Unistuste reis
+9
keivi
Pärlike
pariisitar
Iirlane
Cat
kats
armsake
imeline
Soulshaker
13 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Unistuste reis
Kui rahas poleks küsimus siis kuhu reisiksid Sina ja miks just sinna?
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Re: Unistuste reis
Kui rahas poleks küsimus ja lapsed saaks ka siia jätta siis ma põrutaks kohe kas Mauile, Bora Borale või Cooki saartele. Ja läheks sinna, sest ma olen juba nii palju reisinud, et muud kohad enam ei tõmba. Olen kuulnud ja lugenud, et neis kohtades on nö maapealne paradiis.
Mind huvitaks Mayad :01:
Minu unistus on Austraalia. Seal on nii ilus loodus ja eriti tahaks ma näha koaalasid (mu lemmikloomad juba väiksest peale). Ma loodan, et kunagi saan oma unistuse teoks teha ja Austraaliasse koaalasid vaatama minna
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Minu unistuseks on minna Kariibimere saartele :01:
kats- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2780
Registration date : 18/02/2009
Ma olen ka juba p2ris palju reisinud ja ainuke sihtkoht, mis hetkel emotsioone tekitab, on Ladina Ameerika (lapsega reisimiseks j2llegi liiga kaugel ja reis oleks veits tyytu ). Mees tegi 5 aastat tagasi s8pradega kuuse road tripi l2bi poole kontinendi ja siiani r22gib fantastilisest loodusest ja huvitavast kultuurist. Osad sealsed riigid on minu jaoks muidugi out, sest on endiselt liiga ebastabiilsed ja iga nurga peal vehitakse relvadega.
Kui raha pole absoluutselt probleem, siis potsataksin ennast kuhugi Aasia saarele ( nt. Maldiivid ) 5*ni hotelli (mitte Egiptuse 5*, pigem ikka nagu Pariisi 5* ).
Ja nii v8ikski arutlema j22da...maailmas on ikka krdi palju ilusaid kohti :yes2:
Kui raha pole absoluutselt probleem, siis potsataksin ennast kuhugi Aasia saarele ( nt. Maldiivid ) 5*ni hotelli (mitte Egiptuse 5*, pigem ikka nagu Pariisi 5* ).
Ja nii v8ikski arutlema j22da...maailmas on ikka krdi palju ilusaid kohti :yes2:
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Mul on viimane nadal aega millegiparast peas m6lkund et tahaks minna Brasiiliasse.
Ei tea kust selline m6te tuli ,aga seal oleks kindlasti midagi teistsugust...
Ei tea kust selline m6te tuli ,aga seal oleks kindlasti midagi teistsugust...
See reisimise teema on nii põnev ja minu totaalne kirg nr 1. Ma võiks siin ka arutleda, soovitada, soovitusi ise kuulda jne jne lõputult.
Armsake..minu suur unistus oli ka Austraalia, aga kahjuks või õnneks sattusin sinna juba siis kui pea ülejäänud maailm oli nähtud ja seal olnudki muud midagi kui need kängurud ja koaalad. Pidin veidike pettuma. Aga reisi high-point oli kindlasti see, et käisime ka Uus-Meremaal. Oi seal oli mõnna.
Kas teid mõjutab ka see, kui mõni sõber on teie unistuste või mõtete kohas käinud ja sellest räägib või näitab pilte?
Mind täitsa kohe mõjutab. Nt on minu listist maas Kuuba ja Malediivid. Oeh, kui igavad pildid ja reisikirjeldus.
Ja need inimesed on ka vahvad, kes on kahes kohas käinud ja siis räägivad, et "Maailma kiftim koht".
Armsake..minu suur unistus oli ka Austraalia, aga kahjuks või õnneks sattusin sinna juba siis kui pea ülejäänud maailm oli nähtud ja seal olnudki muud midagi kui need kängurud ja koaalad. Pidin veidike pettuma. Aga reisi high-point oli kindlasti see, et käisime ka Uus-Meremaal. Oi seal oli mõnna.
Kas teid mõjutab ka see, kui mõni sõber on teie unistuste või mõtete kohas käinud ja sellest räägib või näitab pilte?
Mind täitsa kohe mõjutab. Nt on minu listist maas Kuuba ja Malediivid. Oeh, kui igavad pildid ja reisikirjeldus.
Ja need inimesed on ka vahvad, kes on kahes kohas käinud ja siis räägivad, et "Maailma kiftim koht".
Hetkel on minu suurimaks soovreisiks Iisrael
Lähimatest kohtadest peaks endale ikkagi kunagi tekitama põhjuse külastada ka Saaremaad, Haapsalut, Narvat... - seni pole lihtsalt neisse kohtadesse sattunud.
Lähimatest kohtadest peaks endale ikkagi kunagi tekitama põhjuse külastada ka Saaremaad, Haapsalut, Narvat... - seni pole lihtsalt neisse kohtadesse sattunud.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Kuuba kohta olen ma ka vaid negatiivset vastukaja saanud
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Mind paeluvad ilusa loodusega paigad. Kunagi kui laps piisavalt suur on, siis tahaks mehega kahekesi Lõuna-Ameerikasse seigelda :girlsh:
Nõustun imelisega, Uus-Meremaal on superilus ja mitmekesine loodus (eriti lõunasaar) - mäed ja lumi, liivarannad ja palmid, fjordid, kuumaveeallikad jne jne Seal võib näha pingviine, delfiine ja metsikult lambaid
Nõustun imelisega, Uus-Meremaal on superilus ja mitmekesine loodus (eriti lõunasaar) - mäed ja lumi, liivarannad ja palmid, fjordid, kuumaveeallikad jne jne Seal võib näha pingviine, delfiine ja metsikult lambaid
Viimati muutis seda keivi (Nelj 27 Aug 2009, 12:21). Kokku muudetud 1 kord
keivi- Postituste arv : 250
Registration date : 04/03/2009
Minagi tahaksin Malediividele. Nägin kunagi ühte reisidokumentaali ja sellest ajast peale jäi pisik sisse. Sinnaminekust unistan ma just eelkõige kaunite randade ja fantastiliste sukeldumisvõimaluste tõttu. Enne aga peaksin muidugi Eestis veidi seda sukeldumiskunsti õppima ja harjutama
Ühtlasi unistan Ladina-Ameerika külastamisest ja kunagi peaks kindlasti ka Aafrika lõunaossa (nt Namiibiasse) sattuma.
Eks soovitused sõltuvad alati sellest, mis sul mõtteis mõlgub. Kas soovite rohkem seigelda, rohkem hotellis puhata, rohkem kultuuri näha või loodust avastada. Minu enda senise elu põnevaim elamus oli Islandi reis!
Ühtlasi unistan Ladina-Ameerika külastamisest ja kunagi peaks kindlasti ka Aafrika lõunaossa (nt Namiibiasse) sattuma.
Eks soovitused sõltuvad alati sellest, mis sul mõtteis mõlgub. Kas soovite rohkem seigelda, rohkem hotellis puhata, rohkem kultuuri näha või loodust avastada. Minu enda senise elu põnevaim elamus oli Islandi reis!
pincel- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 660
Registration date : 17/02/2009
Minu unistus on juba ammu Egiptuses ära käia. Olen vähe reisinud ning Eestist suurt kusagile väljapoole pole saanud. Ameerikat tahaks ka avastama minna
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
mm, Malediivid ilma lasteta romantika.. :8y776:
Ma tahaks Islandile minna, see tundub üks imelisemaid kohti üldse. Tegelikult, kuna ma pole eriti üldse reisinud, siis käiks terve Euroopa läbi. Ja kui Euroopa läbi on rännatud, siis võtaks Hiina ja Tai ette näiteks ja siis järgmisena Lõuna-Ameerika. Aga kuna ma paaniliselt kardan lennukiga lennata, siis ilmselt jäävad seetõttu pooled mu reisid ära. :fou:
justjust :girlsh:Soulshaker kirjutas:mm, Malediivid ilma lasteta romantika.. :8y776:
Mina unistan palmidest ja sinisest merest! Praegu sellele mõtlemine on veel eriti mõnus arvestades, et meil lumi ja külmad ilmad. Samuti tahaks Aafrikas ära käia.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Similar topics
» Kuhu viiks sind sinu unistuste reis?
» Unistuste kleidi otsinguil
» Ginny unistuste elu ehk üks blogi
» Elustiil - kuidas elada unistuste elu?
» Milline oleks sinu unistuste magamistuba?
» Unistuste kleidi otsinguil
» Ginny unistuste elu ehk üks blogi
» Elustiil - kuidas elada unistuste elu?
» Milline oleks sinu unistuste magamistuba?
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1