Mary ehtekatsetused
+22
Marianne
siq29
naxy
kiisumari
Tipu
pincel
accra
babyapple
Mannu:)
Pärlike
elefant
VäikeTama
Siki
mitike
Soulshaker
armsake
kats
Iirlane
Lehise
lumemari
Cat
mary
26 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Meie tegemised
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 8
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Mary ehtekatsetused
Need rohelised liblikatega kõrvarõngad on mu hetke lemmikud. Kahju, et mul pole neid millegi juurde kanda , muidu teeks kaupa
Siki- Postituste arv : 259
Registration date : 18/06/2009
Siki kirjutas:Need rohelised liblikatega kõrvarõngad on mu hetke lemmikud. Kahju, et mul pole neid millegi juurde kanda , muidu teeks kaupa
Noo põhitoon seal ju ikkagi hõbe ja see sobib ju erineva outfitiga.
Tahtsin teha oma ülemusele kaelakee käevõru juurde, aga ühendused läksid koguaeg untsu, nii et pidin keed lühemaks lõikama ja välja tuli käevõru jälle.
Oeh,see on nii armas !
Peaks ka kunagi endale sellise komplekti tegema... :girlsh:
Peaks ka kunagi endale sellise komplekti tegema... :girlsh:
mary kirjutas:Siki kirjutas:Need rohelised liblikatega kõrvarõngad on mu hetke lemmikud. Kahju, et mul pole neid millegi juurde kanda , muidu teeks kaupa
Noo põhitoon seal ju ikkagi hõbe ja see sobib ju erineva outfitiga.
Kas sa saad nende kõrvarõngaste juurde ka kaelaketi teha? Saada hinnapakkumine palun privasse.
Siki- Postituste arv : 259
Registration date : 18/06/2009
Oleneb, millist sa tahad. Võid ka privasse saata, siis räägime edasi.
Ma siin üldse mõtlesin, et peaks "poe" mõneks ajaks kinni panema, niikauaks kui oma oskuseid lihvin. Hetkel tudeerin wire wrapping tehnikaid, tudub igatahes keeruline.
Ma siin üldse mõtlesin, et peaks "poe" mõneks ajaks kinni panema, niikauaks kui oma oskuseid lihvin. Hetkel tudeerin wire wrapping tehnikaid, tudub igatahes keeruline.
Võru on eelpainutatud traadist, otsa tegin mõlemile poole aasad, kuhu panin kabariinhaagi ja teise otsa ühendusrõnga. Ilu pärast lisasin kullatud kalotte, mille järel panin pärlipidurid, et pärlid ja kalotid nii väga ringi ei liiguks traadil.
Aa, ma ei saanud pildilt aru, et mis kullast mummud need seal on, nüüd on selge.
Mis jämedusega traati sa kasutad? Ma pole veel eelpainutatud traati ostnud, aga plaanin järgmises pakis tellida.
Mis jämedusega traati sa kasutad? Ma pole veel eelpainutatud traati ostnud, aga plaanin järgmises pakis tellida.
Külaline- Külaline
Ma tegelikult ostsin eelpainutatud traati Vunderist, kullatud traat on 0,8 mm, hõbetatud on 0,6 mm ja lisaks on veel pronksikarva 1 mm paksune. Tahtsin kaelakee oma ka, aga Vunderis polnud, selle tellisin Helmehaldjast, mille lähiajal nüüd kätte peaks saama.
Kle, kui tihti sa Helmehaldjast vm tellid asju. Ma üritan end koguaeg talitseda, sest suht suur summa on juba selle hobi peale kulunud, aga no ei õnnestu eriti end kaua eemal hoida helmestest. :fou:
Kle, kui tihti sa Helmehaldjast vm tellid asju. Ma üritan end koguaeg talitseda, sest suht suur summa on juba selle hobi peale kulunud, aga no ei õnnestu eriti end kaua eemal hoida helmestest. :fou:
Tead, ma kirjutan sulle privas, kui tihti ma tellin, sest avalikult ei julge. Teeme oma Anonüümsete Helmesõltlaste rühma
Külaline- Külaline
Tegin eile omale lihtsa käevõru, harjutan traadikeerutamist. Aga pean veel kõvasti harjutama.
Käsitsi ikka. Õppisin selle järgi http://www.wigjig.com/jewelry-making/bead-dangle/ . Seal üldse palju häid õpetusi. Aga no seda aasa järgi traadi keerutamist pean veel harjutama kõvasti. Spiraalide keerutamine tuleb natsa paremini välja. Tahaks nüüd seda traadi painutamise alusplaati ka osta, seda kuidagi käsitsi teha ei saa.
Andromache kirjutas:Tead, ma kirjutan sulle privas, kui tihti ma tellin, sest avalikult ei julge. Teeme oma Anonüümsete Helmesõltlaste rühma
Ma käin ka seal helmehaldjas piilumas neid pärleid koguaeg ja näpud nii sügelevad aga ma ei julge kuradile sõrme anda
Mannu:)- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 581
Registration date : 16/02/2009
Mannu - ma ei tea jah mis imevägi see nendes helmestes on, mis kohe ülepeakaela nii endasse haarab. Ma pole ainus "helmehull" oma tutvusringkonnas, nii et näen ka teiste pealt, et see ON sõltuvusttekitav.
Külaline- Külaline
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
Tegin eile uued kõrvakad, keskel ripuvad swarovski kristallidest südamekesed.
Pole enam mahti niipalju teha ja katsetada. Ja üldse ma vaatan, et kõik asjad tulevad mul ühesugused.
Täna-homme peaksin uue helmepaki saama, siis hakkan jälle meisterdama.
Aga kiiruga tegin omale komplekti jälle, kõik paremad ehted mul ju kõik kas ära kingitud või müüdud, endal polegi miskit kanda.
Täna-homme peaksin uue helmepaki saama, siis hakkan jälle meisterdama.
Aga kiiruga tegin omale komplekti jälle, kõik paremad ehted mul ju kõik kas ära kingitud või müüdud, endal polegi miskit kanda.
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Meie tegemised
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 8