O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lumemari teeb ka igasuguseid asju

+19
Monique
siq29
mary
pariisitar
babyapple
Soulshaker
Siki
armsake
VäikeTama
Mõrumantsik
Cat
kiisumari
minaise
mannu03
HoneyMoon
kats
Iirlane
tixit
lumemari
23 posters

Lehekülg 3, lehekülgi kokku 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 Empty Re: Lumemari teeb ka igasuguseid asju

Postitamine  Iirlane Laup 17 Okt 2009, 13:28

justjust lumemari ,pane aga kohevarsti jargmine kord 6petus ka kirja! Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 173454
Viimase peal album. :smaili:

Ja see mehe arvamus kudumisest: Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 572355 .
Kusjuures mu mees vaatas ka viltu seni ,kuni midagi t6esti ilusat tegin ja kui veel maha ka myysin ja raha sain ,siis arvas et v6iksin rohkem kududa. Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 662237
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902
Registration date : 16/02/2009

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 Empty Re: Lumemari teeb ka igasuguseid asju

Postitamine  lumemari Laup 17 Okt 2009, 14:17

Iirlane kirjutas:justjust lumemari ,pane aga kohevarsti jargmine kord 6petus ka kirja! Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 173454
Viimase peal album. Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 547149

Ja see mehe arvamus kudumisest: Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 572355 .
Kusjuures mu mees vaatas ka viltu seni ,kuni midagi t6esti ilusat tegin ja kui veel maha ka myysin ja raha sain ,siis arvas et v6iksin rohkem kududa. Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 824600

Mul mees on ka arvanud, et võiksin ju siis oma oskusi praktilisemalt ära kasutada ja asjad müüki panna, aga... Esiteks pole nagu eriti raatsimist Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 256643 ja mul käib see käsitöötamine hooti peal ning kui ma seda tõepoolest sissetuleku eesmärgil tegema hakkaksin, siis kaoks asja mõnu ja võlu ära.
Enamasti lasen ma näppudel käia siis, kui tunnen, et elu-olu mu enda jaoks on vähe pingeline: hetkel on koolis veerandi lõpp, hinnete väljapanemine, ja pean tunnistama, et 1. klass on küll äärimselt armas ja võrratu, aga ka vaimselt väsitav - muudab ikka närviliseks küll, kui pead ennast pidevalt kontrollima ning püüdma oma emotsioone tunnis vaos hoida ka siis, kui kõik 16 (ja neid on ainult 16 Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 824600 ) korraga su jäägitut tähelepanu saada tahavad. Õnneks on nad mul siiski juba 1,5kuuse kooliskäimise kohta väga tublid ja asjalikud ning oluliselt tublimad, kui need, kes ma kunagi 2. klassis sain.
Käsitöö on minu jaoks lihtsalt hea viis enda rahustamiseks. Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 329369
lumemari

Postituste arv : 219
Registration date : 05/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  minaise Kolm 04 Nov 2009, 15:50

Oi, kuidas mulle meeldivad sinu tehtud albumid Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 547149. Keeruta aga edasi oma niidikest ümber pulkade, ma juba ootan rohetriipudega kleidikese pilti Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 848853 . Järgmisena ostan ka triibulise lõnga, siis saan kah moesoone peale- kui usinad näpud mõnda uut moesuunda vahepeal ei leiuta. (Tundub, et tööinimestel on aega rohkem kui koduskükitajatel Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 756483 )
minaise
minaise

Juunikad 2008 abimode
Postituste arv : 152
Registration date : 25/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  lumemari Laup 21 Nov 2009, 13:45

minaise kirjutas:Oi, kuidas mulle meeldivad sinu tehtud albumid Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 547149. Keeruta aga edasi oma niidikest ümber pulkade, ma juba ootan rohetriipudega kleidikese pilti Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 848853 . Järgmisena ostan ka triibulise lõnga, siis saan kah moesoone peale- kui usinad näpud mõnda uut moesuunda vahepeal ei leiuta. (Tundub, et tööinimestel on aega rohkem kui koduskükitajatel Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 756483 )

Kuule ega ikka pole küll, see kõik võetakse uneaja arvelt, kui tuhin peal on. Praegu on mul aga koolis arenguvestuste aeg ning preili kleidike seisab rõõmsalt aknalaual, sest töölt tulles olen ma veelgi rohkem läbi, kui läti raha masu ajal ning uneajast kudumiseks aega näpistada ei suuda. Aga valmis ta saab mul! Ausalt!
Ühel nädalavahetusel võtsin ja lõpetasin oma esimese fimo-mängu korrektselt ära ja tulemus sai selline:
Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 28krhpc

Viimati muutis seda lumemari (Laup 21 Nov 2009, 19:11). Kokku muudetud 1 kord
lumemari

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Laup 21 Nov 2009, 18:58

Väga ilus! Eriti jõulised värvid.... otsid oma viimaseid jõuvarusid hingest? Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 173454 Kohe on jõuluvaheaeg Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 946527
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 Tiitli23
Postituste arv : 3447

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  lumemari Laup 21 Nov 2009, 19:11

Jah, kõigest 4,5 nädala pärast saab jälle puhata Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 173454 .
lumemari

Tagasi üles Go down

Postitamine  minaise Kolm 02 Dets 2009, 23:32

Väga põnev värvimäng. Ma juba pikemat aega plaanin lihtsaid nööpe ahjus küpsetada (nagu sinu tibu lasteaiapükstel), aga näed uus moesuund jälle tekkinud.
minaise
minaise

Juunikad 2008 abimode
Postituste arv : 152
Registration date : 25/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Nelj 03 Dets 2009, 00:32

Fimo on v6rratu mangumaa.
Ja sul juba esimene kord nii ilus tulemus! Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 547149
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Nelj 03 Dets 2009, 09:01

Hästi ilusad fimo helmed Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 547149
Kas nad on sul traadi peale lükitud, või on see tamiil? Millise otsakinnisega sa nad kimpu köitsid?
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  lumemari Püh 13 Dets 2009, 21:46

Andromache kirjutas:Hästi ilusad fimo helmed Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 547149
Kas nad on sul traadi peale lükitud, või on see tamiil? Millise otsakinnisega sa nad kimpu köitsid?

Mul on need värvitu helmetraadi peale lükitud ja ära sa otsakinniste kohta küsi Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 824600 , need olid mõeldud tegelikult kaelakeele ning käeketile need nii hästi ei sobi.
lumemari

Tagasi üles Go down

Postitamine  lumemari Püh 13 Dets 2009, 21:49

Natuke kingitusi jõuludeks:
Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 15nlhcg
Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 Dlrtdl

Ja preilie kootava kleidi peale olen ma natuke kuri praegu (loe: ei saa aru, kus ma midagi valesti teinud olen) Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 653782
lumemari

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Püh 13 Dets 2009, 22:30

Nii ilusad kirjud helmed! Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 496804
Kleidi osas osakb äkki VäikeTama aidata! Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 790180
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705

Tagasi üles Go down

Postitamine  VäikeTama Esm 14 Dets 2009, 18:05

Kirjuta jah kus sa omadega jännis olen, vaatan mustri üle!!
VäikeTama
VäikeTama
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1513
Registration date : 17/02/2009

http://elukuiseiklus.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  lumemari Esm 14 Dets 2009, 19:33

VäikeTama kirjutas:Kirjuta jah kus sa omadega jännis olen, vaatan mustri üle!!

Vaatasin kleidil selle ülemise mustri üle, see korras, aga sealt edasi läks sassi. Kahjuks pole praegu aega süveneda ka, koolis tasemetööd ja jõulupidu tulemas, see võtab oma aja. Võtan ennast ühel päeval kätte ja pusin uuesti, kui siis ka ei õnnestu, tulen karjun appi Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 824600
lumemari

Tagasi üles Go down

Postitamine  VäikeTama Esm 14 Dets 2009, 21:31

Teeme nii :yes2:
VäikeTama
VäikeTama
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1513
Registration date : 17/02/2009

http://elukuiseiklus.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Esm 14 Dets 2009, 21:43

H2sti ilusad v2rvid on viimastel ehetel Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 535815
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  lumemari Laup 23 Jan 2010, 14:45

Ahvisin Mary't Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 142980 . Tädi soovis sünnipäevaks, et teeksin talle midagi huvitavat ja erilist. Fimotuhin läks külmaga uitama, nii ma siis uurisin siin teiste ehete-tegemisi ning üks Mary tehtud ehtekomplekt tundus igati olevat mu tädi maitsele... Selline on minu verisoon sellest.
Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 28lukpl
lumemari

Tagasi üles Go down

Postitamine  mary Laup 23 Jan 2010, 23:12

Ooo väga ilus. Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 547149 Ja hästi ahvitud Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 824600
mary
mary

Postituste arv : 283
Registration date : 22/05/2009

http://bertu.beebiveeb.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Püh 24 Jan 2010, 00:28

Need ahvitud ehted lausa pimestasid mind oma ilu ja säraga! Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 496804

Vaatasin eelmisel leheküljel seda rohetriibulist pooleliolevat kleiti. Ma ise pole triibulõngadest kunagi midagi teinud, aga seda pooleliolevat kleidikest nähes mõistsin, et ma pean ka omale mingi triibulõnga ostma, muidu ei saa mu hing iial rahu. Ostan kasvõi koju valmis kohe mitu tokki ja jätan ootele, kuni mingi hea idee sähvatab.

Küsiksingi, et mis nimega lõng, see rohetriip on?
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  lumemari Püh 24 Jan 2010, 08:42

DROPS Fabel guacamole (nr 151) on see. Tellisin selle kunagi oktoobris või oli see novembris Väiketama käest. Nüüd olen kleidi punnitamise jälle ette võtnud. Kavatsen selle ikkagi valmis saada. Lihtsalt töö ja "kohutava kahese"-vanuses oleva tirtsu kõrvalt on pusimiseaega keeruline leida. Seepärast selle valmimine viibiki. Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 173454
lumemari

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Püh 24 Jan 2010, 09:04

Nii nii ilus album Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 61639 Ma just mõtlesin, et peaks lapsele poest albumi ostma, aga pärast seda kui sinu oma nägin, mõtlesin, et peaks ka ise tegema. Kui vaid oskaks Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 493787 Kas sul on õpetusi jagada? Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 824600
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  lumemari Püh 24 Jan 2010, 14:58

Monique kirjutas:Nii nii ilus album Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 61639 Ma just mõtlesin, et peaks lapsele poest albumi ostma, aga pärast seda kui sinu oma nägin, mõtlesin, et peaks ka ise tegema. Kui vaid oskaks Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 493787 Kas sul on õpetusi jagada? Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 824600

Õpetused on kuskil siin "õpetuste" all kirjas, aga kuna seda ainult õpetuse järgi (kui enne pole teinud) on üsna keeruline teha, siis lubasin, et ühel ilusal päeval pildistan ka etapiviisiliselt juurde. Mulle antigi just üks tellimus kahe albumi tegemiseks - mõtlesingi, et võtan vähehaaval pildistamise ette, kui tegema hakkan... Kui ma plika käest teada saan, kuhu ta mu fotoka akud pistnud on Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 331984
lumemari

Tagasi üles Go down

Postitamine  lumemari Püh 24 Jan 2010, 18:36

Edeneb-edeneb... Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 173454 Ent alumise ääre pean uuesti tegema - kisub rulli teine.
Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 2cp2rlj
lumemari

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Püh 24 Jan 2010, 19:54

Ossasade kui ilus! Kui vapustavalt ilus! (just need sõnad vormusid mu mõttes, kui seda kleiti nägin). Super, super, super! See lõng sobib ideaalselt kleidiks, nii ilus kleit!!! Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 547149 Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 496804 Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 496804 Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 496804

Ma tahan ka seda lõnga! Just seda sama rohetriipu!Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 833564
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Püh 24 Jan 2010, 22:41

See kleit on tõseti imeilus! Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 496804
Mul tuli lausa "tütre-isu" peale! Lumemari teeb ka igasuguseid asju - Page 3 824600

Siq29, piilu VäikseTama blogisse. Tema kaudu saad DROPS-i lõngasid tellida!
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 3, lehekülgi kokku 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Tagasi üles

- Similar topics