O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soovin nõuandeid, kellel olnud platsenta eesseinas.

+3
HoneyMoon
Ivika25
Marily
7 posters

Go down

Soovin nõuandeid, kellel olnud platsenta eesseinas. Empty Soovin nõuandeid, kellel olnud platsenta eesseinas.

Postitamine  Marily Reede 05 Juun 2009, 21:58

Hakkasin alles tundma lapse liigutusi 20 nädalal. Kuid nüüd 23.nädalal ei taha laps kuidagi liigutada, alguses olid ikka tugevad liigutused mees tundis ka kui käe kõhule pani. Nüüd vaevu tunne mina :cray: ei tea kas peaksin muretsema või siis tõesti see tingitud platsentast?
Marily
Marily

Postituste arv : 18
Registration date : 21/05/2009

Tagasi üles Go down

Soovin nõuandeid, kellel olnud platsenta eesseinas. Empty Re: Soovin nõuandeid, kellel olnud platsenta eesseinas.

Postitamine  Ivika25 Reede 05 Juun 2009, 22:20

Kui muretsed, mine erakorralisse. Ütle, et ei tunne eriti liigutusi. Laps peaks liigutama iga paari-kolme tunni tagant. Kui ikka ei ole eriti tundnud, käi erakorralises ära Soovin nõuandeid, kellel olnud platsenta eesseinas. 141593
Ivika25
Ivika25
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Soovin nõuandeid, kellel olnud platsenta eesseinas. Empty Re: Soovin nõuandeid, kellel olnud platsenta eesseinas.

Postitamine  HoneyMoon Reede 05 Juun 2009, 22:27

Erakorralises võid käia jah, kasvõi iga nädal korra aga sinu rahustuseks - esimese lapsega oli mul sama häda- vahel ei tundnud ikka päeva neli üldse midagi (kah platsenta eesseinas). Jooksin siis jälle arstile. Õnneks ei olnud aga lapsega häda midagi. Tihti tuli liigutuste kehvem või lausa üldse mittetundmine lapse asendist- keeras ühtpidi, tundsin hästi, keeras teistpidi, paanika :01:
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Soovin nõuandeid, kellel olnud platsenta eesseinas. Tiitli23
Postituste arv : 3447

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marily Reede 05 Juun 2009, 22:45

Siis lippan homme igaksjuhuks erakorralisse :01:
Marily
Marily

Postituste arv : 18
Registration date : 21/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Laup 06 Juun 2009, 00:06

Eesseinas asteseva platsenta puhul tuntaksegi loote liigutusi halvemini! Mul esimene rasedus oli ka eesseinas asetseva platsentaga ja tõesti - kord olid liigutused ja kord jällegi ei tundnud mitte midagi.
Võib olla sättis loode ennast teist pidi ja selle pärast sa ei tunne enam liiigutusi nii nagu enne.
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Laup 06 Juun 2009, 00:13

babyapple kirjutas:Eesseinas asteseva platsenta puhul tuntaksegi loote liigutusi halvemini! Mul esimene rasedus oli ka eesseinas asetseva platsentaga ja tõesti - kord olid liigutused ja kord jällegi ei tundnud mitte midagi.
Võib olla sättis loode ennast teist pidi ja selle pärast sa ei tunne enam liiigutusi nii nagu enne.

võtsid sõnad suust :smaili:
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  imeline Laup 06 Juun 2009, 01:40

Soulshaker kirjutas:
babyapple kirjutas:Eesseinas asteseva platsenta puhul tuntaksegi loote liigutusi halvemini! Mul esimene rasedus oli ka eesseinas asetseva platsentaga ja tõesti - kord olid liigutused ja kord jällegi ei tundnud mitte midagi.

võtsid sõnad suust :smaili:

Minul ka. Esimesega oli samuti. Mäletan, et 1 õhtu oli täielik paanika. Sättisin siis ennast igapidi, et liigutuse kätte saaks. Käis vannis ja tutkit. Lõpuks kui mehel olid enam-vähem autol hääled sees siia lõi kui küllili olin.
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Soovin nõuandeid, kellel olnud platsenta eesseinas. Tiitli23
Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  kerli84 Püh 19 Juul 2009, 22:29

minul oli ka eesseinas. liigutusi hakkasin tundma 17 nädalal,seda eeldatavasti ka seepärast et mul teine rasedus. aga kui sa liigutusi ei tunne mõne tunni jooksul,siis võid küll erakorralisse pöörduda. ma käisin ka paar kosda,kuna poja magas pikemalt kui ma ootasin Soovin nõuandeid, kellel olnud platsenta eesseinas. 824600 õnneks oli alati kõik korras ja tibu hakkas alati siis liigutama kui ktg aparaat peale pandi. :smaili:
kerli84
kerli84

Postituste arv : 1
Registration date : 19/07/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics