Lobisemisnurk vol. 7
+14
merily1
Klaaser
Iirlane
lumemari
karima1
minake
saby
Tupsu003
mannu03
Triibuliine
Marianne
accra
ˇmiio23
tsunaami
18 posters
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 30
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 30 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30
Re: Lobisemisnurk vol. 7
jaa, jaa, ikka valmis.. Kõrkjad hakkavad vaikselt sirguma..
Me käsime eile laeval ja tantsisime kella 7-ni hommikul. Siis saime 2,5 tundi magada ja koju. Nii vahva oli
Eile oli üks veider õhtu enne kui laevale saime: mingi hulgus ütles, et ta tunneb söögilõhna ja pole midagi söönud (alko hais käis üle pea), esimeses restos oli kehva söök. Teises ja väga kallis restos, kuhu läksime ainult magustoitu sööma, unustati magustoit lauda tuua, saime odavalt, sest ei soostunud üle 35 minuti ootama - maksime vaid vahuveini klaasid, kohvi oli ka ootamisega külmaks läinud. Enne laevale minekut võttis turva kogu meie kamba maha ja käisime turvakontrollis, nagu kriminaalid. Muidu oli tore. Eriti hommik, kus pool suguvõsa oli meile autodega vastu saabunud - nagu suured staarid olime
Nüüd tiksume kodus ja teen ühe restorani tasemel õhtusöögi perele
Me käsime eile laeval ja tantsisime kella 7-ni hommikul. Siis saime 2,5 tundi magada ja koju. Nii vahva oli
Eile oli üks veider õhtu enne kui laevale saime: mingi hulgus ütles, et ta tunneb söögilõhna ja pole midagi söönud (alko hais käis üle pea), esimeses restos oli kehva söök. Teises ja väga kallis restos, kuhu läksime ainult magustoitu sööma, unustati magustoit lauda tuua, saime odavalt, sest ei soostunud üle 35 minuti ootama - maksime vaid vahuveini klaasid, kohvi oli ka ootamisega külmaks läinud. Enne laevale minekut võttis turva kogu meie kamba maha ja käisime turvakontrollis, nagu kriminaalid. Muidu oli tore. Eriti hommik, kus pool suguvõsa oli meile autodega vastu saabunud - nagu suured staarid olime
Nüüd tiksume kodus ja teen ühe restorani tasemel õhtusöögi perele
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
vahva tsunaami, mulle ka meeldivad vahvad ôhtud! Mul olid sellised kunagi ammu, nüüd on meil vààrikad ôhtusöögid väârikate direktoritega, no ùleeile - ùks siin pangas direktor, teine seal automùùgis direktor, muud muret ei ole kui ainult arvuta arvutiga palju sul seda varanatukest seal kokku on kuhjatud. Tahaks vahepeal seda vana lôbusat aega tagasi kus sai hommikuni tantsitud ja lollusi tehtud
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Cat edu .
Ma pole paar nädalat jõusaali jõud ja jubedad süümekad on.Homme otsin oma koti välja ja aitab jamast. Nagu Tsunaami ütles ,et jah kõrkjad juba hakkavad kasvama.
Ma pole paar nädalat jõusaali jõud ja jubedad süümekad on.Homme otsin oma koti välja ja aitab jamast. Nagu Tsunaami ütles ,et jah kõrkjad juba hakkavad kasvama.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Cat kirjutas:Naised, mul on teile suur uudis - ma làhen homsest dieedile!
Võtsid edasi-tagasi pileti?
Mul vist kass ka öö otsa pidu pannud - ainult magab mul kaisus. Memmekas
Eks meil ka neid rafineeritud istumisi mehe tööpartneritega, aga sommid on õnneks selline "võtame lõbusalt" rahvas. Prouad on vähe sellised "ma olen nii tähtis" tegelane, aga ma mõtlen alati salamisi sellele, et "naera, naera - kui mulle su nägu ei meeldi, keerab mu mees su abikaasa rahakraani kinni" No tegelt ei keera ta ainult minu ütlemise peale, vaid otsustab ikka ise asju, aga mina saan hea tuju ja jaksan nendele "Armanadele" naeratada..
Peaks ka seal dieedil ära käima..
tsunaami- Administraator
Hommik, täna mina puhkan, nägin öösel nii koledat und ning hommikul lausa nutsin unes, nüüd ei saa sellest vastikust unenäost lahti
Cat edu sulle Ma olen oma kaalu saanud 52-54kg peale, ükskord nädalas käin trennis ja söön mida tahan
Cat edu sulle Ma olen oma kaalu saanud 52-54kg peale, ükskord nädalas käin trennis ja söön mida tahan
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Hommik.
Neetud sahk lükkas mõnusa hange ukse ette.Nii ,et mo trenn tehtud ,uhh ukseesine igatahes puhas praeguseks.
Nüüd aga naudin vaikust ja .ja kohvi.
Neetud sahk lükkas mõnusa hange ukse ette.Nii ,et mo trenn tehtud ,uhh ukseesine igatahes puhas praeguseks.
Nüüd aga naudin vaikust ja .ja kohvi.
accra- Moderaator
-
Meil ka praegu Maas pole midagi, ainult jää. Hommikul pidime ikka eriti ettevaatlikult minema, et mitte kõhuli/selili kukkuda. Pudin korra ikka käis kõhuli maas ära.
Kohvi ja võikud otsas.
Kohvi ja võikud otsas.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Mis asjapulk su mees on tsunaami, et rahakraani kinni keerab? Rààgi aga vàlja!
Meil on kevad vàljas. Hommikul on juba valge, kui lapsed kooli viin, linnud laulavad ja kodu tundub kaunis must. Tàna koristan! Koerad viskasin vàlja, ma ei saa aru mis toakoerad need on, vàljas ùldse olla ei taha, kodus igavlevad ja vahivad sulle otsa ainult.
Dieet algab kohe, kui ma olen oma hommikusöögi àra lôpetanud
Meil on kevad vàljas. Hommikul on juba valge, kui lapsed kooli viin, linnud laulavad ja kodu tundub kaunis must. Tàna koristan! Koerad viskasin vàlja, ma ei saa aru mis toakoerad need on, vàljas ùldse olla ei taha, kodus igavlevad ja vahivad sulle otsa ainult.
Dieet algab kohe, kui ma olen oma hommikusöögi àra lôpetanud
Cat kle ma hakkan porgandi pirukaid tegema ja siis õlis hakklihapirukaid .Mida sa head täna teed ?
accra- Moderaator
-
Oi oi oi accra, ma vist pean täna rohelist salatit närima!!! Ôlis hakkalihapirukaid
Aga tegelikult minu dieet on selline, et ma ôhtuti ei söö ja lôuna ajal näksin . Ja tavaliselt see töötab!
Aga vaata et sa pilti ka teed
Aga tegelikult minu dieet on selline, et ma ôhtuti ei söö ja lôuna ajal näksin . Ja tavaliselt see töötab!
Aga vaata et sa pilti ka teed
Ma sain ka oma 18 kilost nii lahti, et õhtuti närisin salatit ja paisutatud riisi kakke.
Nii kole ilm õues! Kus on talv.. või kus kevad on?
Õnneks tuleb sõbranna külla ja siis saame pläkutada.
Nii kole ilm õues! Kus on talv.. või kus kevad on?
Õnneks tuleb sõbranna külla ja siis saame pläkutada.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Neid paisutatud riisikakke närisin mina ka ja vist nii palju, et enam ei taha neid nähagi
Maisivahvlid on maitsvamad
Maisivahvlid on maitsvamad
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Cat, ta mul üks autoala peakontori tegelinski.
Käisin ostin kallile kaasala 2 lipsu, karbi maasikaid ja shampanja. Õhtul üllatan teda
Tulin varem töölt, tellisin suuuuure pizza ja hakkan mõnda romkommi vaatama. Õhtul vaatame kombekohaselt oma pulmaalbumit ja meenutame
super. Pizza netilehel oli kirjas, et toimitusaeg kuni 60 minta.. No tegelt läks 15.. nammmm
Käisin ostin kallile kaasala 2 lipsu, karbi maasikaid ja shampanja. Õhtul üllatan teda
Tulin varem töölt, tellisin suuuuure pizza ja hakkan mõnda romkommi vaatama. Õhtul vaatame kombekohaselt oma pulmaalbumit ja meenutame
super. Pizza netilehel oli kirjas, et toimitusaeg kuni 60 minta.. No tegelt läks 15.. nammmm
tsunaami- Administraator
Need õlis ei tuld nii head kui ma lootsin aga lapsed juba pistavad . Samas need porgandipirukad mmmmm issand kui head.Ma täna teen küll 2 tundi trenni .
accra- Moderaator
-
Accra oma pirukatega Mul hakkab just nùùd nàlg tulema, joon vett parem!
tsunaami - vahva! Mu mees jôuab nii hilja koju ja pàrast on làbi, nagu alati, et nàdala sees pole môtet midagi romantilist organiseerida
tsunaami - vahva! Mu mees jôuab nii hilja koju ja pàrast on làbi, nagu alati, et nàdala sees pole môtet midagi romantilist organiseerida
Oi naiskad, sain jälle suure roosikimbu
Ma hakkan homsest dieeti pidama - ausalt.... No päris ausalt kohe... Proovisin pulmakleiti selga - kapis seismisega pahasti kokku kiskunud
Ma hakkan homsest dieeti pidama - ausalt.... No päris ausalt kohe... Proovisin pulmakleiti selga - kapis seismisega pahasti kokku kiskunud
tsunaami- Administraator
Sul vähemalt ON pulmakleit!
Marianne- Moderaator
Ma kah jõusaalist tagasi.Tegin kohe isuga 1:30 tõsist trenni.Pärast mõtlesin ,et sinna dussi alla ma suren .
Nüüd tegin suure latte ja ühe piruka.
Retsept on siit pärit ja tõesti mmm http://muudaelu.eu/2011/09/pisikesed-porgandipirukad/#sthash.7RYAPmTC.dpbs .
Ma sisu tegin topelt ja isegi rohkem ja kõik kulus ära .
Nüüd tegin suure latte ja ühe piruka.
Retsept on siit pärit ja tõesti mmm http://muudaelu.eu/2011/09/pisikesed-porgandipirukad/#sthash.7RYAPmTC.dpbs .
Ma sisu tegin topelt ja isegi rohkem ja kõik kulus ära .
accra- Moderaator
-
Kusd sinu pirukapilt on accra, ma oleksin saanud seinale ùles riputada ja meile ka retsepti panna
Tahaks ka muidu. Kas on head ka pàrmitaignast? Mulle vist meeldiks lehttaignast rohkem, ei ole nii saiane. Ja rasvased lihapirukad?
Tahaks ka muidu. Kas on head ka pàrmitaignast? Mulle vist meeldiks lehttaignast rohkem, ei ole nii saiane. Ja rasvased lihapirukad?
Huvitav, kas need riisijahuga ka välja tulevad?
Marianne- Moderaator
Naised teate kuhu ma neljapàeval làhen?
Kloostrisse! Terveks pàevaks ennast laadima. Sôbrannadega. Rààkida ei tohi omavahel tevre pàeva jooksul. Ja tegemist on mungakloostriga
Kloostrisse! Terveks pàevaks ennast laadima. Sôbrannadega. Rààkida ei tohi omavahel tevre pàeva jooksul. Ja tegemist on mungakloostriga
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 30 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 30