O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Et paremini aru saada vasakukäelistest

4 posters

Go down

Et paremini aru saada vasakukäelistest Empty Et paremini aru saada vasakukäelistest

Postitamine  Cat Esm 15 Juun 2009, 20:32

Olenevalt riigist moodustavad vasakukäelised 5-26% rahvaarvust. Vasakukäelised on tavaliselt sünnihetkel keskmisest väiksema kasvuga ja sageli meessoost. Vasakukäelised on tavaliselt loovamad, oskavad paremini oma eluga hakkama saada ja teenivad paremini (keskmiselt 4% rohkem kui paremakäelised)
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936
Registration date : 16/02/2009

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Et paremini aru saada vasakukäelistest Empty Re: Et paremini aru saada vasakukäelistest

Postitamine  Mirhel Esm 15 Juun 2009, 21:25

Olen vasaku käeline ja minu jaoks on keeruline, kui autoroolis olles liht kõrvalt öeldakse, et nüüd paremale, vasakule jne.. liht läheb sassi ja kõik. Alati pean mõtlema,et kumb on nüüd kumb. Et kummaga ma nüüd kirjutan. Seega paremakäereeglit on ka mul raske jälgida.
Ema õpetas mulle parema käega kuduma ja heegeldama.. Et kasutan mõlemat kätt...
Andekus on minust mööda jooksnud..
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039

Tagasi üles Go down

Et paremini aru saada vasakukäelistest Empty Re: Et paremini aru saada vasakukäelistest

Postitamine  Cat Esm 15 Juun 2009, 22:27

Mina ka vasakukàeline. Kirjutan vasakuga, söön paremaga. Tulevane talent on alles avastamata Et paremini aru saada vasakukäelistest 662237
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cms Teis 16 Juun 2009, 09:34

Mina ka vasakukäeline! Meie peres on vasakukäelisus päris tugevalt sees.
Samas käsitööd teen parema käega, sest vanaema ei osanud teisiti õpetada.
Andekus... ei saa kurta. Kunstiga olen kogu aeg tegelenud ja matemaatikas olen väga tugev (mis tegelikult ei ole väga tüüpiline loov aine).
Cms
Cms

Postituste arv : 135
Registration date : 28/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Maria Teis 16 Juun 2009, 10:17

Mu mees on vasakukäeline. Enamus asju küll teeb parema käega, kuid kirjutamine ikkagi vasakuga. Ja mis mind väga üllatas on see, et tal on mega ilus käekiri Et paremini aru saada vasakukäelistest 820295 meestel tavaliselt käekiri suht nagu varesejalad ja vasakukäelistel veel hullem, kuid siin kohas on keegi talle ilusa käekirja andnud :whist:
Andekusest tal ka puudust ei tule Et paremini aru saada vasakukäelistest 857642 ja kusjuures kas teadsite et paremakäelised inimesed elavad keskmiselt 9 aastat kaeum kui vasakukäelised?! Et paremini aru saada vasakukäelistest 483675
Maria
Maria
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 456
Registration date : 22/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Teis 16 Juun 2009, 10:19

käekiri on mul varesejalad.. :hahaha:

Vanaema mul ka vasakukäeline ja praegu 91.aastane.. Et paremini aru saada vasakukäelistest 662237
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics