Millega tegelete
+21
sussidegahobune
Marianne
armsake
naxy
mitike
siq29
erlex
Lote35
Mammi
anukas
deelia
kaktus18
LaanteLaps
lemming
Mirhel
accra
Gettukas
kats
Iirlane
Kaja
Cat
25 posters
O.M.A. klubi :: Tervis :: Trenninurk
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Millega tegelete
Ma hetkel nii laisk, et laste kôrvalt ei jaksa kuskile trenni minna, nii et teen kodus dvd jàrgi pilatest. Ja kàin pargis jooksmas.
Re: Millega tegelete
Ma üritan nädalas korra-paar ikka jooksma saada. Siis on koje parem enesetunne.
Kunagi sai 6 korda nädalas trenni tehtud (kergejõustikut).. oeh.. See tunne, mis pärast trenni oli, oli supeeer. :girlsh:
Kunagi sai 6 korda nädalas trenni tehtud (kergejõustikut).. oeh.. See tunne, mis pärast trenni oli, oli supeeer. :girlsh:
Kaja- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1292
Registration date : 16/02/2009
Ma kain igapaev (kui ei saja ) linnale tiiru peale jalutamas.Kiirk6nd.
Tavaliselt tunnine k6nd.
Nyyd on vaja ringi suurendada,saaks veel 1km juurde.
Ja markasin linnas kickboxingu reklaami.Oi kuidas tahaks minna ,aga vist ei julge .
Liiga pekine olen akki. Ja aeglane. :10:
Tavaliselt tunnine k6nd.
Ja markasin linnas kickboxingu reklaami.Oi kuidas tahaks minna ,aga vist ei julge .
Hetkel võin trenniks lugeda seda, et käin igapäev vähemalt 10km lapsega kärutamas.
kats- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2780
Registration date : 18/02/2009
Järgmisest kuust siis Arcticusse trenni, 5 x nädalas, kuna meil issi kodune, siis emmel hea võimalus ennast vormi ajada.
Siis veel igaõhtu 7,8 km rullikatega sõitu ja 100 ülakeha pööret. :01:
Siis veel igaõhtu 7,8 km rullikatega sõitu ja 100 ülakeha pööret. :01:
Gettukas- Postituste arv : 154
Registration date : 04/05/2009
kats kirjutas:Hetkel võin trenniks lugeda seda, et käin igapäev vähemalt 10km lapsega kärutamas.
Mul kah jalutamine umbes samas skaalas ja siis natuke mõned nn võimlemis harjutused.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
accra kirjutas:kats kirjutas:Hetkel võin trenniks lugeda seda, et käin igapäev vähemalt 10km lapsega kärutamas.
Mul kah jalutamine umbes samas skaalas ja siis natuke mõned nn võimlemis harjutused.
Sama. Ja nüüd viimane nädal oleme käinud õhtul rulluisutamas u.7-9km
Mirhel- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1039
noh, selleks need trennid ongi, et treenida kiirust ja põletada pekke. mis siin ikka põdeda. kui meeldib, anna minna!Iirlane kirjutas:Ma kain igapaev (kui ei saja ) linnale tiiru peale jalutamas.Kiirk6nd.
Tavaliselt tunnine k6nd.
ise tegelen Wing Tsun Kung Fu-ga, meeldib üpris väga. hetkel küll suvepuhkus, nüüd teen ainult kõhulihaseid hommikuti. kõhupekk tahab põletamist. tegelt tahaks ilgelt veel teha mõnda tantsutrenni, aga kust seda aega võtta. nooruses tegin 6x nädalas showtantsu + veel esinemised. see oli igati kõva trenn küll ja möödus ka nii märkamatult, et ei jõudnud kunagi mingit tüdimust peale tulla. jõusaalis ma ei viitsiks näiteks never ever käia ega mingis body pumpis ega isegi aeroobikas. igaaav
lemming- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 930
Mina hakkasin käima fitnessis ja kõhutantsus.
Pole tegelikult kunagi varem trennide vastu huvi tundnud, eks näis, kauaks mul viitsimist jätkub
Pole tegelikult kunagi varem trennide vastu huvi tundnud, eks näis, kauaks mul viitsimist jätkub
LaanteLaps kirjutas:Tublid emmed! Mina treenin inimesi
Mina samamoodi treenin inimesi . Mis sorti trenni sa annad?
deelia- Postituste arv : 14
Registration date : 03/09/2009
No tublid trenninaised ,rääkige nüüd,kes on trenni pooli jätnud ja kes tublilt edasi käib?
mina olen k2inud nyyd 3 või 4 n2dalat finessi trennis, übermõnus.. kuid nüüd töö p2rast pean oma trenni kavad ja ajad kõik ümber muutma.
lisaks teen veel kodus ka koos youtobe fitnessi videodega trenni
lisaks teen veel kodus ka koos youtobe fitnessi videodega trenni
Külaline- Külaline
Kaja kirjutas:Ma üritan nädalas korra-paar ikka jooksma saada. Siis on koje parem enesetunne.
tegelesin ka kunagi kergejõustikuga ja peale trenni oli alati nii hea olla
Külaline- Külaline
Tegelesin 8 aastat ratsaspordiga, mis hoidis supervormis. Eelmisel sügisel avastasin enda jaoks rulluisutamise. Ootan pikisilmi lumesulamist, et saaks jälle rulluisud alla panna
Nüüd olen kuu aega igal hommikul 10 minutit võimelnud.
Nüüd olen kuu aega igal hommikul 10 minutit võimelnud.
anukas- Postituste arv : 108
Registration date : 10/01/2010
Esmaspäevast võib minu keha näha hulpimas Aura voogudes ehk siis vesiaeroobikasse panin end kirja.
Mammi- Postituste arv : 254
Registration date : 19/03/2010
Mina teen trenni kodus Yourself!Fitnessi järgi, 10 minutiga on higi lahti , väga hea programm
Siis käin jalutamas 1 korra lapsega ja teine kord koeraga, nüüd peaks rullitama minema koeraga, väsitaks teda ja mind ka parasjagu
Siis käin jalutamas 1 korra lapsega ja teine kord koeraga, nüüd peaks rullitama minema koeraga, väsitaks teda ja mind ka parasjagu
Gettukas- Postituste arv : 154
Registration date : 04/05/2009
Niiiii väga tahaks jälle trenni minna....aga treener arvas, et vara veel, sünnitusest vähe möödas. Kui enne mitte, siis sügisest kindlasti. Suvel on muid võimalusi ka, nt ujuma saab merre ja rattaga sõita, aga praegu jah oootan ja kibelen
Lote35- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011
Minul plaan trenasöör soetada kuna olen üksi siis ei ole võimalik kuskile trenni minna.Hetkel pole end üldse liigutanud
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Mul on kodus lihtne stepper, hommikuti tallan seda 10-15 minutit, et veri kehas ilusti liikuma saada.
Kõhulihaste harjutusi teen ka, kui meelde tuleb...
Arumaisaa kuidas mul koguaeg meelest läheb neid teha. Nüüd hakkasin korralikuks ja juba nädal aega järjest olen teinud
Arumaisaa kuidas mul koguaeg meelest läheb neid teha. Nüüd hakkasin korralikuks ja juba nädal aega järjest olen teinud
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
Oi paistab et enamus teist ikka nii tublid. Ma ei mäletagi täpselt millal viimati tõsiselt trenni tegin.
Hetkel küll ainuke treening öösiti voodist püsti hüppamine siis kui pisem tütreke häält teeb ja päeval pisikesega jalutamine.
Samas kaalu mõttes ei saa kurta ... nädal pärast sünnitust olin oma endise kaalu tagasi saanud ja tegelikult veel ka 2,7 kg lisaks maas.
Samas tunnen natuke puudust aktiivsemast tegevusest ... hirmsasti tahaks ujuda. Eks ootan kevadet ja päikeselisemad päevi siis lähen kindlasti lastega ujulasse ... külmade ilmadega ei taha isegi riideid seljst võtta mis siis veel vette minekust rääkida.
Hetkel küll ainuke treening öösiti voodist püsti hüppamine siis kui pisem tütreke häält teeb ja päeval pisikesega jalutamine.
Samas kaalu mõttes ei saa kurta ... nädal pärast sünnitust olin oma endise kaalu tagasi saanud ja tegelikult veel ka 2,7 kg lisaks maas.
Samas tunnen natuke puudust aktiivsemast tegevusest ... hirmsasti tahaks ujuda. Eks ootan kevadet ja päikeselisemad päevi siis lähen kindlasti lastega ujulasse ... külmade ilmadega ei taha isegi riideid seljst võtta mis siis veel vette minekust rääkida.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Ma ka ei tee mitte midagi juba aastaid Kaalu üle ka ei kurda, polegi kunagi nii vähe kaalunud (hetkel 43-44kg juures). Arvatavasti siis imetamisest ja lastega mässamisest, isu on muidugi hea (eriti läheb magus, kommid šokolaadid). Kevadel on siiski plaanis minna õe trenni (ta mul muidu Tallinnas Meritonis ja Arigatos jne treener, aga Viljandis teeb ka Maerobic´us trenne ja peab ju ikka minema vaatama).
Kõht oleks küll vaja trimmi saada, kahjuks jäävad naba juurde mõned venitusarmid poisist
Kõht oleks küll vaja trimmi saada, kahjuks jäävad naba juurde mõned venitusarmid poisist
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
O.M.A. klubi :: Tervis :: Trenninurk
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2