O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Elustiil - kuidas elada unistuste elu?

3 posters

Go down

Elustiil - kuidas elada unistuste elu? Empty Elustiil - kuidas elada unistuste elu?

Postitamine  naxy Kolm 02 Dets 2009, 17:42

naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Elustiil - kuidas elada unistuste elu? Empty Re: Elustiil - kuidas elada unistuste elu?

Postitamine  Monique Kolm 02 Dets 2009, 18:54

Natuke lugesin( niipalju kui laps mahti andis). Tundub pärsi hea, aga ei tea, kas toimib ka:D
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Elustiil - kuidas elada unistuste elu? Empty Re: Elustiil - kuidas elada unistuste elu?

Postitamine  Iirlane Kolm 02 Dets 2009, 20:30

Kindlasti toimib kui oskad infot myya.
Ma olen selle lehe ysna ristip6iki labilugenud,kyll teistel eesmarkidel ,kui ideaalelu saavutamine.
Tema eesmark on sind l6puks panna ostma infopakketi mis isaldab seda sama infot mida sa igalpoool mujalgi ennegi lugenud oled. Lihsalt ta koondab selle sinule suunatud textiks.
Netis on selliseid myyjaid tohutul hulgal. Enamus inglise keeles.
Mulle oligi uudiseks tapselt sama texti naha nyyd eesti keeles.

M6nus lugemine igatahes.
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902
Registration date : 16/02/2009

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Nelj 03 Dets 2009, 08:30

Ma ükskord olin nii loll ja sattusin taolise inimese lõksu, kes tahtis mind oma tooteid, vahendeid valimata, edasi müüma panna. mitte netis. Kuid õigel hetkel sain pointile pihta õnneks,. Nüüd olen selliste asjade suhtes hästi ettevaatlik. niisama loen küll, aga enam lõksu ei lange.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Nelj 03 Dets 2009, 13:48

Kui sa oled osav müügimees/naine, siis pole sellel edasi müümisel midagi häda, v6id isegi korralikult teenida.
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902
Registration date : 16/02/2009

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Nelj 03 Dets 2009, 13:59

Seda küll, aga see näide, mille ma enda kohta tõin. See teema oli u selline, et ma oleks pidanud sellistelt inimestelt, kellel raha pole, viimase sendi välja pigistama. See toimis niimoodi, et pidi ostma mingi mitmetuhandelise stardipaketi( mida ma k ategin Elustiil - kuidas elada unistuste elu? 441331 ). Nägin, kuidas see naine, kes mind välja õpetama pidi, ühele mehele ütles, et võta oma isa käest laenu, et see osta jne jne.Hullult ajas peale. Ise oli see mees töötu ja isa pensionär. Ma ei taha küll kellelegi öelda, et võta umbes laenu ja osta mult see ja see. Aga no see on tegelikult hoopis teine teema:) Aga tõsi ta on, et need müügiinimesed ei löö millegi ees risti ette. Samas saan aru, et see on nende töö, aga mulle nii ei meeldi. Elustiil - kuidas elada unistuste elu? 66281 et teemast kõrvale kaldusin.Elustiil - kuidas elada unistuste elu? 824600
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics