Millega tegelete
+21
sussidegahobune
Marianne
armsake
naxy
mitike
siq29
erlex
Lote35
Mammi
anukas
deelia
kaktus18
LaanteLaps
lemming
Mirhel
accra
Gettukas
kats
Iirlane
Kaja
Cat
25 posters
O.M.A. klubi :: Tervis :: Trenninurk
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Re: Millega tegelete
Mnjah....mul oleks küll vaja kaalu maha saada, aga tegelikult polegi see peamine. Kolm sünnitust suht järjestikku on tervisele ka mõjunud st selg annab ikka väga tunda. Kui trennis käisin, siis enesetunne läks suht kiiresti ülesmäge ja rüht paranes ja sellega seotud vaevused taandusid. Viimast last kandes mul selg peaaegu probleeme ei tekitanudki, aga nüüd kui rinda lapsele annan, siis juba annab tunda jälle...sundasend...
Aga jah, kaalulangus on vaid boonus, mitte eesmärk omaette
Aga jah, kaalulangus on vaid boonus, mitte eesmärk omaette
Lote35- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011
anukas kirjutas:Tegelesin 8 aastat ratsaspordiga, mis hoidis supervormis. Eelmisel sügisel avastasin enda jaoks rulluisutamise. Ootan pikisilmi lumesulamist, et saaks jälle rulluisud alla panna
Mul on just vastupidi. Läksin viis päeva tagasi rulluisu radasid üle vaatama ja märkamatult sai tänaseks 140km kirja rattaga.
Nüüd mõtlen siin, et ratas polegi nii halb mõte.
Treenin hetkel rulluisumaratonideks, keegi läheb veel?
Muidu ujun ka.. valesti kusjuures siiski aga ujun! Vesiaeroobika meeldib ka kui on hea õpetaja. Ja Zumba on ka lahe.
Tantsimine on üldse väga mõnus tegevus. Vaim puhkab ja keha naudib.
Mul vanaisa oli tugev trennimees ja tänu sellele olid ta elukvaliteet ning vanus kõvasti üle keskmise. Tahan ka kaua mõnusalt elada. Keha ei tohi unarusse jätta.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Minul on pohiliselt koertega tegelemine. Rattakorvale ja paneme ajama. Lisaks jalutamine nendega ja treenimine/koolitamine.eks votab vohmale kyll.Lisaks sellele kodused toimetused ja loomulikult lapsed. Tahaks rohkem teha kuid ei ole seda aega kuskil juurde näpistada.Aga peale korralikku koertega trenni on enesetunne yli hea ja energia tuleb kuskilt juurde.Hobused hoidsid jah, kunagi ka min suureparases vormis kuid nyyd ei luba selg enam ratsutada.
sussidegahobune- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 441
Registration date : 22/09/2009
armsake kirjutas:Ma ka ei tee mitte midagi juba aastaid Kaalu üle ka ei kurda, polegi kunagi nii vähe kaalunud (hetkel 43-44kg juures). Arvatavasti siis imetamisest ja lastega mässamisest, isu on muidugi hea (eriti läheb magus, kommid šokolaadid). Kevadel on siiski plaanis minna õe trenni (ta mul muidu Tallinnas Meritonis ja Arigatos jne treener, aga Viljandis teeb ka Maerobic´us trenne ja peab ju ikka minema vaatama).
Kõht oleks küll vaja trimmi saada, kahjuks jäävad naba juurde mõned venitusarmid poisist
Mul enam-vähem sama teema Pole ka kunagi nii vähe kaalunud, kui praegu. Pärast sünnitust, ilmselt imetamisega ja sellest, et lapsega väga palju ringi liikusin, langes kaal iseenesest. Söön kõike, mille järele isu on
Mul seisavad kapis juba mitu aastat kepikõnni kepid, kuid olen neid vist korra katsetanud ainult Olen mõelnud ka zumbasse kaema minna, aga siiani pole jõudnud Nii et eleri, anna teada kui trenniga alustad, ühinen sinuga Mul oleks ka vaja kõhtu trimmi saada
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Kõnnin 2-3x nädalas Tartusse ja tagasi. Lisaks Youtubi kaudu treenin erinevaid lihasliike. Nüüd viimase paari nädalaga vist on paar kilo taas maas, sest seelik keerleb seljas.
Ketu-katu- Postituste arv : 110
Registration date : 01/07/2011
Kui rase olin siis sattusin Youtube-is lahedate reggae muusika videote peale kus õpetati tantsima aga et mul viimane trimester oli siis ei saanud kaasa keksid. Nüüd peaks need jälle üles otsima!
Keegi nüüd septembris Tartu rattamaratonile ka läheb?
Keegi nüüd septembris Tartu rattamaratonile ka läheb?
Marianne- Moderaator
Ei lähe, kuna ratas on katki....
Juhhuuu!! Lõpuks hakkavad siin ka trennid pihta. Olen seda nii kaua oodanud. Kevadel treener veel ei lubanud mul trenni minna, sünnitusest oli vähe möödas. Olen seda tüüpi, kes ise ei julge väga oma peaga trenni teha, sest suutsin korra ennast väga haigeks võimelda... Tegelikult see polnud eriti naljakas, aga nüüd olen targem ja kuulan neid, kes oskavad ja teavad, mida tohib ja kuidas tohib.
Lote35- Omaklubi hõbe
Nonii! Esimene trenn tehtud ja enesetunne kohe parem Astusin eile ka kaalu peale ja oioioi...20 kg oleks vaja maha saada Aga pole viga! Treener on meil super ja nõus kahe trenni asemel nädalas kolm trenni tegema ja mina olen valmis!
Lote35- Omaklubi hõbe
Meie käime 2x nädala lapsega ujumas. Enne seda vehin 6.5km kõndimist. Ja tagasi tee sama. Ning esmaspäeviti on vahemaa pikem km jagu üks ots.
Nüüd läksingi dancehall tantsu trenni. Ja maratonidel käin ka, ratta ja rulluisutrennide vahepeal.
Marianne- Moderaator
Sel suvel hakkasin vabatahtlikult jooksmas käima, korraga 3-7km, hetkel teen paar korda nädalas aeroobikat ja Pilatest.
Tahaks suve tagasi, jooksuradade järgi on igatsus.
Tahaks suve tagasi, jooksuradade järgi on igatsus.
conundrum- Postituste arv : 5
Registration date : 21/12/2012
Ma proovisin ka see sügis jooksmise ära.
Juhtus lihtsalt nii, et poole rulluiustrenniajal hakkas vihma sadama ja et ma laagreid puhastama ei viitsi hakata liivast siis panin aga botased jalga. Andsin rulluisud mehe kätte (ta oli ratta ja lapsega kaasas) ning proovisin siis kuidas koju joosta oleks.
Oli üllatavalt nauditav!!!
Järgmine kord aga kahjuks keelas ämmaemand mul kõik trennid peale ujumise ja nüüd siis ma olengi ootel, et pärast sünnitust keha valmis jälle oleks.
Siis hakkan jooksma ka!!
Mis botaseid te jooksmiseks kasutate?
Mul mees vana maratoonlane, kasutab ainult Asics jooksmisjalatseid.
Juhtus lihtsalt nii, et poole rulluiustrenniajal hakkas vihma sadama ja et ma laagreid puhastama ei viitsi hakata liivast siis panin aga botased jalga. Andsin rulluisud mehe kätte (ta oli ratta ja lapsega kaasas) ning proovisin siis kuidas koju joosta oleks.
Oli üllatavalt nauditav!!!
Järgmine kord aga kahjuks keelas ämmaemand mul kõik trennid peale ujumise ja nüüd siis ma olengi ootel, et pärast sünnitust keha valmis jälle oleks.
Siis hakkan jooksma ka!!
Mis botaseid te jooksmiseks kasutate?
Mul mees vana maratoonlane, kasutab ainult Asics jooksmisjalatseid.
Marianne- Moderaator
Olen ka kuulnud pikamaajooksjatelt, et Asics pidi väga hea jooksujalats olema. Ise jooksen Adidastega, sest need olid (mul kaks paari) soodsamad osta.
conundrum- Postituste arv : 5
Registration date : 21/12/2012
conundrum, plaan ka maratonil ära käia?
Marianne- Moderaator
Minule meeldib aeroobika - zumba on üks lemmikutest. Kuna kahe väikese lapse kõrvalt on siiski väga raske leida aega regulaarseks trennis käimiseks, siis hakkasin kodus trenni tegema. Päris mõnus. Sain tuttavalt Cindy Crawfordi DVD
Rattasõit meeldib ka, ootan juba kevadet, et saaks ratta keldrist üles kaevata.
Rattasõit meeldib ka, ootan juba kevadet, et saaks ratta keldrist üles kaevata.
kikuke499- Postituste arv : 6
Registration date : 19/01/2014
Cindy Crawfordi dvd järgi olen ma ka teinud
Ja mul on sama asi, et laste kôrvalt ei jää aega trennis käimiseks ja teen kodus, ainuke mure on, et ei suuda ennast kodus motiveerida. Tervelt nädal aega luban igapäev, et tâna hakkan aga laiskus on peal
Ja mul on sama asi, et laste kôrvalt ei jää aega trennis käimiseks ja teen kodus, ainuke mure on, et ei suuda ennast kodus motiveerida. Tervelt nädal aega luban igapäev, et tâna hakkan aga laiskus on peal
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
O.M.A. klubi :: Tervis :: Trenninurk
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2