saame rohkem kokku. Emaga räägin päris sageli telefonitsi või neti kaudu. Sinu vanemad - Page 2 866508
Mustlasplika
abimoderaator

Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Nelj 02 Sept 2010, 18:02

Minul isa kahjuks enam ei ole puhkab rahus Sinu vanemad - Page 2 321824
Aga emaga suhtlen päris tihti ja vahest on ikka hea tunne et on olemas ema.
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Sinu vanemad - Page 2 Tiitli23
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  TupsuNunnu Püh 12 Sept 2010, 11:41

armsake kirjutas:Mina kutsun vanemaid endiselt emmeks ja issiks ja oleme väga lähedased Sinu vanemad - Page 2 547149

Täpselt samad sõnad! Sinu vanemad - Page 2 866508
TupsuNunnu

Postituste arv : 44
Registration date : 10/09/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Tagasi üles

- Similar topics