O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soovin väga teist last.

4 posters

Go down

Soovin väga teist last. Empty Soovin väga teist last.

Postitamine  merje1986 Kolm 07 Sept 2011, 12:24

Olen planeerinud juba 2 kuud tagasi last teha aga rasedustest on olnud negatiivne. Mul on poeg Soovin väga teist last. 426391 , kes tahab sülle. Kas raseduse võib katkestada ka see kui ma teda sülle võtan?
nii äkki? Tänud!
merje1986
merje1986

Postituste arv : 2
Registration date : 07/09/2011

Tagasi üles Go down

Soovin väga teist last. Empty Re: Soovin väga teist last.

Postitamine  Pärlike Kolm 07 Sept 2011, 13:27

Sinu küsmusest ei tule just väga palju välja, aga võin mõnedele asjadele oma pilguga vastata.
1) Rasestumisperioodi pikkus on erinev. Tõenäoliselt ei ole vahet, mitmenda lapsega on tegu, vaid regulaarne proovimine, seega: "Keskmiselt eostuvad korrapäraselt vahekorras olevate paaride puhul 25% naistest esimese kuu jooksul, 60% kuue kuu jooksul ja 90% 18 kuu jooksul." (Rasedus, Anne Deans, Pegasus, 2007). Seega, kaks kuud on veel väga lühike aeg, võib öelda, et enamikel naistel läheb tunduvalt kauem aega Soovin väga teist last. 662237
2) Sa ei öelnud, kui vana ja/või suur su poeg on, kes sülle tahab, kuid enda teadmiste põhjal võin suhteliselt kinnitada, et see küll mõjutada ei tohiks. Ka mul oli ees üks süllesoovija, kui teist "meisterdama" hakkasime. Lisaks ei tohiks see mõjutada eostumisprotsessi, katkemist olemasoleva raseduse puhul võiks aga kahtlustada siis, kui su päevad on jäänud hiljaks ning tulevad seejärel erakordselt vererohkelt (kuid see ei pruugi absoluutne olla - menstruaaltsüklid lihtsalt ongi erinevad). Üldiselt on aga katkemistõenäosus vanema lapse tõttu väike, kuna sa oled temaga koos kasvanud ja harjunud rasestumise hetkeks tema raskusega ja see on nö loomulik sinu jaoks. Nii et kui kahe kuu jooksul pole rasedustest positiivne olnud ja tsükkel on regulaarne, on kõige tõenäolisem, et te pole lihtsalt õiget hetke tabanud Soovin väga teist last. 824600
Ja lõpetuseks soovitan hästi vabalt ja mõnuga asja võtta. Kindlasti ei tohi liialt stressata, et pole veel rasestunud või äkki juhtub see või too... Emotsionaalne pinge võib mõjutada füüsist ning organismi piisavalt segi lüüa, muutes rasestumise keerukamaks. Lastele meeldib tulla pingevabalt ja siis, kui nad ise soovivad Soovin väga teist last. 147380
Edu triibupüüdmisel, ehk järgmine kord läheb õnneks!
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Soovin väga teist last. Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mõrumantsik Kolm 07 Sept 2011, 23:38

Mina meisterdasin oma poega 3 kuud ja võin öelda, et ruttu meisterdasin Soovin väga teist last. 824600
Mõrumantsik
Mõrumantsik
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 747
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  merje1986 Reede 09 Sept 2011, 16:38

Mul 1,2a poeg. Kaalub 11kg. Arvasin ka, nagu teie kirjutasite. Tänud!

Käisin eile naistearsti juures, avastati põletik. Soovin väga teist last. 173634 Pean ennast ravima.
merje1986
merje1986

Postituste arv : 2
Registration date : 07/09/2011

Tagasi üles Go down

Postitamine  Arimmel Laup 07 Juul 2012, 12:22

2.3-4 kuud pole pikk aeg,et rasestuda,aga kui ootad juba 3 aastat,et teist last saada ja see ei õnnestu. Arstil käidud,kõik korras, aga siiani ei midagi.
Arimmel
Arimmel

Postituste arv : 8
Registration date : 07/06/2012

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics