O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mis on sinu ilunipid?

5 posters

Go down

Mis on sinu ilunipid? Empty Mis on sinu ilunipid?

Postitamine  imeline Esm 02 Märts 2009, 10:37

Mina ei lähe kunagi meik näos magama. Ükskõik mis kell, kus või mis olekus ma magama lähen, alati puhastan näo, käin dushi all ja pesen hambad. Peale hammastepesu harjan üle ka huuled. See teeb need eriti ilusaks mu arvates. Mis on sinu ilunipid? 527939
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Mis on sinu ilunipid? Tiitli23
Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Mis on sinu ilunipid? Empty Re: Mis on sinu ilunipid?

Postitamine  Bibi Teis 03 Märts 2009, 08:50

Minul ka vastunäidustatud meigiga magama minek.Alati enne magamaminekut kiire dušš,meik maha ja hambad puhtaks.
Rohkem vist midagi sellist erilist ei olegi Mis on sinu ilunipid? 329369
Bibi
Bibi
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Mis on sinu ilunipid? Tiitli23
Postituste arv : 900
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Kaja Teis 03 Märts 2009, 09:49

minu ilunipp on pikk pikk uni. Kuna ma pole ammu pikalt ja korralikult magada saanud, olen nii kole praegu. :laugh:

Ma nõustun ka eelkõnelejatega. Hommikuti alati veel puhastuspiimaga nägu üle käia . Ja puhtalt hammaste pesu ja dušš annavad kohe parema tunde. :smaili:
Kaja
Kaja
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1292

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mõrumantsik Nelj 05 Märts 2009, 22:49

Minu ilunipp :hmmm: Noh kui ma näiteks õhtul välja lähen ja tahan ilus olla (enamasti ma siiski tahan :hahaha: ), siis ma proovin ennast korralikult välja puhata. Ja proovin veel ka päeval ühe uinaku ette võtta. Igapäevaselt ehk on ilunipiks see, et koolutan ripsmed ja teen kergelt kulmud pliiatsiga väheke korrapärasemaks. Ripsmetušši ei viitsi nüüd kodusena küll iga päev kasutada ja kulmud-silmad nagunii keemiliselt värvitud. Nii et vaja väheke ainult värskendada. Iga õhtune näo puhastamine on ka minu väike nipp ja rituaal magama minekuks...samamoodi hommikul peale ärkamist. Kui nägu hommikuti ei puhasta, siis mul hakkavad miskipärast silmad sügelema. Aga jah viimati läksin ma meigiga magama peale oma 20nenda sünnipäeva tähistamist... :10: noh saate juba isegi aru miks. Ja peale seda ei ole mul enam sellist sünnipäeva olnud, ega ole ka enam meigiga magama läinud Mis on sinu ilunipid? 662237
Mõrumantsik
Mõrumantsik
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 747

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Nelj 05 Märts 2009, 23:40

huulte harjamine pidi nendes nö vere käima panema ja annab loomuliku kauni värvi :smaili:
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics