Oktoobrikad 2009
+22
VäikeTama
kertu009
Marleen77
mannu03
kiisumari
mimmu99
myway
lemming
mercaa
babyapple
Cat
armsake
effike
Soulshaker
kats
Lehise
kristiina
Pärlike
tixit
Iirlane
Bibi
Marily
26 posters
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 5
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Oktoobrikad 2009
[You must be registered and logged in to see this image.] noh sauna ei saa enne kindlasti...shampust [You must be registered and logged in to see this image.] ja seksi [You must be registered and logged in to see this image.] vast ikka...
aga mul ongi kohe yks kysimus...vb natuke imelik, aga kas on t2itsa okey olla vahekorras tihedalt (ca 1kuu nagu mul j22nud) enne synnitust?
aga mul ongi kohe yks kysimus...vb natuke imelik, aga kas on t2itsa okey olla vahekorras tihedalt (ca 1kuu nagu mul j22nud) enne synnitust?
kertu009- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 460
Registration date : 10/06/2009
kertu009 kirjutas:[You must be registered and logged in to see this image.] noh sauna ei saa enne kindlasti...shampust [You must be registered and logged in to see this image.] ja seksi [You must be registered and logged in to see this image.] vast ikka...
mul ei mõjunud ükski SSS, esilekutsumise saatekiri hirmutas poja siiski välja samal hommikul (41+5).
kiisumari- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2061
Registration date : 16/02/2009
kertu009 - meie olime kaks nädalat millegiga enne tähtaega üle pika aja vahekorras ja järgmisel hommikul tulid mul veed ära Samas tihti ei avalda see mingit mõju. Aga, jah, spermatosoidid sisaldavad mingit ainet (hetkel ei meenu, mida ), mis aitab sünnitust loomulikult esile kutsuda.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Ma arvan seda, et minu puhul vahekorras olemine vist synnitust esile ei kutsu, sest t6esti..me oleme tihti vahekorras. Max 2 p2eva oleme olnud ilma. Ja need korrad, kui ma Eestis olen k2inud. Aga nyyd j2llegi selline kysimus, et vb liiga tihti vahekorras olemine teeb miskit halba? Mul on niisamagi valus k6ndida ja voodis end keerata ning p2rast vahekorda on valud veelgi suuremad vaagnas. Mis 6ige on?
Selles mõttes, et ebamugav on vaid vahest...aga ma ju tahan ka [You must be registered and logged in to see this image.] See selleks...
Ma arvan, et mul tuli neljapäeval limakork ära. Lugesin selle kohta internetis. Kas kellegil on olnud ka kogemusi, et limakork tuleb enne ära? Millal olete siis sünnitama läinud? Ja nüüd ma olen viimased päevad suhteliselt pabinas olnud. Nagu ei oska kuidagi olla ja kui elukaaslane midagi omi asju teeb, siis koguaeg segan teda. [You must be registered and logged in to see this image.] Mis toimub? Hädaldan nagu vana inimene...
Ma arvan, et mul tuli neljapäeval limakork ära. Lugesin selle kohta internetis. Kas kellegil on olnud ka kogemusi, et limakork tuleb enne ära? Millal olete siis sünnitama läinud? Ja nüüd ma olen viimased päevad suhteliselt pabinas olnud. Nagu ei oska kuidagi olla ja kui elukaaslane midagi omi asju teeb, siis koguaeg segan teda. [You must be registered and logged in to see this image.] Mis toimub? Hädaldan nagu vana inimene...
Limakorgi eritumine Kogu raseduse vältel kaitseb emakasuuet tihe limakork, vältimaks mikroobide sattumist tupest emakasse. 1-2 nädalat enne sünnitust võib see limakork eralduda. Siis tunned, justkui oleks voolus suurenenud või märkad hügieenisidemel limaeritist. Mõni naine ei pane aga limakorgi eraldumist tähelegi. Vahel võib see toimuda ka alles 1-2 päeva enne sünnitust, tulles ära ühekordse suurema limaeritisena. Limakork võib vahel olla isegi roosakaspunast värvi. Mõnel naisel hakkab limakork erituma alles regulaarse sünnitustegevuse väljakujunemisega.
Info pärineb Nupsu.ee
Info pärineb Nupsu.ee
t2nud mannu03. Vooluse suurenemist olen ma samuti m2rganud p2rast limakorgi eritumist. Ja reedel olid mul pistelised valud k6hus. T2na olen aga end nii h2sti tundnud, et lausa imestan. Energiat on palju ja tuju on hea [You must be registered and logged in to see this image.] Kuskilt otsast ei saa midagi kurta, et valutaks v6i tunne, et nyyd l2hen synnitama... [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga samuti olen ma kuulnud, et kui limakork eritub, siis m6ni on l2inud alles synnitama kuu aega hiljem. Et see vist on individuaalne igal naisel. Laps tuleb siis ikka kui ta tahab tulla...jeps
Aga samuti olen ma kuulnud, et kui limakork eritub, siis m6ni on l2inud alles synnitama kuu aega hiljem. Et see vist on individuaalne igal naisel. Laps tuleb siis ikka kui ta tahab tulla...jeps
Mul on selline olukord, et beebi eriti end ei liiguta. Ta oli ennist eriliselt akiivne. K2isin haiglas kontrollis ja sealt 6eldi, et k6ik on fine, fine. Aga miks beebi end j2rsult nii harva liigutab? Kas keegi oskab 6elda... [You must be registered and logged in to see this image.]
mul tekkisid omalajal nädal enne tähtaega sama mure, 39n käisin siis erakorralises ktg tegemas ja kõik oli ok. lapsel on lihtsalt vähem ruumi liigutmiseks. aga kui süda vaevab ja rahu ei anna, käi kindlasti veel- ja veel erakorralises.kertu009 kirjutas:Mul on selline olukord, et beebi eriti end ei liiguta. Ta oli ennist eriliselt akiivne. K2isin haiglas kontrollis ja sealt 6eldi, et k6ik on fine, fine. Aga miks beebi end j2rsult nii harva liigutab? Kas keegi oskab 6elda... [You must be registered and logged in to see this image.]
Mul tuli limakork pühapäeva öösel ja siis läksin haiglasse kuna minu jaoks oli see uus värk, hommikul lasti koju ja öeldi, et nüüd oodata sünnitegevust. Sünnitama läksin siis neljapäev vastu reedet.
effike- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 738
Jep, seda olen minagi mõelnud, et juu siis on lapsel veel vähem ruumi. Laupäeval käisin erakorralises ja siis öeldi, et kõik on ok, aga nüüd kolmapäeval lähen samuti kontrolli, kuna limakork on ära tulnud ja siis lähen andma diabeet analüüsi, või kuidas seda eesti keeles nimetatakse... [You must be registered and logged in to see this image.] no ühesõnaga võetakse verd ja siis vahepeal joon mingit vedelikku ja siis võetakse uuesti jne...et kontrollitakse, kuidas veri ühe või teise asjaga reageerib. ca 2,3 h.
Jep, kui mul tuli limakork ära, siis ma helistasin haiglasse ja sealt öeldi ka, et puhka nüüd veel, sest tol hetkel oleks mu laps muidu olnud enneaegne, kui oleks sünnitamiseks läinud, aga nüüd juba oleks ilusasti õige aja sees, aga midagi ei ole veel juhtunud (ca 1,5 nädalat). Et nüüd võib sünnitustegevus iga hetk alata...
Tõesti..võiks juba ju [You must be registered and logged in to see this image.]
Jep, kui mul tuli limakork ära, siis ma helistasin haiglasse ja sealt öeldi ka, et puhka nüüd veel, sest tol hetkel oleks mu laps muidu olnud enneaegne, kui oleks sünnitamiseks läinud, aga nüüd juba oleks ilusasti õige aja sees, aga midagi ei ole veel juhtunud (ca 1,5 nädalat). Et nüüd võib sünnitustegevus iga hetk alata...
Tõesti..võiks juba ju [You must be registered and logged in to see this image.]
Annan teada ,et Marily hakkab kohe sünnitama annab teada kui käes.
Tundub,et temast oktoobrikat ei saa.
edit: Esimene oktoobribeebi sündis 27.septembril.Marily sai tütre.Rohkem räägib ta ise kui koju saab.
Tundub,et temast oktoobrikat ei saa.
edit: Esimene oktoobribeebi sündis 27.septembril.Marily sai tütre.Rohkem räägib ta ise kui koju saab.
Palju, palju õnne esimese nn oktoobribeebi puhul!
palju õnne! [You must be registered and logged in to see this image.]
kats- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2780
Registration date : 18/02/2009
Palju, palju õnne [You must be registered and logged in to see this image.]
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
palju õnne perele [You must be registered and logged in to see this image.]
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Tere. Kas see on normaalne, et tupp valutab??? [You must be registered and logged in to see this image.] Kui ma kõnnin, keeran, kükitan...põhimõtteliselt iga liigutsega..see ei olegi enam see tunne, kui laps surus vaagnale...See on teistmoodi tunne, aga sõna otseses mõttes tupes on valud. Kas võib olla, et mul on avanenud?
Oooooo kui vahva!!!! Palju-palju õnne! Jõudu ja jaksu kosumisel!!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
myway- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 785
Kertukas, viimastel nädalatel vöib valutada köik, millel vähegi naiselikusega tegemist on
Aga ütle, kas su emakas veel ei valuta veel vä??? Oleks nagu aeg vöi nii
Aga ütle, kas su emakas veel ei valuta veel vä??? Oleks nagu aeg vöi nii
Ma ei tea...Kõik kohad valutavad. Ma ei oskagi mingit kirjeldust nendele valudele anda. Ebaregulaarsed. Mitte nii tugevad, aga magada öösiti ei saa. Alaseljas. Kõhus. Alakõhus...oh jummel igal pool. [You must be registered and logged in to see this image.]
oi nii mõnus!
Oktoobri beebid ruulivad täiega! Parim aeg sünnitamiseks.
Oktoobri beebid ruulivad täiega! Parim aeg sünnitamiseks.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Oktoobrikad 2010
» Septembrikad 2009
» novembrikad 2009:)
» Harjumaa kultuuriüritused 2009
» Tallinna lillefestival 3.06-16.10.2009
» Septembrikad 2009
» novembrikad 2009:)