O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Millega minna haiglasse?

+5
armsake
Soulshaker
kaktus18
mannu03
enny
9 posters

Go down

Millega minna haiglasse? Empty Millega minna haiglasse?

Postitamine  enny Püh 13 Dets 2009, 20:25

Mul on selline küsimus, et kui endal pole käepärast autot, siis millega haiglasse minna, kui veed tulevad? Erinevatest foorumitest olen lugenud, et kiirabi tuleb ainult siis, kui tekivad komplikatsioonid. Aga kui kõik läheb loomulikult, siis on paljudele soovitatud otsida transport mujalt. Näiteks takso - aga kui mina oleksin taksojuht, ei tahaks ma küll sünnitavat naist oma auto peale võtta Millega minna haiglasse? 824600
Mul on küll sõpru ja tuttavaid kellel on auto, aga mis saab siis kui kedagi ei saa kätte? Millega minna haiglasse? 173634
enny
enny

Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009

Tagasi üles Go down

Millega minna haiglasse? Empty Re: Millega minna haiglasse?

Postitamine  mannu03 Püh 13 Dets 2009, 20:28

Kiirabi tuleb minu teada ikka sünnitajale järgi ennemgi kiirabiga sünnitajaid viidud ning osagi teepeal sünnitanud kiirabiautos.Nii ,et ära karda küll saad kui vaja Millega minna haiglasse? 547149
mannu03
mannu03
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 6231
Registration date : 16/02/2009

http://mialoree.beebiveeb.net/1/1/

Tagasi üles Go down

Postitamine  kaktus18 Püh 13 Dets 2009, 21:35

Mina läksin ka kiirabiga. Veed tulid ära ja kohe hakkasid valud ka. Mees helistas ja viidi meid kiirabiga haiglasse Millega minna haiglasse? 866508
kaktus18
kaktus18

Postituste arv : 290
Registration date : 14/09/2009

http://www.orkut.com/Main#Profile?uid=4121676722257442861&pcy=3&

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Püh 13 Dets 2009, 21:37

Ma läheks taksoga.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Püh 13 Dets 2009, 22:10

Aga helista mulle, ma arvan et pole probleemi sind kõrvaltmajast võtta Millega minna haiglasse? 824600
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Millega minna haiglasse? Tiitli23
Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Paradiisilind Püh 13 Dets 2009, 23:08

Minule tuli ka kiirabi kui valud hakkasid. Ja minu laps sündiski kiirabiautos Millega minna haiglasse? 83899
Paradiisilind
Paradiisilind
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 697
Registration date : 02/03/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  enny Püh 13 Dets 2009, 23:36

Oi väga tore kuulda, et paljudele ikka kiirabi järgi tuleb. Tegelikult loodan, et mul asi nii kaugele ei lähe. Mees praegu Soomes ja ta kavatseb kuskil nädal enne tähtaega ikka koju tulla, et saaksime kõik koos õigel ajal haiglasse minna. Aga no mul hakkavad juba need esmasünnitaja paanikahood vaikselt peale tulema, et peab enda jaoks mitmeid varuvariante igaksjuhuks välja mõtlema Millega minna haiglasse? 97677
Ahjaa..armsake..Sina oled ju mul ka siin lähedal..et pean sind siis ka meeles, kui asi lootusetuks läheb Millega minna haiglasse? 973276
enny
enny

Tagasi üles Go down

Postitamine  accra Püh 13 Dets 2009, 23:56

enny mul hakkasid veed tilkuma öösel ja hommikul natsa enne 6 tegin mehele äratuse ,et hei marss laevale ja Eesti.
Mees jõudis ilusti kohale ,Soomest ju laevad käivad tihti ja kiirelt.
accra
accra
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 5652

Tagasi üles Go down

Postitamine  enny Esm 14 Dets 2009, 19:18

Jah..õnneks on see hea, et laevaliiklus on Eesti ja Soome vahel päris tihe. Millega minna haiglasse? 535815 Aga mul arst käskis viivitamatult haiglasse minna, kui veed peaksid puhkema. Asi selles, et mul on GBS positiivne (streptokokk bakter) ja st et haiglasse jõudes süstitakse mulle veeni penitsiliini ja seda iga 4 tunni tagant, kuni tibuke on sündinud. Et kui seda ei tee, siis on oht, et lapsel tekib ajukelme põletik Millega minna haiglasse? 173634
enny
enny

Tagasi üles Go down

Postitamine  accra Esm 14 Dets 2009, 19:21

enny mul oli sama aga ma ei läind haiglasse kohe vaid 3 tundi enne sünnitust alles.
Sain seda tilka aint 1 korra ja meil vedas.
Tuttavatel mitmel on see old ja kõik on senimaani pääsend.
accra
accra
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 5652

Tagasi üles Go down

Postitamine  enny Esm 14 Dets 2009, 19:32

accra seda on hea kuulda, et kõik on hästi läinud. Rahustab päris palju maha Millega minna haiglasse? 147380
enny
enny

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Esm 14 Dets 2009, 19:59

enny mis bakter see selline on Millega minna haiglasse? 173634 Pole midagi kuulnudki sellest.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  muffyns28 Esm 14 Dets 2009, 20:24

Minul oli ka esimese lapsega see proov pos. ja minul vastupidiselt accrale läks suht kehvasti.Laps oli kaks esimest päeva intensiivis jälgimisel.Veri oli korrast ära .Ja K-vit süst ei mõjunud esimesel korral.Tehti meil paaripäeva vahedega 2süsti siis saadi korda.Laps sai kanüüli kaudu kolm päeva mingit jama.Aga saime kiiresti korda,miskit hullu ei juhtunud lõpp kokkuvõttes ja saime 5ndal päeval välja.Aga see ei pea kõigiga juhtuma.Pole nüüd selle jutu põhjal vaja muretsema hakata.Ma ka ei läinud kohe haiglasse.Olin kodus 8h valutanud.alles siis läksime mehega haiglasse kus siis vee 12h valutasin siis saatsin arstid pikalt ja nõudsin epiduraali...Nats teemast mööda viimased paar lauset aga üldiselt tahtsin öelda sellega seda,et kindlasti läheb sul hästi aga tuleb valmis olla ka natuke hullemaks.Parem karta kui kahetseda!
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  enny Kolm 16 Dets 2009, 20:44

Monique see on selline bakter, mis on tegelikult iga inimese organismis olemas. Aga mõnel on see aktiivsem, kui teistel. Minul on see põhjustanud väga palju nii-öelda naistehädasid ja kõik arstid on öelnud, et seda ei saa välja ravida. Saab vaid leevendada mõningate ravimitega. Üks arst kunagi rääkis, et ainus võimalus sellele bakterile 1-0 teha on sünnitusel. Aga no samas ma olen vähemalt 6 erineva arsti juures käinud ja kõik nad räägivad eri juttu (selle ravi kohapealt). Internetist olen ka palju lugenud selle kohta, et naised kellel on see asi olnud, on ka sünnitusel kõik hästi läinud. Arvatavasti siis sellepärast, et tänapäeval on meditsiin väga palju arenenud. Aga samas olen juba enne lapse planeerimist sellega arvestanud, et kõik ei pruugi hästi minna (et endal see väga suure ehmatusena ei tuleks). Aga olen ikkagi positiivne Millega minna haiglasse? 147380
enny
enny

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics