Imelikud valud raseduse ajal .
4 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Imelikud valud raseduse ajal .
Olen nimelt seitsmeteist aastane tütarlaps . Kui rasedusekalkulaatori järgi arvutada , siis ma jäin rasedaks nimelt 11 . september . Päevad jäid hiljaks ja hommikused uimasused olid / on siiani . Tegin rasedusetesti ja see oli positiivne ( acon ) . Eile 13. oktoober käisin arsti juures ja sealt saadeti mind ultrahelisse . Kuhu ma just nimelt homme suundun . Aga sellega on mul üks mure , tavaliselt algavad mul päevad kõhuvaludega ja seekord mul päevi pole , aga valu on tappev ja toob lausa pisara silma , ööseti magada ei saa ja kuidagi olla ei oska enam . Mis ma peaksin tegema ja kuidas olema ?
Peale selle on mul veel selline mure , et ma elan koos oma praeguse poisiga , kellel oli algul tungiv soov last saada , aga kuna me läksime vahepeal riidu , siis ta ütles mulle , et tema ei usu , et me kaua koos oleme , ja peale selle lausus mulle , et kui ma peaksin rasedaks jääma , siis ta jätab mu maha .
Niiet mure , missugune !
Peale selle on mul veel selline mure , et ma elan koos oma praeguse poisiga , kellel oli algul tungiv soov last saada , aga kuna me läksime vahepeal riidu , siis ta ütles mulle , et tema ei usu , et me kaua koos oleme , ja peale selle lausus mulle , et kui ma peaksin rasedaks jääma , siis ta jätab mu maha .
Niiet mure , missugune !
Külaline- Külaline
Re: Imelikud valud raseduse ajal .
***** <-- minu arvamus teismelistest emadest ja sellisest "planeerimisest".
Aga teemasse: kõhuvalud raseduse alguses on täiesti normaalsed. Emakas kasvab.
Kui aga tõesti ülisuured valud on, nagu Sa kirjeldad siis mine kohe erakorralisse.
Aga teemasse: kõhuvalud raseduse alguses on täiesti normaalsed. Emakas kasvab.
Kui aga tõesti ülisuured valud on, nagu Sa kirjeldad siis mine kohe erakorralisse.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Esimese mure kohta ütlen nii palju, et valud raseduse alguses on thtipeale tavalised (ka minul on neid olnud nii, et isegi hirm tuleb peale ning esimesega käisin nende pärast mitmeid kordi erakorralises), kuid kui need sul olla ei lase, on kindluse mõttes ehk targem Erakorralise Meditsiini Osakonda pöörduda.
Teise mure kohta saab igaüks vaid oma arvamuse öelda, kuid konkreetses olukorras olete ikkagi teie ja otsused peate ka teie tegema (või pigem Sina tegema). Kas see, et sind raseduse pärast maha jäetakse oli vihahoos öeldud, koos muu jutuga? Sel juhul on ehk lootust, et tema tolle hetke mõtted pole need, mida ta ka praegu, reaalset uudist kuuldes, mõtleks. Igal juhul katsu selgust saada, kas oled rase, kas rasedusega on kõik korras ning seejärel katsu juba koos mehega võimalikult rahulikult kaalutledes kõik olukorda puudutav läbi rääkida ning mõelda ka muudele võimalustele, mis sul on, kui otsustad sünnitada. Kui mees on kärme oma väljaütlemistega ja võib tuulelipuna uues suunas mõtlema hakata, võiksid tagavaravariandid enda jaoks igatahes varakult selgeks teha. Edu!
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Oehhh...miks saavad lapsed lapsi???? [You must be registered and logged in to see this image.]
17. aastased peaksid koolis käima ja õppima, mitte seksima ja lapsi saama!!!
Ma väga vabandan, kui nüüd kedagi tõsiselt solvasin või haiget tegin.
Lapse saamine on ääretult suur ja vastutustundlik tegevus!! Poel vaja tuua ilmale last, keda ei suuda ise (näiteks ka üksikemana) üles kasvatada? Pole materiaalselt kindlustatust ega midagi!
Okei, armastus on suur, tahetakse elada suguelu, aga kas siis kodus ei ole selgeks tehtud, et on olemas ka antibeebipillid, kondoomid???
Mul on ausalt kahju!!!
Küsimus sinu vastusele: valu alakõhus raseduse alguses on normaale seni, kuni verd ei jookse!
17. aastased peaksid koolis käima ja õppima, mitte seksima ja lapsi saama!!!
Ma väga vabandan, kui nüüd kedagi tõsiselt solvasin või haiget tegin.
Lapse saamine on ääretult suur ja vastutustundlik tegevus!! Poel vaja tuua ilmale last, keda ei suuda ise (näiteks ka üksikemana) üles kasvatada? Pole materiaalselt kindlustatust ega midagi!
Okei, armastus on suur, tahetakse elada suguelu, aga kas siis kodus ei ole selgeks tehtud, et on olemas ka antibeebipillid, kondoomid???
Mul on ausalt kahju!!!
Küsimus sinu vastusele: valu alakõhus raseduse alguses on normaale seni, kuni verd ei jookse!
myway- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 785
Registration date : 16/02/2009
Valud raseduse alguses ja käigus võivad esineda tõesti ka ilma "mureta". Kui aga pisarateni valus valu on, läheksin mina ka erakorralisse. Kui elad maal või ei saa muul põhjusel arstile, helista naistearstile ja kirjelda täpselt mis ja kuidas. Ehk oskab tema nõu anda.
Minul oli ka 1)pesastumine valulik 2)emaka kasvamine valulik - paha ei tähendanud see midagi. Sellegipoolest- enda hingerahu maksab ka midagi- kontrollis käidud, palju parem olla. Ise olin kolmas kord rase ja ikkagi jooksin üle ühe päeva erakorralisse kontrolli. Mõnikord pahandati, mõnikord mõisteti aga iga kord sai süda rahulikumaks endal.
Minul oli ka 1)pesastumine valulik 2)emaka kasvamine valulik - paha ei tähendanud see midagi. Sellegipoolest- enda hingerahu maksab ka midagi- kontrollis käidud, palju parem olla. Ise olin kolmas kord rase ja ikkagi jooksin üle ühe päeva erakorralisse kontrolli. Mõnikord pahandati, mõnikord mõisteti aga iga kord sai süda rahulikumaks endal.
Tänud vastuste eest
Täna lähen ultrahelisse eks seal paistab.Loodan,et kõik korras.
Täna lähen ultrahelisse eks seal paistab.Loodan,et kõik korras.
Külaline- Külaline
Similar topics
» Seks raseduse ajal
» Naljakad juhtumid raseduse ajal ...
» Kas vaja(si)te raseduse ajal lisarauda?
» Juuste värvimisest raseduse ajal
» Kui palju raseduse ajal juurde võtsid?
» Naljakad juhtumid raseduse ajal ...
» Kas vaja(si)te raseduse ajal lisarauda?
» Juuste värvimisest raseduse ajal
» Kui palju raseduse ajal juurde võtsid?
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1