Milline oleks sinu unistuste magamistuba?
+4
muffyns28
Cat
pariisitar
naxy
8 posters
O.M.A. klubi :: Perekond :: Voodielu
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Milline oleks sinu unistuste magamistuba?
Kui saaksid ise vabalt valida siis milline oleks sinu unistuste magamistuba? Vabad mõõtmed! Vaba limiit selle tegemiseks!
Ise plaanin endale tulevikus unistuste magamistuba teha. Õnneks on magamistoaks mõeldav ruum piisavalt suur ... seega mänguruumi jätkub. Magamistoas saab olema kindlasti suur voodi mis asub astme võrra kõrgemal põrandast. Siis terve seina ulatuses lükandustega ja peeglitega riidekapp. Kindlasti saab olema tualettlaud ja tool koos kõige vajalikuga. Siis kamin (millel on klaasist süda), mille avaus on elutoas ja tuli paistab ka magamistoas ... see loob parajalt hubasust. Kindlasti ei taha magamistuppa ühtegi telekat ega arvutit.
Ise plaanin endale tulevikus unistuste magamistuba teha. Õnneks on magamistoaks mõeldav ruum piisavalt suur ... seega mänguruumi jätkub. Magamistoas saab olema kindlasti suur voodi mis asub astme võrra kõrgemal põrandast. Siis terve seina ulatuses lükandustega ja peeglitega riidekapp. Kindlasti saab olema tualettlaud ja tool koos kõige vajalikuga. Siis kamin (millel on klaasist süda), mille avaus on elutoas ja tuli paistab ka magamistoas ... see loob parajalt hubasust. Kindlasti ei taha magamistuppa ühtegi telekat ega arvutit.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Re: Milline oleks sinu unistuste magamistuba?
Meie magamistuba on üsna minu ideaalilähedane.
Mööbel on selline:
See on kataloogipilt, mitte meie toa pilt. Meie tuba on ilusam, sest on üleni hele ja ka heledate kardinatega. Just hiljuti saime ka mööbliga samas stiilis heleda lühtri, mis annab minu arust palju juurde. Kõige rohkem meeldib mulle see, et voodi on Ameerika king size, ehk siis 200x209, nii et mõnus laiutada.
Veel täiuslikum oleks meie magamistuba siis, kui sealt viiks uks ka hiigelsuurde garderoobi. Kahjuks seda teha ei saa.
Mööbel on selline:
See on kataloogipilt, mitte meie toa pilt. Meie tuba on ilusam, sest on üleni hele ja ka heledate kardinatega. Just hiljuti saime ka mööbliga samas stiilis heleda lühtri, mis annab minu arust palju juurde. Kõige rohkem meeldib mulle see, et voodi on Ameerika king size, ehk siis 200x209, nii et mõnus laiutada.
Veel täiuslikum oleks meie magamistuba siis, kui sealt viiks uks ka hiigelsuurde garderoobi. Kahjuks seda teha ei saa.
Viimati muutis seda Andromache (Nelj 03 Dets 2009, 11:26). Kokku muudetud 2 korda
Külaline- Külaline
Andromache kirjutas:Meie magamistuba on üsna minu ideaalilähedane.
Mööbel on selline:
Sul on vedand kui juba on unistuste magamistuba ... ja mööbel on väga suursugune.
naxy- Moderaator
Kunagi, kui tütarde tube uuendama hakkame, siis tahaks need ka sellised väikese printsessi stiilis teha, midagi sellist:
Külaline- Külaline
Väga ilusad ...!
naxy- Moderaator
Mulle need Andromache lastetoad v2ga meeldivad ja loodetavasti, kui saame suurema kodu, siis saab Olivia endale sarnase toa Magamistoa osas on meie maitsed Andromachega aga t2ielikud vastandid Minu unistuste magamistuba peaks olema v2ga avar ja yks suur aken v8i klaasist sein koos vaatega ei teeks ka paha. Mina ja mu mees oleme perekond "Modernsed" Kahjuks ma ei saa pilti otse siia panna, aga meie stiili saate n2ha SIIT .
H2tsi kerge, selged v2rvid ja v8imalikult minimalistlik moobel. Kergelt zen
H2tsi kerge, selged v2rvid ja v8imalikult minimalistlik moobel. Kergelt zen
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Registration date : 16/02/2009
Andromache ja pariisitar - tôesti ilusad môlemad magamistoad ja erinevad stiilid, mina isiklikult sisustan ka oma tulevase unistuste magamistoa Andromache stiilis. Ja lastetoa pildid - Tàitsa minu maitse! Mul on ainult ùks printsess puudu
Mulle meeldib tegelikult selline sisustusstiil ka nagu pariisitarile, aga ma ei suudaks sellist elamist korras hoida. Nii minimalistlikus ümbruses mõjub juba üks valesse kohta asetatud näokreemipurk räige segadusena. Ja ma lihtsalt ei viitsi kogu aeg koristada.
Külaline- Külaline
Andromache kirjutas:Mulle meeldib tegelikult selline sisustusstiil ka nagu pariisitarile, aga ma ei suudaks sellist elamist korras hoida. Nii minimalistlikus ümbruses mõjub juba üks valesse kohta asetatud näokreemipurk räige segadusena. Ja ma lihtsalt ei viitsi kogu aeg koristada.
Selles osas on sul kyll 8igus! Ma lohutan ennast sellega, et kui me endale ykskord sellise magamistoaga maja saame lubada, siis sinna juurde k2ib ka yks sivalt tolmulapiga ringi vudiv t2di
-
Mulle meeldib ka pariisitari poolt välja pakutud magamistoa visioon.Endal mul suht sarnane.Et suur tühi ruum,kus suur voodi.Sisustus elementideks,mis siis toale efekti lisab on lambid,tekstiil... ja kummut
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009
Trügin teemasse...Pariisitar...kui sul kunagi on mõte minna Türki siis mine http://www.adamevehotels.com siia hotelli. Tunned ennast siin ilmselt väga koduselt. Täitsa äge oli.
Mina ise ei ole siin välja pakututest ei üks ega teine. Mulle meeldib hästi pehme ja romantiline stiil. Värvidest on eelistuseks valge kindlasti. Suured mustrid nt lilled, neerud on ägedad. Hakkamegi järgmine nädal oma unistuste maja projekteerima, seega väga hea teema siin kohe. Saan kõik läbi mõelda . Ma ei taha mingitest liugustest enam kunagi midagi kuulda. Iga magamistoa juurde tuleb suur garderoob (ka esikusse). Iga magamistoa juurde tuleb ka vannituba. Midagi sellist:
Mina ise ei ole siin välja pakututest ei üks ega teine. Mulle meeldib hästi pehme ja romantiline stiil. Värvidest on eelistuseks valge kindlasti. Suured mustrid nt lilled, neerud on ägedad. Hakkamegi järgmine nädal oma unistuste maja projekteerima, seega väga hea teema siin kohe. Saan kõik läbi mõelda . Ma ei taha mingitest liugustest enam kunagi midagi kuulda. Iga magamistoa juurde tuleb suur garderoob (ka esikusse). Iga magamistoa juurde tuleb ka vannituba. Midagi sellist:
imeline, ait2h lingi eest!!!! Me kindlasti kylastame seda hotelli kunagi!!!!
Kusjuures su magamistuba on ka v2ga ilus!! Ma suudaks t2itsa elada sellises V2ga Upper East Side
Mul USA's oli garderoob ja Eestis on ka v2iksem variant ning see on ikka tohutult praktiline asi!!
Kusjuures su magamistuba on ka v2ga ilus!! Ma suudaks t2itsa elada sellises V2ga Upper East Side
Mul USA's oli garderoob ja Eestis on ka v2iksem variant ning see on ikka tohutult praktiline asi!!
-
Mina arvan, et meil ongi meie jaoks unistuste magamistuba. Ehitasime ju täpselt sellise nagu kujutlesime enda jaoks ideaalse olevat (mahukas riidegarderoob, ekstra väike vannituba meie jaoks- mis hetkel veel valmis pole- ja värvid, mis oleksid just ideaalsed). Tegime ka spetisaalselt rõduukse (kuigi rõdu pole veel ehitatud, siis on meil plaanis see teha, et saaks hommikuti rõdul kohvi juua ja vaade avaneb tiigile).
Meie jaoks oli oluline ka see, et toas oleks televiisor ja dvd/divx, et saaks filme vaadata ja suur voodi ning palju ruumi. Kõik punktid täidetud
Mõned pildid, mis tehtud sel päeval kui sinna tuppa kolisime 2008 septembris:
voodi kõrvalt öökapp puudu
See siis mõeldud meil rõduuksena, hetkel on seal nurgas meil Lisandra mängunurk
Meie jaoks oli oluline ka see, et toas oleks televiisor ja dvd/divx, et saaks filme vaadata ja suur voodi ning palju ruumi. Kõik punktid täidetud
Mõned pildid, mis tehtud sel päeval kui sinna tuppa kolisime 2008 septembris:
voodi kõrvalt öökapp puudu
See siis mõeldud meil rõduuksena, hetkel on seal nurgas meil Lisandra mängunurk
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Meil on suht ideaalne.
Pilti pole aga mulle meeldib Imelise pandud pilt. Voodi, peeglilaud, pink ja kõik. Hetkel pole ma leidnud endale peeglit ja sobivat pinki.
Mingeid kappe minu magamistuppa ei tule.
Mul on garderoob selline väikese vannitoa mõõtu, kuhu saab otse magamistoast.
Ideaalis olekski üks vannituba ka magamistoa kõrval.
aga eks jõuab kui me kunagi majja kolime.
Lastetubadest meeldib mulle ka selline stiil nagu Andromachel, printsessilik.
Pilti pole aga mulle meeldib Imelise pandud pilt. Voodi, peeglilaud, pink ja kõik. Hetkel pole ma leidnud endale peeglit ja sobivat pinki.
Mingeid kappe minu magamistuppa ei tule.
Mul on garderoob selline väikese vannitoa mõõtu, kuhu saab otse magamistoast.
Ideaalis olekski üks vannituba ka magamistoa kõrval.
aga eks jõuab kui me kunagi majja kolime.
Lastetubadest meeldib mulle ka selline stiil nagu Andromachel, printsessilik.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Meil on magamistoast uks vannituppa. Väga mugav
Külaline- Külaline
Nii ilusad magamistoad.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Similar topics
» Milline on sinu lemmikjäätis
» Milline isa on sinu mees?
» Kuhu viiks sind sinu unistuste reis?
» Kas tead milline on sinu õnnenumber ?
» Kui saaksid ühe päeva elada nii nagu see oleks sinu viimane siis mida ette võtaksid?
» Milline isa on sinu mees?
» Kuhu viiks sind sinu unistuste reis?
» Kas tead milline on sinu õnnenumber ?
» Kui saaksid ühe päeva elada nii nagu see oleks sinu viimane siis mida ette võtaksid?
O.M.A. klubi :: Perekond :: Voodielu
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1