Juuste värvimisest raseduse ajal
+7
elefant
Monique
muffyns28
imeline
Soulshaker
pariisitar
armsake
11 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Juuste värvimisest raseduse ajal
Mul selline mure/küsimus, et kas olete raseduse ajal juukseid värvinud? Kas kasutasite poest ostetud juuksevärvi (mis firma oma, kas pool-või püsivärvi) või käisite juuksuri juures?
Tahaks väga juukseid värvida lähiajal ja ei tea mida teha. Plaanis minna ateljeesse perepilte tegema, tahaks pisut parem välja näha... Eelmise raseduse ajal ei värvinud kordagi juukseid. Muidu olen värvinud kas Palette või Garnieriga ja enamasti on värvinud mu täditütar. Varem ei käinud tavaliselt juuksuri juures värvimas, sest mul juuksed olid tagumikuni, värvimiseks kulus kaua aega ja palju värvi, aga nüüd lühemad juuksed ja läheks ka salongi. Mida soovitate?
Aitäh juba ette ära
Tahaks väga juukseid värvida lähiajal ja ei tea mida teha. Plaanis minna ateljeesse perepilte tegema, tahaks pisut parem välja näha... Eelmise raseduse ajal ei värvinud kordagi juukseid. Muidu olen värvinud kas Palette või Garnieriga ja enamasti on värvinud mu täditütar. Varem ei käinud tavaliselt juuksuri juures värvimas, sest mul juuksed olid tagumikuni, värvimiseks kulus kaua aega ja palju värvi, aga nüüd lühemad juuksed ja läheks ka salongi. Mida soovitate?
Aitäh juba ette ära
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Re: Juuste värvimisest raseduse ajal
V2rvisin raseduse ajal vist 2-3 korda juuksuri juures, eelnevalt uurides juuksurilt, kas tema v2rvid on rasedatele sobilikud. Ainuke h2da oli selles, et tagumik j2i pikast istumisest kangeks
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Mina olen küll värvinud.
Kuna juuksed pikad siis kodus ei viitsi mässata, käin salongis.
Ja ma ei värvi püsi värviga ka siis kui rase pole. Tahan, et värv kuluks ühtlaselt maha.
Kuna juuksed pikad siis kodus ei viitsi mässata, käin salongis.
Ja ma ei värvi püsi värviga ka siis kui rase pole. Tahan, et värv kuluks ühtlaselt maha.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
See on absoluutselt vale müüt, et raseduse ajal ei tohi juukseid värvida. Loomulikult võib. Hiljuti oli just kas Pere ja Kodus või AnneStiilis või miskis säärases ajakirjas nendest valedest rasedusmüütidest juttu ja see oli ka seal hulgas.
Mina ka Imelisega ühte meelt! Et ei tee see miskit kurja.Mina olen värvinud juukseid alates 1998a. Värvisin juukseid ka raseduse ajal.Seni mu lapsed terved kui purikad
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009
Mina värvisin ka korra raseduse ajal juukseid, ostsin värvi poest, kuid ei mäleta, mis firma oma oli. Värvisin ka üsna pea pärast sünnitust juukseid, mingisuguse ammoniaagivaba värviga. Pärast sõbranna ütles, et olen hull, kas ma tahana, et mul piim ära kaob. Tema ütles, et tema oli ka juukseid värvinud imetamise ajal, ning tema laps ei võtnud pärast enam rinda. Meile see küll mingit mõju ei avaldanud.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Aitäh teile
Imetamise ajal värvisin ma küll, isegi mitu korda
Imetamise ajal värvisin ma küll, isegi mitu korda
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Mina olen samuti seda meelt, et ei ole see juustevärvimine rohkem kahjulik kui meigi kasutamine või linnatänavail jalutamine ja pidevalt autode heitgaaside sissehingamine. Pealegi- kui see nii ohtlik oleks siis peaks kõik rasedad loomulikku värvi juustega olema... Palju avaliku elu tegelastest on raseduse ajal väljakasvanud juurtega või naturaalses kahvatupruunis toonis juustega? Kui see nii oleks siis ma pole kindel, kas see raseduse aeg ikka oleks nii ilus kui väidetakse... Harjunud olema aastaid blond ja siis väike aastane paus kartulipruunina...
Mõningatel odavamatel poevärvidel on küll kange iseloomulik hais juures jah, neid ma küll ei soovitaks sisse eriti ahmida (Schwarzkopfi Palette nt)... sattusin hoogu...
Mõningatel odavamatel poevärvidel on küll kange iseloomulik hais juures jah, neid ma küll ei soovitaks sisse eriti ahmida (Schwarzkopfi Palette nt)... sattusin hoogu...
Mina värvisin juukseid mõlema raseduse ajal,värvimas käisin juuksuri juures.
kats- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2780
Registration date : 18/02/2009
Mina käisin raseduse aeg üks 3 korda juuksuri juures pead värvimas. Viimane kord oli veel 37-38 nädalal. Ma uurisin päris põhjalikult seda teemat ja selgus, et see on puhas müüt, et raseduse ajal ei tohi juukseid värvida. See idee pärineb nõuka ajast, mil tõesti olid juuksevärvid kahjulikud. Tänapäeval on asi palju palju edasi arenenud ja nüüd kõik teistmoodi. Lihtsalt, kui juuksurisse lähed, siis pead mainima, et rase oled ja ta paneb sulle kergvärvi peale. Tumedaid juukseid võib ka püsivärviga teha aga blondeerida pole siiski päris mõtekas.
Poe värvidega on see lugu, et neid ei soovita ma mitte kellelegil kasutada, kuna need sisaldavad liiga palju amoniaaki, mis ei ole head ei sinu juustele ega ka kehale..st ka lapsele.
Poe värvidega on see lugu, et neid ei soovita ma mitte kellelegil kasutada, kuna need sisaldavad liiga palju amoniaaki, mis ei ole head ei sinu juustele ega ka kehale..st ka lapsele.
enny- Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009
Sain ka julgust juurde nüüd...kindlasti ei kavatse see kord rasedusega välja näha nagu mõni mees-naine( lõpetan enda värvimise ja selga topin suuri lohvakaid riideid). Käin siis rahuga juuksuris edasi Oh mida küll aeg õpetama peab
BellaLily- Postituste arv : 8
Registration date : 13/08/2011
Ehhh....mina ei käinud raseduse ajal juuksuris....ei kannatanud seda keemia lõhna lihtsalt
Lote35- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011
Similar topics
» Seks raseduse ajal
» Kas vaja(si)te raseduse ajal lisarauda?
» Imelikud valud raseduse ajal .
» Naljakad juhtumid raseduse ajal ...
» Kui palju raseduse ajal juurde võtsid?
» Kas vaja(si)te raseduse ajal lisarauda?
» Imelikud valud raseduse ajal .
» Naljakad juhtumid raseduse ajal ...
» Kui palju raseduse ajal juurde võtsid?
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1