O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kui saaksid ühe päeva elada nii nagu see oleks sinu viimane siis mida ette võtaksid?

4 posters

Go down

Kui saaksid ühe päeva elada nii nagu see oleks sinu viimane siis mida ette võtaksid? Empty Kui saaksid ühe päeva elada nii nagu see oleks sinu viimane siis mida ette võtaksid?

Postitamine  naxy Püh 03 Jan 2010, 20:12

Mida teeksid selle ühe päeva jooksul?
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Kui saaksid ühe päeva elada nii nagu see oleks sinu viimane siis mida ette võtaksid? Empty Re: Kui saaksid ühe päeva elada nii nagu see oleks sinu viimane siis mida ette võtaksid?

Postitamine  Soulshaker Püh 03 Jan 2010, 22:02

Meie Mia-Loree õpetaski meid nii elama - nagu see oleks viimane päev siin elus.
Elame, armastame ja naudime seni kuni saame, sest iial ei tea millal elul on plaanis Sind sakutada.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Kui saaksid ühe päeva elada nii nagu see oleks sinu viimane siis mida ette võtaksid? Empty Re: Kui saaksid ühe päeva elada nii nagu see oleks sinu viimane siis mida ette võtaksid?

Postitamine  muffyns28 Püh 03 Jan 2010, 22:27

Ma arvan,et tahaksin olla sel päeval mees,et saada aru,mis kohaga nad mõtlevad! Mis moodi nad mõtlevad ?
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Esm 04 Jan 2010, 09:59

muffyns28 kirjutas:Ma arvan,et tahaksin olla sel päeval mees,et saada aru,mis kohaga nad mõtlevad! Mis moodi nad mõtlevad ?

No see oleks küll vahva kogemus.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Kolm 06 Jan 2010, 21:54

naxy kirjutas:
muffyns28 kirjutas:Ma arvan,et tahaksin olla sel päeval mees,et saada aru,mis kohaga nad mõtlevad! Mis moodi nad mõtlevad ?

No see oleks küll vahva kogemus.

Naljakad olete! Kui saaksid ühe päeva elada nii nagu see oleks sinu viimane siis mida ette võtaksid? 824600

Kui see olekski mu viimane päev siis ma oleksin koos oma lähedastega. Kui saaksid ühe päeva elada nii nagu see oleks sinu viimane siis mida ette võtaksid? 149785

Kui mitte siis võtaks oma mehe ja reisiks kuskile kaugele! Kui saaksid ühe päeva elada nii nagu see oleks sinu viimane siis mida ette võtaksid? 547149
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics