Mary ehtekatsetused
+22
Marianne
siq29
naxy
kiisumari
Tipu
pincel
accra
babyapple
Mannu:)
Pärlike
elefant
VäikeTama
Siki
mitike
Soulshaker
armsake
kats
Iirlane
Lehise
lumemari
Cat
mary
26 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Meie tegemised
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 8
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Mary ehtekatsetused
Sai siis ka uue hobiga algust tehtud. Esimesed katsetused said ka valmis, natuke kohmakad tulid, aga no alguse asi.
Materjale tellin Helmehaldjast.
Materjale tellin Helmehaldjast.
Re: Mary ehtekatsetused
Oh, kui ilusad!!! Kashju, et ma palka alles oktoobris saan, muidu esitaks vist tellimuse
lumemari- Postituste arv : 219
Registration date : 05/06/2009
Nii kaunid!!!!!
Lehise- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1157
Registration date : 16/02/2009
Nii ägedad värvid!!! Mis suurust helmeid sa kasutasid ja kas tellisid eraldi või komplektikaupa? Mul on need lahedad värvid vist Helmekas kahe silma vahele jäänud, aga täna saan Sayila paki kätte, seal peaks midagi sarnast olema. Kas sul oli esimest tellimust tehes abilisi, või tellisid ise? Ma tellisin omast tarkusest ja ehtenõelad olid küll täitsa puusse - tellisin liiga lühikesi. Pidingi kohe järgmisel päeval uue tellimuse tegema, et üldse midagi teha saaks.
Külaline- Külaline
Andromache kirjutas:Nii ägedad värvid!!! Mis suurust helmeid sa kasutasid ja kas tellisid eraldi või komplektikaupa? Mul on need lahedad värvid vist Helmekas kahe silma vahele jäänud, aga täna saan Sayila paki kätte, seal peaks midagi sarnast olema. Kas sul oli esimest tellimust tehes abilisi, või tellisid ise? Ma tellisin omast tarkusest ja ehtenõelad olid küll täitsa puusse - tellisin liiga lühikesi. Pidingi kohe järgmisel päeval uue tellimuse tegema, et üldse midagi teha saaks.
Ma tellisin klaaspärlisegusid, kus oli vist 6-12 mm suurused helmed. Jube ilusaid toone oli jah seal segude komplektides, ei suutnud kohe valida. Abilisi tellimisel ei olnud, vaatasin Helmehaldja lehelt neid ehtenäidiseid ja õpetusi, seal oli ka kirjas, et mis mingi ehte tegemiseks vaja läheb jne. Ainult jah, seda ma e taibanud ka algul, et ehtenõelad ju ka erinevate pikkustega, kuid sattusid siiski täitsa õiged. Mõtlesin isegi, et ehk läheks käiks mõnes töötoas ka, mida Helmehaldjas ise korraldab. Eks näis. Esmaspäeval saan nüüd juba uue paki ka kätte ja proovin käeketi ka teha ja kui õnnestub, siis mingi kaelakee ka (kuigi ma unustasin erinevaid traate tellida, kurjam). Ja hulgi uusi kõrvarõngaid peaks siis ka valmima, ma olen ise suur kõrvarõngaste fänn.
Ahjaa, Andromache, kui kiiresti Sayilast pakk kohale tuleb? Ma vaatasin ka natuke seda lehte, aga ei ole veel midagi tellinud sealt. Mulle tundus, et seal ei olnud eriti odavam võrreldes Helmehaldjaga, aga ma eriti palju ei uurinud ka. :hmmm:
Sayilast tuli pakk umbes nädalaga. Ja minu arust tuli odavam küll, ma sain hunniku klaasist ja metallist helmeid 2oo krooniga. Helmehaldjast pole ma kunagi sellist hunnikut korraga tellinud ja arve on alati üle 200 olnud :hmmm: Raske on muidugi võrrelda, sest neid poodided müüdavad helmed on üsna erinevad, kuid kui ma vaatan seda kogust, mis ma täna Sayilast 200.- eest sain, siis niisugust hunnikut Helmekast veel saanud ei ole.
Viimati muutis seda Andromache (Püh 30 Aug 2009, 18:31). Kokku muudetud 1 kord
Külaline- Külaline
Väga ilusad !!!
kats- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2780
Registration date : 18/02/2009
Tänud kiidusõnade eest! :10:
Kuna mul esimesest Helmehaldja tellimusest hakkavad materjalid juba otsa saama, siis nikerdasin neist, mis veel järel, sellised kõrvarõngad.
Kuna mul esimesest Helmehaldja tellimusest hakkavad materjalid juba otsa saama, siis nikerdasin neist, mis veel järel, sellised kõrvarõngad.
Sain eile uue helmepaki ja sellised asjad sain poja hommikuse une ajal valmis.
Oi, see käevõru on nii lahe!!!
Sul ka juba helmehullus, või suudad asja veel kontrolli all hoida?
Mille peale sa käevõru jaoks helmeid lükid?
Mul tuleb järgmises pakis rull traati ja kahte värvi organzapaela, siis läheb suuremaks kaelakeede ja käevõrude meisterdamiseks.
Sul ka juba helmehullus, või suudad asja veel kontrolli all hoida?
Mille peale sa käevõru jaoks helmeid lükid?
Mul tuleb järgmises pakis rull traati ja kahte värvi organzapaela, siis läheb suuremaks kaelakeede ja käevõrude meisterdamiseks.
Külaline- Külaline
Väga ilus käevõru :smaili:
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Aitäh, ma jäin ka ise selle käevõruga päris rahule. :01:
Tellisin värvitut helmetraati (0,35 mm oli vist, kuid oleks võinud isegi natsa jämedam olla). Aga tellisingi liiga vähe, sest ühe käevõru ehk venitab sealt välja ja ongi otsas. Täna ostsin Tiimarist aga traati, oluliselt odavam oli see seal. Eks näis, kas sellega miskit teha ka saab. Kui palju selles rullis on, mis sa tellisid?
Ahjaa, helmehullusest. Kui poja vaid rohkem aega annaks, siis meisterdaks nagu hull vist. Aga tema hetkel "hoiabki kontrolli all" seda.
Tellisin värvitut helmetraati (0,35 mm oli vist, kuid oleks võinud isegi natsa jämedam olla). Aga tellisingi liiga vähe, sest ühe käevõru ehk venitab sealt välja ja ongi otsas. Täna ostsin Tiimarist aga traati, oluliselt odavam oli see seal. Eks näis, kas sellega miskit teha ka saab. Kui palju selles rullis on, mis sa tellisid?
Ahjaa, helmehullusest. Kui poja vaid rohkem aega annaks, siis meisterdaks nagu hull vist. Aga tema hetkel "hoiabki kontrolli all" seda.
Ma tellisin 15-meetrise rulli.
Anna siis teada, kas Tiimari traat kõlbab ehete tegemiseks, ma siis ostaks ka edaspidi sealt, kui kõlbab.
Anna siis teada, kas Tiimari traat kõlbab ehete tegemiseks, ma siis ostaks ka edaspidi sealt, kui kõlbab.
Külaline- Külaline
Need 2 esimest paari ja käevõru on niii nunnud,et !!!!
Kolasin helmehaldja kodulehel ja tekkis endal ka isu juba tellimus sisse anda-aga ma nüüd annan endale aru,et helmeste jaoks mul ei ole aega...kuigi tahaks ka teha...
Tehke teie ja ma vaatan ja imetlen!!!!
Kolasin helmehaldja kodulehel ja tekkis endal ka isu juba tellimus sisse anda-aga ma nüüd annan endale aru,et helmeste jaoks mul ei ole aega...kuigi tahaks ka teha...
Külaline- Külaline
voonake kirjutas:Need 2 esimest paari ja käevõru on niii nunnud,et !!!!
aitäh :10: aga teised siis ei meeldi jah :fou: Tegelikult mõni on paras käkk siin tõesti välja tulnud.
Aga kui midagi meeldib, siis võin samuti lahkesti kellelegi midagi teha. :whist:
Parajad käkid jah.... :fou:
nali...
Meeldivad ikka-ma lihtsalt mõtlen,mis mulle sobiks ja selle järgi andsin hinnangu... :reha:
Aga paluks siis mulle need kaks esimest paari ja käevõru...
nali...
Meeldivad ikka-ma lihtsalt mõtlen,mis mulle sobiks ja selle järgi andsin hinnangu... :reha:
Aga paluks siis mulle need kaks esimest paari ja käevõru...
Külaline- Külaline
Voonake, kas sa tahad neid pärlikobaraid just sama värvi pärlitega või on muid eelistusi? Ja kas tahad kuldsete või hõbedaste aasadega? Ma teeksin need asjad kõik uued, kas viitsid oodata ikka? See tähendab, et pean natsa juurde tellima, sest mul osa asju otsas.
Aga eile valmisid õhtul veel sellised kõrvakad. Viimased peaksid selle sinise käevõru juurde sobima.
Aga eile valmisid õhtul veel sellised kõrvakad. Viimased peaksid selle sinise käevõru juurde sobima.
Viimased on hästi ilusad :smaili:
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Ilusad ehted need kaks viimast on eriti nämmad
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
Need viimased mulle meeldivad, nii ilusad!!!!!!!!! :smaili: