Mary ehtekatsetused
+22
Marianne
siq29
naxy
kiisumari
Tipu
pincel
accra
babyapple
Mannu:)
Pärlike
elefant
VäikeTama
Siki
mitike
Soulshaker
armsake
kats
Iirlane
Lehise
lumemari
Cat
mary
26 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Meie tegemised
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 8
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Mary ehtekatsetused
Tead-telli kaup ära ja ma nii kaua mõtlen... :hmmm: Mul pole kusagile kiiret... RAhu!!!
Aga nende esimeste kõrvakate toonid mulle meeldivad...neid ma tahaks küll täpselt selliseid...
Aga nende esimeste kõrvakate toonid mulle meeldivad...neid ma tahaks küll täpselt selliseid...
Külaline- Külaline
Väga ilusad ehted . Eriti meeldib mulle see käevõru... Jätka samas vaimus ja riputa aga uusi pilte, mida saaks õhtuti imetlema tulla :girlsh:
Siki- Postituste arv : 259
Registration date : 18/06/2009
Tore, kui ehted meeldivad.
Hakkasin täna uut kaupa tellima ja tuli vist natsa hullustus peale, sest kokku tuli summaks 1600 krooni. :76: Kuradi kuluka hobi valisin ikka omale. :chees: Aga no õnneks tuli mõistus koju ja kärpisin tellimust ikka oluliselt väiksemaks.
Voonake, no pressure siis. Tellin asjad ära ja eks annan teada, kui midagi valmis. Ega mulgi kiiret pole. :01:
Hakkasin täna uut kaupa tellima ja tuli vist natsa hullustus peale, sest kokku tuli summaks 1600 krooni. :76: Kuradi kuluka hobi valisin ikka omale. :chees: Aga no õnneks tuli mõistus koju ja kärpisin tellimust ikka oluliselt väiksemaks.
Voonake, no pressure siis. Tellin asjad ära ja eks annan teada, kui midagi valmis. Ega mulgi kiiret pole. :01:
Äge... Mulle on kaashull tekkinud!
Need rohelised kõrvakad meeldivad mulle eriti hästi! Mulle on roheline värv viimasel ajal väga meeldima hakanud. Täna sain tumerohelisest liivakivist helmeid... Aga selliseid heledaid rohelisi tellin ka järgmine kord.
Kusjuures see hullus läheb selles suhtes hullemaks, et mida aeg edasi, seda kallimaid materjale hakkad tahtma. Mul jäi esimene samm (plastikhelmed) vahele, hakkasin kohe klaashelmestest tegema. Praegu tellin poolvääriskive ja kui järgmine kord kuskilt välismaa poest tellimuse teen, siis jahin juba cloisonne helmeid ja swarovski kristalle
Need rohelised kõrvakad meeldivad mulle eriti hästi! Mulle on roheline värv viimasel ajal väga meeldima hakanud. Täna sain tumerohelisest liivakivist helmeid... Aga selliseid heledaid rohelisi tellin ka järgmine kord.
Kusjuures see hullus läheb selles suhtes hullemaks, et mida aeg edasi, seda kallimaid materjale hakkad tahtma. Mul jäi esimene samm (plastikhelmed) vahele, hakkasin kohe klaashelmestest tegema. Praegu tellin poolvääriskive ja kui järgmine kord kuskilt välismaa poest tellimuse teen, siis jahin juba cloisonne helmeid ja swarovski kristalle
Külaline- Külaline
Andromache kirjutas:Äge... Mulle on kaashull tekkinud!
Täpselt nii ongi. Kuigi ma hakkasin suht alguses juba kallimaid kiikama ja hunnik swarovskitki juba tellitud. :fou: Ainult, et pole ideed tulnud veel, mida teha nendest. Tead sa veel mõnda välismaist helmeste poodi, mida soovitada?
Mulle ka meeldivad need viimased veel eriti- nii kenad!!!!
Meil on muide ka käsitöölaat , mine konkurendiks
Peaks selle koha rohkem nähtavaks tegema :hmmm:
Meil on muide ka käsitöölaat , mine konkurendiks
Peaks selle koha rohkem nähtavaks tegema :hmmm:
Nendes poodides on mul juba mõnele asjale silm peale pandud:
http://www.villihelmi.fi/shop/index.php
http://helmiq.fi/verkkokauppa/index.php
http://www.villihelmi.fi/shop/index.php
http://helmiq.fi/verkkokauppa/index.php
Külaline- Külaline
Ja siit saab peale muu ka Swarovsky pärle! Funky-beads
Andromache ehk paned enda lingid ka käsitöö netipoodide alla?
Andromache ehk paned enda lingid ka käsitöö netipoodide alla?
Pärast tänast leidu mina panen vist ameti küll maha http://mdm-beadalot.blogspot.com/ :fou: Kuidas on võimalik niiiiiiiii ilusaid ehteid teha.
ma käisin vahepeal ülepäeviti neid imetlemas Õnneks on sellise tulemuse taga ikka aastatepikkune praktika. Mul hakkas sellest kergem, meistriks õpitakse, ei sünnita :01:
Viimati muutis seda elefant (Laup 05 Sept 2009, 19:39). Kokku muudetud 1 kord
Kohe näha, et kunstiinimene :yes2: Aga tal on oma stiil, teil oma! Tema pole teinud ilusaid sinised körvaröngaid! (aga jahh jube kenasid kaelakeesid on tal )
Oi ,MDM Beadaloti lehte ma ei julge enam isegi piiluma minna,mul on terve ehtepuu tema ehteid tais.
No t6esti teeb v6rratuid asju! :smaili:
Muide ta teeb vaga haid 6petusi ka ja isetegijas on palju parlit88de 6petusi.
Sorry Mary et su teemat reostame.
No t6esti teeb v6rratuid asju! :smaili:
Muide ta teeb vaga haid 6petusi ka ja isetegijas on palju parlit88de 6petusi.
Sorry Mary et su teemat reostame.
Ei-ei risusta, ise ma selle jutuks tegingi ju. :01: Aga jah, ka mul hakkas kergem, kui lugesin, et ta juba 12 aastat on tegelenud sellega. Aga no annet peab ikka ka olema, niisama selgeks sellist asja ka ei õpi.
Mul valmis eile õhtul üks kaelakee. Pilt veitsa udune, aga kuidagi ei õnnestunud paremat pilti täna saada.
Mul valmis eile õhtul üks kaelakee. Pilt veitsa udune, aga kuidagi ei õnnestunud paremat pilti täna saada.
Wow, need viimased kõrvarõngad on superlahedad :smaili: (kahju, et ma ise kõrvarõngaid ei kanna, muidu neid täitsa tahaks )
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Pärlike kirjutas:Wow, need viimased kõrvarõngad on superlahedad :smaili: (kahju, et ma ise kõrvarõngaid ei kanna, muidu neid täitsa tahaks )
Aitäh.
Veel tänane saavutus.
Mina tellisin nüüd seekord Helmetuba.ee-st hoopis helmeid ja tundub, et hakkangi vist rohkem sealt tellima. Seal suurem poolvääriskivide valik ka.
Need olid küll vanast helmeste pakist, aga jäid viimati pooleli, kuna hõbedased nõelad said otsa.
Need olid küll vanast helmeste pakist, aga jäid viimati pooleli, kuna hõbedased nõelad said otsa.
Viimasest kollektsioonist on need roheliste liblikatega minu lemmikud. :smaili:
Mul on tunne, et neid kollase-rohelise träpsulisi ümmargusi helmeid sain ma ka viimasest pakist. Pole veel välja mõelnud, mis neist saab.
Mul on tunne, et neid kollase-rohelise träpsulisi ümmargusi helmeid sain ma ka viimasest pakist. Pole veel välja mõelnud, mis neist saab.
Külaline- Külaline
Sokutasin swarovski kristallid siis ka ühte kõrvarõngasse (suur helmes pole siiski swarovski, kui aga järgmine kord tellin, siis asendan selle).
Ja kõrvakate juurde mätšiv käevõru.
Ja kõrvakate juurde mätšiv käevõru.
Mary, kas Sa need kuldsete lehtedega müüksid mulle?
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Soulshaker kirjutas:Mary, kas Sa need kuldsete lehtedega müüksid mulle?
Jaa :yes2:
Palun hinnapakkumist privasse:)
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Meie tegemised
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 8